Νέα

Aphrodite Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια με τις ευλογιες μου πηγαιντε στο Αφορδιτη αν και δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα θελω μια χαρη / ριξτε ακυρο στην πουτανα την Μαρκετα που το παιζει ντιβα και χρεωνει τον πελατη κατωτατη χρεωση 3 χοροι / αυτα ουτε οι μουναρες του BABY GOLD δεν τα κανουν

Την καταρα μου να εχει οποιος παρει την Μαρκετα / να μην του ξανασηκωθει - και ξερετε οι καταρες μου πιανουν γιατι ειμαι Σαββατογεννημενος .....

ενταξει μινιστρο,εληφθη οβερ!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ενταξει μινιστρο,εληφθη οβερ!

vaso μου εσυ δεν χρειαζεσαι τις συμβουλες μου καθοσον frapadar / αλλα η εν λογω κυρια παιζει μπαλα ειτε με λεφταδες ειτε θελει ειδικη μεταχειριση .....

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Περασα την Παρασκευη,το μαγαζι θελει βαψιμο(ρε κανας μπογιατζης στο φορουμ υπαρχει?) 9 σαβουρες και 3 καλες,μονο η Βαλερια,η Ρουμανα η Γυφτισα,και η ανθια με το κοντο μαλι που την εκανε απο τις 2.
Χορος της πλακας,μονο για ποτο.
Βοθρομαγαζο και αυτο(θα του στειλω σημα) :think: :think: :think:.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Περασα την Παρασκευη,το μαγαζι θελει βαψιμο(ρε κανας μπογιατζης στο φορουμ υπαρχει?) 9 σαβουρες και 3 καλες,μονο η Βαλερια,η Ρουμανα η Γυφτισα,και η ανθια με το κοντο μαλι που την εκανε απο τις 2.
Χορος της πλακας,μονο για ποτο.
Βοθρομαγαζο και αυτο(θα του στειλω σημα) :think: :think: :think:.

η μιλενα δεν ητο?

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα επισκεφθηκα το χωρο χθες Σαββατο (τριτη φορα σε στριπ) ψαχνοντας την ινες χωρις επιτυχεια (ξερει κανεις που βρισκεται???ξανθια μικρο στηθος κοντο μαλι) η τη ρουσλανα νομιζω που ειχα πετυχει στη προηγουμενη επισκεψη μου. καμμια απο τις δυο δεν ηταν εκει. Αυτο που εχω να πω ειναι πως οι περισοτερες κοπελες δεν προσφερουν κατι το ιδιαιτερο τυπικοι χοροι nothing special about the place :helpplea: :helpplea:

manef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά. Ψάχνω να βρω την Μαρκετα λόγω παλιάς γνωριμίας (μου έκλεψαν το κινητό και έχασα το τηλέφωνο της). Στο Αφροδίτη τις τελευταίες μέρες δεν είναι. Ξέρει κανείς κάτι;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μετά το ξενέρωμα που έφαγα στην Ανατολή πέρασα απέναντι και τσέκαρα το μικρό Άφρο. Καλύτερα τα πράγματα εκεί, πιο ζωντανά. Δοκίμασα μια Ελενα Ρουμάνα και περίμενα του κάκου μια άλλη βυζαρού Ντενίσα νομίζω τ'όνομα. Πρόσεξα επίσης τις Βαλέρια (όλο το βράδυ σχεδόν στο κινητό), Άννα, Ρουσλάνα, Ιωάννα.

rdp

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδια πριν μερικά χρόνια δούλευε εκεί μια κοπέλλα από Μολδαβία που λεγόταν Μαρίνα. Ήταν μελαχρινή και μικροκαμομένη. Με είχε τρελάνει αφού έκανε τέλειο χορό.

Είναι ακόμη εκεί? Ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μετά το ξενέρωμα που έφαγα στην Ανατολή πέρασα απέναντι και τσέκαρα το μικρό Άφρο. Καλύτερα τα πράγματα εκεί, πιο ζωντανά. Δοκίμασα μια Ελενα Ρουμάνα και περίμενα του κάκου μια άλλη βυζαρού Ντενίσα νομίζω τ'όνομα. Πρόσεξα επίσης τις Βαλέρια (όλο το βράδυ σχεδόν στο κινητό), Άννα, Ρουσλάνα, Ιωάννα.

βαλερια εξαφανιζολ?

Kseftilidis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς μία κοπέλα με το όνομα Μάγδα απο Πολωνία, που δούλευε εκεί πριν 1 1/2 χρόνο περίπου?
Τι απέγινε άραγε?  :think:

Edit : Μάλλον την έκανε η Βαλέρια, ούτε εγώ την εντόπισα προχθές που πήγα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θυμάται κανείς μία κοπέλα με το όνομα Μάγδα απο Πολωνία, που δούλευε εκεί πριν 1 1/2 χρόνο περίπου?
Τι απέγινε άραγε?  :think:

Edit : Μάλλον την έκανε η Βαλέρια, ούτε εγώ την εντόπισα προχθές που πήγα.

βεβαιως και την θυμομαστε.Πραγματικη ομορφια,σκετη οπτασια η πολωνεζα!Κριμα ομως γιατι αφησε νωρις το μαγαζι. :'(

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Τι γίνεται σε αυτό το μαγαζί, πήγε κανείς πρόσφατα;

Stories