Νέα

Απιστη ή απλα πουτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν το κανει για σένα θα το κανει ΚΑΙ σε σένα
End of Story

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Μου λες να το αφησω ετσι δηλ??και το παλικαρι τι φταει να τον κοροιδευει???Σημερα βραδυ ξερω οτι τον περιμενει σπιτακι της...η κυρια...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ουτε απιστη ουτε πουτανα ειναι.γουσταρει να κανει παιχνιδι.δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτεται να κανει κατι σοβαρο.εσυ ομως δεν μας ειπες την ηλικια σου.εαν εισαι μικροτερος της μην μπαινεις στον κοπο να ασχοληθεις :rockon: :rockon:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φύγε να ήσυχασεις παίχτη μου
Αυτά δεν καταλήγουν καλα
ΑΣε τα περί εκδίκησης δεν έχουν νόημα απλα να τη γράψεις στα παπάρια σου

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ουτε απιστη ουτε πουτανα ειναι.γουσταρει να κανει παιχνιδι.δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτεται να κανει κατι σοβαρο.εσυ ομως δεν μας ειπες την ηλικια σου.εαν εισαι μικροτερος της μην μπαινεις στον κοπο να ασχοληθεις :rockon: :rockon:

Ή ασχολήσου μέχρι εκεί που σε παίρνει. Κάνε κι εσύ το παιχνίδι σου και βγάζε απλά τις καύλες σου....

"Simplicity makes things flow without effort"...δεν θυμάμαι ποιος.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.649
Πόντοι
456
δεν βλεπω κατι περιεργο συντροφε,αν εχει παντρευτει μικρη πριν τα 28 δηλαδη,εχει χασει αρκετα απο τα καλα χρονακια της,θα ειχε και σχεση 2-3 χρονια πριν τον γαμο.Αρα ειναι απολυτως λογικο να θελει εμπειριες η κυρια.Εσυ απλα θα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις αλλα προσεχε μην κολλησεις κανενα "παρασημο". Γαμα οσο και οποτε μπορεις και παραλληλα ψαχνε και για κατι αλλο.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αδερφέ....τι να ταπεινωθεί ?? μην το σκέφτεσε έτσι.Άμα έχεις δαγκώσει λαμαρίνα, που κακώς το έκανες - σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο γαμάς, δεν νοείται έρωτας κτλ - ρίξ' της τίποτα μπινελίκια και φύγε. Όχι ότι θα καταλάβει κάτι,αλλά για πάρτη σου...Αλλιώς ρίχνε κανένα μανίκι-κι ας τον πέρνει και από αλλού, θεώρησε ότι δεν είναι χωρισμένη και την γαμάει και ο σύζυγος- μέχρι να βρεθεί η επόμενη και πάμε γι' άλλα...

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Δεν κάνετε κανένα τρίο λέω εγώ;

31 εγω.ο αλλος που εχουν σχεση 2 μηνες τωρα ειναι 21!!!!και γι αυτο το κρυβουνε απ ολους λενε,αλλιως θα τον παντρευοτανε!!καλα κρασια δηλ!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
περνα καλα ρε φιλε οπως περναει και αυτη...μην το λιβανιζεις το θεματακι.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κλασική μαλακισμενη περίπτωση στερημένης

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μου λες να το αφησω ετσι δηλ??και το παλικαρι τι φταει να τον κοροιδευει???Σημερα βραδυ ξερω οτι τον περιμενει σπιτακι της...η κυρια...

στειλτου ωραιο μηνυμα και κανονιστε παρτουζα εκπληξη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φύγε να ήσυχασεις παίχτη μου
Αυτά δεν καταλήγουν καλα
ΑΣε τα περί εκδίκησης δεν έχουν νόημα απλα να τη γράψεις στα παπάρια σου

γιατι ρε, ειναι ωραιες φασεις αυτες. οχι να κανει μανουρα αλλα να στησει ωραιο σκηνικο να γελασουν τα αγορια και η αλλη να θελει να την καταπιει η γη. μαρεσουν αυτα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Χωρισμενη 35αρα με ενα μικρο παιδι.γνωριστηκαμε απο το fb.εχουμε νταραβερι 4 μηνες τωρα..μου λεγε οτι θελει να ειναι μαζι μου..Ειχα αντιληφθει οτι μπορει να μιλαει και με αλλους.ειπαμε να ειμαστε μαζι απο εδω και περα!πριν λιγες μερες που πηγα σπιτι της εκανα κ γω την αταξια μου.βρηκα το κωδικο του λογαριασμου της στο φβ.το τι διαβασα δεν λεγεται!εχει γκομενο 3 μηνες τωρα.και του λεει τα ιδια πραγματα,πως τον αγαπαει και θε΄λει να ειναι μαζι του.Πειτε μου καμια καλη ιδεα,αν σας εχει τυχει κατι τετοιο..αν αντιληφθηκατε απιστια,πως ενεργησατε?θελω να ταπεινωθει ωρε μαγκες!
Και να ταπεινωθεί τι θα γίνει? Πάλι κερατάς θα σαι  :rolleyes:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ελεύθερη είναι και ψάχνει σπόνσορα. Βάζω στοίχημα αρμέγει και τον φουκαριάρη πρώην άντρα της (για το παιδί και καλά!!!) και ψάχνει κι ένα μαλάκα να την πηδάει και να την πληρώνει. Και χρησιμοποιούνε το πιο άτιμο όπλο, αυτό του να σε ξεγελάσει με αγάπες και λουλούδια, γιατί ΞΕΡΕΙ ότι εμείς οι άντρες ενίοτε είμαστε και ψυχοπονιάρηδες!!!  Και μαλάκες!

Οπότε μακρυά φίλε μου, εκτός αν έχεις πολύ γερό πορτοφόλι και άκρες μιας κι αυτή θα προσπαθήσει να σε στίψει. Επίσης, στην θέση σου θα την γαμούσα μόνο με καπότα ολόσωμη γιατί αν την γκάστρώσεις... bye bye!!! Την έκανες από κούπες (και μπαστούνια και καρό!). Οπότε, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο, ακόμα κι αν είσαι φραγκάτος. Υπάρχει τόση μεγάλη προσφορά εκεί έξω. ΚΑΙ βέβαια, τα τιμημένα CG που εν πάση περιπτώση ντύνονται και όπως θέλεις! Ζήτα να σου έρθει μια σε στυλ 35άρας, χωρισμένης, με παιδί και όλο και κάποιο γραφείο θα ικανοποιήσει το γούστο σου!!! Δεν μπορεί! Overall, θα σου έρθει και φθηνότερα!

The choice is yours!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom