Νέα

Απαγωγή Περικλή Παναγόπουλου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκες ασχετο αλλα με τον γιατρο που ειχαν απαγαγει απο τη βαρη τι εγινε? :grin:

Τίποτα ακόμα...γερολαδά!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν τον έχουν βρεί....και μάλλον,μετά απο τόσο καιρό,δεν νομίζω και να τον βρούν.... :S :S :S

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ψιλομπερδευτηκα οτα ειδα την φωτο της,γιατι ειναι πολυ νεωτερη του γερου-και πολυ καλοδιατηρημενη.Καλο κομματι,και δεν νομιζω να αρχισει να πλενει σκαλες σε περιπτωση απωλειας του συζυγου της.

Η ολη φαση επιβεβαιωνει τον κανονα που λεει:"Εχω λεφτα,αρα γαμαω".

Ανακαλύψατε την Αμερική, ρεεε :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παντως εμενα κατι δεν μου κολλαει σε αυτη την ιστορια.
Το μιλφακι μαλλον κατι εχει κανει, πολυ πόνος ρε γαμοτω μου, πολύ πόνος

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τον Παναγόπουλο θα τον βρούνε, ή δε θα τον βρούνε, θα δούμε, κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Θα τα μάθουμε. Μακάρι να μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος.

Ρίχνω λοιπόν εγώ τώρα στο κοινό μας τραπέζι εδώ, την εξής κουβέντα:

Έστω ότι είσαι ο απαγωγέας.
Έστω ότι έχεις πείσει τους "οικείους", να σου χώσουν το ποσό.
Έστω ότι το ποσό είναι αυτής της τάξης (20, 30, 50 εκ €) που συζητάνε τώρα.

ΠΩΣ θα το πάρεις?  (σε τι μορφή, σε τι χώρο, πως θα ξέρεις ότι δε σε παρακολουθούν, κλπ?)

Και ακόμα:  Θεωρείς δεδομένο ότι τα χαρτονομίσματα (έστω και μικρά και μεταχειρισμένα), έχουν καταγραφεί με τα νουμερά τους, ένα προς ένα.  Τι θα τα κάνεις μετά?

Για να δούμε τι κατεβάζει το μυαλό μας, και τι λύσεις υπάρχουν δηλαδή...

Γιατί εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι το να πιάσεις τον (όποιο) Παναγόπουλο δεν είναι το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας. Είναι το εύκολο. Κάνεις μια ντου, και τον πιάνεις. Τελείωσε.  Έστω ότι έχεις λύσει και το πρόβλημα το τι θα τον κάνεις μετά (για κάμποσες μέρες).
Το δύσκολο κομμάτι στο πρόβλημα είναι πως βάζεις στο χέρι τα λεφτά.

Σταυρόλεξο για λύτες δυνατούς στο αστυνομικό μυθιστόρημα!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
θεωρητικα οχι πολυ δυσκολο ερωτημα....
αν εχεις συνεση και υπομονη ολα γινονται ...
το προβλημα στις περιπτωσεις αυτες ειναι οτι χανεται η υπομονη επειδη το μαρουλι ειναι πολυ και εκει την πατανε ολοι...
εννοω πως δεν ειναι δυνατον να παρακολουθουνται ολα τα χρτονομισματα παντου και ας ειναι σημειωμενα....
εξεταζονται κατα 99% τα χαρτονομισματα που δινονται σε χοντρα πακεττα....
η λογικη δεν ειναιο να ''ξοδεψεις'' τα λυτρα παρα να τα ''αλλαξεις'' με  κανονικα ...κατι σαν τα πλαστα δηλαδη ακομα και αν χρειαστει να ξοδεψεις χωρις να εχεις καποια ουσιαστικη αναγκη καμποσα απο αυτα....
σε βενζιναδικα,περιπτερα σουπερ μαρκετ παντου.....(τα πιο απλα σου λεω και τα καθημερινα...)
αλλα θελει ιωβια υπομονη γιατι ειναι πολυ το χαρτι και ισως παρει χρονια να τα ΄΄καθαρισεις''....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χμ...έτσι για να μαλακιστούμε λίγο.

Εάν απλά τους δώσουν τις μετοχές (2-3 είναι συνήθως) από μία off-shore στην οποία ανήκει ένα παποράκι?

Ρωτάω απλά....δεν ξέρω. Είμαι τελείως άσχετος από τέτοια θέματα.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και πως θα πουλησουν της μετοχες?δεν γινονται αυτα ρε φιλε.ο μονος τροπος ειναι να παρουνε τα φραγκα και να φυγουνε απο ελλαδα να αμεσως.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και πως θα πουλησουν της μετοχες?δεν γινονται αυτα ρε φιλε.ο μονος τροπος ειναι να παρουνε τα φραγκα και να φυγουνε απο ελλαδα να αμεσως.

Δεν ξέρω...είπαμε, δεν είμαι ειδικός, μία μαλακία πέταξα χωρίς σκέψη.

Αλλά δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να τις πουλήσουν.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι προβλημα να ξερεις το καλυτερο ειναι να πανε αν μπορεσουνε καμια βενεζουελα και στα αρχιδια τους μετα ολα

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τον Παναγόπουλο θα τον βρούνε, ή δε θα τον βρούνε, θα δούμε, κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Θα τα μάθουμε. Μακάρι να μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος.

Ρίχνω λοιπόν εγώ τώρα στο κοινό μας τραπέζι εδώ, την εξής κουβέντα:

Έστω ότι είσαι ο απαγωγέας.
Έστω ότι έχεις πείσει τους "οικείους", να σου χώσουν το ποσό.
Έστω ότι το ποσό είναι αυτής της τάξης (20, 30, 50 εκ €) που συζητάνε τώρα.

ΠΩΣ θα το πάρεις?  (σε τι μορφή, σε τι χώρο, πως θα ξέρεις ότι δε σε παρακολουθούν, κλπ?)

Και ακόμα:  Θεωρείς δεδομένο ότι τα χαρτονομίσματα (έστω και μικρά και μεταχειρισμένα), έχουν καταγραφεί με τα νουμερά τους, ένα προς ένα.  Τι θα τα κάνεις μετά?

Για να δούμε τι κατεβάζει το μυαλό μας, και τι λύσεις υπάρχουν δηλαδή...

Γιατί εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι το να πιάσεις τον (όποιο) Παναγόπουλο δεν είναι το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας. Είναι το εύκολο. Κάνεις μια ντου, και τον πιάνεις. Τελείωσε.  Έστω ότι έχεις λύσει και το πρόβλημα το τι θα τον κάνεις μετά (για κάμποσες μέρες).
Το δύσκολο κομμάτι στο πρόβλημα είναι πως βάζεις στο χέρι τα λεφτά.

Σταυρόλεξο για λύτες δυνατούς στο αστυνομικό μυθιστόρημα!
Λες να υπάρχουν πολλές τράπεζες που ΔΕΝ θα δεχτούν να ξεπλύνουν 30 μύρια στις εποχές που ζούμε?
Ή ότι οι απαγωγείς είναι τίποτα κλεφτρόνια του ψιλικατζίδικου για να πάρουν κανά "γάρο" και δεν έχουν τις άκρες τους?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γνώμη μου είναι πάντως, ότι εάν κάποιος κάνει μία τέτοια κίνηση, αυτό που θα προσπαθούσε να καταφέρει, θα ήταν να πείσει την οικογένεια, ότι οποιαδήποτε εξυπνάδα κάνουν με αστυνομία κλπ η οποία θα οδηγήσει στο να συλληφθούν οι απαγωγείς, έστω και ένας να μείνει ελεύθερος, αυτός θα "φάει" κάποιο μέλος της οικογενείας σε δεύτερο χρόνο. Παιδιά, θείους, ξαδέρφες κλπ κλπ. Νομίζω ότι εάν το καταφέρει αυτό, δλδ να τρομοκρατήσει, τότε καθάρισε.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γνώμη μου είναι πάντως, ότι εάν κάποιος κάνει μία τέτοια κίνηση, αυτό που θα προσπαθούσε να καταφέρει, θα ήταν να πείσει την οικογένεια, ότι οποιαδήποτε εξυπνάδα κάνουν με αστυνομία κλπ η οποία θα οδηγήσει στο να συλληφθούν οι απαγωγείς, έστω και ένας να μείνει ελεύθερος, αυτός θα "φάει" κάποιο μέλος της οικογενείας σε δεύτερο χρόνο. Παιδιά, θείους, ξαδέρφες κλπ κλπ. Νομίζω ότι εάν το καταφέρει αυτό, δλδ να τρομοκρατήσει, τότε καθάρισε.
Ερώτηση.Πιο έξυπνος είναι αυτός που έχει πολλά χρήματα στα 75 του κι είναι στόχος ή εκείνος που στα 30-35 μπορεί να τα βγάλει σε μία βδομάδα?

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Κι αν οι απαγωγείς είναι καλοί και σοβαροί επαγγελματίες φυσικά και θα τον παραδώσουν πίσω υγιέστατο γιατί έτσι οι υπόλοιπες οικογένειες εφοπλιστών που θα απαχθούν στο μέλλον με άνεση θα δώσουν τα λύτρα αφού ξέρουν ότι ο δικός τους δε θα πάθει κακό

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε νομιζω πως οι μπατσοι τους ξερουν ποιοι ειναι.και αν γινει καμια μαλακια και τα τιναξει ο γεροα θα τουσ πιασουν κατευθειαν.γιαυτο πρεπει ν ατον προσεχουν σαν τα ματια τους.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
επρεπε να παρουν και τη γυναικα του να ξεκολιαστουν και στην παρτουζα

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν πειραζει για τα λεφτα.αλλα θα γαμουσαν το κεφαλαιο στην κυριολεξια

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τι να κάνω, θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου για να προχωράει η συζήτηση!

θεωρητικα οχι πολυ δυσκολο ερωτημα....
αν εχεις συνεση και υπομονη ολα γινονται ...
το προβλημα στις περιπτωσεις αυτες ειναι οτι χανεται η υπομονη επειδη το μαρουλι ειναι πολυ και εκει την πατανε ολοι...
εννοω πως δεν ειναι δυνατον να παρακολουθουνται ολα τα χρτονομισματα παντου και ας ειναι σημειωμενα....
εξεταζονται κατα 99% τα χαρτονομισματα που δινονται σε χοντρα πακεττα....
η λογικη δεν ειναιο να ''ξοδεψεις'' τα λυτρα παρα να τα ''αλλαξεις'' με  κανονικα ...κατι σαν τα πλαστα δηλαδη ακομα και αν χρειαστει να ξοδεψεις χωρις να εχεις καποια ουσιαστικη αναγκη καμποσα απο αυτα....
σε βενζιναδικα,περιπτερα σουπερ μαρκετ παντου.....(τα πιο απλα σου λεω και τα καθημερινα...)
αλλα θελει ιωβια υπομονη γιατι ειναι πολυ το χαρτι και ισως παρει χρονια να τα ΄΄καθαρισεις''....
1) Το ότι θα "σκαναριστούν" όλα τα λεφτά πριν δοθούν στο μέλος της οικογένειας που θα τα παραδώσει, θεώρησέ το δεδομένο. Σήμερα μάλιστα με την τεχνολογία που υπάρχει (και που δεν υπήρχε πριν από 20 χρόνια) αυτό είναι εύκολο και δεν παίρνει και πολύ χρόνο.
2) "Σύνεση και υπομονή" είναι πολιτικές κουβέντες. Εδώ μιλάμε στην πράξη.
3) Το ότι την πατάνε όλοι με το πολύ μαρούλι είναι μαλακία τους. Ο τύπος απ' του Μυλωνά την απαγωγή (που δεν είχε στον ήλιο μοίρα) εμφανίστηκε στην ΕΚΚΑ Χανίων και είπε: "Θέλω ΑΥΤΗ τη Mercedes, πόσο κάνει? Ογδόντα? Πάρ' τα" και έδωσε μια σακκούλα γεμάτη λεφτά.  Έ, τον έπιασαν.  Άλλους (παλιότερα) τους έπιασαν επειδή τα σκόρπαγαν στα μπουζούκια.  Να μη μιλάμε για μαλάκες εδώ.
4) Όχι, "όλα" τα χαρτονομίσματα δε θα πιαστούν, αλλά ΟΛΑ θα είναι προσημειωμένα.  Και κάποια στιγμή θα πιαστεί ένα κάπου. Και άλλο αλλού. Και πάει λέγοντας.
5) Σε βενζινάδικα, περίπτερα, supermarket κλπ, ΔΕΝ μπορείς να ξοδέψεις 50 ή 20 εκ €.
6) 50 εκ € είναι 5 εκ. τεμ. δεκάρικα, ή 1 εκ. τεμ. πενηντάρικα.  Είναι ΠΟΛΥ πράμα, φίλε.  Και πεντακοσάρικα να ήταν, θα ήταν 100.000 τεμ (1000 τούβλα).

Χμ...έτσι για να μαλακιστούμε λίγο.
Εάν απλά τους δώσουν τις μετοχές (2-3 είναι συνήθως) από μία off-shore στην οποία ανήκει ένα παποράκι?
Ρωτάω απλά....δεν ξέρω. Είμαι τελείως άσχετος από τέτοια θέματα.
ΧΑ! Yorgos! Δε γίνεται!  Όλες οι αγοραπωλησίες μετοχών καταγράφονται.  Εδώ βρήκαν άκρη με το Βατοπέδι, με την απαγωγή δε θα βρισκαν?

Και πάλι: Να πάνε ΠΟΥ?  Σε ΟΠΟΙΑ χώρα και να πας (έστω Βόρεια Κορέα, έστω Κίνα, έστω Παραγουάη κλπ), με το που θα δει η Τράπεζα τέτοιο όγκο χαρτονομισμάτων θα ρίξει σύρμα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική, να μάθει τι είναι αυτά.  Και τότε την πούτσισες.

ειναι προβλημα να ξερεις το καλυτερο ειναι να πανε αν μπορεσουνε καμια βενεζουελα και στα αρχιδια τους μετα ολα
Δεν ισχύει.

Λες να υπάρχουν πολλές τράπεζες που ΔΕΝ θα δεχτούν να ξεπλύνουν 30 μύρια στις εποχές που ζούμε?
Ή ότι οι απαγωγείς είναι τίποτα κλεφτρόνια του ψιλικατζίδικου για να πάρουν κανά "γάρο" και δεν έχουν τις άκρες τους?
Δεν υπάρχουν άκρες σε τέτοια εγκλήματα. Γιατί τα λεφτά (τα χαρτιά) κάποια στιγμή θα γυρίσουν στην εκδότρια τράπεζα (ΕΚΤ), οπότε εκεί θα αρχίσει το ψάξιμο προς τα πίσω.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η οικογένεια έχει πεισθεί.  Φαίνεται ότι συμβαίνει και στην τώρα περίπτωση αυτό.
Η ερώτησή μου είναι:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ή τις "αξίες" για να μη το εξειδικεύω) ΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΕΡΙΑ??? !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom