Νέα

Απεβιωσε αλλος ενας θρυλος... David Bowie

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νικ Ο Ντικ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Έτσι είναι
Το let's dance σαν δίσκος χρωστάει πολλά στον
Nile Rogers

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Ο κάθε μαλάκας (και εννοώ αυτόν του blog) δημοσιογραφάκι της πλάκας, γράφει ότι θέλει, κάτι σαν τους κουλτουριάρηδες κριτικούς κινηματογράφου που ανίκανοι να δημιουργήσουν κριτικάρουν τους δημιουργούς (καλούς ή κακούς)

Μια και αναπαραγάγεις το blog, to china girl (iggy pop) έγινε τραγουδάρα με την μουσική του bowie.

Εχεις πρόβλημα να κατανοήσεις το
"visions of swastikas in my head/Plans for everyone" ?

Μπορώ να σου υποδείξω εκατοντάδες τραγουδια ροκ που αναφέρονται στο ίδιο θέμα, ξεκινώντας από genesis και το The lamb lies down on brodway

Δίνεις την ζωή σου δουλεύοντας υπάλληλος για λίγα χρήματα και μία σύνταξη
Μετά πεθαίνεις
Αυτός είναι ο κανόνας

Ρωτήσανε τους άνεργους αν θέλουν να δουλέψουν?

Κι όπως έγραφε ένας τοίχος στα Εξάρχεια
"Δουλεύτε ρε, η Μύκονος έχει έξοδα"

Κατάλαβες τι έδειξα; Ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε ότι κάποτε έκανε φιλοναζιστικές δηλώσεις που αργότερα ο ίδιος θεώρησε προϊόντα μαστούρας και αισθητικομυθικής βλακείας. Στο ΝΜΕ είναι οι αναιρετικές δηλώσεις στα 1993 του ιδίου και όχι φαντασίες, όπως και σωστή αναφορά αντιρατσιστικών νοημάτων του China Girl. Δεν έχει σχέση με εργασία, με διαπολιτιστική διαφθορά και κατάκτηση έχει. Το γενικό συμπέρασμα παραμένει. Όταν ναρκομανείς καλλιτέχνες μιλάνε πολιτικά σε περιόδους που έχουν τα χάλια τους το βάρος των τότε δηλώσεων τους είναι όσο και το να κλάνανε. Παντρεύτηκε Σομαλή τι να λέμε άλλο. :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
:grin:
12494827_10153954033903474_8538368534178575391_n.jpg

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
[size=20pt]David Bowie: Αποτεφρώθηκε στην Νέα Υόρκη[/size]

Ήταν επιθυμία του. Ηταν τραγούδι του. Ο David Bowie αποτεφρώθηκε στη Νέα Υόρκη λίγο μετά τον θάνατό του. Και δεν ήθελε να είναι κανείς παρών. Ήθελε να φύγει μόνος. Έτσι όπως κυκλοφορούσε με μια ελληνική εφημερίδα στο χέρι για να μην τον αναγνωρίζουν...

Ο Bowie δεν ήθελε κηδεία. Σύμφωνα με την Daily Mirror στην τελετή δεν ήταν ούτε μέλη της οικογένειας ούτε φίλοι. Ετσι ήθελε. Ετσι έγινε. Δεν ήθελε να γίνει μεγάλο θέμα η κηδεία του. Δεν ήθελε κηδεία. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, πηγη στη Νέα Υόρκη είπε: “Δεν υπάρχει ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική τελετή. Δεν υπάρχει τίποτα". Και κάποιοι σιγοψυθιρίζουν το ρεφρέν από το Ashes to ashes.....

Ashes to ashes, funk to funky
We know Major Tom's a junkie
Strung out in heaven's high
Hitting an all-time low

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ο Bowie αποτέλεσε έμπνευση και οδηγό για πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα, τραγούδια των οποίων ακούμε εδώ και 2 δεκαετίες και μας θυμίζουν Bowie.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Ο Bowie αποτέλεσε έμπνευση και οδηγό για πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα, τραγούδια των οποίων ακούμε εδώ και 2 δεκαετίες και μας θυμίζουν Bowie.
Και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για πολλά ακόμα στο μέλλον....

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.104
Πόντοι
14.615
Ό,τι κάνει κανείς στη ζωή, ακόμα και ο έρωτας, το κάνει μέσα στην υπερταχεία που τρέχει προς το θάνατο.
Jean Cocteau, 1889-1963, Γάλλος καλλιτέχνης (λίγο πούστης)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ετοιμάζομαι να πεθανω, ξέρω ότι μένουν λίγοι μήνες για το τέλος της γηινης εμπειρίας μου…

Τι κανω?

Απελπίζομαι, μπαίνω στην κατάθλιψη αρνούμαι την ιδέα του θανάτου προσποιούμαι ότι δεν υπάρχει η αρρώστεια?
Η' αποφασίζω να νικήσω το θάνατο? Το αποφασίζω με την ψυχή μου, γιατί μόνο η καρδιά και η ψυχή μου με εμπνέουν να κάνω μουσική όπως έκανα για πενήντα χρόνια..

Κάνω γρήγορα τους λογαριασμούς και από ότι μου λένε οι γιατροί προβλέπω να προλαβαίνω με μια μικρή απόκληση, το θάνατο μου, καθορίζω την δημοσίευση του άλμπουμ μου και την καινούργια μου δουλειά για τις 8 Ιανουαρίιου 2016.

Την ημέρα που θα γίνω 69. Δουλεύω νύχτα και μερα, έχω χρόνο μόνο για να συνθέσω να τελειοποιήσω να ερμηνεύσω να ηχογραφήσω στο στούντιο…
το κάνω το ταχύτερο, το κάνω γιατί δεν θέλω στο προσωπό μου να μπορεί να διακριθεί ο θάνατος,

Γελοίε..... μου κατατρώς το σώμα χωρίς να μπορώ να αμυνθώ..
Αλλά εγώ σε προκαλώ ..στα παπάρια μου… σε προκαλώ
Προκάλεσα και νίκησα το φανατισμό της δεκαετίας του 70 με την περηφάνεια της αμφισβήτησης.. αγάπησα άντρες και γυναίκες, ήμουνα άντρας, γυναίκα ,εξωγηινος και στο τέλος ένα ουράνιο σώμα.

Εσύ τι μπορεις να κάνεις θάνατε…? εναντίον της αιωνιότητας μου,του μυαλού μου της τρέλας μου της δημιουργητικότητας μου, η μουσική μου θα ζει για πάντα..

Εγώ είμαι ο Λάζαρος γεμάτος πληγές και ουλές, θα πεθάνει το σώμα μου αλλά θα ζησω αιώνια από την μουσική μου.
Εζησα αρκετά για να πάρω τις ευχές των γενεθλίων μου που νόμιζα ότι δεν θα προφτάσω και για να δω να βγαίνει το άλμπουμ μου.. επέζησα της 8 του γενάρη..
Και συ αγαπητέ μου δολοφόνε έχασες!
Σκέψου.......
ότι αν δεν είχες χτυπήσει την πόρτα μου οι δίσκοι μου θα έμεναν 24, έστω κι αν ζούσα εκατό χρόνια, αλλά για χατήρι σου έγιναν 25..

Ξέρεις…εγώ θάμαι ελεύθερος σαν πουλί (ng)
David Bowie

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Ετοιμάζομαι να πεθανω, ξέρω ότι μένουν λίγοι μήνες για το τέλος της γηινης εμπειρίας μου…

Τι κανω?

Απελπίζομαι, μπαίνω στην κατάθλιψη αρνούμαι την ιδέα του θανάτου προσποιούμαι ότι δεν υπάρχει η αρρώστεια?
Η' αποφασίζω να νικήσω το θάνατο? Το αποφασίζω με την ψυχή μου, γιατί μόνο η καρδιά και η ψυχή μου με εμπνέουν να κάνω μουσική όπως έκανα για πενήντα χρόνια..

Κάνω γρήγορα τους λογαριασμούς και από ότι μου λένε οι γιατροί προβλέπω να προλαβαίνω με μια μικρή απόκληση, το θάνατο μου, καθορίζω την δημοσίευση του άλμπουμ μου και την καινούργια μου δουλειά για τις 8 Ιανουαρίιου 2016.

Την ημέρα που θα γίνω 69. Δουλεύω νύχτα και μερα, έχω χρόνο μόνο για να συνθέσω να τελειοποιήσω να ερμηνεύσω να ηχογραφήσω στο στούντιο…
το κάνω το ταχύτερο, το κάνω γιατί δεν θέλω στο προσωπό μου να μπορεί να διακριθεί ο θάνατος,

Γελοίε..... μου κατατρώς το σώμα χωρίς να μπορώ να αμυνθώ..
Αλλά εγώ σε προκαλώ ..στα παπάρια μου… σε προκαλώ
Προκάλεσα και νίκησα το φανατισμό της δεκαετίας του 70 με την περηφάνεια της αμφισβήτησης.. αγάπησα άντρες και γυναίκες, ήμουνα άντρας, γυναίκα ,εξωγηινος και στο τέλος ένα ουράνιο σώμα.

Εσύ τι μπορεις να κάνεις θάνατε…? εναντίον της αιωνιότητας μου,του μυαλού μου της τρέλας μου της δημιουργητικότητας μου, η μουσική μου θα ζει για πάντα..

Εγώ είμαι ο Λάζαρος γεμάτος πληγές και ουλές, θα πεθάνει το σώμα μου αλλά θα ζησω αιώνια από την μουσική μου.
Εζησα αρκετά για να πάρω τις ευχές των γενεθλίων μου που νόμιζα ότι δεν θα προφτάσω και για να δω να βγαίνει το άλμπουμ μου.. επέζησα της 8 του γενάρη..
Και συ αγαπητέ μου δολοφόνε έχασες!
Σκέψου.......
ότι αν δεν είχες χτυπήσει την πόρτα μου οι δίσκοι μου θα έμεναν 24, έστω κι αν ζούσα εκατό χρόνια, αλλά για χατήρι σου έγιναν 25..

Ξέρεις…εγώ θάμαι ελεύθερος σαν πουλί (ng)
David Bowie
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
rip KAI σε αυτόν πλα τςρα τα βλεπω τ κηδειοχαρτα διοτι στην κουβα που ημουν δεν εχει ιντερετ και οπου βρισκαμαι  δεν μπορεις να μπεις ση σελιδα του μπου

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
"Παει" κι ο κιθαριστας των Τζεφερσον Αιρπλειν...
Γεια σου προεδρε Κουλη! Ολους θα τους "φας"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom