Νέα

Απαγορευμένο σεξ(καθηγήτρια,συγγενη κ.λ.π.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες

θα ήθελα να θίξω το θέμα ταμπου, αν έχετε πηδήξει κάποια πού θεωρείται ταμπού. Π.χ. κάποια καύλα καθηγήτρια, θεία, ανιψιά κ.λ.π.

έχω κι εγώ μια εμπειρία την οποία και θα περιγράψω στη συνέχεια.. ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ωραίο thread για Σαββατοκυριακο,το βλεπω να πιάνει καμμια 200αριά σελίδες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
θελουμε να ψωλοχυσουμε ξαδερδες :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή βλέπω ίσως κολλάτε να πείτε την εμπειρία σας, λόγω και της φύσης του θέματος θα κάνω εγώ την αρχή.

Σπούδασα Πάτρα.  Κατα τη διάρκεια των σπουδών μου, μου ρθε να κάνω ιταλικά. Επειδή τα ιδιαίτερα ήταν τσουχτερά για εμένα που μουν και φοιτητής προτίμησα να μπω σ ένα γκρουπ με πιο μικρές ηλικίες μαθητών. Εγώ τότε να φανταστείτε ήμουν 22 και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου ηλικίες 14-17.

Η Καθηγήτρια μια καλοστεκούμενη 35άρα καστανόξανθη. Απ τη πρώτη στιγμή μου τράβηξε ενδιαφέρον το έντονο βλέμμα της, η θυληκότητά της και το μεγάλο και ζουμερό στήθος της, που μετα βίας κρατούσε το σουτιέν. Το μάθημα κράτησε 2 χρόνια και τίποτα δεν έγινε όλο αυτό το καιρό, πέρα απο κάποια βλέμματα και ακουμπήματα (κατα λάθος στα χέρια :P). Τολμώ να πω ότι κατα τη φοιτητική μου ζωή τον είχα κάνει λάστιχο για πάρτι της και φαντασιονώμουν διάφορα σκηνικά οτι τη γαμούσα μετά το μάθημα και τα λοιπά. Κάτι το οποίο ως εκείνη τη στιγμή φαινόταν δύσκολο έως αδύνατο μιας που ηταν παντρεμένη με παιδιά και απ ότι φαινόταν δεν ενδιαφερόταν για εξωσυζυγικά μπλεξίματα.

Τα χρόνια περάσανε, έφυγα απο τη πάτρα και ήρθα Αθήνα. Ήρθε το facebook στη ζωή μας. Έσπασα το κεφάλι μου, θυμήθηκα τ ονομά της και την έψαξα στο φατσεμπουκ. Ήμουν τυχερός..τη βρήκα. Στην αρχή κόμπιασα να τη κάνω add, αλλα τελικά ενέδωσα. Το accept στο αίτημα ήρθε την επόμενη μέρα. Μπαίνω στο προφίλ της και πουθενά δεν είδα εικόνα του συζύγου, παρά μόνο την ίδια και κάποιες φωτό με τα παιδιά. Ήταν πια μια μιλφάρα γεμάτο υποσχέσεις. Της μίλησα στο chat.Με ρώτησε τι κάνω και τα νέα μου. Η ίδια είχε χωρίσει πριν 6 μήνες απο κέρατο και ήταν μόνη. Με το που το άκουσα αυτό είπα.. "εδώ είμαστε..." .  Μιλόυσαμε κάπου κάπου για 2-3 μέρες ώσπου ένα βραδυ έγινε αυτό που περίμενα καιρο..

to be continued.. :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
ενας πουστης γαμημενος να γραψει μια ιστορια μονοκοντυλιά σε αυτο εδω το σιτε δεν υπαρχει 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το site έχει πολλούς λογοτέχνες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπόν επειδή βλέπω ίσως κολλάτε να πείτε την εμπειρία σας, λόγω και της φύσης του θέματος θα κάνω εγώ την αρχή.

Σπούδασα Πάτρα.  Κατα τη διάρκεια των σπουδών μου, μου ρθε να κάνω ιταλικά. Επειδή τα ιδιαίτερα ήταν τσουχτερά για εμένα που μουν και φοιτητής προτίμησα να μπω σ ένα γκρουπ με πιο μικρές ηλικίες μαθητών. Εγώ τότε να φανταστείτε ήμουν 22 και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου ηλικίες 14-17.

Η Καθηγήτρια μια καλοστεκούμενη 35άρα καστανόξανθη. Απ τη πρώτη στιγμή μου τράβηξε ενδιαφέρον το έντονο βλέμμα της, η θυληκότητά της και το μεγάλο και ζουμερό στήθος της, που μετα βίας κρατούσε το σουτιέν. Το μάθημα κράτησε 2 χρόνια και τίποτα δεν έγινε όλο αυτό το καιρό, πέρα απο κάποια βλέμματα και ακουμπήματα (κατα λάθος στα χέρια :P). Τολμώ να πω ότι κατα τη φοιτητική μου ζωή τον είχα κάνει λάστιχο για πάρτι της και φαντασιονώμουν διάφορα σκηνικά οτι τη γαμούσα μετά το μάθημα και τα λοιπά. Κάτι το οποίο ως εκείνη τη στιγμή φαινόταν δύσκολο έως αδύνατο μιας που ηταν παντρεμένη με παιδιά και απ ότι φαινόταν δεν ενδιαφερόταν για εξωσυζυγικά μπλεξίματα.

Τα χρόνια περάσανε, έφυγα απο τη πάτρα και ήρθα Αθήνα. Ήρθε το facebook στη ζωή μας. Έσπασα το κεφάλι μου, θυμήθηκα τ ονομά της και την έψαξα στο φατσεμπουκ. Ήμουν τυχερός..τη βρήκα. Στην αρχή κόμπιασα να τη κάνω add, αλλα τελικά ενέδωσα. Το accept στο αίτημα ήρθε την επόμενη μέρα. Μπαίνω στο προφίλ της και πουθενά δεν είδα εικόνα του συζύγου, παρά μόνο την ίδια και κάποιες φωτό με τα παιδιά. Ήταν πια μια μιλφάρα γεμάτο υποσχέσεις. Της μίλησα στο chat.Με ρώτησε τι κάνω και τα νέα μου. Η ίδια είχε χωρίσει πριν 6 μήνες απο κέρατο και ήταν μόνη. Με το που το άκουσα αυτό είπα.. "εδώ είμαστε..." .  Μιλόυσαμε κάπου κάπου για 2-3 μέρες ώσπου ένα βραδυ έγινε αυτό που περίμενα καιρο..

ιταλικα εμαθες τελικα τυπε? :grin:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Δεν θα το έλεγα απαγορευμένο έτσι όπως πάει, ασυνήθιστο ίσως, απαγορευμένο όχι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Οι γυναίκες είναι σαν τις τηγανιτές πατατες .

Μόνο οι φρεσκες ειναι νοστιμες !

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλημέρα και πάλι. Συγνώμη που άφησα την ιστορία στη μέση, αλλά νύσταζα και είπα θα τη συνεχίσω σήμερα.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν τη βρήκα online και της μίλησα. Ήθελα πάρα πολύ να τη πάω στο ερωτικό αλλά φοβόμουν γιατί η ίδια δε μου έδινε έδαφος παρόλο που μου μιλούσε με άνεση. Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά απο 2-3 ποτάκια της εκμυστηρεύτηκα πως όσο ήμουνα μαθητής της, ήταν φαντασίωση μου. Φάνηκε  να μη το πιστεύει και προσπάθησε ν αλλάξει θέμα. Το πήγα πιο βαθιά..της λέω

-τώρα που σαι μόνη έχεις κάτι στη ζωή σου;
-δε μπορώ, εδώ η κοινωνία είναι μικρή και καταλαβάινεις..έχω και τα παιδιά.
Της λέω, καλά πως αντέχει 6 μήνες μόνη απο άποψη σεξ..
Μου απαντά εε προσπαθώ τι να κάνω;

Καταπιάνομαι απο κει και της λέω..κάνεις κάτι μόνη σου ας πούμε; Μου απαντά όχι και πως το αποφεύγει. Με ρωτάει αν το κάνω εγω και της λέω φυσικά όταν είμαι μόνος ναι. Παύση 5 λεπτών και μου παραδέχθηκε πως και η ίδια το "τρίβει το πιπέρι όταν είναι μόνη".

Δε θα μπώ σε λεπτομέρεις τι και πως αλλά δεν άργησαν ν ανοίξουν οι κάμερες και να κάνουμε cyber sex. Μετά απο μια εβδομάδα με προσκάλεσε η ίδια στη Πάτρα. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και πηδηχτηκαμε 3 φορές :tits:. Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα

σας ευχαριστώ για την υπομονή σας

μετά τιμής ο Πυρόκαυλος  ;) :sunglasses:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μας ξενέρωσες ρε πιροκαυλε...

Ούτε γαργαλιστικές λεπτομέρειες του τύπου " είχε ένα γλυκό μουνάκι ξυρισμένο που  το πέρασα σπάτουλα με τη γλώσσα μου", ούτε αφήγηση για το πως ξεκίνησε και επηλθε το μοιραίο....

Τίποτα...

Αποβάλεσσαι της αιθούσης.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like