Νέα

Απαγωγή Περικλή Παναγόπουλου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Συμφωνω περα για περα,εχουν κανει τα ΜΜΕ πρωτο θεμα την απαγωγη και τον κινδυνο θανατου ενος ανθρωπου λογω των φαρμακων, την ιδια ωρα που τοσοι ανθρωποι δε ΜΠΟΡΟΥΝ να αγορασουν φαρμακα.(πρωτη φορα ειναι;)

Εν τω μεταξυ,η αστυνομια ψαχνει τους απαγωγεις στα φαρμακεια... :jerking:

Τα ΜΜΕ είναι εξ ίσου απαράδεκτα με όλους τους υπόλοιπους (της αστυνομίας συμεπριλαμβανόμενης), που ασχολούνται ΤΟΣΟ με την απαγωγή, και όχι με τη φουκαριάρα Βουλγάρα καθαρίστρια που την πότισαν βιτριόλι.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Bρωμαει η ιστορια......ειναι και αυτη η οικονομικη κριση.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Τα ΜΜΕ είναι εξ ίσου απαράδεκτα με όλους τους υπόλοιπους (της αστυνομίας συμεπριλαμβανόμενης), που ασχολούνται ΤΟΣΟ με την απαγωγή, και όχι με τη φουκαριάρα Βουλγάρα καθαρίστρια που την πότισαν βιτριόλι.

τούτη δεν είχε το σωστό επώνυμο και πορτοφόλι...(ούτε μια διαφήμιση δεν σπονσοράρησε η κακομοιρούλα)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Προφανέστατα η αστυνομία δρά με κανόνες πελατειακούς και όχι κοινωνικούς

Ειναι και αυτοί υπάλληλοι όσο και αν θέλουν να το παίζουν "λειτουργοί"

Εκτός απο την περίπτωση της καθαρίστριας θα ηθελα να προσθέσω και το δολοφόνο των ιερόδουλων. Κανεις δεν ασχολείται.

Ειναι κατάντια πραγματικά

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
το φορτηγό με τα χαρτονομίσματα πως θα το εξαφανίσουν; Χουντίνι;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Πόσα λεφτά είναι ασφαλισμένος ο κώλος του εφόπλα;

GreatPenis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καθαρός και τίμιος….το μεγαλύτερο λαμογιο να είσαι αυτά θα πούνε στα κανάλια…φυσικά τον άνθρωπο δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω από τέτοια…αν ήμουν και εγώ τόσο πλούσιος θα είχα  3…20αρες για γυναίκες ….

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Καθαρός και τίμιος….το μεγαλύτερο λαμογιο να είσαι αυτά θα πούνε στα κανάλια…φυσικά τον άνθρωπο δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω από τέτοια…αν ήμουν και εγώ τόσο πλούσιος θα είχα  3…20αρες για γυναίκες ….

δωσε και λίγο ποικιλία, μόνο 3 20ρες;
3 20ρες, 2 25ρες, 2 40ρες έτσι για το βδομαδιάτικο.
Και Κυριακή όλες μαζί για τους φίλους κέρασμα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το θέμα αδυνατώ να το παρακολουθησω τηλεοπτικά. Αυτο ειναι και καλό και κακό

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Σκασιλα μου για τον εφοπλα τον Παναγοπουλο..
  Εχει λεφτα,ας "απλωσει την μπουγαδα" μονος του

Ωραια η συμβια του παντως....
  Και εαν τα τιναξει ο παππους,αυτη θα παρει τιποτα;

Επισκέπτης
Η συγκριση της αντιμετωπισης της περιπτωσης Κουνεβα με αυτη του εφοπλιστη βγαζει αβιαστα το συμπερασμα οτι η"υπερτατη αξια"της ανθρωπινης ζωης εχει διαβαθμισεις απολυτα ταξικες,ακομη και στην ειδησεογραφικη τους καλυψη:Αλλο βαρος εχει η ζωη του Παναγοπουλου και αλλο η ζωη της Κουνεβα-η μιας δολοφονημενης ιεροδουλου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Εδω που ειμαι δε βλέπω ελληνική τηλεόραση. Αλλα αμα λες οτι ειναι ωραία τοτε να απαντήσω στην ερώτησή σου

Αμα τα τινάξει ο παππούς τοτε αυτή θα πάρει ΕΜΕΝΑ

Επισκέπτης
  Σκασιλα μου για τον εφοπλα τον Παναγοπουλο..
  Εχει λεφτα,ας "απλωσει την μπουγαδα" μονος του

Ψιλομπερδευτηκα οτα ειδα την φωτο της,γιατι ειναι πολυ νεωτερη του γερου-και πολυ καλοδιατηρημενη.Καλο κομματι,και δεν νομιζω να αρχισει να πλενει σκαλες σε περιπτωση απωλειας του συζυγου της.

Η ολη φαση επιβεβαιωνει τον κανονα που λεει:"Εχω λεφτα,αρα γαμαω".

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο θρεντ(για την εκπομπή της)αλλά ρε μάγκες αυτή η Νικολούλη θέλει-για ακόμα μία φορά-πολλά "μπράβο"!είναι πολύ σωστή και "τσαμπουκαλεμένη" σε όσα λέει.αν είδε κανείς την εκπομπή(που ούτως ή άλλως έχει κάνει πολύ καλά πράγματα/αποτελέσματα)κάνανε κάποια στιγμή σύνδεση με δημοσιογράφο για να πει τα "νεότερα" για το θέμα.και μετά την αναφορά σε ότι αυτός "γνώριζε" τον....έστειλε με τρόπο από εκεί,λέγοντας "δεν είναι όλα show,για την τηλεόραση.καλό είναι κάποια πράγματα να τα κάνουν η οικογένεια με την αστυνομία και όταν θα υπάρχουν εξελίξεις ας μας φωνάξουν να τα μεταδόσουμε".με αρκετά "σαφή" ύφος και με την επισήμανση "από αυτήν εδώ την εκπομπή δεν θα δείτε να...τρέχουμε στα αστ. τμήματα να ρωτήσουμε/ψαρέψουμε τις εξελίξεις,τα νεότερα,κτλ".
για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  την παραδέχομαι την τύπισσα!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο θρεντ(για την εκπομπή της)αλλά ρε μάγκες αυτή η Νικολούλη θέλει-για ακόμα μία φορά-πολλά "μπράβο"!είναι πολύ σωστή και "τσαμπουκαλεμένη" σε όσα λέει.αν είδε κανείς την εκπομπή(που ούτως ή άλλως έχει κάνει πολύ καλά πράγματα/αποτελέσματα)κάνανε κάποια στιγμή σύνδεση με δημοσιογράφο για να πει τα "νεότερα" για το θέμα.και μετά την αναφορά σε ότι αυτός "γνώριζε" τον....έστειλε με τρόπο από εκεί,λέγοντας "δεν είναι όλα show,για την τηλεόραση.καλό είναι κάποια πράγματα να τα κάνουν η οικογένεια με την αστυνομία και όταν θα υπάρχουν εξελίξεις ας μας φωνάξουν να τα μεταδόσουμε".με αρκετά "σαφή" ύφος και με την επισήμανση "από αυτήν εδώ την εκπομπή δεν θα δείτε να...τρέχουμε στα αστ. τμήματα να ρωτήσουμε/ψαρέψουμε τις εξελίξεις,τα νεότερα,κτλ".
για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  την παραδέχομαι την τύπισσα!

Μακράν η πιό σοβαρή και έξυπνη δημοσιογράφος....και απο τσαμπουκά...δεν παίζεται...η συμπεριφορά της στις 2 υποθέσεις της Βέροιας (Άλεξ + Κούσογλου)...τα λέει όλα....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ψιλομπερδευτηκα οτα ειδα την φωτο της,γιατι ειναι πολυ νεωτερη του γερου-και πολυ καλοδιατηρημενη.Καλο κομματι,και δεν νομιζω να αρχισει να πλενει σκαλες σε περιπτωση απωλειας του συζυγου της.

Η ολη φαση επιβεβαιωνει τον κανονα που λεει:"Εχω λεφτα,αρα γαμαω".
Πολύ δυνατο μιλφακι η μανδαμ του, αλλα ως μακρινος συγγενης του Πιτ Πατ, εχω και εγω καποιο υπολυπο απο το κληρονομικό του χαρησμα, νομίζω οτι η μανδαμ θα ειναι καπου πλεγμένη στην ιστορια.

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Μακράν η πιό σοβαρή και έξυπνη δημοσιογράφος....και απο τσαμπουκά...δεν παίζεται...η συμπεριφορά της στις 2 υποθέσεις της Βέροιας (Άλεξ + Κούσογλου)...τα λέει όλα....

Το παρουσιαστικο και ο τροπος ομιλιας της την αδικουν.
Δινει την εντυπωση συνεσταλμενης βλαχας, αλλα ειναι πολυ ικανη και εξυπνη.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το παρουσιαστικο και ο τροπος ομιλιας της την αδικουν.
Δινει την εντυπωση συνεσταλμενης βλαχας, αλλα ειναι πολυ ικανη και εξυπνη.

Το προτιμώ απο κάτι άλλους/ες καθως πρέπει δημοσιογράφους που πραγματικά δεν ξέρουν τί τους γίνεται....δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει...τα πόδια της θεωρούνται απο τα ομορφότερα στο χώρο... :dancing: :dancing: :dancing:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε μαγκες ασχετο αλλα με τον γιατρο που ειχαν απαγαγει απο τη βαρη τι εγινε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom