Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52
OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ τοσο καιρο με την αποχη εγινε καμια αλλαγη προς το καλυτερο?
επεσαν σχεδον σε ολα στο βαρδαρη στο 30αρι.....
απο ποιοτητα δεν ειδαμε κ καμια διαφορα αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν λογω εορτων επειδη ελειπαν σε αδεια τα κοριτσια κ παιζαμε με τις ρεζερβες.
αποχη δεν καναμε περα απο την πρωτη,προσπαθουμε να ξαναμαζευτουμε κ να κανουμε

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
επεσαν σχεδον σε ολα στο βαρδαρη στο 30αρι.....
απο ποιοτητα δεν ειδαμε κ καμια διαφορα αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν λογω εορτων επειδη ελειπαν σε αδεια τα κοριτσια κ παιζαμε με τις ρεζερβες.
αποχη δεν καναμε περα απο την πρωτη,προσπαθουμε να ξαναμαζευτουμε κ να κανουμε
κανενας νταβας δεν σε απειλησε παλι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ και οι νταβαδες εκλασαν μεντες μπροστα σου.
εισαι προεδρος ρε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρχιδια προεδρος ειμαι αλλα δεν βαριεσαι.....
απλα βαρεθηκαν τις απειλες,σκεφονται οτι θα μαι κανενας ηλιθιος που δεν καταλαβαινω τι μου γινεται για να μην φοβαμαι κ δε ασχολουνται πλεον.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν κρινω απο τις 6 επιπλεον ψηφους που προστεθηκαν απο τη στιγμη που αλλαξα την ημερομηνια μαλλον δεν υπαρχει προβλημα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
αρχιδια προεδρος ειμαι αλλα δεν βαριεσαι.....
απλα βαρεθηκαν τις απειλες,σκεφονται οτι θα μαι κανενας ηλιθιος που δεν καταλαβαινω τι μου γινεται για να μην φοβαμαι κ δε ασχολουνται πλεον.

Αχέμ... τώρα έχεις και εσύ "προστασία" φίλε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον για να κανουμε και καμια σοβαρη κουβεντα στο θεμα μας.οι διαπιστωσεις μου απο το ΣΚ αθηνα ειναι οτι εδω το βασικο οπως εχω ξαναγραψει στα στουντιο ειναι 50αρι....ΑΛΛΑ τα προγραμματα ειναι πιο φτηνα ειδικα οταν τα συνδυαζεις και η ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων ειναι κλασης ανωτερη.ενω τα στουντιο τους ειναι μπορω να πω λιγοτερο πολυτελη(σε μερικα λειπει ακομη και νιπτηρας στο δωματιο :headbang:)τα κοριτσια ειναι αψογες επαγγελματιες λογω πιθανως και ανταγωνισμου και δεν κοιταν μονο πως θα σε αρμεξουν.ειμαι εδω τρεις μερες πηγα με τεσσσερεις μεχρι στιγμης και οι τρεις ηταν gfe με γλωσσοφιλα και παιχνιδια...τετοια πραγματα θεσσσαλονικη δεν θα δουμε ποτε;ε ενταξει και εμφανισιακα επισης πολυ καλυτερες ολες :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και ερωτω αποχη ξανα....ναι αλλα βαλτε αιτηματα οχι μονο για τις τιμες..οι τιμες του βαρδαρη
οταν πηραν την ανηφορα πριν απο εναν χρονο ηταν απαρεδεκτες την στιγμη που το κρεβατι τριζει και ο χωρος ειναι μες στην μπιχλα...20 αρι το πολυ...σαν το μεταξουργειο....οι τιμες ομως στα στουντιο δεν ειναι κακες....το σαρανταρι για εναν χωρο σαν το λαφαμ ή εστω και το ερως πχ δεν ειναι πολυ συγκριτικα με αθηνα...το θεμα ειναι τι παιρνεις με αυτο το σαρανταρι;αν παιρνεις μπαζα ....και δεν φτανει που ειναι αγαμητα μπαζα στο παιζουν και θεωρια και μη μου απτου και κομοδινα και τελικα τρως την φολα τι να το κανω;ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΦΤΗΝΙΑ
αλλα αυτο βεβαια δεν προκειται να αλλαξει ευκολα οσο εχουμε τις ιδιες και τις ιδιες και λογω μικρου εως μηδενικου ανταγωνισμου.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διαβαστε τις τελευταιες μου κριτικες και πειτε μου αν με 70 ,80 ευρω σας εχουν κανει αυτα τα πραγματα εδω καμια πακετο....και μην μου πειτε παλι για καμια μιλφ ενα βημα πριν την συνταξη...μιλαω για 20χρονα -25χρονα πιπινια....
και καλα μουνια...τι να το κανω αν παει τριανταρι παντου αφου τα ιδια μπαζα θα ειναι και τα ιδια σκατα υπηρεσιες;...θελουμε καλα μουνια και οχι βιαστικες και ασχετες...θελουμε πουτανες κανονικες που να τους αρεσει η δουλεια τους και να την κανουν με ευχαριστηση....οχι με ξυνισμενα μουτρα,βαριεστημαρα και ντεκαβλε...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Πάντως αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε και την γενική ποιότητα των κοριτσιών των "εκπαιδευτικών" σπιτιών τότε θα έχουμε καταφέρει να κάνουμε τρελή πρόοδο με τις αποχές. Άντε στο Βαρδάρη την ψιλιάστηκαν ότι με τους μετανάστες μόνο δεν γίνεται δουλειά... Μπορούν να το μειώσουν κι άλλο βέβαια...

Τώρα στα στούντιο εντάξει οι τιμές είναι βασισμένες και στην καθαριότητα και την ποιότητα των σπιτιών. Έπρεπε να είναι βασισμένα και στην ομορφιά και στις υπηρεσίες της κοπέλας αλλά... αυτά τα αλλά!!!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
gl,το εχουμε πει χιλιαδες φορες κ εγω ο ιδιος κιολας αρκετες,δεν ειναι σκοπος μας με την αποχη μονο να πεσουν οι τιμες αλλα να ερθουν κ καλυτερες κοπελες,να προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες,να εχουμε πιο καθαρους χωρους εκει που πρεπει γιατι μερικα στουντιο η ακομα κ μπουρδελα ειναι αρκετα καθαρα.....
γενικα ζηταμε μια αναβαθμιση στην πολη μας σε ολα τα επιπεδα.μπορει σε καποια να ειναι καλα τα 40αρια για να ξεχωριζουν απο τα αλλα,αλλα πλεον οταν κ το καθε τελειωμενο σπιτακι με την καθε μαλακο γκομενα ζηταει τοσα κ δεν προσφερει κ τιποτα στην ουσια τοτε ειναι ντροπη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανουμε αποχη ε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Μαζι με την χθεσινη βολτα και την προηγουμενη βδομαδα που πηγα Κωλετη ειχα να τα περπατησω καιρο απο το 2009...αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πρεπει να εχουν πτωση του τσιρου τους.
το καλοκαιρι ειχε προγραμμα με 150 τωρα δεν το ακουσα σχεδον σε καννενα. αντιθετα ακουγα 110-120 φουλ προγραμμα...και παρακαλανε πολυ για να μπεις
Ξερεις ποσες φορες ακουσα χθες το ....που πας ελα μεσα μη φευγεις?

Λετε να μας ακουσανε (διαβασανε) η χειμωνιασε?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ειδα τι πεζει και εχω να σας πω πως ειμαι 100 τις εκατο μαζι σας!!!!!!!!!!
να γινει αποχει στην θεσαλλονικη τωρα ομως1!!!!!!!!!!                [ετσι και αλλιως αθηνα μενω τι με νιαζει εμενα? :grin:] :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom