Νέα

Απαξίωση (και) στις δύο πλευρές του αγοραίου έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλά, αἱ πόρναι ἐν Γερμανίᾳ δὲν εἶναι καθόλου ἐπιδέξιαι, αὐτὸ εἶναι γνωστόν.

επειδή το θέμα "Γερμανίδα πουτάνα" το έχω,

θα σου πω οτι άμα θέλουν σου κάνουν το καλύτερο γαμήσι. εγώ το καλύτερο γαμήσι εκεί με γερμανίδα το έκανα.

από την άλλη όμως δεν έχουν την "πουτανιά", ειναι πιο συνειδητοποιημένες για αυτό που κάνουν και πιο ντόμπρες, όπως η κοπέλλα του ντοκιμαντέρ.

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6

θα σου πω οτι άμα θέλουν σου κάνουν το καλύτερο γαμήσι. εγώ το καλύτερο γαμήσι εκεί με γερμανίδα το έκανα.

από την άλλη όμως δεν έχουν την "πουτανιά", ειναι πιο συνειδητοποιημένες για αυτό που κάνουν και πιο ντόμπρες, όπως η κοπέλλα του ντοκιμαντέρ.
Εις την πατρίδα μας μόνο η Κόνι το κατάφερε όμως,μας απαξιώνουν δηλαδή; ;)

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το πιό καλό καί ζουμερό από όλα όσα γράφεις παραπάνω ,φίλε scooby, είναι οι πέντε τελευταίες λέξεις της δεύτερης παραγράφου. 
Γι'αυτό το έβαλα εκεί και δεν πρόσθεσα τίποτα από κάτω!  :cheesy:

Επισκέπτης

Ἐπαγγελματίαι εἶναι αὐταί;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
για μένα η απαξίωση του πελάτη οριστικοποιείται και σφραγίζεται όταν ζητάει έκπτωση 5,00 € σε αντίτιμο των 15,00 €.

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
για μένα η απαξίωση του πελάτη οριστικοποιείται και σφραγίζεται όταν ζητάει έκπτωση 5,00 € σε αντίτιμο των 15,00 €.
Σωστά......
Η έκπτωση κακώς επιδιώκεται από τους πελάτες
και για'μένα εφευρέθηκε από το σύστημα για να κλείνει στόματα.
Έξυπνή κίνηση στον καιρό που ζούμε.
Μετά όμως ο πελάτης δεν μπορεί να κάνει (τυχόν) παράπονα όπως ακριβώς θέλει
γιατί θα είναι γύφτος (και μάλιστα μεγάλος).
Όπου και να έχω πάει (ασχέτως αγοραίου σεξ) όταν μου έκαναν έκπτωση
(και δεν μιλαω λόγω πρεστίζ επισκέψεων) μετά δεν μπορούσα
να εκφέρω (τυχόν) παράπονο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Έγινε μια συζήτηση τις προάλλες σε μια ομήγυρη και σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θρεντ.
Ότι ακολουθεί είναι προσωπική γνώμη (και μόνο),δεν στιγματίζονται πρόσωπα ή καταστάσεις.

Η απαξίωση του πελάτη οριστικοποιείται και σφραγίζεται όταν ερωτεύεται την κοπέλα
και ξεπαραδιάζεται ως έρμαιό της.Το παίζει δήθεν άνετος ενώ την τρελλαίνει στα τηλέφωνα
μισεί κρυφά τους άλλους πελάτες που την αγγίζουν ενώ "καίγεται" να απολαμβάνει
καλύτερη παροχή απ'αυτούς και όχι μόνο (ως ζητούμενο) για την πάρτη του.(κόμπλεξ).
Γουστάρει να φιγουράρει σ'αυτούς με άχρηστες πληροφορίες του χώρου,ενώ χρησιμοποιεί
το εξευτελιστικό "τούρκικο ρουσφέτι" των γνωριμιών για να "επιπλεύσει" κάνοντας κλίκες
με το σύστημα (εντελώς ξευτύλα).
Τελικά στην πορεία οδηγείται (όχι πάντα βέβαια) μέρα με την μέρα σε ψυχολογικό θάνατο
και οικονομική καταστροφή (μέχρι που δανείζεται).
Πρόκειται για απαξιωμένο σκουπίδι και ναυάγιο της ζωής εν αντιθέση με τον μάγκα πελάτη
που έχει πάντα το πάνω χέρι του κύρους (και μόνο) στην συναλλαγή καθώς πληρώνει και απαιτεί
ενώ ενδιαφέρεται μόνο που θα βρει την κοπέλα και τι πρόγραμμα κάνει.
Κι η κοπέλα εν κατακλείδι βέβαια,αυτό το σέβεται απόλυτα για όποιον καταλαβαίνει τι εννοώ.

Η απαξίωση της κοπέλας οριστικοποιείται και σφραγίζεται από την στιγμή που είναι υποχρεωμένη
να ξαπλώνει με τον οποιοδήποτε της πληρώσει το αντίτιμο είτε της αρέσει είτε τον σιχαίνεται
είτε μυρίζει κολώνια είτε σκατά και στο να δέχεται τις επιθυμίες του (ακόμα και "άρρωστες")
ειδάλλως θα τον χάσει.Και πιστέψτε με δεν τις παίρνει να χάνουν,λίγες έχουν την πολυτέλεια αυτή
κι αφήστε τι λένε οι "γιωτάδες" βοηθοί τους (μην πω τίποτα άλλο).
Κάνει λοιπόν μεγάλη υπομονή με σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της (παραδείγματα άφθονα).
Μην βγει κανένας "σοφός" και πει ότι αρνούνται,αν θέλετε να μιλάμε με επιχειρήματα φροντίστε
να στέκουν και σε ποσοστά,οι αρνήσεις είναι ελάχιστες έως και καθόλου για χάρη του χρήματος.
Απαλλοτριώνει λοιπόν καθημερινά και σε σταθερή βάση την θηλυκότητά της που είναι θείο δώρο
και εξυψώνει το χρήμα σε Θεό για να δικαιολογήσει την πράξη της.
Αν δεν το κάνει αυτό θα καταρρεύσει από το πρώτο ραντεβού.

Εγώ έτσι το βλέπω,κάθε δικαίωμα διαφωνίας δεκτό! :grin:

Τυπε μια φιλικη συμβουλη, η οποια απευθυνεται και σε αλλους συναγωνιστες. Η ζωη δεν ειναι μονο το μπου και οι πουτανες. Φιλικα και χωρις καμια διαθεση ειρωνειας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε μια φιλικη συμβουλη, η οποια απευθυνεται και σε αλλους συναγωνιστες. Η ζωη δεν ειναι μονο το μπου και οι πουτανες. Φιλικα και χωρις καμια διαθεση ειρωνειας.
ειναι και οι σεξπιστολς...... :grin:

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σαφώς αλλά εντός του παρόν ιστοχώρου οφείλει να είναι το κυρίως θέμα. ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715

αναρωτιέμαι σε ποιά ηλικία ξεκινά να έχει τέτοιο πνευματικό αυνανισμό κάποιος που θέλει να γνωστοποιήσει το βίτσιο του σαν πουτάνα που θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom