Νέα

Απαγόρευση διαφήμισης από τον ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μεγαλε εσυ εισαι μπαφοκ μεχρι το μεδουλι
και εννοειται οτι δεν εχεις πληρωσει ποτε εφορια
εχεις κλεψει τα απιστευτα και τωρα εξισωνεις τους παντες με εσενα
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
μεγαλε εσυ εισαι μπαφοκ μεχρι το μεδουλι
και εννοειται οτι δεν εχεις πληρωσει ποτε εφορια
εχεις κλεψει τα απιστευτα και τωρα εξισωνεις τους παντες με εσενα
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.
μπαφόκ; Εννοείς ΠΑΣΟΚ; Δε ψηφίζω ΠΑΣΟΚ αν εννοείς αυτό. Τώρα τα άλλα που λες, απλά τα υποθέτεις. Και όπως ανέφερα, είμαι σίγουρος πως υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν φάει λεφτά, αλλά όχι και να μου πείτε τώρα πως ο μέσος Έλληνας τρώει λιγότερα από τους πολιτικούς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αν είναι να πληρώσουμε αναλογικά να είσαι σίγουρος πως ο μέσος Έλληνας της κομπίνας και της φοροδιαφυγής θα πληρώσει πολύ παραπάνω από τους πολιτικούς.
Και εσυ να εισαι σιγουρος οτι αμα ηξερες τι εχουν κλέψει δε θα το λέγες αυτό :grin:
Υ.Γ. Η γυναίκα του είναι τρελό cougar.
Τυπε και εδώ τα εχεις μπερδέψει :2funny: Μilf ειναι οχι cougar

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και εσυ να εισαι σιγουρος οτι αμα ηξερες τι εχουν κλέψει δε θα το λέγες αυτό :grin:Τυπε και εδώ τα εχεις μπερδέψει :2funny: Μilf ειναι οχι cougar

Δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο για όλους τους να κλέψουν τα ίδια υψηλά ποσά. Σίγουρα ένας υπουργός εθνικής άμυνας ή υγείας μπορεί να κλέψει πολύ περισσότερα από έναν βουλευτή που δεν έχει υπουργείο.

Πολλές φορές τα ποσά υπερβάλλονται από ειδήσεις μόνο και μόνο για να πουλήσουν.

Ρε συ η γυναίκα του είναι 43! Πράγματι είναι MILF.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μπαφόκ; Εννοείς ΠΑΣΟΚ; Δε ψηφίζω ΠΑΣΟΚ αν εννοείς αυτό. Τώρα τα άλλα που λες, απλά τα υποθέτεις. Και όπως ανέφερα, είμαι σίγουρος πως υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν φάει λεφτά, αλλά όχι και να μου πείτε τώρα πως ο μέσος Έλληνας τρώει λιγότερα από τους πολιτικούς.
φιλε κατ' αρχας ενας δημοσιος υπαλληλος δεν μπορει να αποκρυψει κατι απο την εφορια.
κατα δευτερον πως μπορεις να συγκρινεις τα 10 ευρω που δε θα εμφανισει καποιος απο ενα ψιλικατζιδικο με τα σκανδαλα κοσκωτα, ρουσοπουλου, λαλιωτη, τσοχατζοπουλου?
ποσα λεφτα παιρνουν τα κομματα? ποσα λεφτα οι πολιτικοι? σε ποσες επιτροπες ειναι? σε ποσα εξοπλιστικα ειναι? ποσες υπερτιμολογησεις κανουν?

ρε παιδια ελεος εδω μεσα, κανεις δε ζει σ' αυτη τη χωρα?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
φιλε κατ' αρχας ενας δημοσιος υπαλληλος δεν μπορει να αποκρυψει κατι απο την εφορια.
κατα δευτερον πως μπορεις να συγκρινεις τα 10 ευρω που δε θα εμφανισει καποιος απο ενα ψιλικατζιδικο με τα σκανδαλα κοσκωτα, ρουσοπουλου, λαλιωτη, τσοχατζοπουλου?
ποσα λεφτα παιρνουν τα κομματα? ποσα λεφτα οι πολιτικοι? σε ποσες επιτροπες ειναι? σε ποσα εξοπλιστικα ειναι? ποσες υπερτιμολογησεις κανουν?

ρε παιδια ελεος εδω μεσα, κανεις δε ζει σ' αυτη τη χωρα?
Ένας δημόσιος υπάλληλος κατ'αρχήν κλέβει το κράτος όπως φαίνονται τα πράγματα. Όμως αναφέρομαι σε άτομα που κάνουν έξτρα λεφτά από δραστηριότητες που δε δηλώνουν. Και οι δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν τέτοια. Ιδιαίτερα, μεταφορές κλπ. Προσωπικά γνωρίζω τρεις δημόσιους υπαλλήλους. Ο ένας βγάζει κάπου 600 μαύρα το μήνα, ο άλλος κάπου 300 και ο τρίτος παίρνει τα παπάρια μου χαχααχαχα, δε βγάζει τίποτα.

Ο Κοσκωτάς δεν ήταν πολιτικός. Ξαναείπα, όλοι κλέβουν, αλλά αυτό που κλέβει ο λαός σαν σύνολο υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που κλέβουν οι πολιτικοί.

Εσύ πρέπει να ξυπνήσεις και να δεις την αλήθεια, όλη η Ευρώπη μας λέει φοροφυγάδες και δεν έχει άδικο και εσύ προσπαθείς να αποδείξεις πως φταίνε μόνο οι πολιτικοί μας. Είναι δυνατόν; Ας μη συνεχίσουμε άλλο αυτή την άγονη συζήτηση. Η απλή αριθμητική δε λέει ψέματα.

Πάρτε και αυτό που ταιριάζει στην περίσταση της άρνησης της ευθύνης μας.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οταν λες ολη η ευρωπη εννοεις τη γερμανια που εγινε χωρα επειδη δε ζητησαμε ποτε τα κατοχικα δανεια? και δεν απαιτησαμε πολεμικες αποζημιωσεις?
ολοι φοροδιαφευγουν, σε ολον τον κοσμο, δεν καταλαβαινω αυτη τη μανια που εχει πιασει εσας τους ξενολαγνους οτι ολοι ειναι καλυτεροι κ εμεις ειμαστε οι χειροτεροι.
κανεις δε δουλευει οσο δουλευει ενας ελληνας. αποδεδειγμενα με στατιστικες.
οι πολιτικοι τοσα χρονια τρωγανε λεφτα και μας πετουσαν κ εμας κανα κοκκαλακι και χαιρομασταν.
τωρα οι ευρωπαιοι ζητανε τα λεφτα που μας δανεισαν, ενω ηξεραν οτι δε θα τα παρουν ποτε, και οι πολιτκοι λενε μαζι τα φαγαμε. ε οχι ρε φιλε, δεν τα φαγαμε μαζι. οσα τρωει μια χωρα τα τρωνε 300 ατομα μονοι τους.
ο δημοσιος υπαλληλος και ο μισθωτος ειναι οι μονοι που εχουν πληρωσει εφορια σ' αυτη τη χωρα.
οποιοσδηποτε επαγγελματιας κοιταζει την παρτη του.

και στην τελικη, εκ του αποτελεσματος κρινοντας, καλα κανει.

γιατι ουτε σχολεια εχουμε, ουτε νοσοκομεια, ουτε συνταξη, ουτε τιποτα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το να κατηγορείς πως κάποιος έκλεψε πιο πολλά λεφτά από κάποιον άλλον δε το δέχομαι. Ο καθένας κλέβει όσα μπορεί. Νομίζεις πως ο Γιαννάκης που έκλεψε 300 ευρώ, δε θα έκλεβε 20.000.000 αν μπορούσε; Εγώ προσωπικά έχω βρεθεί σε θέση να κλέψω από την εφορία κάπου 2000 ευρώ με μια και μόνο συναλλαγή που έκανα. Τα άλλα είναι μικροπράγματα που πλέον τα έχω κόψει.

Η διαφορά όμως βρίσκεται εδώ: πως 300 άτομα, βάλε 500 άτομα κλέβουν συνολικά από το κράτος με παράνομες συναλλαγές και βίσματα και δε ξέρω και γω πως, ας πούμε 500.000.000 ευρώ το χρόνο. Υπερβολικό ακούγεται αλλά ας το υποθέσουμε. Αν 500.000 Έλληνες κλέβουν από 10 ευρώ ο καθένας τη μέρα από την εφορία (μη μου πείτε πως είναι απίθανο ποσό! Ψιλικατζίδικα, φαγάδικα, φωτοτυπίες, ρούχα και ότι μαγαζί θες) μέσα σε μια μέρα η εφορία έχει χάσει 5.000.000 την ημέρα. Υπολόγισε πόσα είναι στο χρόνο.

Ας μη λέμε λοιπόν πως δε φταίμε. Εμείς φταίμε και όταν μας το λένε θέλουμε να τους τιμωρήσουμε επειδή λένε την αλήθεια. Όποιος θυμώνει με τον Πάγκαλο που λέει αλήθειες είναι μεγάλο τομάρι.

Υ.Γ. Η γυναίκα του είναι τρελό cougar.
τα παραλες.ειπαμε πεφτει κλεψιμο αλλα οχι και 10 ευρω τη μερα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μα σκεψου να κλεβει ενα ψιλικατζιδικο 10 τη μερα, παει ενα 3χιλιαρο το μηνα... αυτο δεν ειναι ψιλικατζιδικο, η κοτα με τα χρυσα αυγα ειναι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φοβερη διαφημιση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
οταν λες ολη η ευρωπη εννοεις τη γερμανια που εγινε χωρα επειδη δε ζητησαμε ποτε τα κατοχικα δανεια? και δεν απαιτησαμε πολεμικες αποζημιωσεις?
ολοι φοροδιαφευγουν, σε ολον τον κοσμο, δεν καταλαβαινω αυτη τη μανια που εχει πιασει εσας τους ξενολαγνους οτι ολοι ειναι καλυτεροι κ εμεις ειμαστε οι χειροτεροι.
κανεις δε δουλευει οσο δουλευει ενας ελληνας. αποδεδειγμενα με στατιστικες.
οι πολιτικοι τοσα χρονια τρωγανε λεφτα και μας πετουσαν κ εμας κανα κοκκαλακι και χαιρομασταν.
τωρα οι ευρωπαιοι ζητανε τα λεφτα που μας δανεισαν, ενω ηξεραν οτι δε θα τα παρουν ποτε, και οι πολιτκοι λενε μαζι τα φαγαμε. ε οχι ρε φιλε, δεν τα φαγαμε μαζι. οσα τρωει μια χωρα τα τρωνε 300 ατομα μονοι τους.
ο δημοσιος υπαλληλος και ο μισθωτος ειναι οι μονοι που εχουν πληρωσει εφορια σ' αυτη τη χωρα.
οποιοσδηποτε επαγγελματιας κοιταζει την παρτη του.

και στην τελικη, εκ του αποτελεσματος κρινοντας, καλα κανει.

γιατι ουτε σχολεια εχουμε, ουτε νοσοκομεια, ουτε συνταξη, ουτε τιποτα.

Δε ζητήσαμε πολεμικές αποζημιώσεις; Ζητήσαμε και πήραμε, αλλά όχι από Γερμανία. Η Γερμανία όμως γαμήθηκε τελείως με τις αποζημιώσεις που πλήρωσε. Κοίτα πως ανέκαμψε επειδή οι άνθρωποι εκεί πληρώνουν φόρους. Ήταν ένα ερείπιο και είναι η μεγαλύτερη δύναμη.

Το να λες πως όσα τρώει όλη η χώρα μπορεί να τα φάνε όλοι οι πολιτικοί μόνοι τους σημαίνει πως δε ξέρεις αριθμητική.

Όσο παραπάνω και να δουλεύει ένας Έλληνας, αν φοροδιαφεύγει, φοροδιαφεύγει. Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Από τη στιγμή που μας δάνεισαν, λογικό να τα θέλουν πίσω. Τι νομίζεις; Θα μας τα χάριζαν από την καλή τους την καρδιά; Αν φερόμασταν εμείς καλύτερα δε θα χρωστάγαμε.

Κάνεις λάθος για μισθωτούς και δημόσιους υπαλλήλους. Τρώνε όσο μπορούνε και αυτοί με μαύρα χρήματα που βγάζουν αριστερά και δεξιά. Το να το αρνείσαι είναι εθελοτυφλία. Το ότι επίσης οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ο καρκίνος του Ελληνικού κράτους είναι επίσης γνωστό. Δε χρειάζονται δικαιολογία. Μπορεί να υπάρχουν 10 τίμιοι ανά 1000 που μπήκαν με βίσμα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παραπάνω εννοείς. Ένα ψιλικατζίδικο/περίπτερο/εστιατόριο/ταβέρνα που κυρίως μέχρι πριν μερικά χρόνια είχε 18% εφορία στα προϊόντα του αρκούσε να πουλήσει πράγματα αξίας 55.6 ευρώ, αν δεν έκοβε αποδείξεις, έκλεβε από το κράτος 10 ευρώ. Θα μου πεις πως ένα ψιλικατζίδικο, ένα περίπτερο ή ένα εστιατόριο, στο μήκος μιας ημέρας, δεν άφηνε 55.6 ευρώ να του "ξεφύγουν" από την εφορία; Προφανώς ήταν παραπάνω.

Τώρα ο Φ.Π.Α. έχει αυξηθεί αλλά η φοροδιαφυγή ευτυχώς μειώνεται και γκρινιάζει ο κόσμος.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Δε ζητήσαμε πολεμικές αποζημιώσεις; Ζητήσαμε και πήραμε, αλλά όχι από Γερμανία. Η Γερμανία όμως γαμήθηκε τελείως με τις αποζημιώσεις που πλήρωσε. Κοίτα πως ανέκαμψε επειδή οι άνθρωποι εκεί πληρώνουν φόρους. Ήταν ένα ερείπιο και είναι η μεγαλύτερη δύναμη.

Το να λες πως όσα τρώει όλη η χώρα μπορεί να τα φάνε όλοι οι πολιτικοί μόνοι τους σημαίνει πως δε ξέρεις αριθμητική.

Όσο παραπάνω και να δουλεύει ένας Έλληνας, αν φοροδιαφεύγει, φοροδιαφεύγει. Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Από τη στιγμή που μας δάνεισαν, λογικό να τα θέλουν πίσω. Τι νομίζεις; Θα μας τα χάριζαν από την καλή τους την καρδιά; Αν φερόμασταν εμείς καλύτερα δε θα χρωστάγαμε.

Κάνεις λάθος για μισθωτούς και δημόσιους υπαλλήλους. Τρώνε όσο μπορούνε και αυτοί με μαύρα χρήματα που βγάζουν αριστερά και δεξιά. Το να το αρνείσαι είναι εθελοτυφλία. Το ότι επίσης οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ο καρκίνος του Ελληνικού κράτους είναι επίσης γνωστό. Δε χρειάζονται δικαιολογία. Μπορεί να υπάρχουν 10 τίμιοι ανά 1000 που μπήκαν με βίσμα.

Τά πάντα είχαν σφραγίδα πολιτικής απόφασης. Έτσι ''έτρεχε'' ή χώρα. Ο πληθυσμός είναι το κάτω κεφάλι, τό πάνω είναι ή ιθύνουσα τάξη. Παντού. Δέν μπορεί ό έμπορος νά εξισώνεται σέ ευθύνη μέ τόν πρεζάκια. Κλείναμε τό μάτι στόν κόσμο φοροσυλλεκτικά προκειμένου να τού κρατάμε τα μάτια κλειστά μακριά από το χοντρό παιχνίδι καί το βέβαιο κακό μέλλον του, δέν αποτελεί δικαιολογία συνενοχής, αποτελεί κορυφαία ευθύνη πού αλαζονικά ή ίδια ιθύνουσα τάξη προσπαθεί νά μεταλλάξει σέ προπαγανδιστικό άλλοθι πρός τά έξω. ''Κυβερνώ ένα διεφθαρμένο λαό''. Στά σοβαρά, έχει ακουστεί αυτό επίσημα πρός εταίρους ακόμα καί από Κολομβιανό π.χ. πολιτικό; Get a grip.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τά πάντα είχαν σφραγίδα πολιτικής απόφασης. Έτσι ''έτρεχε'' ή χώρα. Ο πληθυσμός είναι το κάτω κεφάλι, τό πάνω είναι ή ιθύνουσα τάξη. Παντού. Δέν μπορεί ό έμπορος νά εξισώνεται σέ ευθύνη μέ τόν πρεζάκια. Κλείναμε τό μάτι στόν κόσμο φοροσυλλεκτικά προκειμένου να τού κρατάμε τα μάτια κλειστά μακριά από το χοντρό παιχνίδι καί το βέβαιο κακό μέλλον του, δέν αποτελεί δικαιολογία συνενοχής, αποτελεί κορυφαία ευθύνη πού αλαζονικά ή ίδια ιθύνουσα τάξη προσπαθεί νά μεταλλάξει σέ προπαγανδιστικό άλλοθι πρός τά έξω. ''Κυβερνώ ένα διεφθαρμένο λαό''. Στά σοβαρά, έχει ακουστεί αυτό επίσημα πρός εταίρους ακόμα καί από Κολομβιανό π.χ. πολιτικό; Get a grip.

Καλά όλα αυτά όμως στην ουσία δεν είπες τίποτα. Απλά γύρισες και είπες πως λέω μαλακίες χωρίς να εξηγήσεις το γιατί και τι μαλακίες λέω.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Εγώ νομίζω πως μαλακίζεστε. Ο Πάγκαλος είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας. Όπως και ο Βενιζέλος.

Πάντα έξυπνος, μιλάει με ακρίβεια (εκτός από όταν είναι θυμωμένος χαχαχαχα) και εκεί που πρέπει.

Ποιος νομίζει δηλαδή ότι έχει άδικο στο "μαζί τα φάγαμε"; Εγώ δε ξέρω Έλληνα που να μην έχει κλέψει την εφορία, πραγματικά μια μέρα μέτρησα όλους τους φίλους και γνωστούς που έχω και μπορώ να γνωρίζω αν έχουν κλέψει με τον Α ή τον Β τρόπο την εφορία και βρήκα πως 46 άτομα έχουν κλέψει και μάλιστα αρκετά μεγάλα ποσά.

Ο λαϊκισμός είναι εύκολο καταφύγιο των πραγματικών ενόχων. Εύκολο να δείχνουμε την κυβέρνηση και να την κατηγορούμε όταν ο πραγματικός ένοχος είμαστε εμείς.

Κατηγορούμε τους βουλευτές επειδή είναι υψηλόμισθοι, λες και τα λεφτά που αυτοί κλέψαν είναι αρκετά για να προκαλέσουν το έλλειμμα της Ελλάδος. Ζηλεύουμε που αυτοί παίρνουν πιο πολλά από εμάς και έτσι τους κράζουμε.

Εγώ νομίζω πως έχεις μπερδέψει την εξυπνάδα με την πονηριά. Αν ήταν έξυπνος και αυτός και όλοι οι υπόλοιποι από το συνάφι του τώρα δεν θα είχαμε φτάσει καν εδώ που έχουμε φτάσει. Ότι εξυπνάδα και αν έχει εξαντλείται στην πονηριά που φέρνει μόνο αρνητικά αποτελέσματα για όλους τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα όχι θέση ευθύνης να μην αξίζει παρά μόνο φυλακή.
Ο Έλληνας είναι μεγάλος μαλάκας. Μαζί τα φάγαμε κύριοι. Αυτοί που το αρνούνται επειδή πραγματικά δε έκλεψαν είναι εξαιρέσεις.
Παρεμπίπτοντος εγώ προσωπικά που πέφτω στις εξαιρέσεις και την πληρώνω πολύ ακριβά τι θα έπρεπε να κάνω στο Πάγκαλο και σε κάθε κύριο Πάγκαλο αυτή την στιγμή, για πες. Να τον συγχωρήσω; Να τον λυπηθώ; Η λογική σου/του φίλε μου είναι πάνω στην οποία πατάει κάθε βρομιάρης σε αυτή την χώρα για να σώσει το  τομάρι του, εμπλέκει και άλλους για να έχει πισινή και να το βουλώνουν/αλληλοκαλύπτονται μεταξύ τους. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, είναι φύση αδύνατο να εμπλακούν οι πάντες ακόμα και να το θέλανε, και τώρα που τα αποτελέσματα από την βλακεία τους έχει αγγίξει και αυτούς που δεν έφταιξαν σε τίποτα λένε κάτι βλακείες σαν και αυτές για να συσπειρώσουν τύπους σαν και εσένα να τους προστατέψουν.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Καλά όλα αυτά όμως στην ουσία δεν είπες τίποτα. Απλά γύρισες και είπες πως λέω μαλακίες χωρίς να εξηγήσεις το γιατί και τι μαλακίες λέω.

Ποιός είπε ότι λές μαλακίες; Έγραψα ότι η ιθύνουσα τάξη έκλεινε φοροσυλλεκτικά τό μάτι στόν πληθυσμό. Καί φυσικά κάθε ιδιώτης επωφελείται πρόσκερα, από τέτοιες δυνατότητες, παγκοσμίως. Το θέμα είναι η συνυπευθινότητα πού καλλιεργούν. Καί απλά δέν είναι της ίδιας τάξης με τους ιθύνοντες. Φυσικά, λογικά, ξεκάθαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom