gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το γαμησετε εχει πολλες εννοιες.... ;)Δε νομιζω να εχει πολυ συμμετοχη ... να ανοιξω ποια τσατσα της θεσσαλονικης θελετε να δειρετε ;
το γαμησετε εχει πολλες εννοιες.... ;)Δε νομιζω να εχει πολυ συμμετοχη ... να ανοιξω ποια τσατσα της θεσσαλονικης θελετε να δειρετε ;
το γαμησετε εχει πολλες εννοιες.... ;)
respect στον "καρβέλα" του σαίτΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΑΛΙ
Οταν ξανά θα πάω στρατό
θα ρθω και πάλι απο δώ
ήταν ωραίο το κορίτσι
οχι για σεξ, για πίτσι-πίτσι !
Οταν θα παρουσιαστώ
και στα χακί ξαναντυθώ
στη πρώτη άδεια που θα πάρω
ετούτηνε θα ξαναπάρω !
Κατάλαβες κυρία τσατσά
ή να το κάνω πιό λιανά ;
Όπως είχα τοποθετηθεί και προγενέστερα οι τσατσάδες ρωτάνε συνήθως πως πέρασες όταν έχουν τα στανταράκια τους, δεν ρισκάρουν να ρωτήσουν στα κομοδίνα γιατί μην νομίζετε ότι έχουν όρεξη να ακούμε γκρίνιες.
++++Οι τσατσάδες γενικώς σαν ύπαρξη μου χαλάνε την αισθητική.
Όσο λιγότερη επαφή μαζί τους τόσο το καλύτερο.
Βρησιδια?μια φορα μου εχει τυχει να περασω χαλια στο κρεβατι και ηταν με την ουαννα απο ιασωνος 20 οροφος,κολωνου και φυλης προσφατα,προτιμησα να λογομαχησω με την ιδια και οχι να κανω παραπονα στην υπηρεσια...
Βρησιδια?
Αδικο δεν εχεις σε οτι λες σε γενικες γραμμες ....οχι τυπε απλα λογομαχησαμε σε εντονο υφος και οι δυο,με εμενα να της λεω αμα δεν γουσταρεις την δουλεια αυτη να μην την κανεις και εισαι ολο μη και οχι ετσι και δε μπορω και τραβιεσαι , και αυτη να μου απανταει δε σου φταιω εγω αμα δεν ξερεις να γαμας και δεν ειμαι ζωο να με γαμας ετσι δυνατα