τι ενοεις για ποιο λογο?Για ποιο λόγο ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απαξίωση (και) στις δύο πλευρές του αγοραίου έρωτα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Να σου το δώσουν τσάμπα.τι ενοεις για ποιο λογο?
οτι θελουν ας το κανουν...εγω παντως δεν το αγοραζω...θα προτιμαω ουκρανες,ρωσιδες,τσεχες κτλΝα σου το δώσουν τσάμπα.
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
εφοσον μια ιεροδουλη δεν μπορει να βγει απο αυτο το τρυπακι, γιατι αρκετες ιεροδουλες προσπάθησαν να ξεκόψουν απο αυτον τον χωρο αλλα μάταια?
εχουμε πολλά παραδείγματα σε φτηνα μπουρδελα,σε στουντιο κλπ..
απουσιες αρκετου χρονικου διαστηματος για μερικες υποσχεση εκ μερους αυτων των κοριτσιων για μια νεα ζωη αλλα παλι εκει..
μηπως ειναι και το ευκολο χρημα στην τελική?
Προσπαθουν να ξεκοψουν, επειδη στην κοινωνία δεν ειναι σεβαστο επαγγελμα. Δεν αντιμετοπιζουν με τον ιδιο τροπο μια νοσοκομα και μια ιεροδουλη. Το χρημα παιζει μεγαλο ρολο, οπως και η αναγκη για συνεχομενη επιβεβαιωση της ελκυστικοτητας τους. Στην κανονικη ζωη ομως δεν σου λεει κανεις, ποσο κουκλαρα και μουναρα εισαι. Δουλευε σκληρα, παιρνε λιγα χρηματα και αυτο ειναι.
να προσθεσω επισης οτι οι περισσοτερες ειναι και πολυοργασμικες γυναικες και δεν χορταινουν το σεξΠροσπαθουν να ξεκοψουν, επειδη στην κοινωνία δεν ειναι σεβαστο επαγγελμα. Δεν αντιμετοπιζουν με τον ιδιο τροπο μια νοσοκομα και μια ιεροδουλη. Το χρημα παιζει μεγαλο ρολο, οπως και η αναγκη για συνεχομενη επιβεβαιωση της ελκυστικοτητας τους. Στην κανονικη ζωη ομως δεν σου λεει κανεις, ποσο κουκλαρα και μουναρα εισαι. Δουλευε σκληρα, παιρνε λιγα χρηματα και αυτο ειναι.
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
να προσθεσω επισης οτι οι περισσοτερες ειναι και πολυοργασμικες γυναικες και δεν χορταινουν το σεξ
Δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια με αυτο... οι ιδιες υποστηρίζουν πολυ αυτον τον αστικο μυθο. Δεν υπαρχουν τοσες πολυοργασμικες γυναικες στη φυση, ειναι σπανιο φενομενο.
Αλλα το οτι τους αρεσει να ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση τους με πολυ σεξ με διαφορετικους αντρες - αληθεια.
ειναι αληθεια αυτο που λες αλλα εγω πιστευω οτι τα μικρα ποσοστα των πολυοργασμικων γυναικων εχουν προσανατολιστει στη πορνεια δινοντας την αισθηση στους αντρες που πανε μαζι τους οτι ειναι μεγαυτερα τα ποσοστα αυταΔεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια με αυτο... οι ιδιες υποστηρίζουν πολυ αυτον τον αστικο μυθο. Δεν υπαρχουν τοσες πολυοργασμικες γυναικες στη φυση, ειναι σπανιο φενομενο.
Αλλα το οτι τους αρεσει να ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση τους με πολυ σεξ με διαφορετικους αντρες - αληθεια.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Διαβάζω αυτά που γράφεις και βλέπω ότι είσαι παντελώς άσχετη τόσο για την ψυχολογία του άνδρα,όσο και για το σεξ.Δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια με αυτο... οι ιδιες υποστηρίζουν πολυ αυτον τον αστικο μυθο. Δεν υπαρχουν τοσες πολυοργασμικες γυναικες στη φυση, ειναι σπανιο φενομενο.
Πράγμα που είναι πολύ περιέργο.
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
ειναι αληθεια αυτο που λες αλλα εγω πιστευω οτι τα μικρα ποσοστα των πολυοργασμικων γυναικων εχουν προσανατολιστει στη πορνεια δινοντας την αισθηση στους αντρες που πανε μαζι τους οτι ειναι μεγαυτερα τα ποσοστα αυτα
Μπορει. Αλλα εγω δεν πολυπιστευω στις πολυοργασμικες γυναικες εκτος χώρου, τι να λεμε για εντος (οπου το ψεμα παει συννεφο). Οτι εχουν οργασμους καμια φορα - εχουν. Αλλα οχι απανωτους, καταιγιστικους ανα δεκαδες κλπ )))
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
Διαβάζω αυτά που γράφεις και βλέπω ότι είσαι παντελώς άσχετη τόσο για την ψυχολογία του άνδρα,όσο και για το σεξ.
Πράγμα που είναι πολύ περιέργο.
Γνωμη σου, οκ.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αμα το λεει ο σλαβυανκα ετσι ειναιΓνωμη σου, οκ.
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
αμα το λεει ο σλαβυανκα ετσι ειναι
Ο Σλαβιανκα ειναι σαν τον Τσακ Νορις του σαιτ - υπαρχει η δικη του γνωμη και η λαθος )))
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποσα λιγα ξερεις για τους αντρες... :-Ο Σλαβιανκα ειναι σαν τον Τσακ Νορις του σαιτ - υπαρχει η δικη του γνωμη και η λαθος )))
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
ποσα λιγα ξερεις για τους αντρες... :-
οσα λιγα ξερετε και εσεις για τις γυναικες, απ`οτι φαινεται.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
νομιζεις οτι μας ενδιαφερει να ξερουμε? ;)οσα λιγα ξερετε και εσεις για τις γυναικες, απ`οτι φαινεται.
Isabella_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
νομιζεις οτι μας ενδιαφερει να ξερουμε? ;)
Δεν νομιζω τιποτα. Υπαρχει μια ερωτηση στο θρεντ, εγω ειπα τη γνωμη μου, αν συμφωνει η διαφωνει κανεις - μπορει να φερει αντεπιχειρήματα η να αρχισει να σπαμαρει.
scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα σε όλους,
Επειδή υποψιάζομαι ότι αυτή η συζήτηση με την ομήγυρη έγινε με αφορμή το προσωπό
Όχι δεν έγινε με αφορμή εσένα και μην προτρέχεις.
Δεν έγραψα κανένα όνομα και ούτε σκοπεύω να γράψω γιατί ως γνωστόν
"πρέπει να μου την πουν για να την πω" (ή και να αδιαφορήσω που δεν το συνηθίζω).
Έγινε επειδή αυτό το θέμα γενικώς εδώ και πολλά χρόνια
δεν βγάζει ποτέ άκρη και λένε όλοι ότι θέλουν ελεύθερα.
Το στουντιακό περιστατικό σου δεν συζητήθηκε καθόλου και ποτέ
από όσο ξέρω παρουσία εμού.
Εσύ βγήκες και απάντησες τότε επειδή σου το ζήτησαν,εγώ δεν θυμάμαι να σου είπα κάτι.
Να'σαι καλά παίκτη...... ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ανοργασμικες καταντουν οι περισσοτερες.....να προσθεσω επισης οτι οι περισσοτερες ειναι και πολυοργασμικες γυναικες και δεν χορταινουν το σεξ
scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εννοείται αυτό μάστορα!Σε γενικές γραμμές καλά τα λες γι'αυτό το είδος πελάτη , αλλά μην τον μπερδεύουμε με τον πελάτη που θα πηγαίνει σε μια-δυο ιερόδουλες επειδή ξέρει ότι θα περάσει καλά και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει τα χρήματά του
Δεν τον κάνει αγαπούλη αυτό
scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Σε όλους τους πελάτες έχουν τύχει ιερόδουλες που είναι "τούβλα" στο κρεβάτιΗ ιεροδουλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τον θιξει. Ο πελατης παντα εχει δικιο. Αυτη η αισθηση "σε εχω στο χερι μου οποτε θελω" διαφερει ριζικα απο τις αρχες μιας κανονικης συναναστροφης με κοπελες εκτος του αγοραιου ερωτα. Εχοντας συνηθισει, οτι νιοθουν ανωτεροι διπλα στις πουτανες (δεν το λεω απαξιωτικα αυτο, αλλα το βαζω σαν ορο), οι τακτικοι πελατες των στουντιο/μπουρδελων ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ πλεον να μην κανουν σχεσεις με τις κανονικες γυναικες.
(δεν σε ξέρω και δεν το λέω για΄σένα) όπως και στις ιερόδουλες θα έχουν τύχει "ζωντόβολα" πελάτες.
Όσον αφορά εμένα το μόνο που με νοιάζει από την ιερόδουλη είναι να θυμάται την μούρη μου
ετσι ώστε αν ξαναπάω να "μπει κατευθείαν" σε ότι μου αρέσει και να μην πλατιάζουμε
το "ήδη στημένο" σκηνικό. ;)
Διαφωνώ ότι ο πελάτης νιώθει ανώτερος από την ιερόδουλη (όπως το θέτεις),μάλιστα πιστεύω ότι κοιτάζει
να είναι "σωστός" στην συμπεριφορά για να πάρει το "αποτέλεσμα" εύκολα διότι δεν παύετε να είστε γυναίκες.
Αν κάνουν ή οχι οι τακτικοί πελάτες σχέσεις με μη ιερόδουλη δεν το πιστεύω ολοκληρωτικά
αλλά γνωρίζω τι κάνω εγώ.Μόνο με γκόμενα βρίσκω ατελείωτη ηδονή,με την ιερόδουλη πάντα κάτι μου λείπει
και δεν εννοώ την "ζεστασιά".Αυτή την είχα ανάγκη σε άλλες εποχές........που ήμουν "αθώος".
Τώρα μου λείπει η "ωμή" ηδονή που την βρίσκω μόνο σε γκόμενα,η αγάπη-αν έρθει-θα έρθει μετά.
Βλέπεις.....την γκόμενα μπορώ να την πάρω ακάποτα από παντού και ξέρω ότι όταν θα μου κάνει στοματικό
θα το κάνει τελειώς διαφορετικά (αν με γουστάρει) γιατί ξέρει ότι θα ανταμειφθεί σε είδος στην συνέχεια.
Είναι καθαρό το σκηνικό αυτό και αποτελεί κεντρική ιδεά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζεστε (ίσα ίσα) αλλά όπως είπα και χτες ο άνδρας (όχι ο μαλάκας)
ξέρει ποια γυναίκα αγαπάει ή γουστάρει (αν θες) και ποια (μόνο) γαμάει.
Αν με ρωτήσεις γιατί δεν κάθομαι μόνο με την γκόμενα (όποτε έχω) θα σου απαντήσω
ότι είμαστε τελειώς διαφορετικά είδη από εσάς τις γυναίκες.
Να είστε χαρούμενες λοιπόν που υπάρχουν πελάτες που δεν σας ζαλίζουν το "πράμα" σας με "κολλήματα"
και που σίγουρα έρχεστε σε πολύ δύσκολη θέση για να μην τους χάσετε.