Νέα

Άντρες που λατρεύουν τις Mistress και το S/M

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άνοιξα αυτό το θέμα διαβάζοντας άλλα σχετικά με μία φοβερή Mistress στην Αθήνα κ.λ.π.

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε Mistress και θα ήθελα τα φώτα άλλων φίλων που έχουν αυτή την εμπειρία. Βρίσκω από μόνο του γοητευτικό το γεγονός ότι ένας άντρας που θεωρείται επιθετικός, καρα-μαμίκουλας κ.λ.π. κάθεται και τις τρώει και "ξεφτιλίζεται" από μία γυναίκα. Για να το κάνει αυτό προφανώς καυλώνει. Τι είναι αυτό όμως που τον καυλώνει, τι νοιώθει εκείνες τις στιγμές; Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία να μας πει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παλιε , στα 2000 χλμ να πας για αλλαγη λαδιων και θα εισαι οκ

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πάνε όσοι δεν έφαγαν ξύλο όταν ήταν παιδιά για να αναπληρώσουν τα κενά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η μονη εμπειρια που εχω ειναι στο Amsterdam ,
οπου εχει τυχει να δω να περνει τον πελατη νοσοκομειακο,
και η ασφαλεια να κλεινει το s&m house για ενα απογευμα.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παλιε , στα 2000 χλμ να πας για αλλαγη λαδιων και θα εισαι οκ

Και να κλάσω εδώ μέσα κάποιος θα πεταχτεί να μετρήσει τα mm της πορδής μου και κάποιος άλλος (της ίδιας συνομοταξίας - ρουφιανο-κλικαδούρας) θα πεταχτεί για να γελάσει ειρωνικά και να νοιώσει σπουδαίος επειδή έτσι μου την "είπε"!

Τι σκατά έλλειμα και ρουφιανιά κουβαλάτε ρε φιλαράκια μέσα στις ψυχές σας; 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Θα σου απαντήσω μόλις μας εξηγήσεις το ΠΩΣ ΘA κλάσεις εδώ MEΣA

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οπως συμπεριφερονται εδω ετσι ειναι και στην κανονικη ζωη τους.
Ετσι και σε μενα που εγραψα καποια ποστ στην αρχη χωρις να προσβαλω ειρωνευτο ,πεταχτηκαν οι μαλακοπαπαριδες να πουν την εξυπναδα τους.
Προφανως μονο εδω μπορουν γιατι εξω πεφτει φαπα.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα σου απαντήσω μόλις μας εξηγήσεις το ΠΩΣ ΘA κλάσεις εδώ MEΣA

"ΜΑΣ εξηγήσεις;"

Τι σε κάνει να πιστεύεις ρε φιλαράκι ότι εκπροσωπείς ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους εδώ μέσα; Και για σένα δεν μπορείς να μιλήσεις, πρέπει να καλύπτεσαι πίσω από κάποιους άλλους;  

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Άνοιξα αυτό το θέμα διαβάζοντας άλλα σχετικά με μία φοβερή Mistress στην Αθήνα κ.λ.π.

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε Mistress και θα ήθελα τα φώτα άλλων φίλων που έχουν αυτή την εμπειρία. Βρίσκω από μόνο του γοητευτικό το γεγονός ότι ένας άντρας που θεωρείται επιθετικός, καρα-μαμίκουλας κ.λ.π. κάθεται και τις τρώει και "ξεφτιλίζεται" από μία γυναίκα. Για να το κάνει αυτό προφανώς καυλώνει. Τι είναι αυτό όμως που τον καυλώνει, τι νοιώθει εκείνες τις στιγμές; Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία να μας πει...

ρε φιλαρακι λες δεν εχεις παει ποτε με μιστρες και τωρα ξαφνικα θες να μαθεις τι ειναι αυτο που καβλονει τους αντρες που πανε ?
για μενα καλα σου απαντησε ο iblis και αποψη μου μην τη ψαχνεις πολυ γιατι σε βλεπω να σε γαμανε με κανα δονητη οι mistress

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι λες δεν εχεις παει ποτε με μιστρες και τωρα ξαφνικα θες να μαθεις τι ειναι αυτο που καβλονει τους αντρες που πανε ?
για μενα καλα σου απαντησε ο iblis και αποψη μου μην τη ψαχνεις πολυ γιατι σε βλεπω να σε γαμανε με κανα δονητη οι mistress

Φιλαράκι αν όχι κλώνος του Iblis, σίγουρα ίδια συνομοταξία συμπλεγματικών ρουφιανο-κλικαδόρων...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Κρύψου πίσω από τις λέξεις .
Κλασσικό οιδιπόδειο ,απαντώντας στην αρχική σου τοποθέτηση.

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Καμμια επαγγελματιας Mistress ΔΕΝ κανει σε κανεναν πελατη πραγματα παρα τη θεληση του!!! Αυτο να το ξεκαθαρισουμε. Εγω βαρεθει να το διαβαζω αυτο συνεχεια ως δικαιολογια απο ασχετους. Απο την αρχη που θα πας ξεκαθαριζεις τι θες και κυριως τι ΔΕΝ θες, και ουτε γατα ουτε ζημια. ΤΕΛΟΣ!!! Αν ΔΕΝ θες δονητες, ΔΕΝ σου κανει δονητες. So simple!!! Το οτι στα μπουρδελα του 20ρικου εχει καθιερωθει ως αυταρχικο το ξυλο και ο δονητης αυτο ειναι πατεντα των μπουρδελων και των πουτανων που προσπαθουν να τα οικονομησουν και απο εκει.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καμμια επαγγελματιας Mistress ΔΕΝ κανει σε κανεναν πελατη πραγματα παρα τη θεληση του!!! Αυτο να το ξεκαθαρισουμε. Εγω βαρεθει να το διαβαζω αυτο συνεχεια ως δικαιολογια απο ασχετους. Απο την αρχη που θα πας ξεκαθαριζεις τι θες και κυριως τι ΔΕΝ θες, και ουτε γατα ουτε ζημια. ΤΕΛΟΣ!!! Αν ΔΕΝ θες δονητες, ΔΕΝ σου κανει δονητες. So simple!!! Το οτι στα μπουρδελα του 20ρικου εχει καθιερωθει ως αυταρχικο το ξυλο και ο δονητης αυτο ειναι πατεντα των μπουρδελων και των πουτανων που προσπαθουν να τα οικονομησουν και απο εκει.

Επιτέλους να κάποιος άνθρωπος που είναι στο θέμα. Σε ευχαριστώ altgreek74 για την απάντηση σου. Και γω από τα λίγα που ξέρω πιστεύω ότι το θέμα με τις Mistress είναι πιο ραφινάτο και δεν έχει να κάνει με το δονητή που χώνει στον πελάτη μία κοπέλα στα μπουρδέλα ή στα κοινά στούντιο. Από ότι καταλαβαίνω πηγαίνεις σε Mistress. Τι είναι αυτό που δεν σε καλύπτει αν πας απλά να ρίξεις ένα λούτσο σε μία πόρνη και το αναζητάς σε μία Mistress;   

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μακρυά από αυταρχικές!!!Ένας εδώ στην Αγγλία όπως είχα γράψει παλιά την πάτησε για τα καλά!!Πήρε σπίτι του "αφέντρα" και τον είχε δεμένο στο κρεβάτι με χειροπέδες στα 4 και τον μαστίγωνε ελαφρά όπως του άρεσε,έλα όμως που η σύζυγος και ενώ ήταν εκτός πόλης για δουλειά γύρισε και είδε το σκηνικό,πλήρωσε το call girl,κράτησε όμως το μαστίγιο και όπως έμεινε αυτός δεμένος τον σάπισε!!Πέρασε τα Πάθη του Χριστού ο φουκαράς και πήγε με κάταγμα στην πλάτη και ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο.Πάλι καλά που σώθηκε.Η απατημένη η σύζυγος που τον έσκισε πήγε φυλακή και αυτός μάλλον μετά από αυτό που πέρασε θα άλλαξε γούστα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ενας άλλος πιθανός κίνδυνος που μπορώ να σκεφτώ με αφεντρα cg είναι ετσι όπως σε έχει δεμένο με χειροπέδες να σου κλέψει χαλαρά το σπίτι.
Δηλαδή και θα φας και ξύλο και θα σε κλέψουν!

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ενας άλλος πιθανός κίνδυνος που μπορώ να σκεφτώ με αφεντρα cg είναι ετσι όπως σε έχει δεμένο με χειροπέδες να σου κλέψει χαλαρά το σπίτι.
Δηλαδή και θα φας και ξύλο και θα σε κλέψουν!

Μήπως λοιπόν "παίζει" στο όλο σκηνικό και η αίσθηση κινδύνου; Ότι η "αφέντρα" μπορεί να μου κάνει πολύ κακό, αλλά τελικά την γλύτωσα και δεν μου έκανε; Κάτι δηλαδή σαν τα ζευγαράκια που τρελαίνονται να κάνουν σεχ σε απίθανα δημόσια μέρη, με τον κίνδυνο στο τσακ να τα ανακαλύψουν - αλλά αυτός ο κίνδυνος τα "ανάβει" τελικά πιο πολύ;

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Μακρυά από αυταρχικές!!!Ένας εδώ στην Αγγλία όπως είχα γράψει παλιά την πάτησε για τα καλά!!Πήρε σπίτι του "αφέντρα" και τον είχε δεμένο στο κρεβάτι με χειροπέδες στα 4 και τον μαστίγωνε ελαφρά όπως του άρεσε,έλα όμως που η σύζυγος και ενώ ήταν εκτός πόλης για δουλειά γύρισε και είδε το σκηνικό,πλήρωσε το call girl,κράτησε όμως το μαστίγιο και όπως έμεινε αυτός δεμένος τον σάπισε!!

Ρε KOSTAS_23 αφου μονος σου το λες.Σε αυτο δεν φταιει η Mistress αλλα το οτι ο αλλος ηταν ατυχος και τον "τσακωσε" η γυναικα του. Μονος σου λες οτι η Mistress δεν του εκανε τιποτα, παρα μονο αυτα που ο ιδιος ειχε ζητησει. Το ξυλο απο τηνγυναικα του το εφαγε!!! Δηλαδη αν ο τυπος ειχε καλεσει μια απλη πουτανα η αν ειχε απλα μια γκομενα και τον ειχε δεσει ετσι για το παιχνιδι στο κρεββατι θα αλλαζε κατι στο σκηνικο? Εντελως ακυρη η παρεμβαση σου οσον αφορα τις Mistresses.

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
παντως ειχε την κυριακη το βραδυ αναλαγη εκπομπη στο σκαι για οσους την ειδαν.ειχε ενα τυπο καμια 50 χρωνων που η αφεντρα του τον ειχε για σκυλι.και αυτος ο μαλακας εκανε το σκυλο μεσα στο σπιτι.η απολυτη ξεφτιλα.οποιος το ειδε καταλαβαινει τι θελω να πω.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Οι επαγγελματιες mistresses δεν ειναι ουτε πορνες ουτε κανουν κατι που δεν θελει ο πελατης τους. Το γνωριζω γιατι ενω δεν εχω καμια σχεση με s/m κλπ, μια "φιλη" μου (αγγλιδα) ειναι επαγγελματιας στο λονδινο, οποτε τα γνωριζω απο πρωτο χερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom