Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλά ίδιες δεν είναι...αλά με λίγη προσπάθεια και αρκετή Μαλαματίνα...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλά ίδιες δεν είναι...αλά με λίγη προσπάθεια και αρκετή Μαλαματίνα...
ειρωνικα ρε το ειπα......
αλλα εχεις δικιο.αν με ακουγες σημερα στην καβαλα ιδιο θα με εβγαζες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ Κ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
μεγαλη μπαλα σημερα

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε δοκιμαστη?εχασες τη μιλια σου?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Την είχα πέσει λίγο... Άσε μπάλα μας πετσόκοψαν... να το πηγαίνουμε με το μπάσκετ ή το βόλεϋ;;;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
deker πες μου ότι είσαι και εκείνος ο παοκτσής με το τηλέφωνο στον SuperSport FM... πάντως εγώ πιστεύω στον Άη Βασίλη και σε όλους τους αγίους...

Πάντως όντως οι μη συμμετέχοντες εις την απεργίαν μπορούσιν να βοηθήσωσιν την κατάστασην διά της ζώσης διαμαρτυρίας...Σωστός ο michael...

Κατά τ' άλλα οι λίμνες της χώρας αυτήν την εποχή θα έχουν πολύ κίνηση...
φυσικα μπορουν να μας βοηθησουν,καθε φορα που πηγαινουν μπορουν να κανουν παραπονα για τις τιμες με ιπιους τονους φυσικα.ακομα μπορουν να παραπονιουνται ευθεως για καποια κοπελα που δεν τους αρεσε η για τις υπηρεσιες της.πρεπει να γινουμε πιο απαιτητικοι και πιο θρασεις δλδ να τους λεμε αυτο που δεν μας αρεσει στα ισα και οχι να ημαστε μουνοδουλοι και να ντρεπομαστε να τους την πουμε στα ισα,γι αυτα που παραπονιεστε ολοι στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης πρεπει να τους τα πουμε απο δω και περα και ευθεως.με αυτον τον τροπο θα μεταφερονται πιο εντονα τα ετηματα μας.

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα μπορουν να μας βοηθησουν,καθε φορα που πηγαινουν μπορουν να κανουν παραπονα για τις τιμες με ιπιους τονους φυσικα.ακομα μπορουν να παραπονιουνται ευθεως για καποια κοπελα που δεν τους αρεσε η για τις υπηρεσιες της.πρεπει να γινουμε πιο απαιτητικοι και πιο θρασεις δλδ να τους λεμε αυτο που δεν μας αρεσει στα ισα και οχι να ημαστε μουνοδουλοι και να ντρεπομαστε να τους την πουμε στα ισα,γι αυτα που παραπονιεστε ολοι στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης πρεπει να τους τα πουμε απο δω και περα και ευθεως.με αυτον τον τροπο θα μεταφερονται πιο εντονα τα ετηματα μας.

Εχεις απολυτο δικιο.Και αν θελουν Δωρακι οι Τσατσαδες ας κοψουν και καμια αποδειξη για την εφορια !!!!! Ναι ΡΕ Αποχη μεχρι να δουμε ασπρη μερα και εμεις.....οι γριες !!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχεις απολυτο δικιο.Και αν θελουν Δωρακι οι Τσατσαδες ας κοψουν και καμια αποδειξη για την εφορια !!!!! Ναι ΡΕ Αποχη μεχρι να δουμε ασπρη μερα και εμεις.....οι γριες !!!!!
ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αποχη ειναι δυσκολο να κανουμε και δεν βρισκω τον λογο γιατι να κανουμε.Το ζητουμενο ειναι για τα στουντιο οτι το μεγιστο των τιμων επρεπε να ηταν μεχρι 80 ευρω και οχι 100 και 150(απο ορισμενα).Με 100 προσωπικα εγω, φερνω μια συγκεκριμενη σπιτι μου(ειναι του χωρου)και την απολαμβανω για (60 ολοκληρα λεπτα της ωρας) διχως αγχος και να χτυπαει το κουδουνι η καθε τσατσα οταν βρισκομαστε σε στουντιο και περνουμε την μιση ωρα(φουλ προγραμματος)με τα αντιστοιχα χρηματα.Οποτε καταθετω την γνωμη μου.......Αποχη απο τα προγραμματα των 80 και ανω.ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και μην δινετε το δικαιωμα να νομιζουν οτι και αυτα που ζητουν ειναι λιγα.Και κατι αλλο σημαντικο δειτε τα μουτρα της καθε τσατσας οταν τις δινεις 40 αντι 50 στο απλο προγραμα?Φιλικα ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αποχη ειναι δυσκολο να κανουμε και δεν βρισκω τον λογο γιατι να κανουμε.Το ζητουμενο ειναι για τα στουντιο οτι το μεγιστο των τιμων επρεπε να ηταν μεχρι 80 ευρω και οχι 100 και 150(απο ορισμενα).Με 100 προσωπικα εγω, φερνω μια συγκεκριμενη σπιτι μου(ειναι του χωρου)και την απολαμβανω για (60 ολοκληρα λεπτα της ωρας) διχως αγχος και να χτυπαει το κουδουνι η καθε τσατσα οταν βρισκομαστε σε στουντιο και περνουμε την μιση ωρα(φουλ προγραμματος)με τα αντιστοιχα χρηματα.Οποτε καταθετω την γνωμη μου.......Αποχη απο τα προγραμματα των 80 και ανω.ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και μην δινετε το δικαιωμα να νομιζουν οτι και αυτα που ζητουν ειναι λιγα.Και κατι αλλο σημαντικο δειτε τα μουτρα της καθε τσατσας οταν τις δινεις 40 αντι 50 στο απλο προγραμα?Φιλικα ο Παιχτουρας.
        Η αποψη μου για τα παραπανω προγραμματα που βαζουν τα στουντιο(εκτος του απλου και του σεξ show),ειναι κοροιδια για να κονομουν χρηματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
        Η αποψη μου για τα παραπανω προγραμματα που βαζουν τα στουντιο(εκτος του απλου και του σεξ show),ειναι κοροιδια για να κονομουν χρηματα.
κοιτα το απλο ειναι απλο...το σεξσοου και το 69 επιλογες και γουστα...το τζακουζι πολυτελεια αλλα σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να το πει κανενας κοροιδια...ακαποτα και πρωκτικο επισης ειναι ιδιαιτερα γουστα....το θεμα ειναι να μην ξεφτιλιζεται το απλο και αρχιζουν τα χαζα του στυλ 40 απλο,50 για τρεις στασεις,60 για παραπανω χρονο κλπ...αυτα ειναι κοροιδια και σε ελευθερη μεταφραση σημαινουν οτι αν παρεις το απλο θα κανουμε μια σταση σε 5 λεπτα και κομοδινε και μην περιμενεις τιποτα παραπανω.... :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κοιτα το απλο ειναι απλο...το σεξσοου και το 69 επιλογες και γουστα...το τζακουζι πολυτελεια αλλα σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να το πει κανενας κοροιδια...ακαποτα και πρωκτικο επισης ειναι ιδιαιτερα γουστα....το θεμα ειναι να μην ξεφτιλιζεται το απλο και αρχιζουν τα χαζα του στυλ 40 απλο,50 για τρεις στασεις,60 για παραπανω χρονο κλπ...αυτα ειναι κοροιδια και σε ελευθερη μεταφραση σημαινουν οτι αν παρεις το απλο θα κανουμε μια σταση σε 5 λεπτα και κομοδινε και μην περιμενεις τιποτα παραπανω.... :headbang:
                    Σωστη τοποθετηση,ας την διαβασουν και οι υπολοιποι συναγωνιστες, μπας και ξυπνησουν.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ναι εδώ μου είπε μία τσατσά, 40 το απλό με 50 από πάνω... και την ρωτάω στο 40άρι δεν ανεβαίνει; Και μου λέει όχι... οπότε πριν φύγω λέω γιατί της είναι λίγα για ιππασία;

Έτσι ρε οι γριές... τρέλα πουλάμε και δεν είμαστε καλά!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι εδώ μου είπε μία τσατσά, 40 το απλό με 50 από πάνω... και την ρωτάω στο 40άρι δεν ανεβαίνει; Και μου λέει όχι... οπότε πριν φύγω λέω γιατί της είναι λίγα για ιππασία;

Έτσι ρε οι γριές... τρέλα πουλάμε και δεν είμαστε καλά!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ολοι στην αποχη ρε.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν παρουμε την ψηφοφορια θα πρεπει να εφαρμοσουμε κ να τιμησουμε την αποχη.λεω να το αφησουμε στο χερι του καθενος μιας κ αυτη την φορα δεν ηταν πολυ ζεστο το θεμα κ με το νεο ετος να ετοιμασουμε μεγαλα πραγματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι παιζει;αρχισε η αποχη νο 2; :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια εχω την αποχη θα την διατηρησω,αλλα θα παω μονο στις κοπελλες, που ειναι μελη του site.Δεν θα με μαλωσετε,στην ουσια δημοσιες σχεσεις θα κανω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια εχω την αποχη θα την διατηρησω,αλλα θα παω μονο στις κοπελλες, που ειναι μελη του site.Δεν θα με μαλωσετε,στην ουσια δημοσιες σχεσεις θα κανω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στην θεσσαλονικη δεν ξερουμε ποιες ειναι μελη του σαιτ για να παμε εκει... :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny  μπαινουν με περιεργα ανδρικα νικ....για να μην τις γνωριζουμε ....τρελο μπαοκι,ντοκτορ κουλ κλπ.... :sunglasses: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom