Νέα

Απαγόρευση διαφήμισης από τον ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
...Ενθυμούμενος τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ γονίδια του παππού του, ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ (!!) - εν έτει 2011- τη ΦΟΒΕΡΗ διαφήμιση του ΣΕΦΕΡΛΗ (ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ!!!). ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
...Ενθυμούμενος τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ γονίδια του παππού του, ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ (!!) - εν έτει 2011- τη ΦΟΒΕΡΗ διαφήμιση του ΣΕΦΕΡΛΗ (ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ!!!). ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ασε...κοπηκαν οι εξορμησεις τωρα τελευταια στα ψητοπολεια και στις ταβερνες και εχει ζοχαδες :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Kατα μάνα - κατά κύρη
κατα γιό και νοικοκύρη

ή

το αίμα ναρό δεν γίνεται

και άμα γίνει δεν θολόνει

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καθιστε ρε παιδια..εγω τον Σεφερλη τον συμπαθω πολυ και τον Πανγκαλο τον εγω γραμενο...αλλα δεν μπορει ο καθενας να βγαζει μια διαφημιση και να λεει οτι μ......α θελει.αυτος δεν ηταν που ειχε να πληρωσει στο δελφιναριο ενσημα και δημοτικα τελη και χρονια και πηγε αυτοφορο?ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
        :coffee:  Το λεξιλόγιο και οι φράσεις της ελληνικής γλώσσας δεν ανήκουν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.  Αν ο  :shit:Πάγκαλος  ντρέπεται για ό,τι είπε πρόβλημά  του. Το φασισταριό    :police:  δε θα μας πει και τι λόγια - αρεστά ή μή - θα χρησιμοποιήσουν στις διαφημίσεις. 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
[move][size=50pt][glow=green,2,300]ΧΟΥΝΤΑ[/glow][/size][/move]

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
fotia+k+tsekouri.jpg

Επισκέπτης
αυτος δεν ηταν που ειχε να πληρωσει στο δελφιναριο ενσημα και δημοτικα τελη και χρονια και πηγε αυτοφορο?

Τα πάντα όλα πλήρωνε
απλά ξαφνικά αποφάσισε ο "ψηλός" που παρίστανε το δήμαρχο
να τον πετάξει έξω από το θέατρο
χωρίς να έχει λήξει το μισθωτήριο
και ενώ κατέβαλε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ.

Οι δικαστικές διαμάχες δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
θα κανει μπουζουκια με Λε-πα φετος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
"Με σημαντική δράση στο φοιτητικό κίνημα και ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη, διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στον αντιδικτατορικό αγώνα με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από την χούντα το 1968."

Κατι ξέραν αυτοι που την αφαίρεσαν :grin:

Ο χοντρός απο τον πολύ αντιδικτατορικό που έκανε  πάει τώρα  να τους τουμπεκιάσει όλους αντιδικτατορικά και "δημοκρατικά"

www.inews.gr/143/o-pagkalos-zita-apo-ti-zougla-ta-stoicheia-oson-ton-scholiasan-arnitika-sto-blog-tis.htm]Ο Πάγκαλος ζητά από τη zougla τα στοιχεία όσων τον σχολίασαν αρνητικά στο blog της![/url] :grin: :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μην ακουσει ο παγκαλος οτι τον σχολιαζετε, θα ρωτησει τα κοριτσια στα στουντιο τα στοιχεια σας......

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εγώ νομίζω πως μαλακίζεστε. Ο Πάγκαλος είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας. Όπως και ο Βενιζέλος.

Πάντα έξυπνος, μιλάει με ακρίβεια (εκτός από όταν είναι θυμωμένος χαχαχαχα) και εκεί που πρέπει.

Ποιος νομίζει δηλαδή ότι έχει άδικο στο "μαζί τα φάγαμε"; Εγώ δε ξέρω Έλληνα που να μην έχει κλέψει την εφορία, πραγματικά μια μέρα μέτρησα όλους τους φίλους και γνωστούς που έχω και μπορώ να γνωρίζω αν έχουν κλέψει με τον Α ή τον Β τρόπο την εφορία και βρήκα πως 46 άτομα έχουν κλέψει και μάλιστα αρκετά μεγάλα ποσά.

Ο λαϊκισμός είναι εύκολο καταφύγιο των πραγματικών ενόχων. Εύκολο να δείχνουμε την κυβέρνηση και να την κατηγορούμε όταν ο πραγματικός ένοχος είμαστε εμείς.

Κατηγορούμε τους βουλευτές επειδή είναι υψηλόμισθοι, λες και τα λεφτά που αυτοί κλέψαν είναι αρκετά για να προκαλέσουν το έλλειμμα της Ελλάδος. Ζηλεύουμε που αυτοί παίρνουν πιο πολλά από εμάς και έτσι τους κράζουμε.

Ο Έλληνας είναι μεγάλος μαλάκας. Μαζί τα φάγαμε κύριοι. Αυτοί που το αρνούνται επειδή πραγματικά δε έκλεψαν είναι εξαιρέσεις.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Εγώ νομίζω πως μαλακίζεστε. Ο Πάγκαλος είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας. Όπως και ο Βενιζέλος.

Πάντα έξυπνος, μιλάει με ακρίβεια (εκτός από όταν είναι θυμωμένος χαχαχαχα) και εκεί που πρέπει.

Ποιος νομίζει δηλαδή ότι έχει άδικο στο "μαζί τα φάγαμε"; Εγώ δε ξέρω Έλληνα που να μην έχει κλέψει την εφορία, πραγματικά μια μέρα μέτρησα όλους τους φίλους και γνωστούς που έχω και μπορώ να γνωρίζω αν έχουν κλέψει με τον Α ή τον Β τρόπο την εφορία και βρήκα πως 46 άτομα έχουν κλέψει και μάλιστα αρκετά μεγάλα ποσά.

Ο λαϊκισμός είναι εύκολο καταφύγιο των πραγματικών ενόχων. Εύκολο να δείχνουμε την κυβέρνηση και να την κατηγορούμε όταν ο πραγματικός ένοχος είμαστε εμείς.

Κατηγορούμε τους βουλευτές επειδή είναι υψηλόμισθοι, λες και τα λεφτά που αυτοί κλέψαν είναι αρκετά για να προκαλέσουν το έλλειμμα της Ελλάδος. Ζηλεύουμε που αυτοί παίρνουν πιο πολλά από εμάς και έτσι τους κράζουμε.

Ο Έλληνας είναι μεγάλος μαλάκας. Μαζί τα φάγαμε κύριοι. Αυτοί που το αρνούνται επειδή πραγματικά δε έκλεψαν είναι εξαιρέσεις.
ενταξει, εσυ εισαι κλωνος του παγκαλου

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

αγαπητε οντως η λαμογια και κυριως η φοροδιαφυγη ηταν και ειναι το αγαπημενο σπορ των ελληνων.και σε τελικη αναλυση καθε χωρα ισως να εχει και τους πολιτικους που της αξιζει.ετσι και εμεις εχουμε ολα αυτα τα διαπλεκομενα λαμογια που μοστραρονται στα καναλια των αφεντικων τους εκδοτων και επιχειρηματιων.δυστυχως η ετυχως εοχυμε δυο κομματα που εναλλασονται στην εξουσια.αν δεν μπορουμε να τα εξαφανισουμε τουλαχιστον ας τους δωσουμε να καταλαβουν οτι τα λαμογια πρεπει να διωχνουν οπως και να μπει ενα τερμα στην οικογενιοκρατια η οποια υπαρχει σε ολα τα κρατη αμερικη κ.τ.λ. οχι μονο ελλαδα απλως εδω παραγινε.και το σημαντικοτερο οκ ολοι μας φαγαμε καναμε τις ελληνικες λαμογιες οι οποιες δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο αλλα και ευρωπαικο και αμερικανικο για να λεμε ολη την αληθεια γιατι αρκετα με την αυτοδησφημιση μας αλ΄λα αγαπητε αλλο το τι φαγανε αυτα τα πολιτικα δημοσιογραφικα επιχειρηματικα λαμογια με μιζες δουλειες αλλες κ.τ.λ. και αλλο ο νικος η ο γιαννης που εκλεψε 300 ευρω απο την εφορια.και οι δυο φταινε αλλα δεν μπαινουν στην ιδια ζυγαρια.παντως καλα κανει το ρκατος και κυνηγαει τον ελληνα στην φοροδιαφυγη.απλως δεν το κανει οχι ακομα τουλαχιστον με αποτελεμσατικο τροπο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ποιος νομίζει δηλαδή ότι έχει άδικο στο "μαζί τα φάγαμε";
Ελα ρε τύπε δεν ειναι πυρηνικη φυσική για να καταλάβεις οτι αυτο που λέει ο Πάγκαλος ειναι δουλεμα στα μουτρα του ηλίθιου λαού ο οποίος περιμένει πρώτα  να ψωμολυσσάξει για να ξηγηθεί στους Πάγκαλους όπως τους αρμόζει.
Απλά πραγματάκια.
Αρχικά υπάρχει ενα ποσοστό που δεν έφαγε αλλά κυρίως αυτοι που ας πάμε φάγαν καλούνται τώρα να τα δώσουν πίσω τύπε μου.
Σε αντίθεση με το Πάγκαλο τον Ακη κλπ οι οποίοι φάγαν πιο πολλοί απο όλους και στο τέλος δε θα επιστρέψουν τίποτα.
[size=14pt]Αν τα φάγαμε μαζί να τα πληρώσουμε  μαζί και αναλογικά τύπε μου[/size]
Το πιασες το υπονοούμενο? :grin:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αγαπητε οντως η λαμογια και κυριως η φοροδιαφυγη ηταν και ειναι το αγαπημενο σπορ των ελληνων.και σε τελικη αναλυση καθε χωρα ισως να εχει και τους πολιτικους που της αξιζει.ετσι και εμεις εχουμε ολα αυτα τα διαπλεκομενα λαμογια που μοστραρονται στα καναλια των αφεντικων τους εκδοτων και επιχειρηματιων.δυστυχως η ετυχως εοχυμε δυο κομματα που εναλλασονται στην εξουσια.αν δεν μπορουμε να τα εξαφανισουμε τουλαχιστον ας τους δωσουμε να καταλαβουν οτι τα λαμογια πρεπει να διωχνουν οπως και να μπει ενα τερμα στην οικογενιοκρατια η οποια υπαρχει σε ολα τα κρατη αμερικη κ.τ.λ. οχι μονο ελλαδα απλως εδω παραγινε.και το σημαντικοτερο οκ ολοι μας φαγαμε καναμε τις ελληνικες λαμογιες οι οποιες δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο αλλα και ευρωπαικο και αμερικανικο για να λεμε ολη την αληθεια γιατι αρκετα με την αυτοδησφημιση μας αλ΄λα αγαπητε αλλο το τι φαγανε αυτα τα πολιτικα δημοσιογραφικα επιχειρηματικα λαμογια με μιζες δουλειες αλλες κ.τ.λ. και αλλο ο νικος η ο γιαννης που εκλεψε 300 ευρω απο την εφορια.και οι δυο φταινε αλλα δεν μπαινουν στην ιδια ζυγαρια.παντως καλα κανει το ρκατος και κυνηγαει τον ελληνα στην φοροδιαφυγη.απλως δεν το κανει οχι ακομα τουλαχιστον με αποτελεμσατικο τροπο.

Το να κατηγορείς πως κάποιος έκλεψε πιο πολλά λεφτά από κάποιον άλλον δε το δέχομαι. Ο καθένας κλέβει όσα μπορεί. Νομίζεις πως ο Γιαννάκης που έκλεψε 300 ευρώ, δε θα έκλεβε 20.000.000 αν μπορούσε; Εγώ προσωπικά έχω βρεθεί σε θέση να κλέψω από την εφορία κάπου 2000 ευρώ με μια και μόνο συναλλαγή που έκανα. Τα άλλα είναι μικροπράγματα που πλέον τα έχω κόψει.

Η διαφορά όμως βρίσκεται εδώ: πως 300 άτομα, βάλε 500 άτομα κλέβουν συνολικά από το κράτος με παράνομες συναλλαγές και βίσματα και δε ξέρω και γω πως, ας πούμε 500.000.000 ευρώ το χρόνο. Υπερβολικό ακούγεται αλλά ας το υποθέσουμε. Αν 500.000 Έλληνες κλέβουν από 10 ευρώ ο καθένας τη μέρα από την εφορία (μη μου πείτε πως είναι απίθανο ποσό! Ψιλικατζίδικα, φαγάδικα, φωτοτυπίες, ρούχα και ότι μαγαζί θες) μέσα σε μια μέρα η εφορία έχει χάσει 5.000.000 την ημέρα. Υπολόγισε πόσα είναι στο χρόνο.

Ας μη λέμε λοιπόν πως δε φταίμε. Εμείς φταίμε και όταν μας το λένε θέλουμε να τους τιμωρήσουμε επειδή λένε την αλήθεια. Όποιος θυμώνει με τον Πάγκαλο που λέει αλήθειες είναι μεγάλο τομάρι.

Υ.Γ. Η γυναίκα του είναι τρελό cougar.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ελα ρε τύπε δεν ειναι πυρηνικη φυσική για να καταλάβεις οτι αυτο που λέει ο Πάγκαλος ειναι δουλεμα στα μουτρα του ηλίθιου λαού ο οποίος περιμένει πρώτα  να ψωμολυσσάξει για να ξηγηθεί στους Πάγκαλους όπως τους αρμόζει.
Απλά πραγματάκια.
Αρχικά υπάρχει ενα ποσοστό που δεν έφαγε αλλά κυρίως αυτοι που ας πάμε φάγαν καλούνται τώρα να τα δώσουν πίσω τύπε μου.
Σε αντίθεση με το Πάγκαλο τον Ακη κλπ οι οποίοι φάγαν πιο πολλοί απο όλους και στο τέλος δε θα επιστρέψουν τίποτα.
[size=14pt]Αν τα φάγαμε μαζί να τα πληρώσουμε  μαζί και αναλογικά τύπε μου[/size]
Το πιασες το υπονοούμενο? :grin:

Αν είναι να πληρώσουμε αναλογικά να είσαι σίγουρος πως ο μέσος Έλληνας της κομπίνας και της φοροδιαφυγής θα πληρώσει πολύ παραπάνω από τους πολιτικούς. Τα μαθηματικά είναι απλά σε αυτή τη περίπτωση και δε λένε ψέμματα. Ξέρω φωτοτυπάδικο στο κέντρο της Αθήνας με δυο ρεμάλια που δηλώνουν 300 ευρώ το μήνα κέρδος στην εφορία. Αυτός ο μαλάκαρος βγήκε στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί. Αν πας στο μαγαζί του, δεν έχει κόψει ποτέ απόδειξη σε κανέναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom