ΟΛΑ οσα έγραψα FREE!
υπαρχουν τα link στο thread η να ψαξω σε torrent?
ΟΛΑ οσα έγραψα FREE!
υπαρχουν τα link στο thread η να ψαξω σε torrent?
ΜΗΝ κουράζεσε...
Τα ίδια έχουμε εκτός από το Αntivirus!!!Προσωπική συνταγή (χωρίς ΠΟΤΕ να έχω το παραμικρό πρόβλημα): AVG ή avast, σε συνδυασμό με ad-aware, Spybot & Destroy και Zone Alarm. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Κι επιπλέον τρέχα μια φορά την βδομάδα το cccleaner και θα έχεις ΠΑΝΤΑ το σύστημά σου καθαρό ;)
σχεδον τα ιδια εχω,αλλα μια φορα την πατησα σερφαροντας σε αθλια τσοντοσαιτ και αναγκαστηκα να κανω φορματΠροσωπική συνταγή (χωρίς ΠΟΤΕ να έχω το παραμικρό πρόβλημα): AVG ή avast, σε συνδυασμό με ad-aware, Spybot & Destroy και Zone Alarm. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Κι επιπλέον τρέχα μια φορά την βδομάδα το cccleaner και θα έχεις ΠΑΝΤΑ το σύστημά σου καθαρό ;)
Ωραιος ο Duracell
ακομα μια φορα thanks φιλε μου
σχεδον τα ιδια εχω, αλλα μια φορα την πατησα σερφαροντας σε αθλια τσοντοσαιτ και αναγκαστηκα να κανω φορματ
Τα Active X να προσέχεις. Καινούρια μόδα!!! Με το που βγάζει ότι για να δείτε το video πρέπει να εγκατασήσετε ένα Active X control κάνε κατευθείαν reset στον υπολογιστή...σχεδον τα ιδια εχω,αλλα μια φορα την πατησα σερφαροντας σε αθλια τσοντοσαιτ και αναγκαστηκα να κανω φορματ
ρε μαγκες ξερει κανεις τπτ για ενα μαλακισμενο ιο που κολησα τον vbs malware-gen? μπορει να βοηθήσει κανεις? ευχαριστώ εκ τον πρότερων
Τρεξε πρωτα το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22693.msg391331#msg391331]SmitFraudFix[/url]
Αν δεν το καθαρισει τρεξε το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22693.msg717554#msg717554]ComboFix[/url]
Αν δεν το καθαρισει κ αυτο, ξαναποσταρε. ;)
To συγκεκριμένο το βγάζει το avast σε κάθε επανεκκίνηση!!!! Μάλλον καλύτερα να πάει bitdefender.com ή eset.com και να κάνει on-line scan. Θα του αφαιρέσει το αρχείο που κάνει load το virus σε κάθε επανεκκίνηση!!!Τρεξε πρωτα το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22693.msg391331#msg391331]SmitFraudFix[/url]
Αν δεν το καθαρισει τρεξε το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22693.msg717554#msg717554]ComboFix[/url]
Αν δεν το καθαρισει κ αυτο, ξαναποσταρε. ;)
ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μουτο PC Tools Internet Security που το είχα πάρει από το θρεντ με τα χρήσιμα προγράμματα .. το είχε προτείνει ο ιζι... το έβαλαλ και γαμάει.. ούτε σπασίματα ούτε τ΄πιποτα... απλά δίνεις μειλ στο σαιτ και σου στελνουν κωδικό ενεργοποίησης δωρεάν. λίγο βαρύ για το σύστημα αλλά δεν περνάει τίποτα χωρίς να ρωτήσει.-
Σωστό αυτό που λες φίλε αλλά για σκέψου να αγοράσεις ένα πρόγραμμα προστασίας και να μην τρέχει σωστά στο Pc σου και να ψάχνεσαι!!! Εγώ για παράδειγμα πρόσφατα (χθες) αφαίρεσα το Zone Alarm γιατί μπλόκαρε τα πάντα και εκτός αυτού μου έκανε και conflict με το Nod32.ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μου
ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μου
Άντο παίζει επειδή , το kaspersky είναι πάντα σπασμένο σε site εννοώ, ενώ το AVG είναι δωρεάν ,και νομίζεις ότι το AVG δουλεύει καλύτερα , όμως στη πραγματικότητα είναι μια μαλακια .Το kaspersky είναι το καλύτερο ,κατά με , όχι όμως σπασμένο ...Προσοχή, ψάξε λίγο εδώ μέσα για το kaspersky γιατί δεν έχω διαβάσει καλά λόγια.
Αντιθέτως για το AVG έχω διαβάσει καλά.