ειναι και το avg στο
δωρεαν και ελαφρυ
δωρεαν και ελαφρυ
να κατεβάσεις το CounterSpy και θα στον σβήσει και εδώ θα βρεις πληροφορίες για το trojan .μαγκες γαμω την ατυχία μου.πριν κατι μερες κόλλησα εναν ιο αλλα ευτυχώς τσακαλια του σιτε με βοηθησαν και τον εσβησα.τωρα κατευασα το fifa 2009 και ειχε ιο μεσα.γαμω την πουτανα μου ρε πουστη.ετσι ζηταω και παλι την βοηθεια του σιτε ο ιος λέγεται Win32:Hangame-AK [trj] ξερει κανεις τπτ?ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE............
...ζηταω και παλι την βοηθεια του σιτε ο ιος λέγεται Win32:Hangame-AK [trj] ξερει κανεις τπτ?ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE............
το ετρεξα..βρηκε κατι μαλακιες & τωρα ζηταει αδεια αγορας για να τα σβησει..
από που το κατέβασες το παιχνίδι ? από εδώ ?amc_anthony13 και Duracell ευχαριστω πολυ, ξεκιναω να κανω αυτα που μου ειπατε και θα ποσταρω ξανα με τα αποτελεσματα
το ετρεξα..βρηκε κατι μαλακιες & τωρα ζηταει αδεια αγορας για να τα σβησει..
από που το κατέβασες το παιχνίδι ? από εδώ ?
αφού υπάρχει στο site μας το έχω ανεβάσει εγώ .γενικα εχει παρα πολλα το σιτε αλλα τελικα εχει και ιους.απο κει κατευαζω prison break ,lost και καμια τσοντα
απο σενα το ειδα οτι βγηκε αλλα οταν πηγα να το κανω download το λικκς ηταν νεκρααφού υπάρχει στο site μας το έχω ανεβάσει εγώ .
Σωστός τώρα το είδα ο άλλος που το ήθελε ήταν Οκ . θα το ξανανεβάσω .απο σενα το ειδα οτι βγηκε αλλα οταν πηγα να το κανω download το λικκς ηταν νεκρα
Σωστός τώρα το είδα ο άλλος που το ήθελε ήταν Οκ . θα το ξανανεβάσω .
για το παιχνίδι λες ? η για το πρόγραμμα ?τωρα τον ιο τον κολλησα(πλακα κανω)το εχεις δοκιμασει οτι παιζει καλα?το ξανακατευαζω τωρα βεβαια αλλα λεμε τωρα.αν ειναι 100% οτι παιζει με κρακ κτλ. να το κατευασω απο δω