ο κλασσικος παπιας
οποτε μπαινει γαμιουνται ολα
Αφού μιλάει και ο ένας εκ των τριών υβριστών του τσατ (και όχι μόνον του τσατ) για θρεντ που γαμιούνται, ενώ ΠΟΤΕ δεν έχει ανοίξει το στοματάκι του να μας πει μια άποψη, εύγε!
ο κλασσικος παπιας
οποτε μπαινει γαμιουνται ολα
Για κάποιο λόγο που δεν αντιλαμβάνεσαι για αυτούς αυτά είναι έγκυρες πηγές. Φέρε τα δικά σου στοιχεία και πηγές να τα αντιπαραβάλεις αφού αμφισβητείς, να το ξαναπώ, όπως
[move]ο
λ
ο
ι [/move]
οι άνθρωποι. Να μην επαναλάβουμε τα λόγια του anal hunter γιατί προφανώς ο άνθρωπος μόλις γύρισε από διακοπές στο Αγ. Όρος.
Αφού μιλάει και ο ένας εκ των τριών υβριστών του τσατ (και όχι μόνον του τσατ) για θρεντ που γαμιούνται, ενώ ΠΟΤΕ δεν έχει ανοίξει το στοματάκι του να μας πει μια άποψη, εύγε!
Μετά θα ψάχνονται κάποιοι:
Μωρε ποιος φταίει που γαμιούνται όλα τα τόπικς;
Φέθρυ...
Από καθαρά μεθοδολογική άποψη, όταν θέλεις να αμφισβητήσεις τις πηγές κάποιου, παραθέτεις εσύ πηγές κατά μαχητό τεκμήριο πιο αξιόπιστες...
Δεν ζητάς από αυτόν που υποστήριξε μια θέση βάσει κάποιων πηγών να σου βρει και την αντίθετη άποψη..
Σε συνδυασμό με την τάση σου να αποδίδεις στους άλλους θέσεις που θα ήθελες εσύ να έχουν για να τους την πεις πιο εύκολα, αυτές οι αρετές σου δυσχεραίνουν ουσιωδώς κάθε προσπάθεια ουσιαστικού διαλόγου...
Δεν λέω ότι φταις εσύ που τα θρεντς που συμμετέχεις καταλήγουν σε ατελειώτα μπαν, μιούτ και γουώρντ...
Αλλά κάνε λίγη αυτοκριτική...
Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι...
Φέθρυ...
Από καθαρά μεθοδολογική άποψη, όταν θέλεις να αμφισβητήσεις τις πηγές κάποιου, παραθέτεις εσύ πηγές κατά μαχητό τεκμήριο πιο αξιόπιστες...
Δεν ζητάς από αυτόν που υποστήριξε μια θέση βάσει κάποιων πηγών να σου βρει και την αντίθετη άποψη..
Σε συνδυασμό με την τάση σου να αποδίδεις στους άλλους θέσεις που θα ήθελες εσύ να έχουν για να τους την πεις πιο εύκολα, αυτές οι αρετές σου δυσχεραίνουν ουσιωδώς κάθε προσπάθεια ουσιαστικού διαλόγου...
Δεν λέω ότι φταις εσύ που τα θρεντς που συμμετέχεις καταλήγουν σε ατελειώτα μπαν, μιούτ και γουώρντ...
Μια τελευταια διαπιστωση.....ιστορικα αποδεδειγμενο...ολοι οι ΥΠΕΡπατριωτες σε ΟΛΑ τα κρατη ειχαν ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ προβλημα....αλλους τους ειχαν βιασει μικρους,αλλοι ηταν καραγκει....(υπαρχουν και εγχωρια παραδειγματα οπως π.χ ο αρχηγος της ΧΑ)
H δασκάλα μαθαίνει ελληνικά στα παιδάκια της μειονότητας εκτός προγράμματος.
Σε όσα θέλουν οι δικοί τους και τα ίδια.
To έχω ποστάρει από το Φλεβάρη το θέμα. δεν το έμαθα χθες.
[glow=red,2,300]Θα ξεστραβωθείς να διαβάσεις επιτέλους?[/glow]
Μα ΔΕΝ έχω στοιχεία για την υπόθεση και ζητάω να μάθω.
Δεν άνοιξα εγώ το τόπικ.
Και όταν κάποιος μου καταγγέλλει κάτι, δεν θα πάρω στα σοβαρά τις πηγές του αν είναι απο το ΣΤΟΧΟ ή απο παρόμοιες εφημερίδες και μπλογκς.
Όσο για τα μιουταρίσματα που λες (και καμώνεσαι πως δεν βλέπεις την αγέλη απο απόλυτο, stranger κλπ) που ΠΟΤΕ δεν συνεισφέρουν ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΨΗ στη συζήτηση παρά μόνο γρυλλίζουν), δεν είμαι εγώ αυτός που εξεστόμισε τη φράση "γαμώ το μουνί που σε πέταγε" και τώρα επαίρεται γι αυτήν, όντας ξεμιουταρισμένος εντός δώδεκα ωρών.
δεν είμαι εγώ αυτός που εξεστόμισε τη φράση "γαμώ το μουνί που σε πέταγε" και τώρα επαίρεται γι αυτήν, όντας ξεμιουταρισμένος εντός δώδεκα ωρών.
στην αγελη υπαρχουν κατι τυποι σαν εσενα
απαντω γιατι μιλησες για μενα
να μαθεις να μην λες ψεματα
οσο αυτα που λεει ο τυπος εχει δικιο
οπου γραφεις γινεται χαμος,και ποσοι ειναι αυτοι που δεν θελουν να ασχοληθουν ναξερες
τι πμ πεφτει να δεις
ολοι συμφωνουν οτι δεν εχεις λογο υπαρξης εδω παρα μονο για διαφωνια και καυγα
οπως και το αβαταρ σου
Kαι το κόμμα που το ανέδειξε ο Στόχος το κράζει.
βλέπε εδώ:
Eπι της ουσίας έχεις να πεις κάτι τελικά λοιπόν?
[youtube=425,350]3AFb46lYWFQ[/youtube]
Δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω απ έξω όλη τη βιβλιογραφία σου στο φόρουμ.
Και δεν μου φαίνεται αντικειμενικό και αξιόπιστο το δημοσίευμα μιας σελίδας που έχει ως προμετωπίδα "τα ορφανά του Μαρξ" και είναι εμφανές τι -πολιτικό- καπνό φουμάρει.
Το κατάλαβες ή να το κάνω spelling;