OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αφού δεν σας ενοχλεί η αλητεία του "κυρίου" περσόνα.....
[youtube=425,350]AjUpe7Oh1j0[/youtube]
Μα ΔΕΝ έχω στοιχεία για την υπόθεση και ζητάω να μάθω.
Δεν άνοιξα εγώ το τόπικ.
Και όταν κάποιος μου καταγγέλλει κάτι, δεν θα πάρω στα σοβαρά τις πηγές του αν είναι απο το ΣΤΟΧΟ ή απο παρόμοιες εφημερίδες και μπλογκς.
Όσο για τα μιουταρίσματα που λες (και καμώνεσαι πως δεν βλέπεις την αγέλη απο απόλυτο, stranger κλπ) που ΠΟΤΕ δεν συνεισφέρουν ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΨΗ στη συζήτηση παρά μόνο γρυλλίζουν), δεν είμαι εγώ αυτός που εξεστόμισε τη φράση "γαμώ το μουνί που σε πέταγε" και τώρα επαίρεται γι αυτήν, όντας ξεμιουταρισμένος εντός δώδεκα ωρών.
Ο Στόχος βρίζει το κόμμα που το ανέδειξε
κατάλαβες ή να κάνω και κακα?
<<απολυτο αρσενικο>>....ποσο χρονων εισαι; πανω απο 70 για να ξερεις τι εγινε στον εμφυλιο...με τους γκει δεν εχω τιποτα...αλλα με τους γκει που το παιζουν απολυτα αρσενικα...ναι τα εχω....
[youtube=425,350]vAQLe2l4IWw[/youtube]
[youtube=425,350]AjUpe7Oh1j0[/youtube]
Φέθρυ...
Ο κάθε συνομιλητής παραθέτει μία πηγή και κρίνεται βάσει αυτής...
Και ο στόχος πηγή είναι...Το ίδιο και η αυγή, το ίδιο και το cnn...
Κάποια είναι αξιόπιστη, κάποια όχι...
Και αντίστοιχα, η θέση που υποστηρίζει ο συνομιλητής είναι εξίσου αξιόπιστη με την πηγή που παραθέτει..
Αν πχ ισχυριστώ ότι οι ναζί είχαν ιπτάμενους δίκους επειδή το έγραψε ο Λιακόπουλος, η θέση μου είναι εξίσου σοβαρή και αξιόπιστη με την πηγή μου..
Επίσης, όταν έχω αμφιβολίες για την πηγή κάποιου, μπορώ να πω πχ: "Αν αληθεύει αυτό, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά επιφυλλάσσομαι να το ψάξω γιατί έχω τις ενστάσεις μου"...
Εσύ όμως αρχίζεις κατευθείαν την επίθεση με βάση που κατατάσσεις ιδεολογικά την πηγή του συνομιλητή σου και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις τί άλλο υπάρχει εκεί έξω...
Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι έχεις δεχθεί σφοδρές επιθέσεις από διάφορα μέλη...
Είναι επίσης γεγονός ότι τα μέλη αυτά έχουν φτάσει σε σημείο μπιέλας μόνο μαζί σου..
Δεν λέω ότι αυτοί έχουν δίκιο και εσύ άδικο αλλά μεταξύ μας, αν και εγώ πχ έχω πλακωθεί με τον ανεπιθύμητο ποτέ δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο...
Επαναλαμβάνω λοιπόν...Μήπως είναι ώρα για λίγη αυτοκριτική;
φέθρυ...μήπως εννοείς αλητεία το βίντεο και το περιεχόμενό του?.......Αφού δεν σας ενοχλεί η αλητεία του "κυρίου" περσόνα.....
Φέθρυ...
Ο κάθε συνομιλητής παραθέτει μία πηγή και κρίνεται βάσει αυτής...
Και ο στόχος πηγή είναι...Το ίδιο και η αυγή, το ίδιο και το cnn...
Κάποια είναι αξιόπιστη, κάποια όχι...
Και αντίστοιχα, η θέση που υποστηρίζει ο συνομιλητής είναι εξίσου αξιόπιστη με την πηγή που παραθέτει..
Αν πχ ισχυριστώ ότι οι ναζί είχαν ιπτάμενους δίκους επειδή το έγραψε ο Λιακόπουλος, η θέση μου είναι εξίσου σοβαρή και αξιόπιστη με την πηγή μου..
Επίσης, όταν έχω αμφιβολίες για την πηγή κάποιου, μπορώ να πω πχ: "Αν αληθεύει αυτό, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά επιφυλλάσσομαι να το ψάξω γιατί έχω τις ενστάσεις μου"...
Εσύ όμως αρχίζεις κατευθείαν την επίθεση με βάση που κατατάσσεις ιδεολογικά την πηγή του συνομιλητή σου και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις τί άλλο υπάρχει εκεί έξω...
Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι έχεις δεχθεί σφοδρές επιθέσεις από διάφορα μέλη...
Είναι επίσης γεγονός ότι τα μέλη αυτά έχουν φτάσει σε σημείο μπιέλας μόνο μαζί σου..
Δεν λέω ότι αυτοί έχουν δίκιο και εσύ άδικο αλλά μεταξύ μας, αν και εγώ πχ έχω πλακωθεί με τον ανεπιθύμητο ποτέ δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο...
Επαναλαμβάνω λοιπόν...Μήπως είναι ώρα για λίγη αυτοκριτική;
Τα λογια σου χανεις,φιλε...
Δεν υπαρχει αυτη η αναγκη σε ορισμενους..
απολυτο <<αρσενικο>>.....ναι γλυκε μου .....αχ με πηρες χαμπαρι....παντως απο αναγνωση δεν πας και πολυ καλα.....
Αλητεία είναι -συν τοις άλλοις- και το να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ νεκρούς, ενώ μέχρι τώρα έβαζες βιντεάκια με τη Μιχαλονάκου.
φέθρυ...μήπως εννοείς αλητεία το βίντεο και το περιεχόμενό του?.......
<<απολυτο αρσενικο>>....ποσο χρονων εισαι; πανω απο 70 για να ξερεις τι εγινε στον εμφυλιο...με τους γκει δεν εχω τιποτα...αλλα με τους γκει που το παιζουν απολυτα αρσενικα...ναι τα εχω....
να μη το ξεχασω.....τα γραφεια του ΣΤΟΧΟΥ δεν λειτουργουν.....ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ...
Παράθεση από: fethry στις 24/06/08, 23:11
Μήπως θυμάσαι ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πυροβολήθηκε ο Σολωμού;
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση των τουρκοκύπριων φρουρών;