Νέα

Απίστευτο σκηνικό σε μπουρδέλο!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
....Εκείνη αρπάχτηκε και άρχιζε να τσιρίζει και του ριξε σφαλιάρα και μπήκαν 2 τυποι και τον άρχισαν στις μπουνιές.Έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε στο μπάνιο μου είπε και ανήσυχος σηκώθηκε να φύγει τρέχοντας.Η τσατσά λέει ότι απαθέστατα σαν να μην έγινε τίποτα του πε "Στο καλό αγόρι μου!".Ξέρετε για αυτή που λέει;;Δουλεύει ακόμα;;

Αφού δεν έχασε τίποτ άλλο, πάλι καλά να λέει !

Ασε που αυτό το <<στο καλό αγόρι μου>>, πολύ  ύποπτο μου φαίνεται,.....

Λες ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φίλε, μην τον ξεσηκωνεις τον φιλο σου για αστυνομιες και μηνυσεις.
Εφοσον δεν πηγε την ιδια στιγμη στον ιατροδικαστη να τον εξετασει και στην αστυνομια για να γινει αυτοφωρο, δεν μπορει να αποδειξει τιποτα, και το πολυ πολυ να τον κυνηγησουν αυτον μετα για συκοφαντικη δυσφημιση.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είχα χάσει επαφή με φίλο εδώ και 4 μήνες και τελικά μου πε προχθές τρελό σκηνικό που του κάναν στη Φυλής!!Λέει ότι δίπλα στο βενζινάδικο πήγε σε κάποιο μαγαζί και ήταν μια ξανθιά νταρντάνα Ρουμάνα του είπε κάποια Αμαλία.Του άρεσε και πέρασε. Ο φίλος μου έχει πρόβλημα με την πράξη και αν και μεγάλος σε ηλικία ακόμα πειραματίζεται.Πηγαίνει σε μπουρδέλα αλλά είτε τελειώνει στην πίπα είτε με το που πάει να μπει πέφτει ο γενικός..Είναι στα 26 αλλά δεν έχει δοκιμάσει πολλές φορές.

Τεσπα πλήρωσε και μπήκε και έπειτα μπήκε και η τύπισα.Λέει ότι στην αρχή όλα καλά αλλά στην πράξη πάλι δυσκολευόταν.Του λεγε αυτή κάτι ότι νυχτώσαμε και άντε και πρέπει να φύγω.Ο φίλος μου την παρακάλεσε να μείνει και εκείνη τον ρώτησε μπας και είναι αδερφή.Ο φίλος τσαντίστηκε και της την είπε ότι είναι ότι φοβάται που ναι τόσο ανοιχτομούνα μην χαθεί όλος μέσα της.Εκείνη αρπάχτηκε και άρχιζε να τσιρίζει και του ριξε σφαλιάρα και μπήκαν 2 τυποι και τον άρχισαν στις μπουνιές.Έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε στο μπάνιο μου είπε και ανήσυχος σηκώθηκε να φύγει τρέχοντας.Η τσατσά λέει ότι απαθέστατα σαν να μην έγινε τίποτα του πε "Στο καλό αγόρι μου!".

Αν δεν ήταν φίλος και δεν τον ήξερα θα χαζογελούσα με τη μαλακία που πε όμως δεν λεει ψέματα!!Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει για την τύπισα που λέει;;Έστω και 2 μήνες μετά το συμβάν του είπα να πάμε μαζί στο τμήμα να καταθέσει μιας και είναι σοβαρό!!Αν και δεν είχε σπασμένη μύτη ή βουλωμένο μάτι όπως λέει είχε έντονους πονοκεφάλους και ελαφρά διάσειση αφού στο καπάκι πήγε στο νοσοκομείο!!Δεν τα πε όμως στην οικογένειά του αφού ντρεπόταν να πει ότι πήγε σε μπουρδέλο και γίναν αυτά.Είπε ότι πρεζόναι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν!!

Ξέρετε για αυτή που λέει;;Δουλεύει ακόμα;;

Νο fucking way!  :jerking:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
μαλλον ο φιλος σου πηγα να κανει καμια μαγκια και οι προστατες του μπουρδελου,τιποτα αλλοδαπα δηλαδη,θα τον πλακωσαν στις φαπες. Σε ολα υπαρχει προστασια αν οχι μεσα στο μπουρδελο εκει κοντα.Λογικο το βρισκω ομως,ποιος θα προστατεψει τις πουτανες απο καποια στραβη? Δεν εχουν αλλη επιλογη απο την αυτοπροστασια εκτος και αν υπαρχει αφελης που πιστευει οτι θα παρουν την αστυνομια. Αλλωστε 2-3 φαπες θα εφαγε δεν τον μαχαιρωσαν κιολας ενω οι προστατες οταν θα ακουσαν την πουτανα να τσιριζει δεν θα γνωριζαν αν εχει κανενα μαχαιρι αυτος που ειναι στο δωματιο.
Πες λοιπον στο φιλο σου οτι στα μπουρδελα παμε μονο για να πηδηξουμε και μαλιστα γρηγορα,για οτιδηποτε αλλο ας παρει ενα call girl και να συνδυασει σεξ με σεξοθεραπεια.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μακρυά από όλους όσους πάτε ακόμα..Ευτυχώς στα 4 χρόνια που πήγαινα εγώ δεν μου κατσε κανα κολοσκηνικό.Μπορεί να ταν καμία ξυνισμένη και να σου σπάει τα νευρα,καμια που να μην κάθεται καλά αλλά να μου φωνάξει και να πάει να με χτυπήσει ευτυχώς όχι.Και δεν έχω δει ποτε φουσκωτούς!!Πάντα μια γριέντζο είναι και η πουτάνα.

Τους φουσκωτούς τους βλέπεις μόνο αν κάνεις μαλακία. :jerking: :jerking: :jerking:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μαλλον ο φιλος σου πηγα να κανει καμια μαγκια και οι προστατες του μπουρδελου,τιποτα αλλοδαπα δηλαδη,θα τον πλακωσαν στις φαπες. Σε ολα υπαρχει προστασια αν οχι μεσα στο μπουρδελο εκει κοντα.Λογικο το βρισκω ομως,ποιος θα προστατεψει τις πουτανες απο καποια στραβη? Δεν εχουν αλλη επιλογη απο την αυτοπροστασια εκτος και αν υπαρχει αφελης που πιστευει οτι θα παρουν την αστυνομια. Αλλωστε 2-3 φαπες θα εφαγε δεν τον μαχαιρωσαν κιολας ενω οι προστατες οταν θα ακουσαν την πουτανα να τσιριζει δεν θα γνωριζαν αν εχει κανενα μαχαιρι αυτος που ειναι στο δωματιο.
Πες λοιπον στο φιλο σου οτι στα μπουρδελα παμε μονο για να πηδηξουμε και μαλιστα γρηγορα,για οτιδηποτε αλλο ας παρει ενα call girl και να συνδυασει σεξ με σεξοθεραπεια.

+1000

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
μαλλον ο φιλος σου πηγα να κανει καμια μαγκια
Κατι τετοιο θα παιχτηκε!
Πριν απο αρκετο καιρο...πολλα παιδια απο εδω θα το θυμουνται..ειχαν μπει στην συγκεκριμενη 7-8 ατομα να την παρτουζωσουν!Ολα καλα και ολα ωραια μεχρι που καποιος απο ολους αρχισε να τραβαει βιντεο με το κιν του!
Ποιος ειδε την Αμαλια και δεν την φοβηθηκε οταν το καταλαβε οπως κ κανεις δεν καταλαβε το ποσο γρηγορα ηρθαν οι φουσκωτοι!Τα ¨παιδια¨ευγενεστατα απλα παρακαλεσαν να σβηστει το βιντεο κ το θεμα εληξε εκει χωρις την παραμικρη φασαρια

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακας ο φιλος σου,μαγκιες σε τετοια μερη μονοι μας δεν κανουμε.
Εγω παντως οσες φορες πηγαινω στις μπουρδελοπεριοχες στανταρ θα δω φουσκωτους που μπενουν και τσεκαρουν μεσα τα μπουρδελα ή αλλους ακυρους που κρατανε κονταρια και λοστους ( :new_shocked:)
Να παιξεις εκει παντως ξυλο ΔΕΝ λεει αφου δεν ξερεις αν ο αλλος σου βγαλει κανα μαχαιρι...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είχα χάσει επαφή με φίλο εδώ και 4 μήνες και τελικά μου πε προχθές τρελό σκηνικό που του κάναν στη Φυλής!!Λέει ότι δίπλα στο βενζινάδικο πήγε σε κάποιο μαγαζί και ήταν μια ξανθιά νταρντάνα Ρουμάνα του είπε κάποια Αμαλία.Του άρεσε και πέρασε. Ο φίλος μου έχει πρόβλημα με την πράξη και αν και μεγάλος σε ηλικία ακόμα πειραματίζεται.Πηγαίνει σε μπουρδέλα αλλά είτε τελειώνει στην πίπα είτε με το που πάει να μπει πέφτει ο γενικός..Είναι στα 26 αλλά δεν έχει δοκιμάσει πολλές φορές.

Τεσπα πλήρωσε και μπήκε και έπειτα μπήκε και η τύπισα.Λέει ότι στην αρχή όλα καλά αλλά στην πράξη πάλι δυσκολευόταν.Του λεγε αυτή κάτι ότι νυχτώσαμε και άντε και πρέπει να φύγω.Ο φίλος μου την παρακάλεσε να μείνει και εκείνη τον ρώτησε μπας και είναι αδερφή.Ο φίλος τσαντίστηκε και της την είπε ότι είναι ότι φοβάται που ναι τόσο ανοιχτομούνα μην χαθεί όλος μέσα της.Εκείνη αρπάχτηκε και άρχιζε να τσιρίζει και του ριξε σφαλιάρα και μπήκαν 2 τυποι και τον άρχισαν στις μπουνιές.Έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε στο μπάνιο μου είπε και ανήσυχος σηκώθηκε να φύγει τρέχοντας.Η τσατσά λέει ότι απαθέστατα σαν να μην έγινε τίποτα του πε "Στο καλό αγόρι μου!".

Αν δεν ήταν φίλος και δεν τον ήξερα θα χαζογελούσα με τη μαλακία που πε όμως δεν λεει ψέματα!!Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει για την τύπισα που λέει;;Έστω και 2 μήνες μετά το συμβάν του είπα να πάμε μαζί στο τμήμα να καταθέσει μιας και είναι σοβαρό!!Αν και δεν είχε σπασμένη μύτη ή βουλωμένο μάτι όπως λέει είχε έντονους πονοκεφάλους και ελαφρά διάσειση αφού στο καπάκι πήγε στο νοσοκομείο!!Δεν τα πε όμως στην οικογένειά του αφού ντρεπόταν να πει ότι πήγε σε μπουρδέλο και γίναν αυτά.Είπε ότι πρεζόναι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν!!

Ξέρετε για αυτή που λέει;;Δουλεύει ακόμα;;

Ρε!!!!Ναι βέβαια αυτό το τσόκαρο.Είχα γράψει το καλοκαίρι για αυτήν!!Είχα μπει και όλα ωραία ώσπου πήγε και έπιασε τα αρχίδια ενός παιδιού στο σαλόνι καθώς διαφημιζόταν.Το παιδί δεν γούσταρε και την αγριοκοίταξε και της είπε όχι εκει!!Και κεινη έγινε άγριο θηρίο.Του έβρισε την μάνα του καργιόλα και τον κυνήγησε μέχρι την είσοδο και φώναζε με την πόρτα ανοιχτή,γύρνα πίσω ρε μαλάκα να σε σφάξω!!Ήταν ένας τύπος 40 βάλε που της την είπε άσχημα με την σειρά του και την έβρισε λέγοντάς της ότι με ποιο δικαίωμα πιάνει μανάδες στο στόμα και έφυγα χάνοντας πάσα ιδέα...

Μπράβους εγώ δεν είδα να σου πω και ήταν στο Φυλής 65Β.Ο φίλος σου που την πέτυχε πες του σε αυτό που ανεβαίνεις σκάλες ή στο δίπλα το κάτω;;Φίλε είναι μεγάλο παλιοθύληκο και μου έστειλαν και άλλοι τότε που ανέφερα το θέμα και επιβεβαιωσαν τον παλιοχαρακτήρα της..

Το καλύτερο που έχει κανείς να κάνει αν γίνει κωλοσκηνικό σε μπουρδέλο είναι να σηκωθεί να φύγει αμέσως και πας στον πρώτο αστυνομικό και να δεις τι ωραία θα περάσει μιας και 8 στα 10 σπίτια δεν έχουν άδεια λειτουργίας.Και ναι ο φίλος σου είναι πολύ μαλάκας!!Δεν αρχίζεις καυγά και δεν προσβάλεις,αν και αυτή από ότι λες τον έβρισε πρώτη..

Εγώ δεν την ξαναπέτυχα εκεί πάντως τελευταία φορά που πήγα Φυλής το Σεπτέμβρη.Αν και αυτές γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι..

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ρε!!!!Ναι βέβαια αυτό το τσόκαρο.Είχα γράψει το καλοκαίρι για αυτήν!!Είχα μπει και όλα ωραία ώσπου πήγε και έπιασε τα αρχίδια ενός παιδιού στο σαλόνι καθώς διαφημιζόταν.Το παιδί δεν γούσταρε και την αγριοκοίταξε και της είπε όχι εκει!!Και κεινη έγινε άγριο θηρίο.Του έβρισε την μάνα του καργιόλα και τον κυνήγησε μέχρι την είσοδο και φώναζε με την πόρτα ανοιχτή,γύρνα πίσω ρε μαλάκα να σε σφάξω!!Ήταν ένας τύπος 40 βάλε που της την είπε άσχημα με την σειρά του και την έβρισε λέγοντάς της ότι με ποιο δικαίωμα πιάνει μανάδες στο στόμα και έφυγα χάνοντας πάσα ιδέα...

Μπράβους εγώ δεν είδα να σου πω και ήταν στο Φυλής 65Β.Ο φίλος σου που την πέτυχε πες του σε αυτό που ανεβαίνεις σκάλες ή στο δίπλα το κάτω;;Φίλε είναι μεγάλο παλιοθύληκο και μου έστειλαν και άλλοι τότε που ανέφερα το θέμα και επιβεβαιωσαν τον παλιοχαρακτήρα της..

Το καλύτερο που έχει κανείς να κάνει αν γίνει κωλοσκηνικό σε μπουρδέλο είναι να σηκωθεί να φύγει αμέσως και πας στον πρώτο αστυνομικό και να δεις τι ωραία θα περάσει μιας και 8 στα 10 σπίτια δεν έχουν άδεια λειτουργίας.Και ναι ο φίλος σου είναι πολύ μαλάκας!!Δεν αρχίζεις καυγά και δεν προσβάλεις,αν και αυτή από ότι λες τον έβρισε πρώτη..

Εγώ δεν την ξαναπέτυχα εκεί πάντως τελευταία φορά που πήγα Φυλής το Σεπτέμβρη.Αν και αυτές γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι..

να κι ενας ανθρωπος που θελησε να βοηθησει.

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
σιγα που στραβωσε κιολας η πουτανα που της θειξαν το πιγαδι της,δεν το ξερει η ιδια οτι το μουνι της ηταν που ηταν σκισμενο (λογο προελευσης -ρουμανια) μετα την φυλης εγινε ...
αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφει ο φιλος και οι υπολοιποι που ειχαν αναλογες εμπειριες με την συγκεκριμενη πουτανα τοτε αυτο που πρεπει να κανει ειναι να την πετυχει καπου εξω και να της κανει την μουρη ετσι που να μην μπορει να ξαναδουλεψει σε μπουρδελο,οσο για τους μπραβους προφανως δεν ξεραν ολο το σκηνικο και φαντασου τι θα τους ειπε και το τσουλι αλλα αφου ειναι τοσο μαγκες και δερνουν ετσι γιατι δεν κανει μια καταγκελια-μηπως και τους στειλουν  στην σκατοχωρα απο την οποια ηρθαν τα σκουπιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom