You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Δράμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Βίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.259
- Πόντοι
- 456
Στο δρόμο προς Καβάλα έχει ανοίξει ένα που λέγεται private , τώρα μπουρδέλο είναι ; Κωλόμπαρο ; Κάτι σχετικό πάντως .
(Δεν είμαι από Δράμα , είμαι απλά συχνός περαστικός)
berlouskoni(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
καλημερα .ειναι στουντιο και ειναι πολλα χρονια εκει.καποτε εφερνε πολυ ωραια κοριτσια .καποια πατριτσια το κατι αλο. μοντελο .ο τυπος που το ειχε τοτε ηξερε .πριν καιρο περασα 2-3 φορες γενικα οταν ειναι για σεξ κανω πρωτα βολτα για εξερευνηση και τις 3 φορες το συγκεκριμενο μονο μπαζα κατι χοντρες που μολις τις δεις φευγεις.λιγο ποιο κατω studio love 1-2 εχει να αλαξει κοριτσια πανω απο 4 μηνες .αυτη τη στιγμη ο μονος που κανει τη διαφορα αμαζονες 1 και 2 προς καλαμπακι .ελπιζω να βοηθησαΣτο δρόμο προς Καβάλα έχει ανοίξει ένα που λέγεται private , τώρα μπουρδέλο είναι ; Κωλόμπαρο ; Κάτι σχετικό πάντως .
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.259
- Πόντοι
- 456
Α καλά δε πάω συχνά Δράμα ( καμιά φορά το μήνα ) πρώτη φορά το πρόσεξα.καλημερα .ειναι στουντιο και ειναι πολλα χρονια εκει.καποτε εφερνε πολυ ωραια κοριτσια .καποια πατριτσια το κατι αλο. μοντελο .ο τυπος που το ειχε τοτε ηξερε .πριν καιρο περασα 2-3 φορες γενικα οταν ειναι για σεξ κανω πρωτα βολτα για εξερευνηση και τις 3 φορες το συγκεκριμενο μονο μπαζα κατι χοντρες που μολις τις δεις φευγεις.λιγο ποιο κατω studio love 1-2 εχει να αλαξει κοριτσια πανω απο 4 μηνες .αυτη τη στιγμη ο μονος που κανει τη διαφορα αμαζονες 1 και 2 προς καλαμπακι .ελπιζω να βοηθησα
Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Super βυζάρες!!!Απο δευτερα 6.05 η Εβελίνα στο Αμαζόνεσ 2 !!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Πέρασμα από Μπέλα πριν λίγο καιρό. Πολύ καλή επικοινωνία και πρόθυμη να σε ευχαριστήσει. Πίπα αρκετά καλή . Παρόλα αυτά από προσόντα και ομορφιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αν έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία με Καίτη ας την παραθέσει γιατί σκέφτομαι όταν ξαναέρθει να την επισκεφτώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις