You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από που πήραν το όνομά τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iuakoya
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 237
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.194
- Πόντοι
- 18.546
W.A.S.P.
Σύμφωνα με τον Blackie Lawless το όνομα παραπέμπει στη σφήκα που θα σε τσιμπάει ανελέητα μέχρι το τέλος αλλά και στο ακρωνύμιο We Are Sexual Perverts...
Κάποτε ακούστηκε η φήμη ότι έχει να κάνει με τα αρχικά του white anglo saxon protestant κάτι πού ο Blackie Lawless το διέψευσε
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Κάποτε ακούστηκε η φήμη ότι έχει να κάνει με τα αρχικά του white anglo saxon protestant κάτι πού ο Blackie Lawless το διέψευσε
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μπήκε φίλεΑκόμα δεν έγραψες για Misfits...Να το πω εγώ?
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 4.766
Marilyn Monroe νομίζω η τελευταία της ταινία.. Ήταν φαν.. βγάλανε και single ..Who killed MarilynΜπήκε φίλε![]()
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Marilyn Monroe νομίζω η τελευταία της ταινία.. Ήταν φαν.. βγάλανε και single ..Who killed Marilyn
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.010
- Πόντοι
- 3.936
Black eyed pees?
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Sharp Ties...
Έχοντας μόλις έξι μήνες στην Ελλάδα και μιλώντας τα ελληνικά με αγγλική προφορά ο Τόλης Φασόης αρχίζει να συχνάζει στο δισκοπωλείο Happening στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και να ψάχνει για μια μπάντα που αναζητεί τραγουδιστή προκειμένου να συνεχίσει να απασχολείται με τη μουσική. Οι υπάλληλοι του Happening τού προτείνουν να επικοινωνήσει με το ροκ συγκρότημα Bees, τους Γιώργο Καραγιαννίδη και Πέτρο Σκούταρη. Ο Φασόης επικοινώνησε μαζί τους, έκαναν κάποιες πρόβες και τελικά κατέληξαν να γίνουν οι Sharp Ties. «Το όνομα ήταν δική μου ιδέα» λέει σήμερα. «Ολοι μάς μετέφραζαν “Κοφτερές γραβάτες”, ωστόσο εκείνο που είχα στον νου μου ήταν οι “Έντονοι δεσμοί”»...
Έχοντας μόλις έξι μήνες στην Ελλάδα και μιλώντας τα ελληνικά με αγγλική προφορά ο Τόλης Φασόης αρχίζει να συχνάζει στο δισκοπωλείο Happening στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και να ψάχνει για μια μπάντα που αναζητεί τραγουδιστή προκειμένου να συνεχίσει να απασχολείται με τη μουσική. Οι υπάλληλοι του Happening τού προτείνουν να επικοινωνήσει με το ροκ συγκρότημα Bees, τους Γιώργο Καραγιαννίδη και Πέτρο Σκούταρη. Ο Φασόης επικοινώνησε μαζί τους, έκαναν κάποιες πρόβες και τελικά κατέληξαν να γίνουν οι Sharp Ties. «Το όνομα ήταν δική μου ιδέα» λέει σήμερα. «Ολοι μάς μετέφραζαν “Κοφτερές γραβάτες”, ωστόσο εκείνο που είχα στον νου μου ήταν οι “Έντονοι δεσμοί”»...
Συνημμένα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.454
- Πόντοι
- 12.946
Ας βάλω ένα συγκρότημα που δεν το είδα
ANTI- NOWHERE LEAGUE
το όνομα προέρχεται από τα τέλη της δεκαετίας ΄70 που ο καθένας ήταν αντί ...
Punk Globe – Anti-Nowhere League -What’s the origin of that name?
Animal-The name comes from the late seventies. when everyone was 'anti' something......we were a piss take of all these people....the do-gooders who were so far up their own arses with their own righteousness that they forgot how to live......the anti 'nowhere' league...a dislike for the controlled masses...
ANTI- NOWHERE LEAGUE
Animal-The name comes from the late seventies. when everyone was 'anti' something......we were a piss take of all these people....the do-gooders who were so far up their own arses with their own righteousness that they forgot how to live......the anti 'nowhere' league...a dislike for the controlled masses...
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
ΩραίοςΑς βάλω ένα συγκρότημα που δεν το είδα
ANTI- NOWHERE LEAGUE
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις