Είχα χάσει επαφή με φίλο εδώ και 4 μήνες και τελικά μου πε προχθές τρελό σκηνικό που του κάναν στη Φυλής!!Λέει ότι δίπλα στο βενζινάδικο πήγε σε κάποιο μαγαζί και ήταν μια ξανθιά νταρντάνα Ρουμάνα του είπε κάποια Αμαλία.Του άρεσε και πέρασε. Ο φίλος μου έχει πρόβλημα με την πράξη και αν και μεγάλος σε ηλικία ακόμα πειραματίζεται.Πηγαίνει σε μπουρδέλα αλλά είτε τελειώνει στην πίπα είτε με το που πάει να μπει πέφτει ο γενικός..Είναι στα 26 αλλά δεν έχει δοκιμάσει πολλές φορές.
Τεσπα πλήρωσε και μπήκε και έπειτα μπήκε και η τύπισα.Λέει ότι στην αρχή όλα καλά αλλά στην πράξη πάλι δυσκολευόταν.Του λεγε αυτή κάτι ότι νυχτώσαμε και άντε και πρέπει να φύγω.Ο φίλος μου την παρακάλεσε να μείνει και εκείνη τον ρώτησε μπας και είναι αδερφή.Ο φίλος τσαντίστηκε και της την είπε ότι είναι ότι φοβάται που ναι τόσο ανοιχτομούνα μην χαθεί όλος μέσα της.Εκείνη αρπάχτηκε και άρχιζε να τσιρίζει και του ριξε σφαλιάρα και μπήκαν 2 τυποι και τον άρχισαν στις μπουνιές.Έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε στο μπάνιο μου είπε και ανήσυχος σηκώθηκε να φύγει τρέχοντας.Η τσατσά λέει ότι απαθέστατα σαν να μην έγινε τίποτα του πε "Στο καλό αγόρι μου!".
Αν δεν ήταν φίλος και δεν τον ήξερα θα χαζογελούσα με τη μαλακία που πε όμως δεν λεει ψέματα!!Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει για την τύπισα που λέει;;Έστω και 2 μήνες μετά το συμβάν του είπα να πάμε μαζί στο τμήμα να καταθέσει μιας και είναι σοβαρό!!Αν και δεν είχε σπασμένη μύτη ή βουλωμένο μάτι όπως λέει είχε έντονους πονοκεφάλους και ελαφρά διάσειση αφού στο καπάκι πήγε στο νοσοκομείο!!Δεν τα πε όμως στην οικογένειά του αφού ντρεπόταν να πει ότι πήγε σε μπουρδέλο και γίναν αυτά.Είπε ότι πρεζόναι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν!!
Ξέρετε για αυτή που λέει;;Δουλεύει ακόμα;;
Ρε!!!!Ναι βέβαια αυτό το τσόκαρο.Είχα γράψει το καλοκαίρι για αυτήν!!Είχα μπει και όλα ωραία ώσπου πήγε και έπιασε τα αρχίδια ενός παιδιού στο σαλόνι καθώς διαφημιζόταν.Το παιδί δεν γούσταρε και την αγριοκοίταξε και της είπε όχι εκει!!Και κεινη έγινε άγριο θηρίο.Του έβρισε την μάνα του καργιόλα και τον κυνήγησε μέχρι την είσοδο και φώναζε με την πόρτα ανοιχτή,γύρνα πίσω ρε μαλάκα να σε σφάξω!!Ήταν ένας τύπος 40 βάλε που της την είπε άσχημα με την σειρά του και την έβρισε λέγοντάς της ότι με ποιο δικαίωμα πιάνει μανάδες στο στόμα και έφυγα χάνοντας πάσα ιδέα...
Μπράβους εγώ δεν είδα να σου πω και ήταν στο Φυλής 65Β.Ο φίλος σου που την πέτυχε πες του σε αυτό που ανεβαίνεις σκάλες ή στο δίπλα το κάτω;;Φίλε είναι μεγάλο παλιοθύληκο και μου έστειλαν και άλλοι τότε που ανέφερα το θέμα και επιβεβαιωσαν τον παλιοχαρακτήρα της..
Το καλύτερο που έχει κανείς να κάνει αν γίνει κωλοσκηνικό σε μπουρδέλο είναι να σηκωθεί να φύγει αμέσως και πας στον πρώτο αστυνομικό και να δεις τι ωραία θα περάσει μιας και 8 στα 10 σπίτια δεν έχουν άδεια λειτουργίας.Και ναι ο φίλος σου είναι πολύ μαλάκας!!Δεν αρχίζεις καυγά και δεν προσβάλεις,αν και αυτή από ότι λες τον έβρισε πρώτη..
Εγώ δεν την ξαναπέτυχα εκεί πάντως τελευταία φορά που πήγα Φυλής το Σεπτέμβρη.Αν και αυτές γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι..