Νέα

Aphrodite Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για πες infos αν πήγες (παλιά ήτανε μια χαρούλα), απλώς μου κάνει εντύπωση πως έχει καμιά 5 άτομα μονίμως να κάθονται έξω από την είσοδο του  :jerking:

καλύτερα κάφτα τα ρημάδια τα λεφτά σου παρά να μπείς μέσα...μπορεί να πάθεις στριποαπεξάρτηση μονομιάς...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
δηλαδή?? τόσο καλά είναι??

Μια χαρά είναι ρε φίλε,ένα υποχθόνιο στριποκωλόμπαρο όπου μπορείς να βρεις ότι γκόμενα ψάχνεις(εκτός από κινεζάκια νομίζω :rolleyes:).Δεν έχω πάει μετά την τοποθέτηση των κουρτίνων,αλλά και πριν καλά ήτανε ;) ;).Οι χοροί στην πίστα πάνω του μετρίου,απλός χορός 10 ευρώ και πριβέ 35.

Υ.Γ:Εσύ ''πάθος για τα τεμάχια'' πήγαινε μόνο στα Αλκατραζ  και στα Μπέιμπι-Γκολντ,δεν είσαι για τίποτα άλλο :jerking: :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μια χαρά είναι ρε φίλε,ένα υποχθόνιο στριποκωλόμπαρο όπου μπορείς να βρεις ότι γκόμενα ψάχνεις(εκτός από κινεζάκια νομίζω :rolleyes:).Δεν έχω πάει μετά την τοποθέτηση των κουρτίνων,αλλά και πριν καλά ήτανε ;) ;).Οι χοροί στην πίστα πάνω του μετρίου,απλός χορός 10 ευρώ και πριβέ 35.

Υ.Γ:Εσύ ''πάθος για τα τεμάχια'' πήγαινε μόνο στα Αλκατραζ  και στα Μπέιμπι-Γκολντ,δεν είσαι για τίποτα άλλο :jerking: :jerking:

και εσύ κωστάκη μου πρίν υστερογραφούσες καλό θα ήταν να είχες ήδη περάσει στην μετα κουρτινών εποχή του ιδρύματος να δείς ιδίοις όμμασι τα τεκτενόμενα.. :2funny:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
οχι βρε..Άκου τον κωστάκη και έχε μαζί σου πολλά λεφτά...θα σου χρειαστούν γιατί δε θα προλαβαίνεις να διαλέγεις.. :2funny:

αν είναι να τα σκάσω πχ 40 ευρώ πάω στούντιο Λίντα και ξεχαρμανιάζω για μια βδομάδα. Λέμε με 10ρικάκια να περάσεις καλά

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ:Εσύ ''πάθος για τα τεμάχια'' πήγαινε μόνο στα Αλκατραζ  και στα Μπέιμπι-Γκολντ,δεν είσαι για τίποτα άλλο :jerking: :jerking:

Ντροπη να μιλας ετσι για τον επιτιμο προεδρο των στριπτηζοφιλων..

Γρηγορα πισω στο Ναυτικο και ξαναπερνα την βασικη εκπαιδευση..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

αστον ρε συ να πάει πρώτα να δεί και μετά μας λέει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
και εσύ κωστάκη μου πρίν υστερογραφούσες καλό θα ήταν να είχες ήδη περάσει στην μετα κουρτινών εποχή του ιδρύματος να δείς ιδίοις όμμασι τα τεκτενόμενα.. :2funny:

Για πες ρε πρόεδρε τι δεν σου άρεσε στην μετά κουρτίνων εποχή  :uglystupid: :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885

Εσένα σε βάλαμε δικηγόρο :think: :jerking: :jerking:.Άντε πιες το γάλα σου να μεγαλώσεις

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ε οχι ρε συ Κωστα το Aphrodite και απο τα καλυτερα μην χεσω δηλαδη...Ενταξει παρακμουλα ειναι ασε που μπριζολες τρως και αλλου και πολυ καλυτερα μαλιστα..Εγω πηγα μια φορα στην μετα κουρτινων εποχη και δεν νομιζω να ξαναπατησω, ενταξει για παρακμιακη κατασταση στο πολυ χαλαρο καλα ειναι αλλα εδω κραζουμε αλλα που ειναι πολυ καλυτερα, αυτο δεν θα κραξουμε..Τωρα αμα εσενα σε τρελλαινει με γεια σου με χαρα σου παικτη μ.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πέρασα την Πέμπτη 29/12 από εκεί. Ο χώρος έχει αλλάξει τελείως. Είσοδος 10 ευρά. Α, δεν είδα τις παλιές δυνατές παρουσίες, αλλά
ήταν ένα αρκετά ευγενικό παιδί (σαν μετρ) εκεί.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
ΑΝ κανει και χορο να τον τιμησουμε :2funny: :2funny:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
ΑΝ κανει και χορο να τον τιμησουμε :2funny: :2funny:

lol, βασικά δεν είδα το παλιό βαρύ πυροβολικό (πχ Μπέτι Ρουμάνα-αδύνατη), επίσης ο χώρος αλλαγμένος (προσεγμένος όμως
και καθαρός σε σχέση με παλιά  :zfuck:)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τιμιο παλικαρι ο μετρ σε βολευει καλα  :cheesy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πέρασα την Πέμπτη 29/12 από εκεί. Ο χώρος έχει αλλάξει τελείως. Είσοδος 10 ευρά. Α, δεν είδα τις παλιές δυνατές παρουσίες, αλλά
ήταν ένα αρκετά ευγενικό παιδί (σαν μετρ) εκεί.

ποιός μπορεί να εξηγήσει άραγε σε έναν υγιή τουρίστα γιατί αυτό το ίδρυμα είναι ανοικτό και αποτελεί δυνητικά επιλογή διασκέδασής του?οεο??????? :think: :think: :think: :think: :think:

υ.γ. παιδιά αυτά μόνο στην ελλάς συμβαίνουν..όπου ελλάς ίσον με τραβεστί βαλκανική χώρα της πρώην καπιταλοδημοκρατίας του αείμνηστου..

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
ποιός μπορεί να εξηγήσει άραγε σε έναν υγιή τουρίστα γιατί αυτό το ίδρυμα είναι ανοικτό και αποτελεί δυνητικά επιλογή διασκέδασής του?οεο??????? :think: :think: :think: :think: :think:

υ.γ. παιδιά αυτά μόνο στην ελλάς συμβαίνουν..όπου ελλάς ίσον με τραβεστί βαλκανική χώρα της πρώην καπιταλοδημοκρατίας του αείμνηστου..

νομίζω το τιμούσες και συ παλιά το εν λόγω ίδρυμα. ναι, πλέον φαίνεται να χάνει την αίγλη του δυστυχώς..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
νομίζω το τιμούσες και συ παλιά το εν λόγω ίδρυμα. ναι, πλέον φαίνεται να χάνει την αίγλη του δυστυχώς..

δεν το τιμούσα απλά,ήταν το σπίτι μου. Ο καναπές που βλέπεις όπως μπαίνεις δεξιά στο βάθος δίπλα στον ντιτζέι ήταν το δωμάτιό μου!άμα έμενα εκεί τώρα(και δεν είχα νοικιάσει αλλού) θα ήταν η σαρκοφάγος μου.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
δεν το τιμούσα απλά,ήταν το σπίτι μου. Ο καναπές που βλέπεις όπως μπαίνεις δεξιά στο βάθος δίπλα στον ντιτζέι ήταν το δωμάτιό μου!άμα έμενα εκεί τώρα(και δεν είχα νοικιάσει αλλού) θα ήταν η σαρκοφάγος μου.

καλή ήταν όπως είπα η Μπέτι (αλλά και Βαλέρια, Λεϊλά και 1-2 μαυρούλες λολ).
Τώρα πλέον οι απώλειες είναι δυσαναπλήρωτες by the way ο γνωστός πρώην ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο γειτονικό Alca).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom