Νέα

Αντωνία Καλλιμούκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Xρόνια πολλά........

http://[URL unfurl="true"]www.24sports.com.cy/assets/modules/kat/articles/201205/36249/photos/gn_11.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/01/antonia-kallimoukou-570.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-EZrVOV3hea4/Uc30n9J3XJI/AAAAAAAB2-M/DrDPrb-oOOk/s614/1.jpg

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Α ρε Χιος τι αστερακια βγαζεις...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Πραγματικά πανέμορφη!Χαραμίζεται στην σαχλοεκπομπή της Μενεγάκη..Μπροούσε να παρουσιάζει εκπομπή για υγεία και ευεξία όπως και να παρουσιάζει κάποια εκπομπή επιπέδου γιατί η κοπέλα όσες φορές την έχω ακούσει έχει μόρφωση και δεν είναι άλλη μία γλάστρα

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Πραγματικά πανέμορφη!Χαραμίζεται στην σαχλοεκπομπή της Μενεγάκη..Μπροούσε να παρουσιάζει εκπομπή για υγεία και ευεξία όπως και να παρουσιάζει κάποια εκπομπή επιπέδου γιατί η κοπέλα όσες φορές την έχω ακούσει έχει μόρφωση και δεν είναι άλλη μία γλάστρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Φοβερό πίσω σύστημα η κοπέλα. Βέβαια στη φάτσα είναι λαγουδάκι και αυτό που μου τη σπάει είναι ότι βγάζει συνέχεια μια ειρωνία.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Φοβερό πίσω σύστημα η κοπέλα. Βέβαια στη φάτσα είναι λαγουδάκι και αυτό που μου τη σπάει είναι ότι βγάζει συνέχεια μια ειρωνία.
Θα ηθελα να το τεσταρω το πισω συστημα..  :fuck2:
Αλλα θα κοστιζει ακριβα λογικα!  :-

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παλιά αλλά συλλεκτική  ------> 
antonkallimoukoutopless1.jpg

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ζώον ήτανε, είναι και προφανώς θα παραμείνει... Την ξέρω χρόνια, πολύ πριν εμφανιστεί στα καλλιστεία. Σέξυ (πλέον), για κάποιον που δεν την ξέρει, αλλά ουσιαστικά αδιάφορη (for sure) για όποιον την γνωρίζει όσο και εγώ. Ξέρω καλά τι λέω, και ξεκαθαρίζω ότι δεν κάνω δυσφήμιση στην Αντωνία, απλά αναφέρω την υποκειμένική μου άποψη (για να μην κατηγορηθώ από κανέναν "αγαπούλα").

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
Ζώον ήτανε, είναι και προφανώς θα παραμείνει... Την ξέρω χρόνια, πολύ πριν εμφανιστεί στα καλλιστεία. Σέξυ (πλέον), για κάποιον που δεν την ξέρει, αλλά ουσιαστικά αδιάφορη (for sure) για όποιον την γνωρίζει όσο και εγώ. Ξέρω καλά τι λέω, και ξεκαθαρίζω ότι δεν κάνω δυσφήμιση στην Αντωνία, απλά αναφέρω την υποκειμένική μου άποψη (για να μην κατηγορηθώ από κανέναν "αγαπούλα").
Η οποια αποψη σου δεν μας ενδιαφερει κιολας

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Τι εννοείς ότι είναι ζώο και καθόλου σέξυ ?? Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό...Ότι είναι πρέπει να είναι λίγο σκυλίτσα,συμφωνό αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom