You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απαντάτε στις τσατσάδες όταν βγείτε; (και ήταν μάπα το καρπούζι)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
παιδια καλα θα κανετε να απαντατε ειλικρινα και ευγενικα οχι γιατι μπορει να κανει κατι η υπηρεσια αλλα για να ακουει η ιδια η κοπελα ποσο λαθος ειναι και να διορθωνεται και αυτο γιατι ξερει οτι χανει πελατες, θα φοβαται μην ακουστει η αρνητικη κριτικη στο σαλονι που περιμενουν αλλοι και θα φυγουν και θα αρχισει να φερεται καλυτερα
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μπουρδελότσαρκα με 3 φιλαράκια σε παρακμιακά μπουρδελάκια Φυλής. ο ένας απ τους 3 πρωτάρης σε μπουρδελότσαρκες και ξινισμένος με την όλη φάση που τον πείσαμε οι άλλοι 2 να ακολουθήσει. Μπαίνουμε σε ένα υπόγειο και βγαίνει μια 60άρα (σαν αυτές που βλέπεις στις εκκλησιές τις κυριακές) με κομπινεζόν άσπρο, προκοίλι και 2 κρεατοελλιές στη μάπα. Με λίγα λόγια αίσχος. Οπότε καθώς ανεβαίνουμε τα σκαλάκια του υπογείου και πριν βγούμε απ τη μπουρδελοκρύπτη....πετάγετε ο ξινισμένος φίλος και λέει... "δε πηδάω τη μάνα μου καλύτερα... θα μου μείνουν και τα λεφτά για παστέλια " και το γέλιο πέφτει σύννεφο..
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω ειχα πεσει μια φορα σε ενα studio που κοπελα που εκανε την πρωτη της βαρδια και ημουν ο πρωτος επισκεπτης της "καριερας της".
Η κοπελα δεν ηξερε τι επρεπε να κανει, δεν ηξερε οτι επρεπε να κανει στοματικο.
Η συνευρεση ηταν τραγωδια και δεν ολοκληρωθηκε ποτε.Δεν φτασαμε ποτε στο sex.
Οταν βγηκα το ειπα ευγενικα στην υπηρεσια και εκεινη προς τιμην της μου εδωσε πισω το πενηνταρικο.......
Οταν βγηκα το ειπα ευγενικα στην υπηρεσια και εκεινη προς τιμην της μου εδωσε πισω το πενηνταρικο.......
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Εγω ειχα πεσει μια φορα σε ενα studio που κοπελα που εκανε την πρωτη της βαρδια και ημουν ο πρωτος επισκεπτης της "καριερας της".
τσεγιέν απο περιέργεια πόσο χρ είσαι?
τι φταιει μωρε η τσατσα ?η δουλεια της ειναι να πει8ει. απαξ και μπουμε τελος
Ναι...., να πείθει. Αλλά απέχει πολύ το να κοροϊδεύει.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.810
- Πόντοι
- 25.467
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δε φταινε αυτες, εσεις φταιτε που πηγαινετε με τανες κατω των 45 ετωνΝαι...., να πείθει. Αλλά απέχει πολύ το να κοροϊδεύει.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Να σκουπιζει ειναι η δουλεια της , μια κοπελα καθαριστριες τις αποκαλει , ουτε υπηρεσιες ουτε μαλακιεςτι φταιει μωρε η τσατσα ?η δουλεια της ειναι να πει8ει. απαξ και μπουμε τελος
να με πεισει η γκομενα με κανα ναζι ναι , αλλα τωρα η τσατσα ... ασε μας καλε κυρια μου
Επισης is0vitis ισοβιτη δεν μας απαντησες , το ερωτημα ειναι τι κανουμε μετα που βγουμε
το γιατι μπηκαμε αλλο θεμα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ειμαι ευγενικοs παντα......Μετα το φαι και το γαμησι , δεν εχω ορεξη για τσακωμο...Ασε δλδ που δεν ειχα ποτε προβλημαΤΖΑ
Το ξεχασαμε το θεματακι .. για να δουμε ποσοι δεν απαντησαν ,
ελα ελα μη ντρεπεστε
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
.Ασε δλδ που δεν ειχα ποτε προβλημα
Ναι σωστα , δεν ειναι απαραιτητο να υπαρξει προβλημα
οι απαντησεις μπορει ναι ειναι και , υποθετικες σε οποιους δεν εχει τυχει
Kingdom of Thanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κάνω το stealth. Ανοίγω την πόρτα αθόρυβα και φεύγω όσο πιο "αόρατα" γίνεται κι έτσι αποφεύγω πιθανή ερώτηση επί του θέματος.
Δέν εχω κράξει ποτέ τσατσά και ούτε πρόκειται. Δέν υπάρχει λόγος άλλωστε, αφού δεν ευθύνεται η ίδια για την συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο και να πω την αλήθεια νομίζω οτι μερικές δεν τους ενδιαφέρει κιόλας. :o Αλλωστε οι περισσότερες έχουν μάθει ένα ποίημα και το λένε συνέχεια.
προτημώ το θάψιμο να το ρίξω εδώ που θα πιάσει και τόπο.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Κάνω το stealth. Ανοίγω την πόρτα αθόρυβα και φεύγω όσο πιο "αόρατα" γίνεται κι έτσι αποφεύγω πιθανή ερώτηση επί του θέματος.
και γω .. αλλα καμια φορα οι συναντησεις ειναι αναποφευκτες :-
Δέν εχω κράξει ποτέ τσατσά και ούτε πρόκειται. Δέν υπάρχει λόγος άλλωστε, αφού δεν ευθύνεται η ίδια για την συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο και να πω την αλήθεια νομίζω οτι μερικές δεν τους ενδιαφέρει κιόλας. :o Αλλωστε οι περισσότερες έχουν μάθει ένα ποίημα και το λένε συνέχεια.
Yes ...
Η ακομη και στην ιδια την τανα
για ποιο αμεσα αποτελεσματα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εννοειται οτι απανταω και τους τη λεω
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Καλα ηταν, λεω ( απο ευγενεια και φευγω) - 38 (25.7%
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ανοιξε και ενα θεμα.....ποια τσατσα της θεσσαλονικης θελετε να γαμησετε;Αυτος ο gl ολο αφορμες για θεματα μου δινει...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ανοιξε και ενα θεμα.....ποια τσατσα της θεσσαλονικης θελετε να γαμησετε;
Δε νομιζω να εχει πολυ συμμετοχη ... να ανοιξω ποια τσατσα της θεσσαλονικης θελετε να δειρετε ;