Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Προσωπική συνταγή (χωρίς ΠΟΤΕ να έχω το παραμικρό πρόβλημα): AVG ή avast, σε συνδυασμό με ad-aware, Spybot & Destroy και Zone Alarm. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Κι επιπλέον τρέχα μια φορά την βδομάδα το cccleaner και θα έχεις ΠΑΝΤΑ το σύστημά σου καθαρό ;) :rockon:
Τα ίδια έχουμε εκτός από το Αntivirus!!!  :grin:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Προσωπική συνταγή (χωρίς ΠΟΤΕ να έχω το παραμικρό πρόβλημα): AVG ή avast, σε συνδυασμό με ad-aware, Spybot & Destroy και Zone Alarm. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Κι επιπλέον τρέχα μια φορά την βδομάδα το cccleaner και θα έχεις ΠΑΝΤΑ το σύστημά σου καθαρό ;) :rockon:
σχεδον τα ιδια εχω,αλλα μια φορα την πατησα σερφαροντας σε αθλια τσοντοσαιτ και αναγκαστηκα να κανω φορματ  :dunno:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
σχεδον τα ιδια εχω, αλλα μια φορα την πατησα σερφαροντας σε αθλια τσοντοσαιτ και αναγκαστηκα να κανω φορματ  :dunno:

Γι αυτό λέμε πάρτε Mac να ησηχάσετε! :rockon:

Ρε παιδιά, μα το Θεό, τόσα χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές κι έχουν περάσει από τα χέρια μου τα ΠΑΝΤΑ... ούτε  1 φορά ΔΕΝ είχα πρόβλημα με ιούς κλπ σε Apple... άσε τις ενημερώσεις κλπ που γίνονται τελείως αυτόματα... ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ + ΞΕΝΟΙΑΖΕΙΣ !!!

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Duracell δες λιγο pm

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
σχεδον τα ιδια εχω,αλλα μια φορα την πατησα σερφαροντας σε αθλια τσοντοσαιτ και αναγκαστηκα να κανω φορματ  :dunno:
Τα Active X να προσέχεις. Καινούρια μόδα!!! Με το που βγάζει ότι για να δείτε το video πρέπει να εγκατασήσετε  ένα Active X control κάνε κατευθείαν reset στον υπολογιστή...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε μαγκες ξερει κανεις τπτ για ενα μαλακισμενο ιο που κολησα τον vbs malware-gen? μπορει να βοηθήσει κανεις? ευχαριστώ εκ τον πρότερων

Συνημμένα

• viruswx6.jpg
    viruswx6.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 19

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μα και εσυ avast antivirus εχεις βαλη βρε ανθρωπε μου. Βαλε κατι πιο δυνατο να μην περναη τιποτα. Αυτο ειναι μαπα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
vbs malware-gen.  Αυτο βαλτο στο google στις αναζητησεις και θα βρεις απαντηση απο εκει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το PC Tools Internet Security που το είχα πάρει από το θρεντ με τα χρήσιμα προγράμματα .. το είχε προτείνει ο ιζι... το έβαλαλ και γαμάει.. ούτε σπασίματα ούτε τ΄πιποτα... απλά δίνεις μειλ στο σαιτ και σου στελνουν κωδικό ενεργοποίησης δωρεάν. λίγο βαρύ για το σύστημα αλλά δεν περνάει τίποτα χωρίς να ρωτήσει.-

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ρε μαγκες ξερει κανεις τπτ για ενα μαλακισμενο ιο που κολησα τον vbs malware-gen? μπορει να βοηθήσει κανεις? ευχαριστώ εκ τον πρότερων

Τρεξε πρωτα το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22693.msg391331#msg391331]SmitFraudFix[/url]

Αν δεν το καθαρισει τρεξε το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22693.msg717554#msg717554]ComboFix[/url]

Αν δεν το καθαρισει κ αυτο, ξαναποσταρε.  ;)  :thumbsup:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Από πού κολλάει αυτός ο ιός; Είναι κάποια συγκεκριμένα sites?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
To συγκεκριμένο το βγάζει το avast σε κάθε επανεκκίνηση!!!! Μάλλον καλύτερα να πάει bitdefender.com ή eset.com και να κάνει on-line scan. Θα του αφαιρέσει το αρχείο που κάνει load το virus σε κάθε επανεκκίνηση!!!

Nod32 fan....... :grin: :grin: :grin: :grin:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το PC Tools Internet Security που το είχα πάρει από το θρεντ με τα χρήσιμα προγράμματα .. το είχε προτείνει ο ιζι... το έβαλαλ και γαμάει.. ούτε σπασίματα ούτε τ΄πιποτα... απλά δίνεις μειλ στο σαιτ και σου στελνουν κωδικό ενεργοποίησης δωρεάν. λίγο βαρύ για το σύστημα αλλά δεν περνάει τίποτα χωρίς να ρωτήσει.-
ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μου

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ότι είναι δωρεάν , είναι μαλακια φιλε .προτιμώ να δώσω 60 ευρώ και να βάλω το kaspersky παρα να βάλω μια μαλακια και να γαμηθεί το pc μου
Σωστό αυτό που λες φίλε αλλά για σκέψου να αγοράσεις ένα πρόγραμμα προστασίας και να μην τρέχει σωστά στο Pc σου και να ψάχνεσαι!!! Εγώ για παράδειγμα πρόσφατα (χθες) αφαίρεσα το Zone Alarm  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:γιατί μπλόκαρε τα πάντα και εκτός αυτού μου έκανε και conflict με το Nod32.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Προσοχή, ψάξε λίγο εδώ μέσα για το kaspersky γιατί δεν έχω διαβάσει καλά λόγια.
Αντιθέτως για το AVG έχω διαβάσει καλά.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Προσοχή, ψάξε λίγο εδώ μέσα για το kaspersky γιατί δεν έχω διαβάσει καλά λόγια.
Αντιθέτως για το AVG έχω διαβάσει καλά.
Άντο παίζει επειδή , το kaspersky είναι πάντα σπασμένο σε site εννοώ, ενώ το AVG είναι δωρεάν ,και νομίζεις ότι το AVG δουλεύει καλύτερα , όμως στη πραγματικότητα είναι μια μαλακια .Το kaspersky είναι το καλύτερο ,κατά με , όχι όμως σπασμένο ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom