Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φίλε not-kos αν θελεις δώσε πληροφορίες για τη Συλβια  :think:
σε πιο σπιτάκι είναι?

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πάνω στο πρώτο.
Ήταν και πέρυσι τον Σεπτέμβρη εκεί σαν Αντζελα .
Δες το post που έκανα τότε.

ac/dc

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
0
21/2/10 ώρα 7.00μ.μ. επίσκεψη στο LOVE STUDIO στο Δοξάτο της Δράμας!Μια κοπελίτσα γύρω στα 20 απο Ρωσσία!Πήρα πρόγραμμα των 120 για μία ώρα!Πολύ καλή και με άψογη συμπεριφορά,αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα!πολύ μικρό και στητό στήθος,ωραίο και ξυρισμένο γατάκι!Γύρω στο 1.6 και κάτι με βαμμένο ξανθό μαλλάκι!Η πίπα της καλή έως πολύ καλή,όλες οι στάσεις και η κοπέλα γεμάτη ενέργεια!Το studio πολύ καθαρό και τα δωμάτια επίσις!Για αυτούς που λατρεύουν τα ''μικρούλια'' είναι καλή επιλογή!

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
21/2/10 ώρα 7.00μ.μ. επίσκεψη στο LOVE STUDIO στο Δοξάτο της Δράμας!Μια κοπελίτσα γύρω στα 20 απο Ρωσσία!Πήρα πρόγραμμα των 120 για μία ώρα!Πολύ καλή και με άψογη συμπεριφορά,αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα!πολύ μικρό και στητό στήθος,ωραίο και ξυρισμένο γατάκι!Γύρω στο 1.6 και κάτι με βαμμένο ξανθό μαλλάκι!Η πίπα της καλή έως πολύ καλή,όλες οι στάσεις και η κοπέλα γεμάτη ενέργεια!Το studio πολύ καθαρό και τα δωμάτια επίσις!Για αυτούς που λατρεύουν τα ''μικρούλια'' είναι καλή επιλογή!

Το 120 τι είναι ευρω?  :uglystupid:

eteos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
kalispera pedia!!!!!!!!!!! ti pezi sto ANESIS to xenodoxio??????? exi kati kalo????????

eteos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XIPNATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TI SKATA GINETE ME TIN PARTI SAS!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? I MILATE KAI ENIMERONETE I ANTE NA PA NA GAMITHITE!!!!!!!!!!! OMORFA KAI LIGO SEVAZMOS KAI EKTIMISI DEN VLAPTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μη βριζης  μερα που ειναι.
Η φαση στο Ανεσης ειναι κατι σαν πριβε καλητερα ειναι να πας ωρες που δεν εχει πολη κινηση δηλαδη απο της 12 το μεσημερη μεχρι της 6 το απογευμα.
Συνιθως εχει δυο μωρα που καθοντε κατω στο σαλονι και βλεπουν tv καθεσε πινης ενα καφεδακι και αν γουσταρις καμια πας στη τσατσα και δινης 30 ευρω σε δινη το κλειδη και πας πανω στο δωματιο
μολης ερθη  και τελιοσης δινης αλλα 30 ευρω στο μωρο και πανε για συναλαγμα στη ρωσια......

Καθε 10 μερες κανη ανανεωση αυτα δε ξερω περισσότερα

eteos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
pedia iparxi kamia enimerosi gia to ANESIS?????? ti mora pezun eki aftin tin epoxi??????kati na protini kanis??????

tom85

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
paidia exoume kanena neo apo ta magazia tis dramas???

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Φίλοι συναγωνιστές βλέπω σιωπηλός το επίπεδο να έχει χαμηλώσει απελπιστικά...Βρισίδι,συνεχής ζήτηση πληροφοριών χωρίς την παραμικρή παροχή,είμαστε ωραίοι!Από την άλλη εγώ έχω κόψει το άθλημα γενικότερα...Έχω ξενερώσει τόσο πολύ που ούτε από περιέργεια δεν πηγαίνω πια....Μπορεί να έχει κανένα τρίμηνο να περάσω από κει.... Είναι κι αυτό το 30άρι που τώρα τσούζει ακόμα περισσότερο.Πάντως με την πρώτη ευκαιρία λέω να κάνω ένα πέρασμα τουλάχιστον να δω αν άλλαξε τίποτα....

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Σε προηγούμενο post έλεγα για "πρώτη ευκαιρία" που θα μου δοθεί και τελικά μου δόθηκε σήμερα.Γύρω στις 11 μπαίνω από Παπαπργύρη και βλέπω και τα 2 ανοιχτά.καλό αυτό σκέφτομαι.Ας ξεκινήσω από τα 2 επάνω για να αποκλείσω τις πιθανότητες για κάτι καλό (για τα γούστα μου) και να μείνω με 2 επιλογές . Μόνο το 1 ανοιχτό επάνω με την ίδια κοπελίτσα που γελάει συνεχώς και δεν με πείθει....Μικρή,με μέτριο βυζάκι εντελώς έξω από τα γούστα μου οπότε κατηφορίζω.Ε,δεν πρόλαβα να κατέβω και ήδη το ένα έκλεισε!!!!!11 η ώρα!!!!!!!!!!!!!Ένα έμεινε , οπότε μπαίνω.Ένας συναγωνιστής έβγαινε άλλος περίμενε στο δωμάτιο ενώ η κοπέλα ήταν μια επίσης νεαρά ψηλή μαυρούλα αλλά άβυζη και εντυπωσιακή μεν λόγω ύψους αλλά χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κώλοι,κοιλιές,βυζιά grande )που θα αναγκάσει να σκάσω 30 ζεστά ευράκια.Μάλλον πρέπει να ψάξω και σε άλλες πόλεις

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τα λες Not-not.
Kαι γω αναρωτιέμαι τόσο  καιρό ....
το έκοψαν όλοι το άθλημα ?
Πηγεs να πιασης τον Μαη ? :)
Καλο μηνα σε ολους

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στις 2 Ιουνιου απογευμα.
Πανω στο δευτερο η ιδια ξανθια λεπτη ξενη φορουσε μια καπα παλι.
Δειξε κατι κοπελα μου να δουμε με τι εχουμε να κανουμε  :)
Πανω στο πρωτο ,πινακιδα με  ενδειξη νεα κοπελα Χριστινα.
(12 το πρωι μεχρι αργα το βραδι).
Ωραιο σωμα και ξανθο μακρι μαλλι
Αρχισε με πιτα ,
μετα συνεχισε με πισωκολλητο, παραδοσιακο και τα πηρε με μια πιτα. :pipa2:
Ευχαριστημενος λοιπον ..πολυ καλη.
Μονο που ειχε λιγο αγρια φατσα (λετε να επεσα σε tr.. ? )

Τι υπαρχει στα κατω σπιτακια ?

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Επισκεψη στις 2 Ιουνιου απογευμα.
Πανω στο δευτερο η ιδια ξανθια λεπτη ξενη φορουσε μια καπα παλι.
Δειξε κατι κοπελα μου να δουμε με τι εχουμε να κανουμε  :)
Πανω στο πρωτο ,πινακιδα με  ενδειξη νεα κοπελα Χριστινα.
(12 το πρωι μεχρι αργα το βραδι).
Ωραιο σωμα και ξανθο μακρι μαλλι
Αρχισε με πιτα ,
μετα συνεχισε με πισωκολλητο, παραδοσιακο και τα πηρε με μια πιτα. :pipa2:
Ευχαριστημενος λοιπον ..πολυ καλη.
Μονο που ειχε λιγο αγρια φατσα (λετε να επεσα σε tr.. ? )

Τι υπαρχει στα κατω σπιτακια ?

στο κατω μια μαυρουλα ψιλοτουμπανο αλλα δεν ξαναπαω με μαυρη.
Η Χριστινα που λες ειναι καρα-Tr!!!
H τσαρκα εγινε τεταρτη μεσημερι..

golden_boy

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους,

Σαν πρώτο post στο forum θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα παράπονο:
Να πώ ότι κρίμα για τους υπόλοιπους που δεν γίνονται αναφορές και κριτική στην σελίδα που υπάρχει για τα μπουρδέλα, και όλες οι αναφορές γίνονται στο forum, όσο αφορά την Δράμα και φαντάζομαι ισχύει και για τις υπόλοιπες επαρχίες.

Πέρα απο αυτό πιστεύω οτι ενα μεγάλο μπράβω αξίζει στο site για την δουλεία που κάνει.

Οσο για το Love Studio, το όνομα (και ο φίλος ac/dc) προδίδουν πράγματα που δέν ισχύουν η τουλάχιστον όχι πλέον.

Το Love Studio είναι πλέον απλά μπουρδέλο και όχι Studio, δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα μόνο το ξεκάθαρο 35-άρι και τίποτα παραπάνω. Διαβάζονται την κριτική του φίλου ac/dc μιας και είμαι λάτρης των “μικρουλιών” αποφάσισα να το βρώ αν και είχα ψάξει παλαιότερα χωρίς να έχω επιτυχία.
Το βρήκα την προηγούμε εβδομάδα, η κοπελίτσα μικρούλα με μικρά στητά βιζάκια, σε ύψος περίπου 1.60 και βάρος με το ζόρι 45kg (μικρό και κοκαλιάρικο – τι να κάνουμε βίτσια είναι αυτα...).
Η κοπέλα Ρωσίδα σχετικά ευχάριστη και μέτρια ελληνικά αλλά αρκετά να συνενοηθείς, βέβαια social time, όπως και στα άλλα μπουρδέλλα δεν υπάρχει, αλλα κατευθείαν στο ψητό.

Η πίπα της κοπέλλας καλούτσικη, μόνο με σκουφάκι, και δεν προβληματίζεται σε αλλαγές στάσεων (τουλάχιστον δεν παραπονέθηκε για 3-4 διαφορετικές στάσεις σε κάθε επίσκεψη) με αυτή απο πάνω, απο κάτω, στα τέσσερα και ακόμα ένα αλλα δεν ξέρω την σωστή ορολογία...

Τέλος πάντων για το 35-άρι δεν θα έλεγα ότι πήγε χαμένο, τουλάχιστον σε σίγκριση με τα 80-άρια που πληρώνει κανείς στην καβάλα για Ρωσίδες και Ρουμάνες CG

golden_boy

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι του forum, μιας και έκανα πριν απο καιρό ενημέρωση για το Love Studio, δυστιχός αναφέρο ότι εδω και 2 εβδομάδες περίπου το γνωστό διακοσμητικό / ενημερωτικό φώς σε σχήμα καρδιάς στο παράθυρο είναι σβηστό (και η πόρτα κλειστή) αν περνάει κανένας φίλος απο εκεί και το δεί αναμένο ας κάνει μια ενημέρωση (να μην τρέχουμε μέχρι εκεί τσάμπα καθε τρείς και λίγο)

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι του forum, μιας και έκανα πριν απο καιρό ενημέρωση για το Love Studio, δυστιχός αναφέρο ότι εδω και 2 εβδομάδες περίπου το γνωστό διακοσμητικό / ενημερωτικό φώς σε σχήμα καρδιάς στο παράθυρο είναι σβηστό (και η πόρτα κλειστή) αν περνάει κανένας φίλος απο εκεί και το δεί αναμένο ας κάνει μια ενημέρωση (να μην τρέχουμε μέχρι εκεί τσάμπα καθε τρείς και λίγο)

πριν απο καμια βδομαδα νομιζω ηταν ανοικτο..τωρα γραφει απεξω κλειστο.Κατα τα αλλα επισκεψη σε αυτα μεσα στην πολη και συγκεκριμενα στο δευτερο απο πανω...Ειναι μια ξανθια απο ανατολικο μπλοκ,εμφανιση πολυ καλη και ωραιο σωμα τιμη 30 ευρω.Στο ψητο..πιπα επιεικως αθλια,συμμετοχη 0,βιασυνη 10.Λεει με 60 ευρω κανεις οποια σταση θες και πρωκτικο.Αν και νομιζω η μηδενικη συμμετοχη και ο χρονος δεν αλλαζουν...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Να'μαι και πάλι εδώ φίλοι συνάδελφοι,συναγωνιστές και συναθλητές μου.Επιτόπια έρευνα χθες βράδυ....Στερ.Ελλάδας πίσω.Μια κοπέλα πάνω από 30 με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά πολύ αδύνατη....Στο μπροστινό βγαίνει μια ψηλή με άσπρα πέπλα και η όλη παρουσίαση μου θύμισε το Προύσσης 22 στην Αθήνα ( οι γνώστες της παρακμής καταλαβαίνουν!).Το μαγαζί αυτό έγινε ντούμπλεξ και έχει τώρα και διπλανή πόρτα απ΄όπου μπαίνεις και υπάρχει και 2η κοπέλα.Αυτή όμως ήταν η νεαρή μικρούλα,αδυνατούλα και πολύ πολύ γελαστούλα Ρωσίς που δεν με ενθουσιάζει σωματικά οπότε δεν κατέθεσα ούτε εδώ.Τελευταία επιλογή το πρώτο στην Παπαργύρη αφού το άλλο στο βάθος ήταν κλειστό.Και εδώ μία από τα ίδια:Η ίδια εντυπωσιακή μεν μαυρούλα με ωραίο πεταχτό κωλαράκο και ακόμα πιο εντυπωσιακή με τα άσπρα εσώρουχα.Όμως άβυζη και άκοιλη και άμπουτη (νεολογισμοί).Θα μου πει κάποιος και τι θέλεις και δεν ορμάς?Κι εγώ απαντάω πως θέλω ΚΑΙ βυζιά Και κοιλιές ΚΑΙ μπούτια.....Σε κάποια στιγμή πάντως θα δοκιμάσω την τύχη μου στη μαυρούλα αν και δεν με ενθουσιάζει η ιδέα της κατάθεσης 30ευρου σε αδύνατη.....

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παρασκευη 13/8 προς σαββατο επισκεψη στα 2 απο πανω.Στο πρωτο σκοπευα να παω αφου το μαγαζι εχει πλεον 2 επιλογες αλλα ηταν κλειστο...Το δευτερο ηταν ανοικτο και κατι η καυλα,κατι η σκεψη οτι οι κακες εντυπωσεις απο την προηγουμενη φορα μπορει να ηταν η μερα κλπ και οτι η αναζητηση των μαγαζιων της παπαργυρη θα καταληξει ξανα σε αδιεξοδο στο τελος του δρομου(καποιος που ξερει ας δωσει πληροφοριες για το που βρισκονται),με εκαναν να ξαναδοκιμασω την ιδια ξανθια...αδυνατη παντως δεν την λες εξαρτατε απο τα γουστα βεβαια. Κανω μια περιγραφη αυτης που λεω εγω: εχει καλες αναλογιες και πιασιματα με υψος 1.7 υπολογιζω γυρω στα 60 κιλα,ενδιαφερον στηθος Β προς C,κωλος ενταξει αλλα οχι κατι ιδιαιτερο,προσωπο καλο,μπλε ματια,ξανθα μαλλια μεχρι το στηθος,δερμα αρκετα μαυρισμενο, πατημενα 30. Στην ουσια παλι μαπα το καρπουζι...Πιπα διαρκειας ακριβως 16 δευτερολεπτα με το γνωστο αντιδιεγερτικο τροπο καπακι η καποτα,ελαχιστη χρησιμοποιηση στοματος στη ακρη του πεους και το χερι της να το πιεζει σαν να ειναι σφουγγαρι.Στην συνεχεια βαριεται που ζει, ειναι standard οτι δεν ανεβαινει απο πανω,δεν καθεται στα 4 και ξενερωνεις σπρωχνοντας ενα οριζοντιο επιπλο που συνεχεια μιλαει...Μπλα μπλα μπλα και ξανα μπλα μπλα μπλα...Καθε προταση μου συνοδευοταν απο την γκρινια της και εγω δεν απαντουσα μπας και το βουλωσει καποτε και καταφερω να συγκεντρωθω για να τελειωσω.. Τελικα δεν το βουλωσε αλλα το μαρτυριο τελειωσε αισιως. Η μηδενικη συμμετοχη-διαθεση και η βιασυνη της μαζι με την ηλιθια λογοροια της αποκλειουν καθε περιπτωση να τη ξαναπροτιμησω μολονοτι μου αρεσε εμφανισιακα αυτη η πουτανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom