Νέα

Απειλούν να κάψουν την Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μα ΔΕΝ έχω στοιχεία για την υπόθεση και ζητάω να μάθω.
Δεν άνοιξα εγώ το τόπικ.
Και όταν κάποιος μου καταγγέλλει κάτι, δεν θα πάρω στα σοβαρά τις πηγές του αν είναι απο το ΣΤΟΧΟ ή απο παρόμοιες εφημερίδες και μπλογκς.

Όσο για τα μιουταρίσματα που λες (και καμώνεσαι πως δεν βλέπεις την αγέλη απο απόλυτο, stranger κλπ) που ΠΟΤΕ δεν συνεισφέρουν ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΨΗ στη συζήτηση παρά μόνο γρυλλίζουν), δεν είμαι εγώ αυτός που εξεστόμισε τη φράση "γαμώ το μουνί που σε πέταγε" και τώρα επαίρεται γι αυτήν, όντας ξεμιουταρισμένος εντός δώδεκα ωρών.

Φέθρυ...
Ο κάθε συνομιλητής παραθέτει μία πηγή και κρίνεται βάσει αυτής...
Και ο στόχος πηγή είναι...Το ίδιο και η αυγή, το ίδιο και το cnn...
Κάποια είναι αξιόπιστη, κάποια όχι...
Και αντίστοιχα, η θέση που υποστηρίζει ο συνομιλητής είναι εξίσου αξιόπιστη με την πηγή που παραθέτει..
Αν πχ ισχυριστώ ότι οι ναζί είχαν ιπτάμενους δίκους επειδή το έγραψε ο Λιακόπουλος, η θέση μου είναι εξίσου σοβαρή και αξιόπιστη με την πηγή μου..

Επίσης, όταν έχω αμφιβολίες για την πηγή κάποιου, μπορώ να πω πχ: "Αν αληθεύει αυτό, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά επιφυλλάσσομαι να το ψάξω γιατί έχω τις ενστάσεις μου"...

Εσύ όμως αρχίζεις κατευθείαν την επίθεση με βάση που κατατάσσεις ιδεολογικά την πηγή του συνομιλητή σου και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις τί άλλο υπάρχει εκεί έξω...

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι έχεις δεχθεί σφοδρές επιθέσεις από διάφορα μέλη...
Είναι επίσης γεγονός ότι τα μέλη αυτά έχουν φτάσει σε σημείο μπιέλας μόνο μαζί σου..
Δεν λέω ότι αυτοί έχουν δίκιο και εσύ άδικο αλλά μεταξύ μας, αν και εγώ πχ έχω πλακωθεί με τον ανεπιθύμητο ποτέ δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο...

Επαναλαμβάνω λοιπόν...Μήπως είναι ώρα για λίγη αυτοκριτική;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
<<απολυτο αρσενικο>>....ποσο χρονων εισαι; πανω απο 70 για να ξερεις τι εγινε στον εμφυλιο...με τους γκει δεν εχω τιποτα...αλλα με τους γκει που το παιζουν απολυτα αρσενικα...ναι τα εχω....

απο σενα παντως μεγαλυτερος
ναικατι εχω ακουσει παντως σχετικα ;)
εγω παλι γιατι πιστευω οτι οσοι ειναι τοσο εναντια στους γκευ ειναι κρυφες?
λεω τωρα ρε παιδι μου
:2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στοχος....Λιακοπουλος....ολες οι σοβαρες πηγες......να φυλαγεστε απο τους νεφελιμ και ελλοχιμ....να μη το ξεχασω.....τα γραφεια του ΣΤΟΧΟΥ δεν λειτουργουν.....ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φέθρυ...
Και αντίστοιχα, η θέση που υποστηρίζει ο συνομιλητής είναι εξίσου αξιόπιστη με την πηγή που παραθέτει..
Αν πχ ισχυριστώ ότι οι ναζί είχαν ιπτάμενους δίκους επειδή το έγραψε ο Λιακόπουλος, η θέση μου είναι εξίσου σοβαρή και αξιόπιστη με την πηγή μου..

Επίσης, όταν έχω αμφιβολίες για την πηγή κάποιου, μπορώ να πω πχ: "Αν αληθεύει αυτό, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά επιφυλλάσσομαι να το ψάξω γιατί έχω τις ενστάσεις μου"...

Εσύ όμως αρχίζεις κατευθείαν την επίθεση με βάση που κατατάσσεις ιδεολογικά την πηγή του συνομιλητή σου και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις τί άλλο υπάρχει εκεί έξω...

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι έχεις δεχθεί σφοδρές επιθέσεις από διάφορα μέλη...
Είναι επίσης γεγονός ότι τα μέλη αυτά έχουν φτάσει σε σημείο μπιέλας μόνο μαζί σου..
Δεν λέω ότι αυτοί έχουν δίκιο και εσύ άδικο αλλά μεταξύ μας, αν και εγώ πχ έχω πλακωθεί με τον ανεπιθύμητο ποτέ δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο...

Αν διαβάσεις προσεκτικά το τόπικ, θα δεις οτι αναζητούσα στοιχεία για την υπόθεση (την οποία αγνοώ) και είχα δηλώσει κιόλας οτι αν ισχύουν οι καταγγελίες θα τις προσυπέγραφα κι εγώ.
Αρκεί να με έπειθαν τα στοιχεία.
Κανένας δεν φιλοτιμήθηκε να το κάνει.
Και συνέχιζαν να μου παραθέτουν τα ίδια και τα ίδια "στοιχεία".
Εσύ, ο τεχνοκράτης, θα πειθόσουνα μόνο απο αυτά του τομίτο, ας πούμε;
Και ξέρεις πολύ καλά πως είμαι εναντίον ΟΛΩΝ των εθνικισμών, όχι μόνο του ελληνικού.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φέθρυ...

Τα λογια σου χανεις,φιλε...
Δεν υπαρχει αυτη η αναγκη σε ορισμενους..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
απολυτο <<αρσενικο>>.....ναι γλυκε μου .....αχ με πηρες χαμπαρι....παντως απο αναγνωση δεν πας και πολυ καλα.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτο <<αρσενικο>>.....ναι γλυκε μου .....αχ με πηρες χαμπαρι....παντως απο αναγνωση δεν πας και πολυ καλα.....

ναι σε αυτο εχω ενα προβλημα
αγραμματος οπως βλεπεις
δεν ειναι κακο ομως?
η εισαι ρατσιστης και με τους αγραμματους? :2funny:
σορυ παντως αν σου ριχνω το επιπεδο
δεν θα ξανασυμβει :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
156-1203177239.jpg

Aπό το Πρώτο Θέμα τον Φλεβάρη.
Βέβαια δεν σου κάνει.
Λυπάμαι αλλα η Αυγη είναι απασχολημένη να δικαιολογεί τους εμπρησμούς των βιβλιοπωλείων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλητεία είναι -συν τοις άλλοις- και το να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ νεκρούς, ενώ μέχρι τώρα έβαζες βιντεάκια με τη Μιχαλονάκου.

Παράθεση από: fethry στις 24/06/08, 23:11
Μήπως θυμάσαι ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πυροβολήθηκε ο Σολωμού;
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση των τουρκοκύπριων φρουρών;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φέθρυ...μήπως εννοείς αλητεία το βίντεο και το περιεχόμενό του?.......

Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα τάλε.
Είπα πως αλητεία είναι να χρησιμοποιείς νεκρούς, ενώ μέχρι πριν λίγα μαλακιζόσουνα βάζοντας βιντεάκια με τη Μιχαλονάκου.
Αν εσένα σου φαίνονται ταιριαστά ο Σολωμού με τη Μιχαλονάκου, τι να πω.
Και δεν είναι βέβαια ο περσόνα ο μόνος επί της γης που δικαιούται να τιμά τη μνήμη του Σολωμού, αν και με τον τρόπο που τον κάνει είναι σαν να τον εξυβρίζει

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
<<απολυτο αρσενικο>>....ποσο χρονων εισαι; πανω απο 70 για να ξερεις τι εγινε στον εμφυλιο...με τους γκει δεν εχω τιποτα...αλλα με τους γκει που το παιζουν απολυτα αρσενικα...ναι τα εχω....

Πως απο ασχετο μετα τον εβγαλες και γκευ δεν μπορω να καταλαβω?

Συλλογισμοι αλα Φεθρυ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
να μη το ξεχασω.....τα γραφεια του ΣΤΟΧΟΥ δεν λειτουργουν.....ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ...

Συγχαρητήρια για την επικρότηση της Πολιτικής Βίας.
Και εσύ Αυγή διαβάζεις φαίνεται.
Μην σας ενοχλεί τότε όταν οι Χρυσαυγίτες σας μαχαιρώνουν.
Τα ίδια είστε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παράθεση από: fethry στις 24/06/08, 23:11
Μήπως θυμάσαι ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πυροβολήθηκε ο Σολωμού;
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση των τουρκοκύπριων φρουρών;