Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μην κάνεις περιτομή και μην πηγαίνεις σε βαφτίσεις... με το ζόρι δεν σε βάζει κανένας...

Οι γονείς του μικρού Γιωργάκη όταν ήταν κάτι μηνών του είπαν, Γιωργάκη θες να σε βαφτίσουμε; Με τα χίλια αποκρίθηκε ο μικρός Γιωργάκης πως αλλιώς θα βγώ στην κοινωνία.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τραμουντανα να απαλλαξουνε απο στρατευση και να εχουν δωρεαν περιθαλψη και συνταξη και οι καφετζουδες και οι αστρολογοι. πως σου φαινεται δεν θα αντιδρας? θα μου λες τοτε μην πηγαινεις στις χαρτοριχτες αν δεν τις πιστευεις??????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τραμουντανα να απαλλαξουνε απο στρατευση και να εχουν δωρεαν περιθαλψη και συνταξη και οι καφετζουδες και οι αστρολογοι. πως σου φαινεται δεν θα αντιδρας? θα μου λες τοτε μην πηγαινεις στις χαρτοριχτες αν δεν τις πιστευεις??????

τελικα εσυ σε τι πιστευεις;

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πρεπει οπωσδηποτε να εχω πιστη εεε?? ανθρωπος χωρις καποια πιστη δεν νοειται??? οχι ευχαριστω δεν θα παρω προτιμω την γνωση. καποια πραγματα τα γνωριζω καποια οχι, αλλα να μου πουλαν αερα και εγω να το πιστευω επειδη το ειπε ο παππουλης δεν πιανει σε εμενα ηδη απο το δημοτικο πρωτες ταξεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τραμου ποσο κουραστικος μπορεις να γινεις. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ με εβαλαν να πληρωνω την ασφαλιση, την συνταξη , τον μισθο των παπαδων και των καλογερων, να κανω την σκοπια τους και να τους ανοιγω και την πορτα οταν μπαινανε στο στρατοπεδο. για αυτο και τα εχω παρει μαζι τους.

την ασφάλιση τον μισθό και την σύνταξη των παπάδων (γιατί οι καλόγεροι ούτε  μισθό έχουν, ουτε σύνταξη) την πληρώνεις στα πλαίσια μιας συμφωνίας που έγινε μεταξύ της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου με την οποία η εκκλησία παρέδωσε στο κράτος μερικά εκατομύρια στρέμματα αστικής, ημιαστικής και αγροτικής γής για την αποκατάσταση των ακτημόνων προσφύγων της Μικράς Ασίας με αντάλαγμα την πληρωμή της μισθοδοσίας του κλήρου από το κράτος...

πολύ απλά μπορεί να γίνει αναστροφή της συμφωνίας αυτής να επιστραφεί η γή στην εκκλησία (φυσικά με όλα τα υπερκείμενα αυτής διότι έτσι ορίζουν οι νόμοι) και να σταματήσει να πληρώνεται η μισθοδοσία του κλήρου από το κράτος... so simple like that.. όσο όμως υπάρχει σε ισχύ αυτή η συμφωνία το έντιμο είναι να τηρείται γιατί αλλιώς θα τρέχουν το κράτος στα δικαστήρια και θα πάρουν στο τέλος και το βρακί της κυρά μαρίας...

και πάμε τώρα στις σκοπιές που λες ότι έκανες... αν υπηρετησες πριν το 1998 καλώς (που πολύ αμφιβάλλω)... αν υπηρέτησες μετά αρχίδια σκοπιές παπάδων και καλογέρων έκανες διότι από τις πρώτες πράξεις που έκανε ο Χριστόδουλος ήταν να θέσει σαν προυπόθεση για την εισδοχή ανδρών στον μοναχισμό και στον κλήρο την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ή την νόμιμη απαλλαγή τους από αυτές (κάποιο Ι από τις μερικές χιλιάδες που παίρνει η ελλάδα)...

εν κατακλείδι κόψε τις παπαριές και την πρωινή μαλακία θα σε βαρέσει στο κεφάλι..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

διάβασε βλάξ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πρεπει οπωσδηποτε να εχω πιστη εεε?? ανθρωπος χωρις καποια πιστη δεν νοειται??? οχι ευχαριστω δεν θα παρω προτιμω την γνωση. καποια πραγματα τα γνωριζω καποια οχι, αλλα να μου πουλαν αερα και εγω να το πιστευω επειδη το ειπε ο παππουλης δεν πιανει σε εμενα ηδη απο το δημοτικο πρωτες ταξεις.

το πρόβλημα μαζί σου είναι ότι αυτά που λες ότι γνωρίζεις δεν τα γνωρίζεις...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μου λες οτι η εκκλησια εδωσε περιουσια για ανταλλαγμα για τους μισθους???
ποια περιουσια???
αυτην που καρπωθηκε εξαπατωντας γριουλες και αλλους πιστους για να τους τα γραψουν κληρονομια??
προϊον απατης ειναι η ιδιοκτησια της εκκλησιας οπως και η μεγαλη ιδιοκτησια που μπορει να αποκτησει ενας αστρολογος, δεν τους ανηκουν νομιμα.
οσο για το στρατιωτικο υπαρχουν πολλοι εν ζωη καλογεροι που δεν εκαναν θητεια ποτέ και πολλοι συμπατριωτες μας σκοτωθηκαν στην πινδο και στα τειχη της Κωνσταντινουπολης οταν οι καλογεροι στο αγιο ορος το εξυναν

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
που ειναιη διαφορα?

Συνημμένα

• 230519_10151184315461252_1362381094_n.jpg
    230519_10151184315461252_1362381094_n.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το πρόβλημα μαζί σου είναι ότι αυτά που λες ότι γνωρίζεις δεν τα γνωρίζεις...
μπορει και τα μισα μου ποστ να ειναι ταπες που σου εριξα σε αυτο το θρεντ, δηλαδη ειπες παπαρια, δεν γνωριζες και σε διορθωσα και υστερα εκανες την παπια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εν κατακλείδι κόψε τις παπαριές και την πρωινή μαλακία θα σε βαρέσει στο κεφάλι..

που ειναιη διαφορα?

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=202273.0;attach=567454;image[/img[/URL]]
[/quote]

υπαρχει και η μεσημεριανη

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
που ειναιη διαφορα?
αν γινει κανα πυρηνικο ολοκαυτωμα, ξεκινησουμε απο το μηδεν και εχουν σωθει μονο τευχη σπαηντερμαν , στους επομενους αιωνες θα πιστευουν τον σπαηντερμαν ως υπαρκτο προσωπο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αν γινει κανα πυρηνικο ολοκαυτωμα, ξεκινησουμε απο το μηδεν και εχουν σωθει μονο τευχη σπαηντερμαν , στους επομενους αιωνες θα πιστευουν τον σπαηντερμαν ως υπαρκτο προσωπο

αν γινει πυρηνικο τετοιο θα ειναι καθαρα ανθρωπινη  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μου λες οτι η εκκλησια εδωσε περιουσια για ανταλλαγμα για τους μισθους???
ποια περιουσια???
αυτην που καρπωθηκε εξαπατωντας γριουλες και αλλους πιστους για να τους τα γραψουν κληρονομια??
προϊον απατης ειναι η ιδιοκτησια της εκκλησιας οπως και η μεγαλη ιδιοκτησια που μπορει να αποκτησει ενας αστρολογος, δεν τους ανηκουν νομιμα.
οσο για το στρατιωτικο υπαρχουν πολλοι εν ζωη καλογεροι που δεν εκαναν θητεια ποτέ και πολλοι συμπατριωτες μας σκοτωθηκαν στην πινδο και στα τειχη της Κωνσταντινουπολης οταν οι καλογεροι στο αγιο ορος το εξυναν

μάλιστα... έχεις διαβάσει τον νόμο περί δωρεών ?? αν ναι θα έχεις φαντάζομαι καταλάβει ότι ο νόμος δεν εξετάζει το κίνητρο του δωρητή αλλά το αν έχει σώας τας φρένας του, όπως φυσικά και τους όρους της δωρεάς οι οποίοι δεν πρέπει να οδηγούν σε παράνομες πράξεις...

το τι τσαμπουνάς εσύ περί απάτης κλπ κλπ κλπ είναι στην σφαίρα του γελοίου...

κουμάντο στην τσέπη του αλλουνού δεν θα κάνεις εσύ ούτε θα του θέσεις όρους πως θα φάει τα λεφτά του..

και πάμε και για τους καλογέρους που δεν έχουν κάνει θητεία...

(1) νόμος με αναδρομική ισχύ δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει
(2) η στράτευση είναι υποχρεωτική μέχρι το 45ο έτος της ηλικίας...
(3) εφόσον κάποιος ο οποίος εκάρη (έτσι το λένε) μοναχός πριν το 1998 αποσχηματιστεί και δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του τότε καλείται να υπηρετήσει εφόσον δεν έχει υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας του...

είδες όταν σου λέω ότι είσαι ημιμαθής ...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μπα ο παντοδυναμος, ο γεματος αγαπη, ο θαυματουργος, δεν θα επεμβει για να σωσει τα αγαπημενα του τεκνα???

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ναι αλλα ο σπαιντερμαν δεν εχει νεκρανασταση,μηλα και κρασονερα.δεν θα πιασει σαν σαξες στορυ.πρεπει να κανει κατι ο σπαιντερμαν που να φαινεται παραλογο και λογικο αντιστοιχα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πιστεύει κανένας ότι ο θεός είναι υπαρκτό πρόσωπο ?????????????????

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μάλιστα... έχεις διαβάσει τον νόμο περί δωρεών ?? αν ναι θα έχεις φαντάζομαι καταλάβει ότι ο νόμος δεν εξετάζει το κίνητρο του δωρητή αλλά το αν έχει σώας τας φρένας του, όπως φυσικά και τους όρους της δωρεάς οι οποίοι δεν πρέπει να οδηγούν σε παράνομες πράξεις...

το τι τσαμπουνάς εσύ περί απάτης κλπ κλπ κλπ είναι στην σφαίρα του γελοίου...

κουμάντο στην τσέπη του αλλουνού δεν θα κάνεις εσύ ούτε θα του θέσεις όρους πως θα φάει τα λεφτά του..

και πάμε και για τους καλογέρους που δεν έχουν κάνει θητεία...

(1) νόμος με αναδρομική ισχύ δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει
(2) η στράτευση είναι υποχρεωτική μέχρι το 45ο έτος της ηλικίας...
(3) εφόσον κάποιος ο οποίος εκάρη (έτσι το λένε) μοναχός πριν το 1998 αποσχηματιστεί και δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του τότε καλείται να υπηρετήσει εφόσον δεν έχει υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας του...

είδες όταν σου λέω ότι είσαι ημιμαθής ...
αυτο ακριβως ειναι το κλειδι με το οποιο καποια στιγμη θα πρεπει να δημευθει η εκκλησιαστικη περιουσια. πιστευεις σε υπερτατο ον χωρις καμια ενδειξη=δεν εχεις σωας τα φρενας , οπως και εγω αν πιστευω σε γιγαντιο ροζ μονοκερω θα με στειλεις στο ψυχιατρειο

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι