Νέα

Απαράδεκτη φωτογραφία με νεοσύλλεκτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan_nudist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κατά τ'άλλα συνεχίστε ορισμένοι να καβλώνετε με στρατοδικεία, φυλακές και απελάσεις ! Άλλωστε ο εθνικισμός, η εθνολαγνεία και η μισαλλοδοξία είναι τα τελευταία καταφύγια των τελειωμένων χωρών πριν καταστραφούν...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κατά τ'άλλα συνεχίστε ορισμένοι να καβλώνετε με στρατοδικεία, φυλακές και απελάσεις ! Άλλωστε ο εθνικισμός, η εθνολοαγνεία και η μισαλλοδοξία είναι τα τελευταία καταφύγια των τελειωμένων χωρών πριν καταστραφούν...

Άσε τη χώρα για τις Καλαματιανές που είναι ντίβες πες μας!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή να τιμωρηθούν για μια χειρονομία ? επειδη ειναι Αλβανικής καταγωγής και οι Ελληναράδες Πολιτικοί να μην τιμωρούνται.?
Τοτε δεν υπαρχει Κράτος Δικαίου. Υπαρχει Κράτος με Πολίτες διαφόρων κατηγοριών. Και στην ουσια δεν μιλάμε για τιμωρία αλλα εκδικητική μανία.
Μια χειρονομία οςο προσβλητική και να ειναι δεν αποτελεί έγκλημα και φανταζομαι οτι δεν εχει ψηφιστεί ακομα νομος που να λέει οτι οποίος  Αλβανικής καταγωγής γεννημένος στην Ελλαδα  κανει το σήμα του Αετού σε Στρατιωτικό Μονάδα η αλλο Δημοσιο χώρο ειναι για απέλαση.
Μια δυσμενή μετάθεση και και 6 μήνες νυχτερινή σκοπιά ειναι αρκετα.
Ας υπαρχει ενα "μετρο" λογικής.

Βασικα απο τη στιγμη που εχουν υπηκοοτητα και κανουν θητεια, καθολου να μη τιμωρηθουν που εκαναν τον αετο, γιατι πολυ σωστα δεν εκαναν κατι παρανομο.
Το θεμα δεν ειναι νομικο δικολαβικο βεβαια, αλλα πολιτικο. Το να μη δινει η χωρα ετσι χαλαρα υπηκοοτητες και διαβατηρια, και φυσικα οπλα στον καθενα .

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εγω δεν θελω να τιμωρηθουν, απλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπηρετησουν το στρατο μιας χωρας με το ζορι αντι να πανε σ' αυτην που αγαπουν  :think:
Kακώς το έκαναν αυτό, αλλά μπορούν κάλλιστα να αγαπούν και την Ελλάδα και την Αλβανία.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
SuperMario:Ένα χουλιγκάνι που μόνο απο μπάλα καταλαβαίνει.
Καταλαβαίνω και από μπάσκετ.
Πιθανότατα αλβανικής καταγωγής,
Ελληνικής, απο νομό Αχαΐας
φουσκωτός-kick boxer,
Έτσι, και gym και kick
ενδέχεται να ψωμίζεται από πουτάνες
Γαμάω τζάμπα τυπε! Σπανια πληρώνω για μουνί.
ή να έχει σχέση με άλλου είδους βρωμοδουλειές
Νταξ ποιος δεν έχει κάνει κάνα πταίσμα στο παρελθόν
στις οποίες έχουν τον πρώτο λόγο οι Αλβανοί
Επειδή ήμουν εξωτερικό, όχι εκεί παίζανε άλλες εθνικότητες.
και μάλλον ΚΚΕ.
Ούτε καν
Προφανώς δεν του λέει τίποτα το όλο σκηνικό
Μου λέει, απλά εσύ και ο κόπρος είστε για τον πούτσο μαλακες και αμόρφωτοι να καταλάβετε βασικές έννοιες Ελληνικής γλώσσας! Τόσο απλό!
λόγω ιδεολογίας και μέσων βιοπορισμού.
Δεν έχω θέμα βιοπορισμού! Η ιδεολογία μου για κάποιους είναι ότι ωρες ωρες είμαι φασίστας και για άλλους κομμουνιστής.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Βασικα απο τη στιγμη που εχουν υπηκοοτητα και κανουν θητεια, καθολου να μη τιμωρηθουν που εκαναν τον αετο, γιατι πολυ σωστα δεν εκαναν κατι παρανομο.
Το θεμα δεν ειναι νομικο δικολαβικο βεβαια, αλλα πολιτικο. Το να μη δινει η χωρα ετσι χαλαρα υπηκοοτητες και διαβατηρια, και φυσικα οπλα στον καθενα .

Ιππότα μου σε θέλω σοβαρό μη λές τέτοια...Υπάρχει στρατιωτικός ποινικός κώδικας και στατιωτικός νόμος και όσοι είναι στρατιώτες, μόνιμοι ή κληρωτοί, υπόκεινται σε αυτόν.Αυτό που έκαναν είναι και παράνομο και ανήθικο ακόμα κι αν το έκαναν για πλάκα ή λόγω απερισκεψίας και νεότητας.

Όσο για το πολιτικό του πράγματος 5η φάλαγγα υποθέτω ξέρεις τι είναι.Θυμάσαι πριν από μερικούς μηνες που έπιασαν κάτι αλβανούς πράκτορες στα σύνορα με προπαγανδιστικό υλικό;; Για ποιος τα έφερναν, για μένα;;

Εσύ πιστεύεις ότι αυτοί και πολλοί άλλοι σαν κι αυτούς θα είχαν πρόβλημα να ενεργούν ως 5η φάλαγγα υπέρ της Αλβανίας στην Ελλάδα;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kακώς το έκαναν αυτό, αλλά μπορούν κάλλιστα να αγαπούν και την Ελλάδα και την Αλβανία.

Φιλε μηπως η Αλβανια εχει καποιες διεκδικησεις απο την Ελλαδα? Εδαφικες κλπ? Λεω μηπως δε ξερω μπορει να κανω και λαθος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιππότα μου σε θέλω σοβαρό μη λές τέτοια...Υπάρχει στρατιωτικός ποινικός κώδικας και στατιωτικός νόμος και όσοι είναι στρατιώτες, μόνιμοι ή κληρωτοί, υπόκεινται σε αυτόν.Αυτό που έκαναν είναι και παράνομο και ανήθικο ακόμα κι αν το έκαναν για πλάκα ή λόγω απερισκεψίας και νεότητας.

Όσο για το πολιτικό του πράγματος 5η φάλαγγα υποθέτω ξέρεις τι είναι.Θυμάσαι πριν από μερικούς μηνες που έπιασαν κάτι αλβανούς πράκτορες στα σύνορα με προπαγανδιστικό υλικό;; Για ποιος τα έφερναν, για μένα;;

Εσύ πιστεύεις ότι αυτοί και πολλοί άλλοι σαν κι αυτούς θα είχαν πρόβλημα να ενεργούν ως 5η φάλαγγα υπέρ της Αλβανίας στην Ελλάδα;;

Εμ δε διαβασες τι ειπα (και πιο πριν). Οτι πολυ κακως παιρνουν υπηκοοτητα και πανε και στρατο.
Δε δινεις υπηκοοτητα και πολυπερισσοτερο δε δινεις οπλα σε ατομα αμφιβολου συνειδησης και εμπιστοσυνης, ποσο μαλλον ανοιχτα εχθρικα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Φιλε μηπως η Αλβανια εχει καποιες διεκδικησεις απο την Ελλαδα? Εδαφικες κλπ? Λεω μηπως δε ξερω μπορει να κανω και λαθος.
Eδαφικές φυσικά και δεν έχει. Το μόνο σοβαρό θέμα που μπορεί να συζητηθεί είναι οι Τσάμηδες και το κατά πόσο πρέπει να τους επιτραπεί να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eδαφικές φυσικά και δεν έχει. Το μόνο σοβαρό θέμα που μπορεί να συζητηθεί είναι οι Τσάμηδες και το κατά πόσο πρέπει να τους επιτραπεί να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Tυπε πιστευω καταλαβαινεις αν - υποθετικα και πες οτικαπως υπηρχε η δυνατοτητα- το ειχαν κανει αυτο και ηταν στο Σερβικο Στρατο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ολοι οι Αλβανοι ενεργουν ως 5η φαλαγγα καθημερινα σαμποταροντας τους Ελληνες. Απο τη μερα που ηρθαν μεχρι σημερα. Ποτε δεν επαψαν να ειναι εχθρικοι και να ενεργουν καταστροφικα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Tυπε πιστευω καταλαβαινεις αν - υποθετικα και πες οτικαπως υπηρχε η δυνατοτητα- το ειχαν κανει αυτο και ηταν στο Σερβικο Στρατο.
Τι εννοείς Αλβανοί να υπηρετούσαν στο Σέρβικο στρατό ?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
SuperMario:Ένα χουλιγκάνι που μόνο απο μπάλα καταλαβαίνει.
Καταλαβαίνω και από μπάσκετ.
Από βέσπα ξέρεις;;
Πιθανότατα αλβανικής καταγωγής,
Ελληνικής, απο νομό Αχαΐας
Από Κάτω Αχαία;;
φουσκωτός-kick boxer,
Έτσι, και gym και kick
Τα αναβολικά να κόψεις σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο
ενδέχεται να ψωμίζεται από πουτάνες
Γαμάω τζάμπα τυπε! Σπανια πληρώνω για μουνί.
Αυτό έλλειπε να σε χρεώνουν,δε φτάνει που τις περνάς από τα σύνορα;;;
ή να έχει σχέση με άλλου είδους βρωμοδουλειές
Νταξ ποιος δεν έχει κάνει κάνα πταίσμα στο παρελθόν
Τώρα με τα χιόνια πως τα φέρνεις τα χασίσια από το Λαζαράτι;;
στις οποίες έχουν τον πρώτο λόγο οι Αλβανοί
Επειδή ήμουν εξωτερικό, όχι εκεί παίζανε άλλες εθνικότητες.
Είχες πάει στο πατρίντα ή σε εστειλε η μαντράσα στη Συρία για να κάνεις το αγροτικό σου;;
και μάλλον ΚΚΕ.
Ούτε καν
Όχι μωρέ απλά έχεις πατέρα επαγγελματικό στέλεχος.Βέβαια σε άφησε να επιλέξεις εσύ την ιδεολογία σου και το κόμμα που θα ψηφίσεις.
Προφανώς δεν του λέει τίποτα το όλο σκηνικό
Μου λέει, απλά εσύ και ο κόπρος είστε για τον πούτσο μαλακες και αμόρφωτοι να καταλάβετε βασικές Ελληνικές έννοιες! Τόσο απλά!
Έλα να μας διδάξεις ρε γατάκι τις ελληνικές έννοιες!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Έστω από περιέργεια πες μια ελληνική έννοια!!!

λόγω ιδεολογίας και μέσων βιοπορισμού.
Δεν έχω θέμα βιοπορισμού!
Περνάνε τα φορτία όλα ενταξει;;
Η ιδεολογία μου για κάποιους είναι ότι ωρες ωρες είμαι φασίστας και για άλλους κομμουνιστής.
Σκέψου να δεις τι τυφώνας πρέπει να επικρατεί στο κεφάλι σου!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εμ δε διαβασες τι ειπα (και πιο πριν). Οτι πολυ κακως παιρνουν υπηκοοτητα και πανε και στρατο.
Δε δινεις υπηκοοτητα και πολυπερισσοτερο δε δινεις οπλα σε ατομα αμφιβολου συνειδησης και εμπιστοσυνης, ποσο μαλλον ανοιχτα εχθρικα.

Σε διάβασα και συμφωνώ μαζί σου.Απλά σου λέω ότι αυτό που έκαναν είναι παράνομο σύμωνα με το στρατιωτικό ποινικό κώδικα.

Κατά τα άλλα  :hi: :hi: :hi: :hi:

Και σε παρακαλώ το θέμα είναι σοβαρό

[size=20pt]DON'T FEED THE TROLLS!!!!!![/size]

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Kλασικα για αλλη μια φορα οι ξεφτυλισμενοι αριστεροι  "Αναρχικοι" στην ελλαδα  "εθνικιστες" στην αλβανια

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ναι και να εκαναν τη χειρονομια του αετου μεσα στο θαλαμο.
Πλέον δεν υπάρχουν Αλβανοί (Κοσοβάροι) στο Σέρβικο στρατό. Αν το έκαναν επί φασίστα Μιλόσεβιτς (που πολλοί τον αγαπούσαν στην Ελλάδα...) υποθέτω ότι πράγματι θα τους γαμούσαν...

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από βέσπα ξέρεις;;
Πολλά ξέρω φλωράκι, που εσύ κανεις κακακια από τον φόβο σου.
Από Κάτω Αχαία;;
Άνω
Πάμε να κάνουμε παρέα εξετάσεις και έτσι και βγούν καθαρές θα σου κάνω τον κώλο τούνελ και θα σε κράζω για πάντα εδώ μέσα!
Μαλακα ο προορισμός μου όταν περνάω εγώ τα σύνορα και που κάνω διακοπές τα καλοκαιρια είναι από εκείνα που βλέπεις μονο σε φωτογραφίες και ονειρεύεσαι να πας! Παλιό φτωχό μπινέ!
Τα φορτώνω στον κώλο σου που χωράει τα πάντα!
Είχες πάει στο πατρίντα ή σε εστειλε η μαντράσα στη Συρία για να κάνεις το αγροτικό σου;;
Οκι ημουν στο κολο σου κε τον τρυπουσα ολημερις κε ολινικτις, στον ικα κανι πιγαγκι απο πουτσες!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Όχι μωρέ απλά έχεις πατέρα επαγγελματικό στέλεχος.Βέβαια σε άφησε να επιλέξεις εσύ την ιδεολογία σου και το κόμμα που θα ψηφίσεις.
Ο πατέρας μου μαλακα έχει τιμήσει την χωρα και την έχει κάνει υπερήφανη στον πόστο που ήταν! Οι παρέες μου ξέρουν για αυτόν, και καποιοι παλιοί τον ξέρουν σε όλη την Ελλάδα (όσοι ασχολούνται)!Πιτσιρικάς πηγαίναμε για διακοπές και τον χαιρετούσαν άγνωστοι! Ο δικός σου έκανε μαλακια που δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!
Έλα να μας διδάξεις ρε γατάκι τις ελληνικές έννοιες!!!! Uglystupid Uglystupid Uglystupid
Όταν αμόρφωτε σε λέω μαλακα και δεν καταλαβαίνεις, είναι από τις πιο απλές και βασικές έννοιες! Κατάλαβες μαλακα? Τι ρωτάω είπαμε!
Μισό να δω τον κώλο σου.

Ου καλά είσαι έχει χώρο για τόνους από χύσια!

Είπαμε βασικές έννοιες, για κάποιους το 1+1 κάνει 3. Στο χέρι σου είναι από μαλάκας να γίνεις έξυπνος, εάν επιμένεις εγώ θα σε κράζω!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Kαι κάθεσαι και του απαντάς ρε φίλε ? Προβληματικός άνθρωπος είναι που θέλει όλοι να του δίνουν σημασία...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Από βέσπα ξέρεις;;
Πολλά ξέρω φλωράκι, που εσύ κανεις κακακια από τον φόβο σου.
Από Κάτω Αχαία;;
Άνω
Πάμε να κάνουμε παρέα εξετάσεις και έτσι και βγούν καθαρές θα σου κάνω τον κώλο τούνελ και θα σε κράζω για πάντα εδώ μέσα!
Μαλακα ο προορισμός μου όταν περνάω εγώ τα σύνορα και που κάνω διακοπές τα καλοκαιρια είναι από εκείνα που βλέπεις μονο σε φωτογραφίες και ονειρεύεσαι να πας! Παλιό φτωχό μπινέ!
Τα φορτώνω στον κώλο σου που χωράει τα πάντα!
Οκι ημουν στο κολο σου κε τον τρυπουσα ολημερις κε ολινικτις, στον ικα κανι πιγαγκι απο πουτσες!  fuck1 fuck1 fuck1 fuck1 fuck1
Ο πατέρας μου μαλακα έχει τιμήσει την χωρα και την έχει κάνει υπερήφανη στον πόστο που ήταν! Οι παρέες μου ξέρουν για αυτόν, και καποιοι παλιοί τον ξέρουν σε όλη την Ελλάδα (όσοι ασχολούνται)!Πιτσιρικάς πηγαίναμε για διακοπές και τον χαιρετούσαν άγνωστοι! Ο δικός σου έκανε μαλακια που δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!
Έλα να μας διδάξεις ρε γατάκι τις ελληνικές έννοιες!!!! Uglystupid Uglystupid Uglystupid
Όταν αμόρφωτε σε λέω μαλακα και δεν καταλαβαίνεις, είναι από τις πιο απλές και βασικές έννοιες! Κατάλαβες μαλακα? Τι ρωτάω είπαμε!
Μισό να δω τον κώλο σου.

Ου καλά είσαι έχει χώρο για τόνους από χύσια!
Είπαμε βασικές έννοιες, για κάποιους το 1+1 κάνει 3. Στο χέρι σου είναι και από μαλάκας να γίνεις έξυπνος, εάν επιμένεις εγώ θα σε κράζω!

Καλά σε βαρέθηκα ήδη.Ετσι κι αλλιώς τρόλ είσαι κι εγώ πρώτος λέω να μην ταίζουμε τα τρόλ ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom