Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
sorry τι είναι τα spyware?
και το ad-aware καλό είναι .Κατέβαστε και το spybot είναι μία πολύ καλή free λύση για τα spyware! ;)
είναι προγράμματα κακόβουλα όπου παρακολουθούν τον υπολογιστή σου .sorry τι είναι τα spyware?
Ζημιά στον Η/Υ κάνουν;(Από όσο ξέρω amc_anthony13 και εγώ είναι προγράμματα κακόβουλα όπου παρακολουθούν τον υπολογιστή σου).sorry τι είναι τα spyware?
όχι ζημιά πάντα αλλά παρακολουθούν το τι κάνεις .Ζημιά στον Η/Υ κάνουν;(Από όσο ξέρω amc_anthony13 και εγώ είναι προγράμματα κακόβουλα όπου παρακολουθούν τον υπολογιστή σου).
ανάλογα το spyware το ξαναλέω .Κάνουν και παρακάνουν!!!
free το AVG και με πληρωμή το Kaspersky .amc anthony κατα τη γνωμη σου ποιο ειναι το πιο καλο antivirus?κ free k charge
το AVAST λες .Εγω εχω αυτο με την κοκκινη ομπρελα..
το AVAST λες .
Συμφωνώ.Κατέβασα το KIS 2009 στοι καινούργιο laptop-σε αυτό έχω το KAV 2007- και καταναλώνει ελάχιστους πόρους.Και που είστε?Δωρεάν από το warezakia...free το AVG και με πληρωμή το Kaspersky .
To avira είναι. Είτε το πιστεύετε είτε όχι το avira premium βγήκε πρώτο στο τεστ που βγήκε τον μήνα Αύγουστο 2008 (On demand test) από το AV Comparatives!!! Εγώ αυτή την περίοδο έχω το Kaspersky!!!Μαλον αυτο ειναι μου το κατεβασε ενας φιλος απο το ιντερνετ το εχω 2 χρονια τωρα
και παη σφαιρα εχει μπλοκαρη ιους ουκ ολιγους
sorry αλλα δεν ειμαι και ιδιμων με αυτα.