ιδιες ειναι οι φωνες μας.....με εχεις ακουσει κιολας
Γεια σου ρε πρόεδρε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ειρωνικα ρε το ειπα......Καλά ίδιες δεν είναι...αλά με λίγη προσπάθεια και αρκετή Μαλαματίνα...
αλλα εχεις δικιο.αν με ακουγες σημερα στην καβαλα ιδιο θα με εβγαζες
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ Κ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
μεγαλη μπαλα σημερα
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ Κ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
μεγαλη μπαλα σημερα
Ναι... αχέμ... ναι...
πως την βλεπεις την αποχη?θα γαμησουμε οταν παρει 3ποντο η γρια?Ναι... αχέμ... ναι...
φυσικα μπορουν να μας βοηθησουν,καθε φορα που πηγαινουν μπορουν να κανουν παραπονα για τις τιμες με ιπιους τονους φυσικα.ακομα μπορουν να παραπονιουνται ευθεως για καποια κοπελα που δεν τους αρεσε η για τις υπηρεσιες της.πρεπει να γινουμε πιο απαιτητικοι και πιο θρασεις δλδ να τους λεμε αυτο που δεν μας αρεσει στα ισα και οχι να ημαστε μουνοδουλοι και να ντρεπομαστε να τους την πουμε στα ισα,γι αυτα που παραπονιεστε ολοι στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης πρεπει να τους τα πουμε απο δω και περα και ευθεως.με αυτον τον τροπο θα μεταφερονται πιο εντονα τα ετηματα μας.deker πες μου ότι είσαι και εκείνος ο παοκτσής με το τηλέφωνο στον SuperSport FM... πάντως εγώ πιστεύω στον Άη Βασίλη και σε όλους τους αγίους...
Πάντως όντως οι μη συμμετέχοντες εις την απεργίαν μπορούσιν να βοηθήσωσιν την κατάστασην διά της ζώσης διαμαρτυρίας...Σωστός ο michael...
Κατά τ' άλλα οι λίμνες της χώρας αυτήν την εποχή θα έχουν πολύ κίνηση...
φυσικα μπορουν να μας βοηθησουν,καθε φορα που πηγαινουν μπορουν να κανουν παραπονα για τις τιμες με ιπιους τονους φυσικα.ακομα μπορουν να παραπονιουνται ευθεως για καποια κοπελα που δεν τους αρεσε η για τις υπηρεσιες της.πρεπει να γινουμε πιο απαιτητικοι και πιο θρασεις δλδ να τους λεμε αυτο που δεν μας αρεσει στα ισα και οχι να ημαστε μουνοδουλοι και να ντρεπομαστε να τους την πουμε στα ισα,γι αυτα που παραπονιεστε ολοι στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης πρεπει να τους τα πουμε απο δω και περα και ευθεως.με αυτον τον τροπο θα μεταφερονται πιο εντονα τα ετηματα μας.
Εχεις απολυτο δικιο.Και αν θελουν Δωρακι οι Τσατσαδες ας κοψουν και καμια αποδειξη για την εφορια !!!!! Ναι ΡΕ Αποχη μεχρι να δουμε ασπρη μερα και εμεις.....οι γριες !!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι....Εχεις απολυτο δικιο.Και αν θελουν Δωρακι οι Τσατσαδες ας κοψουν και καμια αποδειξη για την εφορια !!!!! Ναι ΡΕ Αποχη μεχρι να δουμε ασπρη μερα και εμεις.....οι γριες !!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αποχη ειναι δυσκολο να κανουμε και δεν βρισκω τον λογο γιατι να κανουμε.Το ζητουμενο ειναι για τα στουντιο οτι το μεγιστο των τιμων επρεπε να ηταν μεχρι 80 ευρω και οχι 100 και 150(απο ορισμενα).Με 100 προσωπικα εγω, φερνω μια συγκεκριμενη σπιτι μου(ειναι του χωρου)και την απολαμβανω για (60 ολοκληρα λεπτα της ωρας) διχως αγχος και να χτυπαει το κουδουνι η καθε τσατσα οταν βρισκομαστε σε στουντιο και περνουμε την μιση ωρα(φουλ προγραμματος)με τα αντιστοιχα χρηματα.Οποτε καταθετω την γνωμη μου.......Αποχη απο τα προγραμματα των 80 και ανω.ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και μην δινετε το δικαιωμα να νομιζουν οτι και αυτα που ζητουν ειναι λιγα.Και κατι αλλο σημαντικο δειτε τα μουτρα της καθε τσατσας οταν τις δινεις 40 αντι 50 στο απλο προγραμα?Φιλικα ο Παιχτουρας.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η αποψη μου για τα παραπανω προγραμματα που βαζουν τα στουντιο(εκτος του απλου και του σεξ show),ειναι κοροιδια για να κονομουν χρηματα.Αποχη ειναι δυσκολο να κανουμε και δεν βρισκω τον λογο γιατι να κανουμε.Το ζητουμενο ειναι για τα στουντιο οτι το μεγιστο των τιμων επρεπε να ηταν μεχρι 80 ευρω και οχι 100 και 150(απο ορισμενα).Με 100 προσωπικα εγω, φερνω μια συγκεκριμενη σπιτι μου(ειναι του χωρου)και την απολαμβανω για (60 ολοκληρα λεπτα της ωρας) διχως αγχος και να χτυπαει το κουδουνι η καθε τσατσα οταν βρισκομαστε σε στουντιο και περνουμε την μιση ωρα(φουλ προγραμματος)με τα αντιστοιχα χρηματα.Οποτε καταθετω την γνωμη μου.......Αποχη απο τα προγραμματα των 80 και ανω.ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και μην δινετε το δικαιωμα να νομιζουν οτι και αυτα που ζητουν ειναι λιγα.Και κατι αλλο σημαντικο δειτε τα μουτρα της καθε τσατσας οταν τις δινεις 40 αντι 50 στο απλο προγραμα?Φιλικα ο Παιχτουρας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κοιτα το απλο ειναι απλο...το σεξσοου και το 69 επιλογες και γουστα...το τζακουζι πολυτελεια αλλα σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να το πει κανενας κοροιδια...ακαποτα και πρωκτικο επισης ειναι ιδιαιτερα γουστα....το θεμα ειναι να μην ξεφτιλιζεται το απλο και αρχιζουν τα χαζα του στυλ 40 απλο,50 για τρεις στασεις,60 για παραπανω χρονο κλπ...αυτα ειναι κοροιδια και σε ελευθερη μεταφραση σημαινουν οτι αν παρεις το απλο θα κανουμε μια σταση σε 5 λεπτα και κομοδινε και μην περιμενεις τιποτα παραπανω....Η αποψη μου για τα παραπανω προγραμματα που βαζουν τα στουντιο(εκτος του απλου και του σεξ show),ειναι κοροιδια για να κονομουν χρηματα.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σωστη τοποθετηση,ας την διαβασουν και οι υπολοιποι συναγωνιστες, μπας και ξυπνησουν.κοιτα το απλο ειναι απλο...το σεξσοου και το 69 επιλογες και γουστα...το τζακουζι πολυτελεια αλλα σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να το πει κανενας κοροιδια...ακαποτα και πρωκτικο επισης ειναι ιδιαιτερα γουστα....το θεμα ειναι να μην ξεφτιλιζεται το απλο και αρχιζουν τα χαζα του στυλ 40 απλο,50 για τρεις στασεις,60 για παραπανω χρονο κλπ...αυτα ειναι κοροιδια και σε ελευθερη μεταφραση σημαινουν οτι αν παρεις το απλο θα κανουμε μια σταση σε 5 λεπτα και κομοδινε και μην περιμενεις τιποτα παραπανω....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Ναι εδώ μου είπε μία τσατσά, 40 το απλό με 50 από πάνω... και την ρωτάω στο 40άρι δεν ανεβαίνει; Και μου λέει όχι... οπότε πριν φύγω λέω γιατί της είναι λίγα για ιππασία;
Έτσι ρε οι γριές... τρέλα πουλάμε και δεν είμαστε καλά!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ναι εδώ μου είπε μία τσατσά, 40 το απλό με 50 από πάνω... και την ρωτάω στο 40άρι δεν ανεβαίνει; Και μου λέει όχι... οπότε πριν φύγω λέω γιατί της είναι λίγα για ιππασία;
ολοι στην αποχη ρε.........
αν παρουμε την ψηφοφορια θα πρεπει να εφαρμοσουμε κ να τιμησουμε την αποχη.λεω να το αφησουμε στο χερι του καθενος μιας κ αυτη την φορα δεν ηταν πολυ ζεστο το θεμα κ με το νεο ετος να ετοιμασουμε μεγαλα πραγματα
αν παρουμε την ψηφοφορια θα πρεπει να εφαρμοσουμε κ να τιμησουμε την αποχη.λεω να το αφησουμε στο χερι του καθενος μιας κ αυτη την φορα δεν ηταν πολυ ζεστο το θεμα κ με το νεο ετος να ετοιμασουμε μεγαλα πραγματα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παιδια εχω την αποχη θα την διατηρησω,αλλα θα παω μονο στις κοπελλες, που ειναι μελη του site.Δεν θα με μαλωσετε,στην ουσια δημοσιες σχεσεις θα κανω.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στην θεσσαλονικη δεν ξερουμε ποιες ειναι μελη του σαιτ για να παμε εκει... :2funny μπαινουν με περιεργα ανδρικα νικ....για να μην τις γνωριζουμε ....τρελο μπαοκι,ντοκτορ κουλ κλπ....Παιδια εχω την αποχη θα την διατηρησω,αλλα θα παω μονο στις κοπελλες, που ειναι μελη του site.Δεν θα με μαλωσετε,στην ουσια δημοσιες σχεσεις θα κανω.