Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
την εκκλησια φορολογησε την

η θρησκεια και η πιστη τι σου φταιει;
καλα τοσες φορες το ειπαμε δεν μπηκες σε κοπο να το διαβασεις το επαναλαμβανω λοιπον συντομα. θα υπηρχαν τοσοι εκατομυρια νεκροι απο ιερους πολεμους και τοσοι χιλιαδες ακομη και σημερα καθε χρονο απο εξτρεμιστες ισλαμιστες , χριστιανους, εβραιους κλπ αν δεν υπηρχε θρησκεια. αν δεν καπηλευονταν οι θρησκειες την υπαρξη ανωτερου οντος που δεν εχουμε ΚΑΜΙΑ ενδειξη οτι υπαρχει???

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οποιος εδωσε την περιουσια του συνειδητα εκει που ηθελε καλα εκανε

δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν τα εγγονια

τωρα αν καποιοι τα εκμεταλευονται για ιδιον οφελος υπαρχει η δικαιοσυνη

η θρησκεια και η πιστη τι σχεση εχουν

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κακως εκανε γιατι ειναι θυμα απατης, και καποια στιγμη το κρατος πρεπει να απαγορευσει αυτην την απατη που δεν διαφερει σε πολλα απο την αστρολογια. και ξανα παμε ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ειναι ενοχες για εκατομυρια νεκρους, απο τους γιαχωβαδες που δεν παιρνουν αιμα, τους σταυροφορους, τους τζιχαντιστες, τον πακιστανο που δεν σεβαστηκε την μυρτω γιατι δεν φορουσε μπουρκα και τον προκαλουσε και και και....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εσυ αγαπητε με αυτα που γραφεις γινεσαι χειροτερος απο αυτους που κατηγορεις

φανατικοτερος

ασεβεστερος

προκλητικοτερος

κλπ κλπ κλπ

στην τελικη αν θελεις πιστευεις αν δεν θελεις μην πιστευεις

αν σου τυχει ομως μια στραβη μην πεις βοηθα παναγια μου 

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δεν ειπα βοηθα παναγια μου οταν μου ετυχε. και επισης οι αθεοι δεν προκαλεσαν τα εκατομυρια θυματα που προκαλεσαν οι πιστοι λογω της πιστης τους. μακαρι να γινουν ολοι αθεοι για να γλυτωσουμε ανθρωπινες ζωες αρα δεν ειμαι χειροτερος απο καθε πιστο καλυτερος ειμαι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μα ολοι αυτοι που σκοτωνουν αθεοι ειναι δεν πιστευουν ουτε σε θεο ουτε σε ανθρωπους

μαλλον χειροτερος εισαι

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τι λες παλι ρε ο ληστης μετα φονου απο που συναγεται οτι ειναι αθεος?? τον παπαχρονη ισως τον πιο στιγερο εγκληματια που εβγαλε η χωρα συνεχεια στην εκκλησια της φυλακης τον εβλεπες.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αθεους βρισκεις μεσα σε πανεπιστημια και σχολεια, πιστους σε χωρια αναλφαβητων και αυτο θεια προνοια!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απαντησαμε ρε τζωνυ αμα οι θρησκειες δεν μας προκαλουσαν τοσα προβληματα δεν θα ασχολουμασταν με την τρελα των πιστων

τι ακριβώς προβλήματα σου προκαλούνε μικρό μου πόνυ?

δεν μπορείς να ακούς τις καμπάνες να χτυπάνε?
δεν σου αρέσει η περιφορά του επιταφίου ?
δεν σου αρέσαν τα θρησκευτικά στο σχολείο ?
δεν σου αρέσει η μυρωδιά του λιβανιού ?

ή μήπως μικρό σε κουτούπωσε κανένας επίτροπος στον νάρθηκα (τότε που η μαμάκα σου σε έστελνε παπαδάκι)...??

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εκνευριζομαι να βλεπω το παπαδαριο που ευθυνεται για τοσους θανατους να κυκλοφορει με μερσεντες με τα δικα μου λεφτα, εσυ αν χαιρεσαι να βλεπεις απατεωνες να στα τρωνε εισαι αξιος της μοιρας σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι αν. ειπαμε το να λες οτι υπαρχει ενας θεος που δεν υπαρχει και να παιρνεις λεφτα για αυτο δεν ειναι απατη???
δυστυχως και πολλοι δικαστες ειναι πιστοι=παραλόγοι γιατι ετσι παρασυρθηκαν απο το συστημα, μονο ο κομμουνισμος καταφερε να πεταξει αυτην την τρελα εκτος συστηματος αλλα εκει υπηρχαν αλλα πιο ασχημα

και το να λές ότι κάποια μέρα θα γίνει κομμουνισμός ίδια απάτη είναι .. τι θα γίνει λοιπόν και οι κομμουνιστές στην ψειρού ??

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τα αλλα 4 που λες ειναι πταισματα το 5ο ευτυχως δεν το εζησα αλλα εχω ακουσει οτι το εχουν ζησει πολλα παιδακια ελεω θεου

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και το να λές ότι κάποια μέρα θα γίνει κομμουνισμός ίδια απάτη είναι .. τι θα γίνει λοιπόν και οι κομμουνιστές στην ψειρού ??
γιατι ετσι δεν ηταν μεχρι που τους εδωσε κακως συγχωροχαρτι ο καραμανλης?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ειπα βοηθα παναγια μου οταν μου ετυχε. και επισης οι αθεοι δεν προκαλεσαν τα εκατομυρια θυματα που προκαλεσαν οι πιστοι λογω της πιστης τους. μακαρι να γινουν ολοι αθεοι για να γλυτωσουμε ανθρωπινες ζωες αρα δεν ειμαι χειροτερος απο καθε πιστο καλυτερος ειμαι.

δηλαδή θα μας πείς τώρα ότι ο Στάλιν, ο Χότζα και ο Μάο ήταν θρησκευόμενοι ??

τι άλλη παπαριά θα ακούσουμε εδώ μέσα... το μπου είναι μαγικό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα αλλα 4 που λες ειναι πταισματα το 5ο ευτυχως δεν το εζησα αλλα εχω ακουσει οτι το εχουν ζησει πολλα παιδακια ελεω θεου

εεε τότε τι μας ζαλίζεις τα γκάγκαλα...??

ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις απόψεις του να τις διακυρήσσει και να κάνει σωματεία και ενώσεις προσώπων με τις ίδιες απόψεις... (Σύνταγμα της Ελλάδος)

η περιουσία του καθενός είναι δικιά του και την διαθέτει όπου και όπως θέλει με ελέυθερη βούληση...

τι μας τα ζαλίζεις με τις αμπελοσκυλοσοφίες σου...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι φυσικα, οργανωση και ιδεολογια  που προσπαθησε με τα οπλα να παρει την εξουσια και ευθυνεται για τους χιλιαδες νεκρους του εμφυλιου επρεπε να ειναι παρανομη οπως παρανομη ειναι η 17 νοεμβρη για πολυ λιγοτερους νεκρους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι φυσικα, οργανωση και ιδεολογια  που προσπαθησε με τα οπλα να παρει την εξουσια και ευθυνεται για τους χιλιαδες νεκρους του εμφυλιου επρεπε να ειναι παρανομη οπως παρανομη ειναι η 17 νοεμβρη για πολυ λιγοτερους νεκρους

εντάξει Αδόλφε καταλάβαμε...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλως κακως ηταν αναγκασμενος να το κανει
ναι τον αναγκασανε με το πιστολι στο κροταφο, οπως και τον παπαδοπουλο της κυπρου που ειπε οχι στο σχεδιο αναν , και τον βενιζελο που παρεδωσε αμαχητι την ανατολικη θρακη στους τουρκους... τι λετε ρε ο καθε ενας φερει ευθυνη των πραξεων και των λεγομενων του, του απειλησαν τη ζωη δηλαδη αν δεν νομιμοποιουσε το κκε? απο το νατο πως βγηκε προσκαιρα τον εκανε ντα κανεις??? οφτοπικ ξεφυγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom