Νέα

Αντωνία Καλλιμούκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Μάλιστα . Αφού έχει γκόμενο το αποκλείουμε να έκανε κάτι τέτοιο.

Sure .
Δε με καταλαβες νομιζω. Εννοω οτι οταν την ακους να μιλαει δεν ειναι σαν νακους την Αλεξανδρακη.. Εχει ενα Α επιπεδο. Εχει 2 δουλειες, γκομενο, ειναι και μορφωεμενη. Ολα αυτα δε μου κολλανε με το σκανδαλο εμενα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αναφέρομαι στο περσινό σκάνδαλο , το οποίο βέβαια η νεαρά αρνήθηκε κατηγορηματικά , μετά λυγμών μάλιστα .
Οι λυγμοί σ' ενόχλησαν εσένα κι όχι ότι έγραψε κάποιος ότι του γούσταρε χωρίς καμία απόδειξη κι έμεινε ατιμώρητος.  :idiot: :idiot: :idiot:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σιγα μη το παραδεχοτανε,ελατε ρε μαγκες τι δουλεια εχει το ξανθοπουτανο στη βουλγαρια για ψωνια;;οπως  δηλωσε;;για ψωνια οι επωνυμοι πεταγοντα παρισι-μιλανο-ρωμη-λονδινο ακομα και στη κωνσταντινουπολη τωρα που τα πουτσοκαναλα μας τα ζαλισαν με τα τουρκοσιριαλ.αντε κυπρο που ειναι διπλα μιλαμε την ιδια γλωσσα αντε να παει λευκωσια λεμεσο αγια ναπα δηλαδη για τοσο μαλακες μας περνανε;;τι πηγε να κανει στη βουλγαρια και ειδικοτερα στη τασκενδη να αγορασει παπουτσια μπλουζες αφορολογητα;;εχω κατι φιλαρακια απο τη βορεια ελλαδα και μου λενε τι παιζει...αναφερομαι στη πορνεια;;τι να πηγε να δει απο που θα περασει η γραμμη φυσικου αεριου μπουργαζ αλεξανδρουπολη;;ελεος

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Κοιτα να δεις που θα ης ζητησουμε κ συγνωμη... :headbang: :headbang: :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1055650[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1055651[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/lifestyle/article/i-antonia-ksekinise-tis-diakopes-tis]http://www.zougla.gr/lifestyle/article/i-antonia-ksekinise-tis-diakopes-tis[/url[/URL]]

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ποσο το μαλλι μαθαμε εντελει?

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Καλα εννοειται οτι αν επαιζε και εγχωρια ενδιαφερομουν φουλ. Αλλα ποιος να στο πει?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
σιγα μη το παραδεχοτανε,ελατε ρε μαγκες τι δουλεια εχει το ξανθοπουτανο στη βουλγαρια για ψωνια;;οπως  δηλωσε;;για ψωνια οι επωνυμοι πεταγοντα παρισι-μιλανο-ρωμη-λονδινο ακομα και στη κωνσταντινουπολη τωρα που τα πουτσοκαναλα μας τα ζαλισαν με τα τουρκοσιριαλ.αντε κυπρο που ειναι διπλα μιλαμε την ιδια γλωσσα αντε να παει λευκωσια λεμεσο αγια ναπα δηλαδη για τοσο μαλακες μας περνανε;;τι πηγε να κανει στη βουλγαρια και ειδικοτερα στη τασκενδη να αγορασει παπουτσια μπλουζες αφορολογητα;;εχω κατι φιλαρακια απο τη βορεια ελλαδα και μου λενε τι παιζει...αναφερομαι στη πορνεια;;τι να πηγε να δει απο που θα περασει η γραμμη φυσικου αεριου μπουργαζ αλεξανδρουπολη;;ελεος
Η Τασκένδη είναι η πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν αλλά να μη σου χαλάσω κι εσένα και των άλλων φαντασιόπληκτων το παραμύθι. Συνέχισε έτσι, όλες πουτάνες είναι εκτός απ' τη μαμά.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Άλλη σκυλέμπριτι-πρώην πανελίστρια-επαγγελματίας γκόμενα αθλητών και όχι μόνο  :jerking: ήταν η πέτρα του εν λόγω σκανδάλου, η Καλλιμούκου με το συγκεκριμένο νταβαντούρι δεν είχε σχέση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Άλλη σκυλέμπριτι-πρώην πανελίστρια-επαγγελματίας γκόμενα αθλητών και όχι μόνο  :jerking: ήταν η πέτρα του εν λόγω σκανδάλου, η Καλλιμούκου με το συγκεκριμένο νταβαντούρι δεν είχε σχέση

Για πες ποια. Κάντο σε στυλ κρεμάλα, θα σου λέμε γράμματα και θα λες αν είναι στο όνομα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η Τασκένδη είναι η πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν αλλά να μη σου χαλάσω κι εσένα και των άλλων φαντασιόπληκτων το παραμύθι. Συνέχισε έτσι, όλες πουτάνες είναι εκτός απ' τη μαμά.

χαχα, γενικώς στο σχολείο δεν πρέπει να τα πήγαινε και τόσο καλά ο φίλος μας. Ούτε το θαυμαστικό από το ερωτηματικό δε φαίνεται να ξέρει να ξεχωρίζει:

εχω κατι φιλαρακια απο τη βορεια ελλαδα και μου λενε τι παιζει...αναφερομαι στη πορνεια[size=17pt];;[/size]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645

Εγώ τον πιστεύω πάντως, αφού του το είπανε φιλλλλαράκια απ' το σαλλλλόνικα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16

Για πες ποια. Κάντο σε στυλ κρεμάλα, θα σου λέμε γράμματα και θα λες αν είναι στο όνομα
%CE%94%CE%A1%CE%A5%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%97%CE%A3.jpg

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom