Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μ αρεσει που ολοι λενε οτι γαμανε αλλα ολοι μετα απο ποτο στις πουτανες ειναι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
στην εριμηττη μου λεει η τσατσα γιατι καλε δεν μπαινεις μηπως δεν εχεις πολλα λεφτα?
και της λεω δεν μου αρεσε το δεντρο σας γι αυτο δεν μπαινω.μου λεει γιατι καλε τι εχει το δεντρο μας?
-ειχε κρεμασμενο πανω ενα χαρτι που εγραφε παρακαλω αφηστε δωρο χριστουγεννων

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
στην εριμηττη μου λεει η τσατσα γιατι καλε δεν μπαινεις μηπως δεν εχεις πολλα λεφτα?
και της λεω δεν μου αρεσε το δεντρο σας γι αυτο δεν μπαινω.μου λεει γιατι καλε τι εχει το δεντρο μας?
-ειχε κρεμασμενο πανω ενα χαρτι που εγραφε παρακαλω αφηστε δωρο χριστουγεννων
πως κ δεν το ειδα?

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σορρυ παιδια αυτο το δεντρο ειναι στην αλλιακμωνος μπερδεψα τις οδους αλλα και τα 2 ηταν μπαζα δεν επεσα εξω
μα ειπα κ εγω.....δεντρο δεν ειχε εκει μεσα.αλλη φορα να προσεχεις κ να μην μας αποπροσανατολιζεις σε παρακαλω.δεν ανεχομαστε τετοιες συμπεριφορες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
σορρυ παιδια αυτο το δεντρο ειναι στην αλλιακμωνος μπερδεψα τις οδους αλλα και τα 2 ηταν μπαζα δεν επεσα εξω

Το ειδα και εγω το χαρτακι αλλα μονο το χριστουγεννα καταλαβαινα...!
Η Τσατσα εκανε και σε εσας εκπτωσεις βλεπω...εμας μας ειπε να μας κοψει κατι της αν δεν εχουμε...!! :2funny: :2funny: :2funny:

Η πουτανα δεν ηταν αν οχι ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ  ηταν σιγουρα της ΧΡΟΝΙΙΑΣ.!!!

Παντως οποιος το γαμησε εκεινο το πραμα εκεινο το βραδυ θα ηταν τυχερος.......
μουνακι λιγοπηδηγμενο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μα ούτε και εγώ είδα δέντρο... και λέω τόσο μεθυσμένος ήμουνα;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συγνωμη ρε παιδια συμβαινουν και αυτα :2funny:

μπαζο της χρονιας μαλλον!
κριμα το κοριτσι ολη νυχτα τσαμπα την βγαζει! :2funny:
εχεις δει ομως επιπλοση και κουζινα?αφου την ρωτησα την τσατσα αυτα ειναι πρικα της κοπελας?και γελουσε :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Θα σταθώ στο πλευρό των "συναγωνιστών"... νομίζω υπάρχουν μερικά πράγματα που θα έπρεπε να αλλάξουν ή να διορθωθούν!

Ναι στην αποχή από τα studio της Θεσσαλονίκης...!  :rockon: :rockon: :rockon:

(Βέβαια, θα απέχω από τα studio της Θεσσαλονίκης όχι και από της Αθήνας :grin: :grin: :grin: )

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Θα σταθώ στο πλευρό των "συναγωνιστών"... νομίζω υπάρχουν μερικά πράγματα που θα έπρεπε να αλλάξουν ή να διορθωθούν!

Ναι στην αποχή από τα studio της Θεσσαλονίκης...!  :rockon: :rockon: :rockon:

(Βέβαια, θα απέχω από τα studio της Θεσσαλονίκης όχι και από της Αθήνας :grin: :grin: :grin: )
δεν πειραζει,η γνωμη σου μετραει γιατι ηρθες μια μερα κ ειδες την διαφορα σε ολα τα επιπεδα.δεν ζηταμε να φτασουμε με τη μια στα δικα σας επιπεδα,αλλα μια βελτιωση τωρα οπως κ δηποτε γιατι παμε απο το κακο στο χειροτερο κ ποσο μαλλον αυτες τις μερες που λοιπουν τα καλα μουνια σε αδεια

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
δεν πειραζει,η γνωμη σου μετραει γιατι ηρθες μια μερα κ ειδες την διαφορα σε ολα τα επιπεδα.δεν ζηταμε να φτασουμε με τη μια στα δικα σας επιπεδα,αλλα μια βελτιωση τωρα οπως κ δηποτε γιατι παμε απο το κακο στο χειροτερο κ ποσο μαλλον αυτες τις μερες που λοιπουν τα καλα μουνια σε αδεια
Αυτό που έκανε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ εντύπωση είναι ότι τα προγράμματα στα μπουρδέλα είναι εφάμιλλα με τα studio... και φυσικά το θέμα των τιμών...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλό δεν ακούγεται...
εχουμε πολλα προβληματα.τα εχω πει πολλες φορες αλλα παντα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι ειτε επειδη δεν μπορουν ειτε επιδη δεν θελουν δεν κανουν αποχη κ μπαινουν κ στον κοπο να την χαλασουν κ εδω μεσα.κ σκεψου οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειτε ειναι κλωνοι κ μπαινουν μονο να μου την πουν ειτε ειναι νταβαδες κ μου στελνουν κ πμ βριζοντας με
τσουζει η κωλαρα τους

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αρτι αφιχθεις και εγω απο την συμπρωτεουσα μετα απο εκπαιδευτικο διημερο με τον μεγα Pitsiriko1.
Δεν εχω να συμπληρωσω πλλα για τα studio, πολλη εντυπωση ομως μου εκαναν τα μπουρδελα της θεσσαλονικης.

Αρκετα καλα σαν χωροι, ειδικα συγκρινομενα με την Λιοσιων και το Μεταξουργεια, εφαμιλα με τα studio τολμω να πω.

Επισης η "ποιοτητα" των κοριτσιων που ειδαμε δεν ειχε μαγαλη διαφορα απο τα κοριτσια των studio.

Οι τιμες ομως ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ.Το 30αρια σαν αρχικη τιμη, αντε πως ειναι ΟΚ. αλλα να φτανει προγραμμα 80 και 100 στο μπουρδελο το θεωρω αδιανοητο.

Θα προτεινα η αποχη να εστιαστει πιο πoλυ στα μπουρδελα παρα στα studio....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Όντως οι χώροι αρκετά ως πολύ καλοί για μπουρδέλα... αλλά το θέμα των τιμών είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα... καλύτερα να πηγαίνει κανείς σε studio στη Θεσσαλονίκη παρά σε μπουρδέλο... οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Όντως οι χώροι αρκετά ως πολύ καλοί για μπουρδέλα... αλλά το θέμα των τιμών είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα... καλύτερα να πηγαίνει κανείς σε studio στη Θεσσαλονίκη παρά σε μπουρδέλο... οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες...
το ιδιο και στην αθηνα και ενα μεγαλο πλεονεκτημα οτι στο τελος κανεις μπανιο με πετσετα εκαστος οχι με την ιδια μαλακες μπιχλα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αρτι αφιχθεις και εγω απο την συμπρωτεουσα μετα απο εκπαιδευτικο διημερο με τον μεγα Pitsiriko1.
Δεν εχω να συμπληρωσω πλλα για τα studio, πολλη εντυπωση ομως μου εκαναν τα μπουρδελα της θεσσαλονικης.

Αρκετα καλα σαν χωροι, ειδικα συγκρινομενα με την Λιοσιων και το Μεταξουργεια, εφαμιλα με τα studio τολμω να πω.

Επισης η "ποιοτητα" των κοριτσιων που ειδαμε δεν ειχε μαγαλη διαφορα απο τα κοριτσια των studio.

Οι τιμες ομως ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ.Το 30αρια σαν αρχικη τιμη, αντε πως ειναι ΟΚ. αλλα να φτανει προγραμμα 80 και 100 στο μπουρδελο το θεωρω αδιανοητο.

Θα προτεινα η αποχη να εστιαστει πιο πoλυ στα μπουρδελα παρα στα studio....
και το κυριοτερο το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο
ΓΕΙΑ ΣΟΥ SALONIKA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom