Νέα

Απαιτείτε παραπάνω υπηρεσίες από τα ξενοδοχεία ημιπαραμονής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s_aint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

s_aint

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν ένεκα οτι για προσωπικούς λόγους δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω το σπίτι μου για να κάνω ότι θέλω, έχω αρχίσει να είμαι τακτική πελάτισσα σε ξενοδοχεία τέτοιου στύλ.. Έχω πάει σε πάνω απο 20 στην Αθήνα/Πειραία/Γλυφάδα/Νέα Ερυθραια κτλ και όσο και ανετα και αν νιώθω, είναι κάποια πράγματα τα οποία γουστάρω και υπό νορμάλ συνθήκες θα έκανα σπίτι μου για να φτιάξω ατμόσφαιρα και σκηνικό αλλά δυστυχώς τα ξενοδοχεία ή δεν με αφήνουν να τα κάνω ή μου ζητούν πολλά χρήματα και το θεωρώ κοροιδία. Δεν είναι οτι το πολυαναλύω και χάνω το νόημα, απλά θέλω να δώ αν γενικά τα ξενοδοχεία ακολουθούν μια τακτική που σκοπό έχει μόνο να στα πάρουν.

Παραδειγμα 1.

Έχω κάνει κράτηση για σουιτα κόκκινη και έχω πάει 40 λεπτά νωρίτερα για να ζητήσω από τον ρεσεπτιονίστ να με αφήσει να βάλω μερικά κεριά στο δωμάτιο- είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου βλέπετε. Αλήθεια απλά να τα βάλω ήθελα και δεν είχα σκοπό να τα ανάψω και να καίνε χωρίς επίβλεψη. Μου είπαν οτι κάτι τέτοιο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας και αν θα ήθελα κεριά θα μπορούσα να είχα μεριμνήσει και να τους τηλεφωνήσω για να τοποθετήσουν εκείνοι κάποια ρεσό. Με έξτρα χρέωση. Αρνήθηκα.

Παράδειγμα 2.

Ζητησα από ξενοδοχείο όταν πήρα για την κρατηση να τον πάρω 10 λεπτά πρίν να μας έχει ήδη έτοιμο το τζακούζι. Όταν πήγαμε είχε ναι μεν νερό αλλά το είχε γεμίσει με κρύο. Μια άλλη φορά ζήτησα να μας το έχουν έτοιμο με ΚΑΥΤΟ νερό. Όταν μπήκαμε είχε τρίχες μέσα στο νερό. Την τελευταία φορά αφού είδα και αποείδα είπα να πάω εγώ νωρίτερα για να βάλω και ζεστό νερό και να το περάσω και με λίγο dettol- μην γελάτε. Μπήκα 20 λεπτά νωρίτερα και πιάσανε την ώρα check in αυτή που μπήκα για να το γεμίσω. Έλεος δηλαδή.. Τετάρτη πρωί ήταν. Έγω και ο ρεσεψιονιστ ημασταν στο ξενοδοχειο.

Παραδειγμα 3.
Δεν μας άφησαν να πάμε τα ποτά από το μπαρ στο δωμάτιο, είχαμε καθίσει γιατι το δωμάτιο δεν ήταν έτοιμο με την δικαιολογία ότι τα ποτά δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται. Μας είπαν μονο το ρουμ σερβις ειναι αρμόδιο για να μεταφέρει ποτά κτλ.

Παραδειγμα 4.

Ζητησα να δω δωματιο σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο γιατι είχα δεί οτι δεν είναι και τόσο ιδιαίτερα. Μου είπαν μόνο από φτογραφίες και από τον υπολογιστή..

Παράδειγμα 5.

Ζήτησα να μου βάλουν ροδοπέταλα σε τζακούζι. Μου ζήτησαν 25 ευρώ.

Παράδειγμα 6.

Ζήτησα να μου βάλουν λάδια για μασάζ, συγκεκριμένο ξενοδοχείο που τα εχει και στο προσπεκους του room service. Μου τα έβαλαν πριν την αφιξη αλλα μου έβαλαν λιγότερα από αυτά που έλεγε στο προσπκτους οτι είχε το σετ. Η χρέωση όμως παρέμεινε η ίδια.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

αλλαξε χοτελ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο :jerking: :jerking: :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλά κι εσύ δε τους ζήτησες και τίποτα παράλογο λέμε

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Eίχες δίκιο σε όλα. Απλά και μόνο δεν ξέρουν την δουλειά τους. Αναλυτικά στό 1. είχες δίκιο .εκτός αν την συγκεκριμένη στιγμή το ξενοδοχείο είχε 100% πληρότητα.  2. Και πάλι είχες δίκιο. Οι πιό πολλοί "ξενοδόχοι" και "receptionistes" είναι απόλυτα άσχετοι. 3. Τι είναι αυτά? δική τους ξενοδοχειακή είναι αυτή? 4. Επιτρέπεται να δεις το δωματιο ,συνοδεία groom ή receptioniste. 5. Toν κακό τους τον καιρό. Βασιλικό πολτό θα έβαζαν μέσα? 6. Μην το ψάχνεις . Αστα να πάνε. Το μόνο που σου γράφω είναι ότι δουλεύω σε ξενοδοχείο 5 αστέρων .Δεν τα γράφω αυτά από το κεφάλι μου. Γειά σου. SERAPIS.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μιλάμε για γαμιστρώνες κι ο άλλος συγκρίνει με 5άστερα :headbang: :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
έλα ντε, άμα θες τέτοια πράματα γιατί δεν κλείνεις σε κάνα καλύτερο ξενοδοχείο αντί να παραπονιέσαι γι'αυτά?  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είναι σαν να θες να πας να γαμήσεις στο Μεταξουργείο με 15 ευρώ,να παιρνεις τηλ μια ώρα πριν την τσατσά και να ζητάς σούσι.τζακούζι,πούρα μέσα στην τιμή.Αλίμονό της αν δε τα προσφέρει,τη γάμησε λέμε  :s&m_1:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παράδειγμα 5.

Ζήτησα να μου βάλουν ροδοπέταλα σε τζακούζι. Μου ζήτησαν 25 ευρώ.

Αχαχαχαχαχαχααχαχααχαχ, ροδοπέταλα και το μουνί της Χάϊδως.

Την άλλη φορά ζήτα και ένα δάφνινο στεφάνι για τον πούτσο σου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φαντάσου μόνο τι υποβοήθηση και σκηνικό θέλει ο γκόμενός της για να του σηκωθεί

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πλάκα πλάκα χωρίς ροδοπέταλα στο τζακούζι δε γαμάω ΠΟΤΕ
Από αυτό βγήκε η έκφραση "στον πούτσο μας λουλούδια?"

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ok ας το ονομάσουμε "ρομαντισμό" whatever

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κοπελα ειναι καλε!

Κοπέλλα, άντρας. Για τον πούτσο είναι.

Παραδειγμα 1.

Έχω κάνει κράτηση για σουιτα κόκκινη και έχω πάει 40 λεπτά νωρίτερα για να ζητήσω από τον ρεσεπτιονίστ να με αφήσει να βάλω μερικά κεριά στο δωμάτιο- είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου βλέπετε. Αλήθεια απλά να τα βάλω ήθελα και δεν είχα σκοπό να τα ανάψω και να καίνε χωρίς επίβλεψη. Μου είπαν οτι κάτι τέτοιο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας και αν θα ήθελα κεριά θα μπορούσα να είχα μεριμνήσει και να τους τηλεφωνήσω για να τοποθετήσουν εκείνοι κάποια ρεσό. Με έξτρα χρέωση. Αρνήθηκα.

40 λεπτά δεν θέλει ούτε ο καντηλανάφτης του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη για να ανάψει όλα τα μανουάλια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν μπορεί να πάει κανονικά στην ώρα που έκλεισε το δωμάτιο να ανάψει κεριά, να γεμίσει τα τζακούζια, να στρώσει τις λεοντές, να ανάψει το τζάκι, να φορέσει τη στολή της βαμπιρέλας, να κάνει ό,τι θέλει τεσπα και απλά να πει στον άλλο να έρθει κάνα 20λεπτο αργότερα?  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το συμπέρασμα απ΄όλα αυτά είναι: Oι άνθρωποι που δουλεύουν στα ξενοδοχεία ημιπαραμονής έχουν ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΗ υπομονή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom