Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μου
κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.. είναι πλήρες το προγραμματάκι.
έχει firewall anti-spam anti-virus και άλλα που δεν τα θυμάμαι. έχει άπειρες επιλογές.
για παράδειγμα όταν ανοίγεις μια τσοντοσελίδα και σου έχει σπαμ δεξιά και αριστερά τα περισσότερα μπορεί να τα κλείσει και σε ανημερώνει. επειδή εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ kaspersky nod avg anti-vir clamwin και της παναγιάς τα μάτια και τα κέρατα τα τράγια σε πληροφορώ ότι είναι πολύ καλό από πλευράς κάλυψης. πρέπει να χρηματοδοτείται από κάπου γιατί από την στιγμή που σου ζητάει μειλ ενεργοποίησης πρέπει να δείχνει την κίνηση του προγράμματος και να τσεπώνει απο εταιρίες.
το μόνο κακό που έχει είναι το ότι σου τρώει κάποιους πόρους 25MB από την μνήμη... δηλαδή όσο τρώει ο WindowsMediaPlayer.
εγώ πάντως βρήκα την υγεία μου. ούτε φράγκα ούτε ιους

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σωστό αυτό που λες φίλε αλλά για σκέψου να αγοράσεις ένα πρόγραμμα προστασίας και να μην τρέχει σωστά στο Pc σου και να ψάχνεσαι!!! Εγώ για παράδειγμα πρόσφατα (χθες) αφαίρεσα το Zone Alarm  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:γιατί μπλόκαρε τα πάντα και εκτός αυτού μου έκανε και conflict με το Nod32.
Μα τι πηγες και πήρες Zone Alarm ,υπάρχουνε πολύ καλύτερα προγράμματα , και το Norton είναι ψιλό καλο ...ποσα έδωσες για Zone ?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Άντο παίζει επειδή , το kaspersky είναι πάντα σπασμένο σε site εννοώ, ενώ το AVG είναι δωρεάν ,και νομίζεις ότι το AVG δουλεύει καλύτερα , όμως στη πραγματικότητα είναι μια μαλακια .Το kaspersky είναι το καλύτερο ,κατά με , όχι όμως σπασμένο ...
Εννοείται. Μην ακούς την ΟΧΙΑ. Αυτή συγκρινει Φερράρι με Μερσεντές!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μα τι πηγες και πήρες Zone Alarm ,υπάρχουνε πολύ καλύτερα προγράμματα , και το Norton είναι ψιλό καλο ...ποσα έδωσες για Zone ?
Τίποτα.  :grin: :grin: :grin: :grin: Σαν παράδειγμα το ανέφερα. Σκέψου να είχα αγοράσει το PRO και να καθόμουν ένα μήνα να βρω τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω!!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εννοείται. Μην ακούς την ΟΧΙΑ. Αυτή συγκρινει Φερράρι με Μερσεντές!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Το λέω επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν .Ενώ νόμιζα ότι το PC μου είναι καθαρό , στη πραγματικότητα είχε γεμίσει , άσε , δεν τι ξαναπατάω , θα το πληρώσω και δεν πάει να είναι καλύτερο ,μπαίνω παντού και με το kaspersky το PC μου είναι καθαρό

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φίλε ΟΧΙ νορτον... το νορτον γαμάει μηχανήματα.. είναι από μόνο του ιος.... άσε που σπάει και τα πιο ανθεκτικά αρχίδια... σου τα βαράει με βαριοπούλα.. άσε που περνάνε τα πάντα.. καλύτερα νοντ ή κασπέρσκι....

πάει δεν υπάρχει μέτρο... δεν υπάρχουν όρια... οι φεμινήστριες μας καταπάτησαν τα πάντα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άντο παίζει επειδή , το kaspersky είναι πάντα σπασμένο σε site εννοώ, ενώ το AVG είναι δωρεάν ,και νομίζεις ότι το AVG δουλεύει καλύτερα , όμως στη πραγματικότητα είναι μια μαλακια .Το kaspersky είναι το καλύτερο ,κατά με , όχι όμως σπασμένο ...

Δεν εκφέρω άποψη, λέω απλά τι έχω διαβάσει εδώ.
Και άλλωστε πώς να εκφέρω άποψη αφού δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω.
Οφείλω να πιστέψω όσα λες πάντως. :uglystupid:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έλα ρε παιδιά έχετε βγάλει το NOD καλύτερο ? πάμε καλά ?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
φίλε ΟΧΙ νορτον... το νορτον γαμάει μηχανήματα.. είναι από μόνο του ιος.... άσε που σπάει και τα πιο ανθεκτικά αρχίδια... σου τα βαράει με βαριοπούλα.. άσε που περνάνε τα πάντα.. καλύτερα νοντ ή κασπέρσκι....

Εδώ μπορώ να συμφωνήσω με τον τσολιά; :uglystupid:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μου
Ναι ειναι αληθεια ειναι πολυ καλο το Κασπερσκυ αλλα ειναι πολυ βαρυ για το pc. Ειδικα οταν κανη scan δεν σε αφηνη να κανης τιποτα. Ολα σερνονται. Για το AVG οντως εχω ακουση τις καλυτερες κριτικες στο ιντερνετ. Υπαρχη και σιτε γιαυτο και το αναφερη ως κορυφαιο. Και μαλιστα ειναι και δωρεαν και το pc δεν σερνετε καθολου. Ασε που τα πιανη ολα δεν περναη τιποτα.  Δοκιμασμενο. :thumbsup:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πάει δεν υπάρχει μέτρο... δεν υπάρχουν όρια... οι φεμινήστριες μας καταπάτησαν τα πάντα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακουστά , δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ειναι αληθεια ειναι πολυ καλο το Κασπερσκυ αλλα ειναι πολυ βαρυ για το pc. Ειδικα οταν κανη scan δεν σε αφηνη να κανης τιποτα. Ολα σερνονται. Για το AVG οντως εχω ακουση τις καλυτερες κριτικες στο ιντερνετ. Υπαρχη και σιτε γιαυτο και το αναφερη ως κορυφαιο. Και μαλιστα ειναι και δωρεαν και το pc δεν σερνετε καθολου. Ασε που τα πιανη ολα δεν περναη τιποτα.  Δοκιμασμενο. :thumbsup:
Δανάη εγώ πήγα και το έβαλα στο pc μου επειδή διάβασα από εδώ τις καλές κριτικές που λες, αλλά και από αλλού.
Και πράγματι όσα αναφέρεις είναι αληθή.
Πολύ ελαφρύ, free και δεν περνάει τίποτα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κασπερσκυ λεμε :rockon:
τελος. μην το συζητατε αλλο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ενημερωμένη η ελλεηνίς....  :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως εγω σας δινω ενα σιτε που αξιζη πολλα λεφτα ειναι δωρεαν και ειναι γαματο. Μπες δες το και θα δεις ποσο καλο ειναι. Και σε προφυλαση απο πολλα απροοπτα.
Δωρο για τα φιλαρακια μου εδω...

Αυτο ειδικα ειναι ολα τα λεφτα...
FREE Comodo Anti-Malware

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom