Νέα

Αντζελίνα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα συνειδητοποιώ πόσο απάτη είναι τα μαγαζιά στην πόλη μας. Για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσα ότι στα μαγαζιά της Αθήνας στα οποία φυσικά η ποιότητα των γυναικών απέχει παρασάγγας από τα δικά μας η ώρα του ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα μπει η κοπέλα στο δωμάτιο.
Εδώ ο χρόνος αρχίζει μολις χτυπήσουμε το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας!!!

Να κάνω και μία ενημέρωση για λόγους δημόσιας υγείας… Όταν έκανα το ραντεβού με την Ίριδα είχα διαπιστώσει μία οσμή αλλά εκείνη μου είχε πει κάτι άσχετα…

Όσοι θα πάτε ή όσοι θα ξαναπάτε μαζί της Καλό είναι να κρατήσετε μία απόσταση από το πραγματάκι της γιατί η συγκεκριμένη έχει ένα ιστορικό υποτροπιάζοντος σταφυλόκοκκου… Το είχα γράψει κιόλας ότι δεν προσέχει καθόλου μα καθόλου την υγιεινή της αφού δέχεται μέσα της την Άρτα και τα Γιάννενα

Δεν θα σας πω να μην πάτε γιατί είναι δικαίωμα του καθενός αλλά καλό είναι να προσέχετε και φυσικά να αποφύγετε στοματική επαφή με το σημείο

Η Ίριδα που έχει δικό της νήμα εδώ;;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.490
Πόντοι
736
Η Ίριδα που έχει δικό της νήμα εδώ;;
Φίλε ζητώ συγνώμη από όλους. Ήθελα να τον ποστάρω στο γενικό για τα μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη. Όταν το καταλάβα το λάθος μου δεν μπορούσα να το διαγράψω από εδώ και έχω ζητήσει από τον Αντισθένη να το διαγράψει. Και πάλι ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση! Καλή συνέχεια με υγεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom