μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 2.646
Ignore list και πουτσες μπλε.
Επιβεβαιωνω,ειχα δει κι εγω εικεινο το πακετο με τις alwaysΔεν βλέπει τις αναρτήσεις μου. Με έχει στην ignor list.
Τον ενημερώνουν όμως τα άλλα μέλη όποτε ποστάρω φωτό με ρολόγια, φαλτσέτες, σαβέτες και αποκριάτικα πιστόλια που φυσικά έχω αγοράσει με το κιλό από το Μοναστηράκι.
Όχι όχι, αυτό είναι αλλιώς, ετοιμάσου να βάλει τα κλάματα και να φωνάξει από διαχείρηση μέχρι κυβέρνηση και ΟΗΕ για το ατόπημα που έκανες να αναφέρεσαι σε μια ιστορία που θυμίζει αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ έχει εξιστορήσει με κάθε λεπτομέρεια.Δεν βλέπει τις αναρτήσεις μου. Με έχει στην ignor list.
Τον ενημερώνουν όμως τα άλλα μέλη όποτε ποστάρω φωτό με ρολόγια, φαλτσέτες, σαβέτες και αποκριάτικα πιστόλια που φυσικά έχω αγοράσει με το κιλό από το Μοναστηράκι.
Επιβεβαιωνω,ειχα δει κι εγω εικεινο το πακετο με τις always
Στην αρχη απορησα,λεω εμεινε πισω αυτος,ολα τα μελη με ταμπον την βγαζουνΉμουν σίγουρος ότι δεν θα ξέφευγε της τρομερής παρατηρητικότητος σας.
Όχι όχι, αυτό είναι αλλιώς, ετοιμάσου να βάλει τα κλάματα και να φωνάξει από διαχείρηση μέχρι κυβέρνηση και ΟΗΕ για το ατόπημα που έκανες να αναφέρεσαι σε μια ιστορία που θυμίζει αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ έχει εξιστορήσει με κάθε λεπτομέρεια.
Στην αρχη απορησα,λεω εμεινε πισω αυτος,ολα τα μελη με ταμπον την βγαζουν
Ταμπόν,always,πούστηδες,κρος,που μπήκα ρε μλκ?Στην αρχη απορησα,λεω εμεινε πισω αυτος,ολα τα μελη με ταμπον την βγαζουν
Τον Σαούλ λές?αλβανιαρη πιτσιιρικο πιασε εναν σκετο βαρυ.
Τι ειναι αυτο εχει χαπι εντινγκ?Παντρευονται τιποτα μουστακαληδες στο τελος?Ταμπόν,always,πούστηδες,κρος,που μπήκα ρε μλκ?
Πάω να δω outlander επεισόδιο 33567....
Βατος Λοκος ο Σαουλ?Τρες Πουντος?Τον Σαούλ λές?
Είχαμε αποκαλύψεις σήμερα....
Φουρεράϊ κτλ....
δεν βλεπεις Εθνικη;Ταμπόν,always,πούστηδες,κρος,που μπήκα ρε μλκ?
Πάω να δω outlander επεισόδιο 33567....
Τι ειναι αυτο εχει χαπι εντινγκ?Παντρευονται τιποτα μουστακαληδες στο τελος?
Ο τύπος βαυκαλίζεται για ένα ταξίδι Βιέννη το 93 και ένα Ουγγαρία επι Γκορμπατσοφ.Όχι όχι, αυτό είναι αλλιώς, ετοιμάσου να βάλει τα κλάματα και να φωνάξει από διαχείρηση μέχρι κυβέρνηση και ΟΗΕ για το ατόπημα που έκανες να αναφέρεσαι σε μια ιστορία που θυμίζει αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ έχει εξιστορήσει με κάθε λεπτομέρεια.
Τι ειναι αυτο εχει χαπι εντινγκ?Παντρευονται τιποτα μουστακαληδες στο τελος?
λες να καταφέρω να πάρω κανένα επίδομα?Τον Σαούλ λές?