ρε μαγκες ασχετο αλλα με τον γιατρο που ειχαν απαγαγει απο τη βαρη τι εγινε?
Τίποτα ακόμα...γερολαδά!!!
Δεν τον έχουν βρεί....και μάλλον,μετά απο τόσο καιρό,δεν νομίζω και να τον βρούν.... :S :S :S
ρε μαγκες ασχετο αλλα με τον γιατρο που ειχαν απαγαγει απο τη βαρη τι εγινε?
ωχ.καταλαβα...Τίποτα ακόμα...γερολαδά!!!
Δεν τον έχουν βρεί....και μάλλον,μετά απο τόσο καιρό,δεν νομίζω και να τον βρούν.... :S :S :S
Ψιλομπερδευτηκα οτα ειδα την φωτο της,γιατι ειναι πολυ νεωτερη του γερου-και πολυ καλοδιατηρημενη.Καλο κομματι,και δεν νομιζω να αρχισει να πλενει σκαλες σε περιπτωση απωλειας του συζυγου της.
Η ολη φαση επιβεβαιωνει τον κανονα που λεει:"Εχω λεφτα,αρα γαμαω".
και πως θα πουλησουν της μετοχες?δεν γινονται αυτα ρε φιλε.ο μονος τροπος ειναι να παρουνε τα φραγκα και να φυγουνε απο ελλαδα να αμεσως.
Λες να υπάρχουν πολλές τράπεζες που ΔΕΝ θα δεχτούν να ξεπλύνουν 30 μύρια στις εποχές που ζούμε?Τον Παναγόπουλο θα τον βρούνε, ή δε θα τον βρούνε, θα δούμε, κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θα τα μάθουμε. Μακάρι να μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος.
Ρίχνω λοιπόν εγώ τώρα στο κοινό μας τραπέζι εδώ, την εξής κουβέντα:
Έστω ότι είσαι ο απαγωγέας.
Έστω ότι έχεις πείσει τους "οικείους", να σου χώσουν το ποσό.
Έστω ότι το ποσό είναι αυτής της τάξης (20, 30, 50 εκ €) που συζητάνε τώρα.
ΠΩΣ θα το πάρεις? (σε τι μορφή, σε τι χώρο, πως θα ξέρεις ότι δε σε παρακολουθούν, κλπ?)
Και ακόμα: Θεωρείς δεδομένο ότι τα χαρτονομίσματα (έστω και μικρά και μεταχειρισμένα), έχουν καταγραφεί με τα νουμερά τους, ένα προς ένα. Τι θα τα κάνεις μετά?
Για να δούμε τι κατεβάζει το μυαλό μας, και τι λύσεις υπάρχουν δηλαδή...
Γιατί εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι το να πιάσεις τον (όποιο) Παναγόπουλο δεν είναι το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας. Είναι το εύκολο. Κάνεις μια ντου, και τον πιάνεις. Τελείωσε. Έστω ότι έχεις λύσει και το πρόβλημα το τι θα τον κάνεις μετά (για κάμποσες μέρες).
Το δύσκολο κομμάτι στο πρόβλημα είναι πως βάζεις στο χέρι τα λεφτά.
Σταυρόλεξο για λύτες δυνατούς στο αστυνομικό μυθιστόρημα!
Ερώτηση.Πιο έξυπνος είναι αυτός που έχει πολλά χρήματα στα 75 του κι είναι στόχος ή εκείνος που στα 30-35 μπορεί να τα βγάλει σε μία βδομάδα?Γνώμη μου είναι πάντως, ότι εάν κάποιος κάνει μία τέτοια κίνηση, αυτό που θα προσπαθούσε να καταφέρει, θα ήταν να πείσει την οικογένεια, ότι οποιαδήποτε εξυπνάδα κάνουν με αστυνομία κλπ η οποία θα οδηγήσει στο να συλληφθούν οι απαγωγείς, έστω και ένας να μείνει ελεύθερος, αυτός θα "φάει" κάποιο μέλος της οικογενείας σε δεύτερο χρόνο. Παιδιά, θείους, ξαδέρφες κλπ κλπ. Νομίζω ότι εάν το καταφέρει αυτό, δλδ να τρομοκρατήσει, τότε καθάρισε.
Kαι σιγά μην έδινε λεφτά κανένας να την πάρει πίσωεπρεπε να παρουν και τη γυναικα του να ξεκολιαστουν και στην παρτουζα
Θα το γαμήσουν έτσι κι αλλιώςδεν πειραζει για τα λεφτα.αλλα θα γαμουσαν το κεφαλαιο στην κυριολεξια
1) Το ότι θα "σκαναριστούν" όλα τα λεφτά πριν δοθούν στο μέλος της οικογένειας που θα τα παραδώσει, θεώρησέ το δεδομένο. Σήμερα μάλιστα με την τεχνολογία που υπάρχει (και που δεν υπήρχε πριν από 20 χρόνια) αυτό είναι εύκολο και δεν παίρνει και πολύ χρόνο.θεωρητικα οχι πολυ δυσκολο ερωτημα....
αν εχεις συνεση και υπομονη ολα γινονται ...
το προβλημα στις περιπτωσεις αυτες ειναι οτι χανεται η υπομονη επειδη το μαρουλι ειναι πολυ και εκει την πατανε ολοι...
εννοω πως δεν ειναι δυνατον να παρακολουθουνται ολα τα χρτονομισματα παντου και ας ειναι σημειωμενα....
εξεταζονται κατα 99% τα χαρτονομισματα που δινονται σε χοντρα πακεττα....
η λογικη δεν ειναιο να ''ξοδεψεις'' τα λυτρα παρα να τα ''αλλαξεις'' με κανονικα ...κατι σαν τα πλαστα δηλαδη ακομα και αν χρειαστει να ξοδεψεις χωρις να εχεις καποια ουσιαστικη αναγκη καμποσα απο αυτα....
σε βενζιναδικα,περιπτερα σουπερ μαρκετ παντου.....(τα πιο απλα σου λεω και τα καθημερινα...)
αλλα θελει ιωβια υπομονη γιατι ειναι πολυ το χαρτι και ισως παρει χρονια να τα ΄΄καθαρισεις''....
ΧΑ! Yorgos! Δε γίνεται! Όλες οι αγοραπωλησίες μετοχών καταγράφονται. Εδώ βρήκαν άκρη με το Βατοπέδι, με την απαγωγή δε θα βρισκαν?Χμ...έτσι για να μαλακιστούμε λίγο.
Εάν απλά τους δώσουν τις μετοχές (2-3 είναι συνήθως) από μία off-shore στην οποία ανήκει ένα παποράκι?
Ρωτάω απλά....δεν ξέρω. Είμαι τελείως άσχετος από τέτοια θέματα.
Και πάλι: Να πάνε ΠΟΥ? Σε ΟΠΟΙΑ χώρα και να πας (έστω Βόρεια Κορέα, έστω Κίνα, έστω Παραγουάη κλπ), με το που θα δει η Τράπεζα τέτοιο όγκο χαρτονομισμάτων θα ρίξει σύρμα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική, να μάθει τι είναι αυτά. Και τότε την πούτσισες.και πως θα πουλησουν της μετοχες?δεν γινονται αυτα ρε φιλε.ο μονος τροπος ειναι να παρουνε τα φραγκα και να φυγουνε απο ελλαδα να αμεσως.
Δεν ισχύει.ειναι προβλημα να ξερεις το καλυτερο ειναι να πανε αν μπορεσουνε καμια βενεζουελα και στα αρχιδια τους μετα ολα
Δεν υπάρχουν άκρες σε τέτοια εγκλήματα. Γιατί τα λεφτά (τα χαρτιά) κάποια στιγμή θα γυρίσουν στην εκδότρια τράπεζα (ΕΚΤ), οπότε εκεί θα αρχίσει το ψάξιμο προς τα πίσω.Λες να υπάρχουν πολλές τράπεζες που ΔΕΝ θα δεχτούν να ξεπλύνουν 30 μύρια στις εποχές που ζούμε?
Ή ότι οι απαγωγείς είναι τίποτα κλεφτρόνια του ψιλικατζίδικου για να πάρουν κανά "γάρο" και δεν έχουν τις άκρες τους?
Θεωρούμε δεδομένο ότι η οικογένεια έχει πεισθεί. Φαίνεται ότι συμβαίνει και στην τώρα περίπτωση αυτό.Γνώμη μου είναι πάντως, ότι εάν κάποιος κάνει μία τέτοια κίνηση, αυτό που θα προσπαθούσε να καταφέρει, θα ήταν να πείσει την οικογένεια, ότι οποιαδήποτε εξυπνάδα κάνουν με αστυνομία κλπ η οποία θα οδηγήσει στο να συλληφθούν οι απαγωγείς, έστω και ένας να μείνει ελεύθερος, αυτός θα "φάει" κάποιο μέλος της οικογενείας σε δεύτερο χρόνο. Παιδιά, θείους, ξαδέρφες κλπ κλπ. Νομίζω ότι εάν το καταφέρει αυτό, δλδ να τρομοκρατήσει, τότε καθάρισε.