Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
ανοργασμικες καταντουν οι περισσοτερες.....
και κακογαμημένες από ευνουχισμένους όπως ο τύπος που άνοιξε το νήμα
ανοργασμικες καταντουν οι περισσοτερες.....
Ότι πεις μάστορα!και κακογαμημένες από ευνουχισμένους όπως ο τύπος που άνοιξε το νήμα
και κακογαμημένες από ευνουχισμένους όπως ο τύπος που άνοιξε το νήμα
Είμαι ότι θέλετε.....έτσι για να γουστάρετε!
Ότι πεις μάστορα!
Καμιά γνώμη έχεις ή απλά θα τον παίζεις;
Σε όλους τους πελάτες έχουν τύχει ιερόδουλες που είναι "τούβλα" στο κρεβάτι
(δεν σε ξέρω και δεν το λέω για΄σένα) όπως και στις ιερόδουλες θα έχουν τύχει "ζωντόβολα" πελάτες.
Όσον αφορά εμένα το μόνο που με νοιάζει από την ιερόδουλη είναι να θυμάται την μούρη μου
ετσι ώστε αν ξαναπάω να "μπει κατευθείαν" σε ότι μου αρέσει και να μην πλατιάζουμε
το "ήδη στημένο" σκηνικό. ;)
Διαφωνώ ότι ο πελάτης νιώθει ανώτερος από την ιερόδουλη (όπως το θέτεις),μάλιστα πιστεύω ότι κοιτάζει
να είναι "σωστός" στην συμπεριφορά για να πάρει το "αποτέλεσμα" εύκολα διότι δεν παύετε να είστε γυναίκες.
Αν κάνουν ή οχι οι τακτικοί πελάτες σχέσεις με μη ιερόδουλη δεν το πιστεύω ολοκληρωτικά
αλλά γνωρίζω τι κάνω εγώ.Μόνο με γκόμενα βρίσκω ατελείωτη ηδονή,με την ιερόδουλη πάντα κάτι μου λείπει
και δεν εννοώ την "ζεστασιά".Αυτή την είχα ανάγκη σε άλλες εποχές........που ήμουν "αθώος".
Τώρα μου λείπει η "ωμή" ηδονή που την βρίσκω μόνο σε γκόμενα,η αγάπη-αν έρθει-θα έρθει μετά.
Βλέπεις.....την γκόμενα μπορώ να την πάρω ακάποτα από παντού και ξέρω ότι όταν θα μου κάνει στοματικό
θα το κάνει τελειώς διαφορετικά (αν με γουστάρει) γιατί ξέρει ότι θα ανταμειφθεί σε είδος στην συνέχεια.
Είναι καθαρό το σκηνικό αυτό και αποτελεί κεντρική ιδεά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζεστε (ίσα ίσα) αλλά όπως είπα και χτες ο άνδρας (όχι ο μαλάκας)
ξέρει ποια γυναίκα αγαπάει ή γουστάρει (αν θες) και ποια (μόνο) γαμάει.
Αν με ρωτήσεις γιατί δεν κάθομαι μόνο με την γκόμενα (όποτε έχω) θα σου απαντήσω
ότι είμαστε τελειώς διαφορετικά είδη από εσάς τις γυναίκες.
Να είστε χαρούμενες λοιπόν που υπάρχουν πελάτες που δεν σας ζαλίζουν το "πράμα" σας με "κολλήματα"
και που σίγουρα έρχεστε σε πολύ δύσκολη θέση για να μην τους χάσετε.
Καλά τύπε,μόνο μην βάζεις το γλυκανάλατο "βρε" γιατί ξενερώνω......απλά χώσε!συνήθως τον παίζω και μετά μου τον ρουφάνε τα κορίτσια, τον φτάνω στο λίγο πριν το θόλωμα, το σημείο χωρίς επιστροφή που λένε και μετά τις αφήνω να γευτούν το ζωογόνο ζωμό των βαθύτερων συναισθημάτων μου, εκείνων που πηγάζουν από το βολβοσυρραγώδη μυ κι αναβλύζουν καμμιά φορά σα τζιφάρι κι άλλοτε όπως η παχύρευστη σαντιγύ.
μα καλά βρε ακόμη να καταλάβεις ότι θες γιατρό και φάρμακα;
Καλά τύπε,μόνο μην βάζεις το γλυκανάλατο "βρε" γιατί ξενερώνω......απλά χώσε!
Κι εγώ θα πάρω και φάρμακα κι ότι γουστάρεις.....
(σε δουλειά να βρισκόμαστε ε;)
Οχι, οι περιπτωσεις που ο αντρας (με σχεση) που και που πηγαινει στα σπιτακια απλα για να ξεδωσει μου ειναι απολυτα κατανοητες (και μια χαρα). Εγω μιλαω περισσοτερα για αυτους, που επιλεγουν μονο τον πληρωμενο ερωτα κι τον προτιμουν απο το κανονικο.
Αν (αν λέω) χρησιμοποιείς το "που και που" από ευγένεια δεν φταίς εσύ αλλάΟχι, οι περιπτωσεις που ο αντρας (με σχεση) που και που πηγαινει στα σπιτακια απλα για να ξεδωσει μου ειναι απολυτα κατανοητες (και μια χαρα). Εγω μιλαω περισσοτερα για αυτους, που επιλεγουν μονο τον πληρωμενο ερωτα κι τον προτιμουν απο το κανονικο.
(Κάνω τον σκληρό αλλά μην το πεις)τσίμπησες;
Ωχουυυυυυυυυυ συγχιστικα τωρα παω να πιω το γαλα μου να πανε τα φαρμακια κατω
Υγ. Να πηγαινετε κοστουμαρισμενοι στα μπουρδελα για να σας ερωτευονται βρε κουτα .....
Καλημέρα σε όλους...
οι πουτάνες έξω από τη δουλειά τους δεν ξέρουν πως να φερθούν στις προσωπικές τους επαφές. Αυτό που εισπράττω κάθε φορά που μιλάω στο τηλ με κάποια (ή κάποιες φορές όταν βγήκα έξω) είναι
1. η αμηχανία (πως να φερθούν),
2. μιζέρια (για τη ζωή γενικά),
3. αδιαφορία (προς το άτομό μου) και έλλειψη οποιουδήποτε ενδιαφέροντος (να περάσουμε καλά μαζί), λες και η ζωή τους είναι μόνο η δουλειά αυτή τη στιγμή και άντε κι η οικογένεια τους... Φυσικά
4. ούτε μπορούσα να βρω πολλά κοινά σημεία επαφής σε μια κουβέντα ούτως κι αλλιώς...
...οπως και η αναγκη για συνεχομενη επιβεβαιωση της ελκυστικοτητας τους...
Εξήγησε το "γιατί",επειδή δεν έχει την μαγκιά να μπει στο παιχνίδι να κερδίσει γκόμενα.εξάλλου και το δικό σου κίνητρο που τις θέλεις είναι υποσυνείδητα να τις εκπολιτίσεις. είναι ο μύθος του Τζώρτζ Μπέρναρντ Σο στον Πυγμαλίωνα και την μοντέρνα του εκδοχή, το Pretty Woman με Γκηρ και Ρόμπερτς.
Εσύ έχεις ξευτυλιστεί τόσο πολύ (από μόνος σου) που δεν μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω.Βρε ρεμουλα να ανεβαζετε συχνα πυκνα τετοια θεμματα ως πικραμενοι πουτανοκαψουρηδες και να το παιζετε και υπερανω τρομαρα σας
Γιατι δεν λετε ορθα κοφτα οτι καιγοσαστε να σας ερωτευτει μια πουτανα ?
Γιατι δεν λετε οτι σας εξιταρει η ιδεα αυτη ?
Ελεος δηλαδη ολη την ω ρα τετοια μαλακισμενα θεματα με αμπελοφιλοσοφιες του κωλου και τα εννιαμερα της μαιμους
Εξήγησε το "γιατί",επειδή δεν έχει την μαγκιά να μπει στο παιχνίδι να κερδίσει γκόμενα.
Κι έτσι αποδεικνύεται μέσω της σοφής κουβέντας του Ορέστη το πόσο μαλάκες
είναι οι σημερινοί άνδρες
(Ορέστη μην το πάρεις "κι" αυτό στραβά ότι σε τουφεκίζω,στα λόγια σου στέκομαι μόνο)
που φοβούνται να ξανοιχτούν και κάθονται πίσω από μια οθόνη κατηγορώντας
όλες τις γκόμενες σε όλο τον κόσμο.
Όσον αφορά το "Σκουμπούλα" αποτελούσε "παράγωγο"
από το "πρωτότυπο" της...........Πετρούλας που μόλις τελείωσε.
;)