Ares7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Και γιατι να εισαι ;Γιατί να μην είμαι
Και γιατι να εισαι ;Γιατί να μην είμαι
Περι ορεξεως σπανακοπιταΚάνουν καλύτερο σεξ και η πίστη αντιγραφή γυναίκας με ανάβει πολύ !!!
Δεν είμαι Gay γουστάρω γυναίκες και τρανς δεν πηδιεμαιΠερι ορεξεως σπανακοπιτα
εγω τους παω τους γκέι εχουν πολυ πλακα
Ενταξει εισαι μπάιΔεν είμαι Gay γουστάρω γυναίκες και τρανς δεν πηδιεμαι
Και γιατι να εισαι ;
Ρε φιλε οταν γαμας για καποιες ωρες μετα εισαι ανεβασμενος εσενα αμα σου κραταει αυτο το χάι και την επομενη μερα, πάσο
τραβα κανε σπερμοδιαγραμμα τυπε, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.Εγω εχω να εκσπερματωσω ακριβως 9 μηνες και 13 μερες
Με κρατάει χαρούμενοΡε φιλε οταν γαμας για καποιες ωρες μετα εισαι ανεβασμενος εσενα αμα σου κραταει αυτο το χάι και την επομενη μερα, πάσο
Δεν είμαι μπάι στρέιτ είμαι αφού είμαι μόνο ενεργητικόςΕνταξει εισαι μπάι
δεν ειναι κακο
Αναζητώ την ποιότητα και όχι την ποσότητα μύστη μου για αυτό κρατά !Ρε φιλε οταν γαμας για καποιες ωρες μετα εισαι ανεβασμενος εσενα αμα σου κραταει αυτο το χάι και την επομενη μερα, πάσο
Έκλαψα......Ρε τύποι, είστε σε ιστοσελίδα με θέμα τον έρωτα, κσι μιλάτε για αποχή; Ψυχίατρος σας είδε;
Εγω εχω να εκσπερματωσω ακριβως 9 μηνες και 13 μερες
Οι πρωτοι μηνες ηταν πολυ δυσκολοι γιατι ημουνα μαθημενος να πηγαινω μπουρδελα 2-3 φορες την εβδομαδα, τωρα πλεον ειναι πολυ πιο ευκολο, εχω δει διαφορες σε πολλους τομεις στη ζωη μου προς το καλυτερο φυσικα
Η λογική αυτό λέει, αλλά προσωπικά έχω τις καλύτερες στύσεις όταν το κάνω κάθε μέρα. Όλα γίνονται πολύ πιο αυτόματα τότε, έχω τη σιγουριά πως "το κανα χθες, διάολε, θα το κάνω και σήμερα". Με κρατά καυλοπροσηλωμένο.Στις τέσσερις ημέρες αποχής ότι πιο ιδανικό.Και σε στύση και σε ορεξη
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιοΗ λογική αυτό λέει, αλλά προσωπικά έχω τις καλύτερες στύσεις όταν το κάνω κάθε μέρα. Όλα γίνονται πολύ πιο αυτόματα τότε, έχω τη σιγουριά πως "το κανα χθες, διάολε, θα το κάνω και σήμερα". Με κρατά καυλοπροσηλωμένο.
Μετά από 4+ μέρες off, υπάρχει πάντα μια αμφιβολία στο κεφάλι μου, σαν να μου λέει μια φωνή "γιατί δεν ήσουν καυλωμένος χθες, προχθές και παραπροχθές? Δε μπορούσες μήπως?". Και κατά κανόνα λειτουργώ σε χαμηλότερες στροφές.
Άρα νομίζω ότι η όποια επίδραση της αποχής στη στύση είναι περισσότερο ψυχολογική.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Πως ήταν το αιδοίο τους, σε σχέση με κανονική γυναίκα;Ναι αμέ έχω πάει με πολλές χειρουργες έκοψαν το πουλάκι και έβαλλαν μουνακι !!!