Κι εγώ δεν ξέρω πόση διάμετρο έχει η κωλοτρυπίδα σου, αλλά δεν το κάνω θέμα.
ειναι λιγο πιο μικρη απο την τρυπα εσας του ΣΥΝ..
ξερεις εσυ..
Κι εγώ δεν ξέρω πόση διάμετρο έχει η κωλοτρυπίδα σου, αλλά δεν το κάνω θέμα.
τι να σου πω ρε συ,ειχαμε αρχισει διαλογο...και βριζεσαι παλι,αντε αστο..αλλη μερα....κοιτα παλι τι λες κωλοτρυπιδια ..σου αρεσει να βριζεσαι τελικα ρε
τι να σου πω ρε συ,ειχαμε αρχισει διαλογο...και βριζεσαι παλι,αντε αστο..αλλη μερα....κοιτα παλι τι λες κωλοτρυπιδια ..σου αρεσει να βριζεσαι τελικα ρε
ρε εγω ειχα ειδικη συλλογη με τετοια
εχεις αποδειξη για τα αυτονοητα ρε?
οτι ενας με τουρκοφωνο νικ
που σημαινει λησταρχος
εχει για αβαταρ ενα λυκο σε κοκκινο φοντο
υποστηριζει τον τουρκικο εθνικισμο?
οχι πες μου που εχεις αποδειξεις?
Πάντως παιδιά εγώ υπηρέτησα σε στρατόπεδο που είχαμε μουσουλμάνους. Μας κοίταγαν με στραβό μάτι, ένοιωθες το μίσος που έτρεφαν για μας. Ούτε Ελληνικά δεν μιλάγανε και επειδή είχανε διάφορες υπηρεσίες κ.λ.π. (π.χ. κουρέα) αναγκάστηκα και έμαθα 5 βασικές λέξεις στα Τούρκικα για να συνεννοούμε μαζί τους! Μέσα στην Ελληνική επικράτεια αυτά!
Πάντως παιδιά εγώ υπηρέτησα σε στρατόπεδο που είχαμε μουσουλμάνους. Μας κοίταγαν με στραβό μάτι, ένοιωθες το μίσος που έτρεφαν για μας. Ούτε Ελληνικά δεν μιλάγανε και επειδή είχανε διάφορες υπηρεσίες κ.λ.π. (π.χ. κουρέα) αναγκάστηκα και έμαθα 5 βασικές λέξεις στα Τούρκικα για να συνεννοούμε μαζί τους! Μέσα στην Ελληνική επικράτεια αυτά!
best of λεμε
πολυ γελιο ρε τι γινεται παλι εδω μεσα