tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ε ναι αλλά αν σε πατάει συνέχεια η ντάμα κάπου το παρατάς...
μπορείς να αλλάξεις και ντάμα...
Ε ναι αλλά αν σε πατάει συνέχεια η ντάμα κάπου το παρατάς...
Ανω κάτω τους έκανε όλους αυτή η χρυσή αυγή βρε παιδί μου. :-Στη νέα δημοκρατία όμως υπάρχουν!
Δεν ξέρω να χορεύω αλλά η ντάμα μου σίγουρα δεν λέγεται Δημοκρατία.ξέρεις η δημοκρατία θέλει two to tango...
...............
Ψηφιζω συριζα στις τελευταιες εκλογες και μαλλον θα ξαναψηφισω. Οχι ομως επειδη ανηκω στο "κομμα"
Αλλα επειδη θελω να δοκιμασω και κατι αλλο σε αυτην την χωρα επιτελους.
Δεν ξέρω να χορεύω αλλά η ντάμα μου σίγουρα δεν λέγεται Δημοκρατία.
Φυσικά και δεν υπάρχουν αδιέξοδα!
Μονόδρομος υπάρχει. Η επιβολή του νόμου και της τάξης και η προάσπιση του συμφέροντος των πολλών, έναντι των προνομιούχων συντεχνιών.
Αν δεν το κάνει αυτό η δημοκρατία (είτε η Νέα είτε οποιαδήποτε άλλη) απλά δεν θα έχει κάνει καλά τη δουλειά της.
Και σε άλλους καιρούς θα βρισκόταν σίγουρα κάποιος "άλλος" να την κάνει, οπότε θα βλέπανε ορισμένοι πόσα απίδια μπάζει ο σάκκος. Κάποιοι από εμάς το έχουμε δει αυτό το έργο και δεν ήταν ωραίο...
«Όταν στη δημοκρατία ο οργανωμένος λαός έχει την υπέρτατη εξουσία, τότε αυτό είναι δημοκρατία. Όταν η υπέρτατη εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας μερίδας του λαού, τότε αυτό λέγεται αριστοκρατία.»
Σαρλ Ντε Μοντεσκιέ
μάλιστα... και ποιόν εννοεί ως οργανωμένο λαό ο Μοντεσκιέ??? δεν νομίζω να υπήρχαν πολλές συμμορίες Σταματόπουλου στην εποχή του .....
η εκλεγμένη κυβέρνηση εκπροσωπεί τον λαό...
so simple like that...
Εγώ ξέρω ότι στη "εκλεγμένη" κυβέρνηση είναι δύο κόμματα που έκαστο έλαβε 5%
ΓΙΝΕ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΗΣ!
ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΣΤΑ [size=20pt]64[/size] ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ [size=20pt]44[/size]...
ΕΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
ρε δεν χρειάζεται να βάζετε τελεία, πατήστε μια φορά το space να "γράψει" ένα κενό
μάλλον η γυμναστική ευθύνεται, ο τύπος είναι τούμπανο