Νέα

Απεβιωσε αλλος ενας θρυλος... David Bowie

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νικ Ο Ντικ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ροκ σταρ Ντέιβιντ Μπάουι, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του και την έκδοση του τελευταίου του άλμπουμ, «Black Star», στις 8 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, ο Μπάουι πέθανε σε ηλικία 69 ετών, 18 μήνες μετά τη διάγνωση καρκίνου. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε με μια ανάρτηση στο Facebook από την επίσημη σελίδα του που αναφέρει: «Ο David Bowie πέθανε ειρηνικά σήμερα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του μετά από μια γενναία μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Ενώ πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε αυτή την απώλεια, σας ζητάμε να σέβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια της θλίψης τους. » Γράφοντας στο Twitter, ο γιος του Bowie, ο σκηνοθέτης Duncan Jones, επιβεβαίωσε επίσης την είδηση. ...

Τι γινεται ρε πουστη μου? O lemmy... Ο Μακης... Και τωρα αυτος??? Θα στεγνωσει η ποιοτικη μουσικη βιομηχανια αν συνεχιστει ετσι. (Ο Μακης δεν πιανετε)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Κρίμα, πολύ κρίμα...RIP :-

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε μαλακες τους θερισε ολους ο καρκινος!
γνωστους-αγνωστους,πεθαινει παρα παρα πολυς κοσμος καθημερινα!
τι γινεται ?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
R.I.P.    μιλαμε για πολυ καλο μουσικοσυνθετη τραγουδιστη

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ρε μαλακες τους θερισε ολους ο καρκινος!
γνωστους-αγνωστους,πεθαινει παρα παρα πολυς κοσμος καθημερινα!
τι γινεται ?

με τις καταχρήσεις που είχαν κάνει όλοι αυτοί οι celebrities που πέθαναν τελευταία από σπόντα ζούσαν ακόμα  :grin:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Ένας από τους μεγαλύτερους της μουσικής του 20ου & 21ου αιώνα.
Μια κατηγορία από μόνος του.
Και φυσικά, όπως όλοι οι πραγματικά μεγάλοι, τα είχε πει όλα γι'αυτό που έρχεται.

Total respect!

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Εμενα τώρα γιατί μου σπάνε τα αρχίδια τα thread για τον μακαρίτη που ανοίγουν κάθε φορά στο μπου?

Κάθε βδομάδα και ένα μιας και η ροή για τον άλλο κόσμο είναι αμείωτη, και δώστου RIP και παπαριές για το πόσο θα μας λείψει ο μακαρίτης.

Όχι, δεν λυπήθηκα που πέθανε ο Μπάουι, δεν λυπάμαι που πεθαίνει κανεις άνθρωπος από αυτούς που δεν ξέρω προσωπικά.
Ούτε ο θάνατος του κάθε επωνύμου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τον θάνατο οποιουδήποτε αλλου ανθρώπου στην γη ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 160 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Εμενα τώρα γιατί μου σπάνε τα αρχίδια τα thread για τον μακαρίτη που ανοίγουν κάθε φορά στο μπου?

Κάθε βδομάδα και ένα μιας και η ροή για τον άλλο κόσμο είναι αμείωτη, και δώστου RIP και παπαριές για το πόσο θα μας λείψει ο μακαρίτης.

Όχι, δεν λυπήθηκα που πέθανε ο Μπάουι, δεν λυπάμαι που πεθαίνει κανεις άνθρωπος από αυτούς που δεν ξέρω προσωπικά.
Ούτε ο θάνατος του κάθε επωνύμου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τον θάνατο οποιουδήποτε αλλου ανθρώπου στην γη ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 160 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !
σωστά όλα αυτά αλλά κάποιοι άφησαν ένα αποτύπωμα στον κόσμο... δεν είναι λίγο αυτό...φυσικά η αξία της ζωής και ο θάνατος είναι ίδια για όλους

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
RIP

Συνημμένα

• mitsotbowy.jpg
    mitsotbowy.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 56

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
εμένα προσωπικά με λυπεί ο θάνατος του...τραγούδια όπως το space oddity , heroes, absolute beginners κ.α θα μου μείνουν πάντα στη μνήμη

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

πράγματι υπάρχει λίγη ειρωνεία σε όλο αυτό
αν οι άνθρωποι έδειχναν την ίδια ευαισθησία και το ίδιο ενδιαφέρον για κάθε άμαχο νεκρό άνθρωπο σε εμπόλεμες ζώνες τώρα το σύστημα που κάνει τον κόσμο μπουρδέλο θα είχε πέσει  :tooth:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Καποτε ειχα την ιδια αντιδραση για το ιδιο θεμα, αλλα πλεον εχω αλλαξει αποψη. Δεν μιλαει κανεις στο νημα για τον Ντειβιντ Ρομπερτ Τζοουνς (αληθινο του ονομα), Μιλανε για τον bowie. Ειναι σαν μια αποδοση τιμης για εναν καλιτεχνη. Δεν ειναι αγνωστος για ολους, και δεν μιλαω πως ξερουμε ποιος ειναι οι περισσοτεροι μας. Καποιοι μεγαλωσαν με τα τραγουδια του, και τα εχουν συνδιασει μια διαφορες στιγμες της ζωης τους. Ειναι δηλαδη και αυτος κατα ενα τροπο ενας κομματι της ζωης τους.
Τωρα το γεγονος που τοσοι αγνωστοι πεθαινουν καθε δευτερολεπτο γιατι δεν "κλαιτε" και για αυτους, ξεχωριστα, συγνωμη αλλα προκειται για βλακεια ολκης.
Και αυτα τα λεει καποιος που δεν τον ακουγε. Παντως για να πω την αληθεια μου την σπανε τα rip, και εμενα λιγο. Rip, rip, rip.
Kαλυτερα να βαζουν τις μουσικες του, η καποια ιστορια. Το rip δεν λεει κατι.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενταξει,καποια στιγμη θα φευγαν κι αυτοι,δεν φευγουν και νεοι,ζησαν την ζωη τους ωραια,γουσταραν αυτο που καναν,μια χαρα...Εδω ζει ακομα ο Chuck Berry που πρεπει να κοντευει τα 90 λογικα η ο Chris Rea (15 χρονια ζει χωρις παγκρεας!).Να μαστε γεροι να ακουμε τα τραγουδια τους...

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Ενταξει,καποια στιγμη θα φευγαν κι αυτοι,δεν φευγουν και νεοι,ζησαν την ζωη τους ωραια,γουσταραν αυτο που καναν,μια χαρα...Εδω ζει ακομα ο Chuck Berry που πρεπει να κοντευει τα 90 λογικα η ο Chris Rea (15 χρονια ζει χωρις παγκρεας!).Να μαστε γεροι να ακουμε τα τραγουδια τους...
:thumbsup:

OP
OP
Νικ Ο Ντικ

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Καταρχην τοτι πεθανε ενας "γνωστος" στο ευρυ κοινο ανθρωπος, αποτελει ειδηση. Ετσι οπως ανοιγει καποιος ενα θεμα για μια ειδηση της τελευταιας στιγμης ετσι ανοιχτηκε και γιαυτον. Εγω προσωπικα δεν εκλαψα ουτε γιαυτον ουτε για τον Lemmy. Για τον Lemmy στεναχωρηθηκα ωστοσο παρα πολυ γιατι οπως και να το κανουμε αφησε πισω του μια κληρονομια απολο το εργο του που μπορει να απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοσμο αλλα πρεπει να αναγνωριστει αυτο απο πολυ περισσοτερους. Το ιδιο και ο Bowie απλα δεν τον εχω τοσο ψηλα για το εργο του στην δικια μου προτιμηση.

Οταν καταφερνεις μεσω του εργου σου και ξεπερνας τα συνορα τοτε πρεπει να σου αποδιδονται καποια ευσημα. Ειδικα οταν αυτο που εκανες δεν ηταν αρνητικο στην κοινωνια. Απο την αλλη η κοινωνια και συγκεκριμενα αυτοι που ατυπα την εκπροσωπουν δινει τα ευσημα σε αυτους που πηραν τα γαλονια και οχι σε αυτους που πολεμισαν. Εμεις που ειμαστε μια κοινωνια πολυ καλα κανουμε λοιπον και αναφερουμε οτι περα απο τον David Bowie τον Lemmy και αρκετους γνωστους, υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που σκοτωνονται καθε μερα ειτε απο εναν πολεμο, θυτες ή θυματα, ειτε απο την πεινα ειτε απο τον οποιοδηποτε τροπο. Εστω και με την αντιδραση αυτη απεναντι σεναν γνωστο προσωπο δινουμε τιμες και σε αυτους τους ανθρωπους.

Ωστοσο να μην ξεχναμε οτι και αυτος πεθανε απο καρκινο και δεν παιζουν ρολο το τι πηρε στην ζωη του γιατι δυστυχως αυτην την στιγμη πεθαινουν ανθρωποι ολων των ηλικιων απο καρκινο και σε αρκετες δυστυχως περιπτωσεις υπαρχουν και παιδακια που δεν εχουν προλαβει να πανε σχολειο ακομα...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
παιδια εδω θελει ενα τεραστιο RIP!!!!!!! καλο ταξιδι Major Tom....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Undead, undead, undead

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τον είχα δει σε συναυλία που είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια στην Αγγλία. Μεγάλη μορφή!!!
Κρίμα που πέθανε σχετικά νέος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom