Λοιπόν επειδή βλέπω ίσως κολλάτε να πείτε την εμπειρία σας, λόγω και της φύσης του θέματος θα κάνω εγώ την αρχή.
Σπούδασα Πάτρα. Κατα τη διάρκεια των σπουδών μου, μου ρθε να κάνω ιταλικά. Επειδή τα ιδιαίτερα ήταν τσουχτερά για εμένα που μουν και φοιτητής προτίμησα να μπω σ ένα γκρουπ με πιο μικρές ηλικίες μαθητών. Εγώ τότε να φανταστείτε ήμουν 22 και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου ηλικίες 14-17.
Η Καθηγήτρια μια καλοστεκούμενη 35άρα καστανόξανθη. Απ τη πρώτη στιγμή μου τράβηξε ενδιαφέρον το έντονο βλέμμα της, η θυληκότητά της και το μεγάλο και ζουμερό στήθος της, που μετα βίας κρατούσε το σουτιέν. Το μάθημα κράτησε 2 χρόνια και τίποτα δεν έγινε όλο αυτό το καιρό, πέρα απο κάποια βλέμματα και ακουμπήματα (κατα λάθος στα χέρια
). Τολμώ να πω ότι κατα τη φοιτητική μου ζωή τον είχα κάνει λάστιχο για πάρτι της και φαντασιονώμουν διάφορα σκηνικά οτι τη γαμούσα μετά το μάθημα και τα λοιπά. Κάτι το οποίο ως εκείνη τη στιγμή φαινόταν δύσκολο έως αδύνατο μιας που ηταν παντρεμένη με παιδιά και απ ότι φαινόταν δεν ενδιαφερόταν για εξωσυζυγικά μπλεξίματα.
Τα χρόνια περάσανε, έφυγα απο τη πάτρα και ήρθα Αθήνα. Ήρθε το facebook στη ζωή μας. Έσπασα το κεφάλι μου, θυμήθηκα τ ονομά της και την έψαξα στο φατσεμπουκ. Ήμουν τυχερός..τη βρήκα. Στην αρχή κόμπιασα να τη κάνω add, αλλα τελικά ενέδωσα. Το accept στο αίτημα ήρθε την επόμενη μέρα. Μπαίνω στο προφίλ της και πουθενά δεν είδα εικόνα του συζύγου, παρά μόνο την ίδια και κάποιες φωτό με τα παιδιά. Ήταν πια μια μιλφάρα γεμάτο υποσχέσεις. Της μίλησα στο chat.Με ρώτησε τι κάνω και τα νέα μου. Η ίδια είχε χωρίσει πριν 6 μήνες απο κέρατο και ήταν μόνη. Με το που το άκουσα αυτό είπα.. "εδώ είμαστε..." . Μιλόυσαμε κάπου κάπου για 2-3 μέρες ώσπου ένα βραδυ έγινε αυτό που περίμενα καιρο..
to be continued..