sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ΤΕΙ Αθηνας στον κεντρικο διαδρομο.ρε μια και λετε για προγραμματα δε μου λετε απο που θα κατεβασω τα windows7
ειναι και πανακριβα τα γαμημενα
ΤΕΙ Αθηνας στον κεντρικο διαδρομο.ρε μια και λετε για προγραμματα δε μου λετε απο που θα κατεβασω τα windows7
αν λες για uninstall, μπορεί να το κάνει remove από το control panel.Ναι, δεν εχεις αδικο. Ψιλοαναξοπιστο το AVG και βαρυ, αν και δε συμπεριλαμβανει το Avira που προτεινεις.
Δε με λες το Microsoft Security Essentials πως το ξεφορτωνομαι μια και καλη;
Ναι, αλλα ξεφορτωνομαι ολα τα αρχεια (κρυφα και μη) και τις ρυθμισεις;αν λες για uninstall, μπορεί να το κάνει remove από το control panel.
όχι δεν νομίζω να έχεις τέτοιο πρόβλημα... μόνο το McAfee είναι τέτοιο.Ναι, αλλα ξεφορτωνομαι ολα τα αρχεια (κρυφα και μη) και τις ρυθμισεις;
Δε θελω να μου δημιουργησει προβληματα (conflicts) με το καινουργιο.
Εσυ ποιο χρησιμοποιεις ειπαμε;
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Εκατομμύρια links υπάρχουν σε όλο το Internet.ρε μια και λετε για προγραμματα δε μου λετε απο που θα κατεβασω τα windows7
ενα καλο προγραμματακι απο οτι θυμαμε ηταν το ccleaner για να καθαριζεις την σαβουρα που μενει απο απεγκαταστασεις,επισης καλο ειναι το revo unistaller στο να διαγραφεις τα προγραμματα σου,εχει και free εκδοσηΝαι, αλλα ξεφορτωνομαι ολα τα αρχεια (κρυφα και μη) και τις ρυθμισεις;
Δε θελω να μου δημιουργησει προβληματα (conflicts) με το καινουργιο.
Εσυ ποιο χρησιμοποιεις ειπαμε;
είπαμε όλα σε ένα.ενα καλο προγραμματακι απο οτι θυμαμε ηταν το ccleaner για να καθαριζεις την σαβουρα που μενει απο απεγκαταστασεις,επισης καλο ειναι το revo unistaler στο να διαγραφεις τα προγραμματα σου,εχει και free εκδοση
ενα καλο προγραμματακι απο οτι θυμαμε ηταν το ccleaner για να καθαριζεις την σαβουρα που μενει απο απεγκαταστασεις,επισης καλο ειναι το revo unistaller στο να διαγραφεις τα προγραμματα σου,εχει και free εκδοση
ωραιος ο τσολιας
oxi ρε συ απλα εχω σταματηση καιρο να ασχολουμε με κατεβασματα προγραμματων και ταινιων και δε ξερω που θα βρω,ασε που το download.com βρηκα μεν αλλα δεν ειναι ολοκληρα τα 7 προφανως καποιες ενημερωσεις αφου το μεγεθος αρχειων ειναι 700 mbΠλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Εκατομμύρια links υπάρχουν σε όλο το Internet.
Γαμει και δερνει αυτο το πολυεργαλειο. Μπορω να γραψω σεντονι γι'αυτο και τα συμπληρωματικα προγραμματα που το συνοδευουν.
Ναι, το flashback λες.Έχετε ακούσει για malware δούρειο ίππο που έχει μολύνει πάνω από 600.000 macbook παγκοσμίως;
avg free για free γνωμη μου το καλυτερο αν και εχω σταματησει να ασχολιεμαι με antivirus λογο linuxΠαιδιά πείτε κανένα antivirus καλό και free....
Και κυρίως να μην σου ζαλίσει τα αρχίδια....
Ρωτάω τώρα παρ' όλο που υπάρχουν ήδη προτάσεις μήπως υπάρχει τίποτα καινούριο...!!!
avg free για free γνωμη μου το καλυτερο αν και εχω σταματησει να ασχολιεμαι με antivirus λογο linux