Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα που το λες θυμηθηκα και τις εποχες που μεχρι τις εξημιση δεν πληρωνε κανεις εισιτηριο...

Από 05:00-08:00 ήταν δωρεάν η μετακίνηση για να εξυπηρετούνταν οι εργαζόμενοι που πήγαιναν στη δουλειά τους.Ο Μητσοτάκης χάρισε τα λεωφορεία στους "νοικοκυραίους" και τους επιδοτούσε το εισιτήριο.Πάλι καλά που δεν τους έδωσε το δικαίωμα να τα πουλήσουν διότι οι μισοί θα τα είχαν παίξει στα χαρτιά.

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υπομονη και θα το διαπιστωσεις. Ο Σαμαρας εχει σχεδιο δεν λεει αρλουμπες. Δεν τον παρακαλανε στις ειδησεις να πει τα σχεδια του και τα κρυβει συνεχως οπως κανουν οι συριζαιοι... αληθεια εχεις ακουσει ποτε μια συγκεκριμενη προταση απο τον ΣΥΡΙΖΑ? και τους εκπροσωπους του στα καναλια???? καμια εγω τουλαχιστον.
ούτε εγώ
να σου θυμίσω ότι αν κουβεντιάζαμε  πιο παλιά (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα )θα μου έλεγες τα ίδια για τον Γιωργάκη πιο παλιά για τον Καραμανλή  ...παλεύει ... για τον Σημίτη  ... μας έβαλε στο ευρο ... για τον Αντρέα ... έφερε την αλλαγή ...να συνεχίσω ?
και τώρα μου λες τα ίδια
πάντα υπομονή μου έλεγες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ούτε εγώ
να σου θυμίσω ότι αν κουβεντιάζαμε  πιο παλιά (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα )θα μου έλεγες τα ίδια για τον Γιωργάκη πιο παλιά για τον Καραμανλή  ...παλεύει ... για τον Σημίτη  ... μας έβαλε στο ευρο ... για τον Αντρέα ... έφερε την αλλαγή ...να συνεχίσω ?
και τώρα μου λες τα ίδια
πάντα υπομονή μου έλεγες

Ο ΣΗμιτης κακως σε ειχε βαλει τοτε στο Ευρω επειδη δεν ειχες καλο ελλειμα. Παραβιαση εκανε....
ο ΓΑΠ ενταξει ενας απο τους πιο ηλιθιους πρωθυπουργους και τον εβαλαν και για εξιλαστηριο θυμα
και ηρθε και εδεσε...

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Υπομονη και θα το διαπιστωσεις. Ο Σαμαρας εχει σχεδιο δεν λεει αρλουμπες. Δεν τον παρακαλανε στις ειδησεις να πει τα σχεδια του και τα κρυβει συνεχως οπως κανουν οι συριζαιοι... αληθεια εχεις ακουσει ποτε μια συγκεκριμενη προταση απο τον ΣΥΡΙΖΑ? και τους εκπροσωπους του στα καναλια???? καμια εγω τουλαχιστον.
[/quote]

Boldemort θελω να σου κανω μια ερωτηση -ειλικρινα-χωρις ιχνος σκοπιμοτητας.
Αυτα τα λες επειδη εισαι δεξιος και στηριζεις την παραταξη σου η εχεις πειστει για καποιους λογους οτι ετσι ειναι???

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΣΗμιτης κακως σε ειχε βαλει τοτε στο Ευρω επειδη δεν ειχες καλο ελλειμα. Παραβιαση εκανε....
ο ΓΑΠ ενταξει ενας απο τους πιο ηλιθιους πρωθυπουργους και τον εβαλαν και για εξιλαστηριο θυμα
και ηρθε και εδεσε...

μα η απορία μου είναι γιατί είσαι τόσο σίγουρος οτι και τώρα δεν παίζει το ίδιο σενάριο ? η κάτι παρόμοιο  

Επισκέπτης
Από 05:00-08:00 ήταν δωρεάν η μετακίνηση για να εξυπηρετούνταν οι εργαζόμενοι που πήγαιναν στη δουλειά τους.Ο Μητσοτάκης χάρισε τα λεωφορεία στους "νοικοκυραίους" και τους επιδοτούσε το εισιτήριο.Πάλι καλά που δεν τους έδωσε το δικαίωμα να τα πουλήσουν διότι οι μισοί θα τα είχαν παίξει στα χαρτιά.
Aυτα ομως δεν τα θυμουνται οι φαν του"δεν υπαρχει εναλλακτικη και καθηστε να σας γαμησουνε".

Οτι καποτε το ποπολο καταφερε να μην πληρωνει εισιτηριο στα ΜΜΜ για να παει στη δουλεια του.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Τα οποια λεφτά δεν έρχονταν μέσω κάποιου τύπου ορθολογικών "κοινωνικών μεταβιβάσεων" αλλά επί της ουσίας μέσω κρατικού δανεισμού - έτσι φάλιρε η χώρα ... κοινωνική πολιτική με δανεικά - σε τυπικό στύλ παπατζή ...

Η Εναλλακτική επί ΕΑΣ? Το σπίτι μου το 92 βρισκόταν 2 στάσεις μακριά από την αφετηρία/τερματισμό γραμμής της ΕΑΣ ... όταν βλέπαμε - ειδικά χαλαρά μεσημέρια καλοκαιριού - με την παρέα το λεωφορείο να καθυστερεί περισσότερο από τέταρτο κάποιος αναλάμβανε το κασκαντεριλίκι να πάει στον απέναντι της αφετηρίας καφενέ και να σηκώσει το βαρύ κορμί ΕΑΣίτη που είτε μπεκρόπινε είτε έπαιζε πρέφα με τα γερόντια ...

Πραγματική ιστορία ...

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

Η Εναλλακτική επί ΕΑΣ? Το σπίτι μου το 92 βρισκόταν 2 στάσεις μακριά από την αφετηρία/τερματισμό γραμμής της ΕΑΣ ... όταν βλέπαμε - ειδικά χαλαρά μεσημέρια καλοκαιριού - με την παρέα το λεωφορείο να καθυστερεί περισσότερο από τέταρτο κάποιος αναλάμβανε το κασκαντεριλίκι να πάει στον απέναντι της αφετηρίας καφενέ και να σηκώσει το βαρύ κορμί ΕΑΣίτη που είτε μπεκρόπινε είτε έπαιζε πρέφα με τα γερόντια ...

Πραγματική ιστορία ...
[/quote]

Πες τα χρυσοστομε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

alfreewind επειδη εχω δει τι κανει ο Σαμαρας και ετσι πιστευω οτι θα ειναι. Θα προσπαθησει να φτιαξει το τοπιο θα δυσκολευτουμε ολοι σιγουρα.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
alfreewind επειδη εχω δει τι κανει ο Σαμαρας και ετσι πιστευω οτι θα ειναι. Θα προσπαθησει να φτιαξει το τοπιο θα δυσκολευτουμε ολοι σιγουρα.

Μακαρι ρε φιλε...τι να πω...κι ας ψηφισω και δεξια μετα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σαμαρικος εισαι τυπε? :think:

Καταρχην ειμαι αντι κομμουνιστης. Δεν πιστευω στον κομμουνισμο. Ειναι ουτοπικη θεωρια να διαβαζουν καποιοι και να χαιρονται. Ειμαι υπερ του καπιταλισμου... ακομη και αν δεν εχω συμφερον. Σαμαρικος δεν ειμαι αλλα ο Σαμαρας ειναι η μονη λυση αυτη τη περιοδο. Η μονη σοβαρη λυση... αν εχει καποιος να προτεινει κατι σοβαρο περα απο ΣΥΡΙΖΑ που ενταξει ειναι τελειως για γελια ο τυπος... ειμαι προθυμος να ακουσω,... με σωστη αντιληψη και επιχειρηματα ομως οχι με ψευτοειρωνιες για να φανουμε κατι που δεν ειμαστε στον αλλον και με την μαζοποιημενη γνωμη που προερχεται απο εκπομπες Χιο ακι Λαζοπουλου ολοι ειναι μαλακες κτλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορει να μην γινω ποτε καπιταλιστης αλλα αναγνωριζω οτι ενας καπιταλιστης μπορει να δωσει δουλεια σε 10 ατομα..... ενω ενας βολεμενος αριστερος του δημοσιου να παρει 3 μισθους που αντιστοιχουν σε ανεργους πχ 3200 εποπτης εισιτηριων....

3200 / 4 = 800 ευρω ενας αξιοπρεπης πρωτος μισθος στην ελλαδα του 2013 και οχι του 1990

Επισκέπτης
Κι ο Σπανούλης πήγε στον Ολυμπιακό, ο δε Σκορτσανίτης σον Παναθηναϊκό!
Να μην τους εμπιστεύονται οι κώουτς τους ως πρώην "εχθρούς";

Να σου πω αλήθεια! Ούτε τον Πορτοσάλτε το θέλω για προσωπικό μου φίλο, ούτε καν τον ίδιο το Σαμαρά!
Μπορούν να βοηθήσουν να γίνει μια "δουλειά"; Ας βοηθήσουν, καλό είναι.

Τι σχέση έχουν οι επαγγελματίες αθλητές με τους επαγγελματίες κλακαδόρους??

Όσο για τη δουλειά που προσπαθούν να κάνουν ο Προτοσάλτε με το Σαμαρά σίγουρα "βοηθούν" με το παραπάνω.
Δουλειά τους είναι και δική σας δουλειά να τους βοηθήσετε. Δουλειά κάποιων άλλων είναι να τους εμποδίσουν.
Εγώ είμαι με τους άλλους για πολλούς λόγους. Δε με απασχολεί το πως διορίστηκαν, το πόσα παίρνουν και το πόσο "ταλαιπωρούν".
Είμαι μαζί τους γιατί αυτοί τουλάχιστον διεκδικούν.
Ενώ αυτοί που "ταλαιπωρούνται" δε διεκδικούν. Είναι δλδ άξιοι της μοίρας τους..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Όσο για τη δουλειά που προσπαθούν να κάνουν ο Προτοσάλτε με το Σαμαρά σίγουρα "βοηθούν" με το παραπάνω.
Δουλειά τους είναι και δική σας δουλειά να τους βοηθήσετε. Δουλειά κάποιων άλλων είναι να τους εμποδίσουν.
Εγώ είμαι με τους άλλους για πολλούς λόγους. Δε με απασχολεί το πως διορίστηκαν, το πόσα παίρνουν και το πόσο "ταλαιπωρούν".

Κανεις δεν ειναι με κανεναν αν δεν εχει καποιο λογο και δεν θιγονται τα ιδια του τα συμφεροντα αλλιως τι να πω... εισαι αγαθουλης που δεν εισαι.

ΟΠοτε εισαι και εσυ βολεμενος σαν και αυτους και μεταξυ μας.... τι μαζι τους εισαι? οποιος ειναι μαζι παει στους αγωνες τους στους δρομους δεν καθεται στο ιντερνετ και ποσταρει  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπορει να μην γινω ποτε καπιταλιστης αλλα αναγνωριζω οτι ενας καπιταλιστης μπορει να δωσει δουλεια σε 10 ατομα..... ενω ενας βολεμενος αριστερος του δημοσιου να παρει 3 μισθους που αντιστοιχουν σε ανεργους πχ 3200 εποπτης εισιτηριων....

3200 / 4 = 800 ευρω ενας αξιοπρεπης πρωτος μισθος στην ελλαδα του 2013 και οχι του 1990
τυπε σαν πολλα δεν εβαλες?
δεν νομιζω να επαιρνε και τοσα ο εποπτης :S

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Ψηφοδέλτια ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελούνται από προσωπικότητες της Αριστεράς, αγωνίστριες και αγωνιστές των κινημάτων, συνδικαλίστριες και συνδικαλιστές, νέους, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω”, ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στα κινήματα των πλατειών σε όλη την Ελλάδα.

...

42. Σταματόπουλος Αντώνιος, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΑΜΕΛ (ΜΕΤΡΟ)

...

Πηγη:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τοσα χρονια που περνανε τετοιους μισθους σε τετοιους δημοσιους τομεις τα λεφτα που τα εβρισκε το κρατος?  :think: :think:

αφου η ελλαδα δεν παραγει τοσο χρημα, με τι στο διαολο τα πληρωνανε ολα αυτα στον καθενα?

ρωταω εσας του μεγαλυτερους διοτη εγω ημουν μικρουλης εποχες μεγαλου φαγοποτιου στο δημοσιο και επαιζα πλευστεισον  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom