Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Ήταν φοιτητής στη Νομική Κομοτηνής. Εγώ νομίζω ήταν ένα κομπλεξικό ψυχάκι που μεγαλοποίούσε τις αρνητικές αντιδράσεις των άλλων. Τους δικούς του τους σκότωσε επειδή μπορούσε, παραήταν δειλός να πειράξει κάποιον άλλονO Σεχιδης θεωρείται υψηλής ευφυίας άτομο και είχε γίνει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης.
Καταρχάς είχε μπει στην Νομική ή φιλοσοφική ή φιλολογική σχολή δεν θυμάμαι ακριβως του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Πέραν του αποτρόπαιου εγκλήματος που διέπραξε και του παρανοϊκού εγχειρήματος ήταν άτομο που έγραφε ποίηση ακόμη και μέσα στη φυλακή.Και ήταν και ζωγράφος.
Κάποτε είχα επιχειρήσει να βρω τα γραπτα του γιατί μου αρέσει η ποίηση και η λογοτεχνια αλλά τα είχε μια δημοσιογράφος που δεν μου απάντησε ποτέ.
Απ' ότι είπαν η ποίηση του ήταν υψηλού επιπέδου.
Θέλω να πω δηλαδή πως παρότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν βαρύ ψυχιατρικο περιστατικό είχε πολύ υψηλό δείκτη ευφυίας.
Δεν θα έλεγα το ίδιο για άλλους serial killers.
Αν και ποτέ δεν βρήκα να διαβάσω τι είχε γράψει ο Σεχιδης από ποίηση,θα το ήθελα κάποια στιγμή.
Πιστεύω ότι τα γραπτά του που είχε στο σπίτι του καθώς και όλα όσα έγραψε στην φυλακή σκοπίμως τα κρύβουν.
Το ίδιο συνέβη και με τους πίνακες ζωγραφικής του.
Τώρα γιατί,πώς και τι ουδείς γνωρίζει.Εγω θα έλεγα για να μην τον ηρωοποιησουν ως καλό συγγραφέα,ποιητή κλπ.
Βέβαια έτερον εκατερον αλλά εδώ στην Ελλάδα όλα για θάψιμο πάνε όταν δεν τους αφήνουν τα μικροσυμφεροντα.