Νέα

Απαλλαγή από στρατιωτική θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα korjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
χαχαχ ζηλεια ψωρα μωρη λιονταρινα....  :P

εγω δεν εχω Ι5 ισα ισα.... ειμαι σε πολυ καλη θεση
και εκει μεσα δεν μπαινεις αμα δεν εισαι νορμαλ που να κτυπιεσαι κατω
τωρα εσυ κατσε και γραφε βλακειες εδω απο την ζηλεια σου....

Με γεια σου και χαρά σου, μη γράφεις όμως πότε θα 'ρθει ο μάης για να απολυθείς, λες και... υπηρετείς!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με γεια σου και χαρά σου, μη γράφεις όμως πότε θα 'ρθει ο μάης για να απολυθείς, λες και... υπηρετείς!

Γιατι εσυ τι παραπανω εκανες ?
για πες μου. Εκτος και αν πηγες ειδικες δυναμεις ή ΥΕΑ

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
στην δουλειά σε πήρανε χωρίς να ρωτήσουν αν έχεις πάει στρατό;

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν ξέρω τι παίζει με εταιρείες. Από αυτά που έχω ακούσει δεν τρέχει τίποτα. Εξάλλου και απαλλαγή να έχεις μπορεί να είναι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και δεν αναγράφεται πουθενά.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν ξέρω τι παίζει με εταιρείες. Από αυτά που έχω ακούσει δεν τρέχει τίποτα. Εξάλλου και απαλλαγή να έχεις μπορεί να είναι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και δεν αναγράφεται πουθενά.

οι εταιρίες κοιτάνε αν κατέχεις τα προσόντα για την δουλειά σου και αν εισαι σωστός πάνω σ αυτο που κάνεις και όχι άν πηρες Ι5 και γιατί δεν υπηρέτησες. Καλώς η κακώς (για μένα καλώς) πλεον στην αγορά εργασίας δεν προσέχουν πιά αυτές τις μαλακίες και κοιτάνε τα ουσιώδη. Αν κάνεις για κάποιον για κάποια δολειά, στα @@ του αν υπηρέτησες η όχι.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έχουμε γεμίσει γιωτόμπαλα σαν κοινωνία..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
οι εταιρίες κοιτάνε αν κατέχεις τα προσόντα για την δουλειά σου και αν εισαι σωστός πάνω σ αυτο που κάνεις και όχι άν πηρες Ι5 και γιατί δεν υπηρέτησες. Καλώς η κακώς (για μένα καλώς) πλεον στην αγορά εργασίας δεν προσέχουν πιά αυτές τις μαλακίες και κοιτάνε τα ουσιώδη. Αν κάνεις για κάποιον για κάποια δολειά, στα @@ του αν υπηρέτησες η όχι.

Στον μάστερ πες τα, που λέει ότι είναι μεγάλο μαύρισμα στη ζωη το Ι5!

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάστορα ότι Ι και να είσαι μετά την απόλυση γίνεται αυτομάτως Ι1. Μπορείς να παρουσιαστείς την πρώτη φορά,να πάρεις αναβολή την άλλη μέρα,μετά από π.χ. 6 μήνες να ξαναπαρουσιαστείς και να ξαναπάρεις αναβολή την επόμενη μέρα,να ξαναπαρουσιαστείς σε 6 μήνες πάλι και στην επόμεν αναβολή που θα πάρεις θα γίνει αυτομάτως Ι5. Δηλαδή άμα είσαι μέσα και πάρεις αναβολή 3 φορές γίνεσαι Ι5 όσο και να είσαι μέσα ακόμα και 1 μέρα.

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδεια εγω αυτο που καταλαβα απο την στρατιωτικη μου θητεια ειναι οτι με τοσους που για να γλυτωσουνε καποιους μηνες θητειας το παιζουνε τρελοι οι επιτροπες και γενικα ο στρατος (που ειναι και ανεκαθεν κομπλεξικοι...) σε ταλαιπορουν και σε ρεζιλευουν μεχρι αηδιας .Με αποτελεσμα καποια παιδεια που εχουνε σοβαρα θεματα και χρειαζονται το ι5 να τραβιουνται χωρις λογο (και μπορει μεσα απο αυτην την διαδικασια να κανουν και κακο στον εαυτο τους η σε καναν αλλο...)Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα! Και στην τελικη τοσο πολυ δυσκολο ειναι να ξυσεις τα αρχιδια σου 10 μηνακια, η ζωη εξω ειναι δυσκολοτερη θητεια και εκει τα ι5 δεν περνανε!!!!!(και δεν αναφερομαι το που και πως υπηρετησα εγω και το ποσο δυσκολα ηταν ισως το πραγματικο ι5 το γλυτωσα παρα τριχα...)

Επισκέπτης
Έχουμε γεμίσει γιωτόμπαλα σαν κοινωνία..

Άστα να πάνε τύπε
Αντί να τον πάρουν σβάρνα όλοι που θέλει να παρασιτίσει, κάθονται και γράφουν 4 σελίδες συμβουλές πως να βγάλει Ι5
Γαμημένη κωλοράτσα οι Έλληνες
Ούτε ΔΝΤ δεν τους κάνει καλά
Τούρκους θέλουν
Να τους γαμάνε και να τους μαστιγώνουν όλη μέρα

Επισκέπτης
χαχαχ ζηλεια ψωρα μωρη λιονταρινα....  :P

εγω δεν εχω Ι5 ισα ισα.... ειμαι σε πολυ καλη θεση
και εκει μεσα δεν μπαινεις αμα δεν εισαι νορμαλ που να κτυπιεσαι κατω
τωρα εσυ κατσε και γραφε βλακειες εδω απο την ζηλεια σου....

όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε φίλε
σε 5 μήνες να σε δω

ξύπνημα 11 η ώρα και με τις πιτζάμες θα ζητιανεύεις τη μάνα σου κάνα 10ευρο να βγάλεις τη βδομάδα

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά θα σας πω ένα περιστατικό που έζησα στο στρατό και θέλω να μου πείτε εσείς πως θα νιώθατε αν ήσασταν στη θέση του.
Ήταν ένα παληκάρι κοντά στα 22 ι1 και τους 9 μήνες που ήταν μέσα είχε υπηρετήσει κανονικά.Μια μέρα όμως κι ενώ ήθελε περίπου ένα μήνα για ν απολυθεί σε μία έξοδο του τον έπιασε η ασφάλεια να κάνει τσιγαριλίκι(χασίς).Τον φέρανε μέσα,τον κοίταξε ψυχολόγος και τελικά μετά από μερικές μέρες τον διώξανε με 6μηνη αναβολή.Αυτός μόλις άκουσε για την αναβολή δεν μιλιώτανε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.Εσείς τι θα κάνατε;

Επισκέπτης
Παιδιά θα σας πω ένα περιστατικό που έζησα στο στρατό και θέλω να μου πείτε εσείς πως θα νιώθατε αν ήσασταν στη θέση του.
Ήταν ένα παληκάρι κοντά στα 22 ι1 και τους 9 μήνες που ήταν μέσα είχε υπηρετήσει κανονικά.Μια μέρα όμως κι ενώ ήθελε περίπου ένα μήνα για ν απολυθεί σε μία έξοδο του τον έπιασε η ασφάλεια να κάνει τσιγαριλίκι(χασίς).Τον φέρανε μέσα,τον κοίταξε ψυχολόγος και τελικά μετά από μερικές μέρες τον διώξανε με 6μηνη αναβολή.Αυτός μόλις άκουσε για την αναβολή δεν μιλιώτανε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.Εσείς τι θα κάνατε;

αυτός είναι ο γαμημένος ακατανόμαστος ελληνικός κωλοστρατός
τιμωρεί τον λεβέντη που προτιμάει την κανονική θητεία και για να ξεχαστεί κάνει κάνα τσιγαράκι
και επιβραβέυει κάθε παράσιτο-καρκίνωμα που με τα κόλπα και τις τρίπλες του μπαμπά τη βγάζει λάδι με Ι26, Ι307 ή Ι17325

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συνηθως σε αυτους δινουνε 6μηνη αναβολη μετα βαζουν την αστυνομια να τους πιασει σαν πολιτες πια για να μην αμαυρωθει ο στρατος,οτι και καλα πιασανε στρατιωτει να καπνιζει χασισι

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Άστα να πάνε τύπε
Αντί να τον πάρουν σβάρνα όλοι που θέλει να παρασιτίσει, κάθονται και γράφουν 4 σελίδες συμβουλές πως να βγάλει Ι5
Γαμημένη κωλοράτσα οι Έλληνες
Ούτε ΔΝΤ δεν τους κάνει καλά
Τούρκους θέλουν
Να τους γαμάνε και να τους μαστιγώνουν όλη μέρα

τυπε στρατοκαυλος εισαι?? γουσταρεις να βαρας προσοχές στον κάθε βλάχο 22 χρονο λοχια που όποτε του καυλώνει θα δινει εντολές. Αμα γουσταρεις εσυ να τα καψωνια με γεια σου και χαρα σου.
Το παλικάρι έχει κατι καλύτερο να κάνει αυτη τη στιγμη στη ζωή του απο το να βαράει σκοπιές και να τρώει σαβούρα επι 9 μηνες. Αμα δεν μπορεις να το καταλάβεις αυτό δεν μπορώ να σε βοήθησω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω εχω μενει λιγακι πισω.Τη δεκαετια του '90  την πρωτη φορα επαιρνες αμεσως αναβολη 1ος ετους σου λεγανε ξανασκεψου το και ελα σε ενα χρονο.Τη δευτερη φορα σε μερικες ωρες αν επιμηνεις.Την τριτη φορα ομως σε πηγαινανε στρατιωτικο νοσοκομειο και σε ταλαιπωρουσανε κανα 15μερο και αν δεν εσπαγες επαιρνες το Ι5 ή Ι ευτυχια  :)Τωρα δεν ξερω τι γινεται

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη  εχεις παει φανταρος?
Εγω τη γλυτωσα σαν κατοικος εξωτερικου ειμαι με αναβολη.Μονιμος κατοικος εξωτερικου ειναι οποιος ζει στο εξωτερικο 11 χρονια ή ζει και εργαζεται 11 χρονια.Παιρνεις χαρτι απο το προξενειο οτι εισαι κατοικος εξωτερικου και το πηγαινεις στη στρατολογια και καθαριζεις.Αλλα δεν ειναι ευκολο να το αποδιξεις.Με εμενα δεν υπηρχε κανενα προβλημα γιατι ημουνα γνωστος και ξερανε οτι μενω εδω μονιμα.Ελλαδα δικαιουμε να μενω μεχρι 6 μηνες το χρονο συνεχομενα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045

η μαλακία είναι οτι πρέπει να ξανακάνεις την 20ημερη εκπαίδευση αν πάρεις αναβολή. και δέν έχει σημασία ποτε σου την δίνουν την αναβολή. μαλακία του και ο ψυχολόγος απλά διάβασε το τί λέει ο κανονισμός για χρήση απαγορευένων ουσιών.

Επισκέπτης
Εγω τη γλυτωσα σαν κατοικος εξωτερικου ειμαι με αναβολη.Μονιμος κατοικος εξωτερικου ειναι οποιος ζει στο εξωτερικο 11 χρονια ή ζει και εργαζεται 11 χρονια.Παιρνεις χαρτι απο το προξενειο οτι εισαι κατοικος εξωτερικου και το πηγαινεις στη στρατολογια και καθαριζεις.Αλλα δεν ειναι ευκολο να το αποδιξεις.Με εμενα δεν υπηρχε κανενα προβλημα γιατι ημουνα γνωστος και ξερανε οτι μενω εδω μονιμα.Ελλαδα δικαιουμε να μενω μεχρι 6 μηνες το χρονο συνεχομενα
Κοροιδο πιαστηκες,επρεπε να παρεις Ι5 ψυχολογικο αφου το δικαιουσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom