Παιδια καλησπερα . Θα ηθελα να καταθεσω την εμπειρια μου για τον φιλο που ρωτησε . Πριν απο αρκετα χρονια , η ιδεα ενος αυταρχικου παιχνιδιου με εξιταρε αρκετα οποτε και κανονισα ενα ραντεβου σε ενα στουντιο . Εχουν βεβαια περασει πολλα χρονια απο τοτε , αλλα ηταν μια καλη εμπειρια , ιδιαιτερως ερεθιστικη . Ευτυχως η κοπελλα ηταν επαγγελματιας , αλλα ηταν και κατι το οποιο το ηθελε και το εκανε , δηλαδη ηταν και στη πραγματικοτητα ενας αυταρχικος ανθρωπος (αλλωστε ηταν λεσβια και η φιλη της ενα ακρως υποτακτικο ατομο) και μπορω να πω οτι σαν σεξουαλικο παιχνιδι ηταν καλο . Δοκιμασα και αλλες φορες αλλα τις πιο πολλες φορες ηταν μια βλακεια οπου η κοπελλα δεν ηξερε καν τι να κανει , η νομιζε οτι ηθελα να με πηδηξει με δονητη και αυτο ονομαζε αυταρχικο . Τελος παντων , αυτη ηταν μια απο τις στιγμες της σεξουαλικης μου ζωης και η οποια περασε και τωρα πια μου ειναι απλως αδιαφορη . Για να μην μακρυγορω , εγω τουλαχιστον ολο αυτο το SM το θεωρω ενα σεξουαλικο παιχνιδι και τιποτα αλλο , πολλω δε μαλλον τωρα που μου ειναι τελειως αδιαφορο . Υπαρχουν ανθρωποι ομως που ειναι σεξουαλικη τους επιλογη και δεν ερεθιζονται αν δεν ειναι "υποτακτικοι" κατα τη διαρκεια μια ερωτικης επαφης . Αυτο οπως εχω διαβασει ειναι μια διαταραχη της σεξουαλικοτητας , και μαλλον πρεπει να χρηζει ψυχολογικης βοηθειας . Αλλωστε και εγω το ιδιο διερωτηθηκα για τον εαυτο μου , οταν το δοκιμασα , αλλα τουλαχιστον ειχα και σεξουαλικες επαφες παραδοσιακα , οπως σχεδον ολοι .
Αυτα , ελπιζω να μην κουρασα με τα παραπανω