Νέα

απλες σκεψεις που ευκολα καταριπτουν τις περισσοτερες θρησκειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τουλάχιστον έχω περάσει Κοσμολογία στη Σχολή

Και έχω διδαχθεί και τις υπόλοιπες κοσμολογικές θεωρίες (πληθωρισμού, παλλόμενου Σύμπαντος, γειτονικών Συμπάντων, κλπ).

Μίλησα για πιθανότητα να μην ισχύει. Κατ εμέ είναι αρκετά μεγάλη. Όπως υπάρχει και πιθανότητα να ισχύει.

Εσύ έχεις κάποιο λόγο που απορρίπτεις ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες και πιστεύεις ακράδαντα στο big bang;
η πλειοψηφια σημερα των επιστημονων αφουγκραζεται το μπιγκ μπαγκ γιατι τα στοιχεια αυτο δειχνουν αν βρεθουν αλλα στοιχεια το συζηταμε μεχρι τοτε εσυ εισαι ο περιεργος οχι εμεις οι πολλοι που το υποστηριζουμε, αρα οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να ισχυει σημερα και εσυ εκανες λαθος σε εκτιμηση πιθανοτητων τελος.

Επισκέπτης
για πες μας πως υπολογισες αυτην την πιθανοτητα αντι να πετας φωτοβοληδες και αν εχεις πραγματικα στοιχεια στειλε τα στο υπουργειο παιδειας να αλλαξει τα βιβλια των θετικων επιστημων που το αναφερουν σε πολλα σημεια σε γυμνασια λυκεια και πανεπιστημια

στα αρχίδια μου και το Υπουργείο Παιδείας σας
στα αρχίδια μου και τα βιβλία σας των θετικών επιστημών
στα αρχίδια μου και οι απόψεις των σύγχρονων καριεριστών-επιστημόνων
στα αρχίδια μου και οι θρησκείες σας
στα αρχίδια μου και τα υπαρξιακά σας προβλήματα
στα αρχίδια μου κι εσείς

ελπίζω να σε κάλυψα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στα αρχίδια μου κι εσείς

ελπίζω να σε κάλυψα...

σιγά ρε μαλάκα ... αρχίδια έχεις ή μπακαλόχαρτο ??

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Συμφωνώ

Για αρχή, περιμένω να μου βρεις απαντήσεις ΣΕ ΟΛΑ τα κενά που έχει η θεωρία του Big bang και που εμένα με κάνει να την αμφισβητώ και εσύ να την υποστηρίζεις φανατικά. Τις άλλες θεωρίες θα τις αναλύσουμε αργότερα...
εγω δεν ξερω κανενα κενο στην θεωρια του μπιγκ μπαγκ, αν εσυ εχεις ακουσει κατι πεστο και αν ξερω θα σου απαντησω αλλιως ρωτα εναν φυσικο η ψαξε στο ιντερνετ γιατι παρολες τις αδυναμιες που αποκαλεισαι συνεχιζει να ειναι η κυριαρχη θεωρια σε σχεση με τις αλλες

Επισκέπτης
εγω δεν ξερω κανενα κενο στην θεωρια του μπιγκ μπαγκ, αν εσυ εχεις ακουσει κατι πεστο και αν ξερω θα σου απαντησω αλλιως ρωτα εναν φυσικο η ψαξε στο ιντερνετ γιατι παρολες τις αδυναμιες που αποκαλεισαι συνεχιζει να ειναι η κυριαρχη θεωρια σε σχεση με τις αλλες

λάθος κάνεις

κυρίαρχη θεωρία είναι αυτή που λέει ότι ήρθαμε στη Γη επειδή κάποιος Αδάμ έφαγε ένα μήλο

τι να κάνουμε τώρα, να κάτσουμε να την ασπαστούμε;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το μουνι σερνει καραβι και το χρημα σερνει το μουνι.... ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η μονη θρησκεια την οποια δεν μπορουσε να καταριψει καμια σκεψη ηταν ο νωντισμος  ;) αλλα ηταν τοσο μπροστα, τοσο προχω σαν ιδεα που κομπλαρε πολυς κοσμος και αναγκαστηκαμε να την αποσυρουμε για λιγο μεχρι να ετοιμαστει ψυχικα και νοητικα ο ανθρωπος  ;)

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το πρόβλημα σου και τα όλα σου επιχειρήματα στηρίζονται σε μιά λέξη.... ΠΟΙΟΣ...

δηλαδή αν αντί για ΠΟΙΟΣ πω ΤΙ θα αλλάξει κάτι ??? δεν θα είναι άγνωστος/η/ο ??

εεε λοιπόν στον/ην/ο άγνωστο/η ο καθένας έχει δικαίωμα να του δώσει ότι όνομα θέλει...
οχι με το που του βαζει ενα ονομα θα πρεπει να δικαιολογησει αυτος γιατι το εκανε, εγω λεω την πιο απλη εξηγηση η φυση και αυτην δεχονται οι επιστημονες γιατι ακριβως ειναι η πιο απλη , αν εσυ πεις οτι υπαρχει και θεος που δεν τον βλεπουμε πουθενα αλλα αυτος το εκανε πρεπει να παρουσιασεις στοιχειο. ξυραφι του οκαμ: η πετρα απο την ταρατσα πεφτει κατευθειαν κατω λογω βαρυτηυτας, δεν υπαρχει εξωγηινος(θεος) που την απαγαγει απο την ταρατσα την παει ταξιδι μεχρι την αμερικη και την επιστρεφει στο εδαφος σε κλασματα δευτερολεπτου

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δεν εμπλεξα κανενα γαλα με γιαουρτι, διδασκω στους μαθητες μου στο εδω και γυμνασιο εδω και 10 χρονια τι ειναι γαλα μαγνησιας εδω και δεκα χρονια. μονο λογω εμφανισης αποκαλειται γαλα, ειναι υδροξειδιο μαγνησιου και δεν ειναι και τοσο τοξικο ειναι απο τα λιγοτερο τοξικα σκευασματα. για το επιχειρημα μου δεν ειπες τιποτα τελικα αν μας κοροιδευαν θα μας πουλουσαν ακριβοτερα κατι λιγοτερο δραστικο για να κονομησουν οπως το γιαουρτι.
Ξεκινάς και γράφεις κάτι θολά για λόγους εντυπωσιασμού. Όταν ξεκινάς στρεβλα ότι το γάλα μαγνησίας μπορεί να χρησιμποιηθεί τόσο συχνά και σε τόση ποσότητα όπως το γιαούρτι (ενώ η δοσολογία της συγκεκριμένης ουσιας ειναι ένα κουταλάκι του γλυκού και αυτό οχι για πολυ καιρό) έχεις χάσει την αξιοπιστία σου. Χρησιμοποιείς μισές αλήθεις για να το πας εκει που σε εξυπηρετει. Δεν θα συνεχίσω να δινω βάρος στα λεγόμεμά σου ακόμα και όταν λές κάτι αληθές (ούτε βέβαια θα σε επιβεβαιώσω σε κάτι).

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ωραια και ποια θεωρια θεωρεις εσυ τοτε πιο πιθανη που δεν εχει αυτες τις αδυναμιες?? μη μου πεις οτι τα εκανε με θαυματουργο τροπο ο θεος γιατι τοτε και με θαυματουργο τροπο θα μπορουσαν να ειχαν γινει και με το μπιγκ μπαγκ

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
στα αρχίδια μου κι εσείς

ελπίζω να σε κάλυψα...
με καλυψες επειδη εγω δεν γραφω στα αρχιδια μου ολα αυτα υποστηριζω αθεϊα για εναν καλυτερο κοσμο με λιγοτερους πολεμους και λιγοτερα προβατα-θυματα-πιστους

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τύποι μου, θα πρέπει να επαναδιατυπωθεί το θεμελιώδες ερώτημα από που αερίζεται το μπαρμπούνι!  :grin:

Επισκέπτης
ωραια και ποια θεωρια θεωρεις εσυ τοτε πιο πιθανη που δεν εχει αυτες τις αδυναμιες?? μη μου πεις οτι τα εκανε με θαυματουργο τροπο ο θεος γιατι τοτε και με θαυματουργο τροπο θα μπορουσαν να ειχαν γινει και με το μπιγκ μπαγκ

δεν είμαι υπέρ, κάποιας θεωρίας

είπα απ την αρχή ότι ο σύγχρονος άνθρωπος και η επιστήμη του είναι σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ στάδιο ώστε να μπορέσει να πλησιάσει θεωρίες δημιουργίας

Η μισή Φυσική μπάζει από λογικές ασυνέπειες, που μόνο το πείραμα την κρατάει διασωληνωμένη.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
με καλυψες επειδη εγω δεν γραφω στα αρχιδια μου ολα αυτα υποστηριζω αθεϊα για εναν καλυτερο κοσμο με λιγοτερους πολεμους και λιγοτερα προβατα-θυματα-πιστους
Εγώ την αθρησκία ή τον αγνωστικισμό τύπε, δεν υπάρχει βεβαιότητα για κάτι!  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom