Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
η αποχη συνεχιζεται.... καλη χρονια!!!

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κρατατε γερα ρε παλικαρια. Καλη χρονια και απο μενα.

Επισκέπτης
H αποχή πρέπει να γίνεται σε όλη την Ελλάδα.Νταβατζήδες, τσατσές, πουτάνες και όλο το κύκλωμα πρέπει να καταλάβει ότι η παροχή υπηρεσιών πρέπει να τιμάται ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα.Οι τιμές δεν θάπρεπε να ξεπερνούν τα 10 ευρώ στα μπουρδέλλα και 20 ευρώ στα στούντιο.Το γαμήσι δεν είναι πολυτέλεια, φυσικός νόμος είναι.
Τα χωριατάκια πού πιπώνονται στις πλατείες με 1 ευρώ στις χώρες τους, δουλεύουν εδώ με τούς μαλακοκαύληδες για ένα χρόνο και φτιάχνουν προίκες.Ασε πού φυγαδεύουν το πολύτιμο συνάλλαγμα.Πιστεύω ότι θάπρεπε να γίνει νόμος πού να προβλέπει τι ποσοστό αλλοδαπών θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμα.
Το πληρωμένο γαμήσι είναι προιόν και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν συνειδητοί καταναλωτές.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εκτος της Λαουρας(στο 95)και της Μαρινας(στο 104),σε ολες τις αλλες θα κανω αποχη μεχρι νεωτερας. :)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
H αποχή πρέπει να γίνεται σε όλη την Ελλάδα.Νταβατζήδες, τσατσές, πουτάνες και όλο το κύκλωμα πρέπει να καταλάβει ότι η παροχή υπηρεσιών πρέπει να τιμάται ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα.Οι τιμές δεν θάπρεπε να ξεπερνούν τα 10 ευρώ στα μπουρδέλλα και 20 ευρώ στα στούντιο.Το γαμήσι δεν είναι πολυτέλεια, φυσικός νόμος είναι.
Τα χωριατάκια πού πιπώνονται στις πλατείες με 1 ευρώ στις χώρες τους, δουλεύουν εδώ με τούς μαλακοκαύληδες για ένα χρόνο και φτιάχνουν προίκες.Ασε πού φυγαδεύουν το πολύτιμο συνάλλαγμα.Πιστεύω ότι θάπρεπε να γίνει νόμος πού να προβλέπει τι ποσοστό αλλοδαπών θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμα.
Το πληρωμένο γαμήσι είναι προιόν και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν συνειδητοί καταναλωτές.

να γαμας εναν ανθρωπο για 10 ευρω?

καταντια.

οχι φιλε.μια χαρα ειναι οι τιμες.

τα χωριατακια σε εχουν γλυτωσει απο το ψυχιατρειο η την φυλακη. γιατι θα σουν μεσα για βιασμο διαφορετικα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να γαμας εναν ανθρωπο για 10 ευρω?

καταντια.

τα χωριατακια σε εχουν γλυτωσει απο το ψυχιατρειο η την φυλακη. γιατι θα σουν μεσα για βιασμο διαφορετικα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ θα έλεγα να ρθούμε σύσσωμοι και ενωμένοι καμμιά 10αριά χιλιάδες αθηναίοι να ενωθούμε και να τα κάνουμε λίμπα στη νομαρχία... :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα ψηλα την σημαια της αποχης ρε.... :rockon:
    Καλη χρονια,καλε μου φιλε....εχεις δικιο την σημαια της αποχης ψηλα.Τουδε και στο εξης θα πηγαινω σε μαζατζιδικα. :)  Θα πεταξω ενα τελευταιο :fuck1: :fuck1: :fuck1: στην Λαουαρα(στο 95),μονο σημερα, που τα καλα μασατζιδικα ειναι κλειστα. :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
    Καλη χρονια,καλε μου φιλε....εχεις δικιο την σημαια της αποχης ψηλα.Τουδε και στο εξης θα πηγαινω σε μαζατζιδικα. :)  Θα πεταξω ενα τελευταιο :fuck1: :fuck1: :fuck1: στην Λαουαρα(στο 95),μονο σημερα, που τα καλα μασατζιδικα ειναι κλειστα. :)
αποχη και απο τα πατσατζιδικα...πατσας με 5 ευρω;μονο βραστο λουκανικο πια και βλεπουμε και μ αυτο δηλαδη... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Aν νομίζεις ότι 2 ημερομίσθια αξίζουν για 10 λεπτά, έχεις δίκηο.

Θέλεις να πείς ότι τα μπουρδέλλα εξασφαλίζουν την Δημόσια Τάξη;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Aν νομίζεις ότι 2 ημερομίσθια αξίζουν για 10 λεπτά, έχεις δίκηο.

Θέλεις να πείς ότι τα μπουρδέλλα εξασφαλίζουν την Δημόσια Τάξη;
τα χει αναλαβει και αυτα ο χρυσοχοιδης.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τα χει αναλαβει και αυτα ο χρυσοχοιδης.... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έκανα πλάκα.Οταν λες ότι "τα χωριατάκια μας προστατεύουν από τα ψυχιατρεία και τις φυλακές, γιατι διαφορετικά θα ήμασταν μέσα για βιασμό" εκφράζεις την πατροπαράδοτη άποψη πού λέει ότι γαμάμε πουτάνες γιατί έχουμε καυλώσει και δεν έχουμε τίποτα άλλο να γαμήσουμε.Είσαι πέρα για πέρα λάθος φίλε μου.τα μπουρδέλλα είναι στύλ!
Εμένω στην άποψή μου ότι τα μπουρδέλλα/στούντιο κλπ. είναι πανάκριβα και η ποιότητα τών υπηρεσιών από κάθε άποψη είναι ξευτίλα.

Ερρωσθε ορθοφρονούντες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τα παραπονα στον αντονιονι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω δεν ειπα τιποτα....απλα του εκανα εξεδρα επειδη ξερω οτι ειναι μορφη και τα λεει χυμα και προκλητικα....αν τον ηξερες θα καταλαβαινες....μην μπαινεις στον κοπο να τον αναλυσεις....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σεβαστοι συναγωνιστες για να ξεμπερδευουμε μια και καλη με το θεμα....Τα στουντιο ειναι ενα φρουτο που ξεφυτρωσε τα τελευταια 4-5 χρονια.Στην αρχη αξιζαν...τωρα τα περισσοτερα με τα λεφτα που δινουμε δεν αξιζουν με τιποτα.Σκεφτομαι σοβαρα να ξαναρχισω τα μπουρδελα, που πιστευω οτι καποια με 25-30 ευρω, προσφερουν ποιοτητα καλυτερη απο παρα πολλα στουντιο, που ξεκινανε με 50 ευρω.Αντε γεια.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τελικά τί έγινε παιδιά με το θέμα της αποχής..; Πετύχαμε τίποτα..;
Εγώ βασικά απέχω απ' τον Αύγουστο, τόσο λόγω των τιμών αλλά κ για προσωπικούς λόγους..
Το πρόβλημα μας είναι νομίζω, όχι τόσο τιμών που 'ναι περίπου ίδιες με την Ευρώπη εκτός των CT, που 'ναι εξωφρενικά ψηλές (αλλά σ' αυτό φταίνε κ τα πανάκριβα ξενοδοχεία)..,
όσο πρόβλημα μισθών που 'ναι αρκετά κάτω απ' τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο..
Κι έρχονται κ περικοπές..! Αλήθεια, αποδείξεις θ' αρχίσουμε να μαζεύουμε..;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κανονικα επρεπε να κοβουν....αλλα ειδατε ποτε εσεις καμια;σε καποιο σπιτι μονο ειχα δει ετοιμες συμπληρωμενες σε εντυπο πιθανως για να υπαρχουν σε τυχον ελεγχο....βεβαια θα μου πεις και που να τις εμφανισεις μετα :2funny: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom