Νέα

Άντρες που λατρεύουν τις Mistress και το S/M

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Ξέρω ότι υπάρχουν εκεί έξω πανίσχυροι άντρες (διευθυντές επιχειρήσεων, μάνατζερς κ.λ.π.) άντρες παντοδύναμοι που παρ' όλα αυτά τους αρέσει η υποταγή σε μία Mistress. Τι νοιώθουν αυτοί οι άντρες στην ψυχή τους και στο σώμα τους όταν βρίσκονται με μία Mistress, αυτό προσπαθώ να καταλάβω.
[/quote]Γνωστή π..τάνα που δεν έχει σχέση με S/M κτλ μου έχει πει οτι έχει πελάτη κουστουμάτο ο οποιος οταν μπαίνει η ..τάνα στο δωμάτιο ο τύπο είναι στα τέσσερα και κάνει τον σκύλο και θέλει να τον ψιλοκλωτσάει και να τον πατάει και μετα να τον κατουράει!!!!!!!Αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think:Μπορεί κάποιος η κάποια εδώ να πεί, αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει ο πελάτης τον Mister και η Mistress την slave?
Xoxoxo! Θα ήθελα να έχω μια τέτοια εμπειρία!!! Και με τη σκέψη καυλώνω!!!  :2funny:
Δεν θα βαράω δυνατά  :s&m_1: με το μαλακό και όσο αντέχει.    :s&m_2:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα . Θα ηθελα να καταθεσω την εμπειρια μου για τον φιλο που ρωτησε . Πριν απο αρκετα χρονια , η ιδεα ενος αυταρχικου παιχνιδιου με εξιταρε αρκετα οποτε και κανονισα ενα ραντεβου σε ενα στουντιο . Εχουν βεβαια περασει πολλα χρονια απο τοτε , αλλα ηταν μια καλη εμπειρια , ιδιαιτερως ερεθιστικη . Ευτυχως η κοπελλα ηταν επαγγελματιας , αλλα ηταν και κατι το οποιο το ηθελε και το εκανε , δηλαδη ηταν και στη πραγματικοτητα ενας αυταρχικος ανθρωπος (αλλωστε ηταν λεσβια και η φιλη της ενα ακρως υποτακτικο ατομο) και μπορω να πω οτι σαν σεξουαλικο παιχνιδι ηταν καλο . Δοκιμασα και αλλες φορες αλλα τις πιο πολλες φορες ηταν μια βλακεια οπου η κοπελλα δεν ηξερε καν τι να κανει , η νομιζε οτι ηθελα να με πηδηξει με δονητη και αυτο ονομαζε αυταρχικο . Τελος παντων , αυτη ηταν μια απο τις στιγμες της σεξουαλικης μου ζωης και η οποια περασε και τωρα πια μου ειναι απλως αδιαφορη . Για να μην μακρυγορω , εγω τουλαχιστον ολο αυτο το SM το θεωρω ενα σεξουαλικο παιχνιδι και τιποτα αλλο , πολλω δε μαλλον τωρα που μου ειναι τελειως αδιαφορο . Υπαρχουν ανθρωποι ομως που ειναι σεξουαλικη τους επιλογη και δεν ερεθιζονται αν δεν ειναι "υποτακτικοι" κατα τη διαρκεια μια ερωτικης επαφης . Αυτο οπως εχω διαβασει ειναι μια διαταραχη της σεξουαλικοτητας , και μαλλον πρεπει να χρηζει ψυχολογικης βοηθειας . Αλλωστε και εγω το ιδιο διερωτηθηκα για τον εαυτο μου , οταν το δοκιμασα , αλλα τουλαχιστον ειχα και σεξουαλικες επαφες παραδοσιακα , οπως σχεδον ολοι .
Αυτα , ελπιζω να μην κουρασα με τα παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom