Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και τσάμπα είναι νόμιμα αυτό..... που και που βγάζει καμιά κραυγή.SPEED γιατί δεν βάζεις το AVG να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου? Εγώ απο τότε που το έβαλα έχω ηρεμήσει.
και τσάμπα είναι νόμιμα αυτό..... που και που βγάζει καμιά κραυγή.SPEED γιατί δεν βάζεις το AVG να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου? Εγώ απο τότε που το έβαλα έχω ηρεμήσει.
Με το Νόρτον έκανε να ανοίξει το PC είκοσι λεπτά.Δεν κάνω καθόλου πλάκα.Τώρα μετά απο 10 χρόνια με micorosoft θα το γυρίσω σε mac (το πήρα απόφαση) και θα ηρεμήσω μια και καλή.και τσάμπα είναι νόμιμα αυτό..... που και που βγάζει καμιά κραυγή.
Φιλε απο κομπιυτερ ειμαι ασχετος και ειμαι και αγραματος ,ο μπραδερ μου εβαλε Ρεντ-Χατ λινουξ με σημα ενα κοκκινο καπελακι στο μαγαζι και ολα δουλευουν ρολοιΗ λύση νομίζω για όλες αυτές τις μαλακίες είναι το LINUX.
δεν εχω ακούσει ποτέ κάποιον να έχει αυτό το λειτουργικό και να έχει προβλήματα με ιούς σκουλίκια και άλλες μαλακιες.
Η λύση νομίζω για όλες αυτές τις μαλακίες είναι το LINUX.
δεν εχω ακούσει ποτέ κάποιον να έχει αυτό το λειτουργικό και να έχει προβλήματα με ιούς σκουλίκια και άλλες μαλακιες.
Mε λειτουργικό της Apple τώρα αρχίζω να ασχολούμαι.Υπάρχουν δηλαδή antivirus και για macintosh?το μακ εχει μονο εναν (1)!!!
Mε λειτουργικό της Apple τώρα αρχίζω να ασχολούμαι.Υπάρχουν δηλαδή antivirus και για macintosh?
Δηλαδή δεν λειτουργούσε σωστά το quick time?υπηρξε ενα κενο ασφαλειας , σχετικο με το quick-time ,
το οποιο καλυφθηκε αμεσα απο την εταιρια.
προκειται για το πλεον στιβαρο λειτουργικο.
Mε λειτουργικό της Apple τώρα αρχίζω να ασχολούμαι.Υπάρχουν δηλαδή antivirus και για macintosh?
Μου εχει πει ενα φιλαρακι που ασχολειται,οτι τα antivirus ειναι μονο για να κονομανε οι εταιριες και οτι αρκει το τειχος προστασιας των windows .Γιαυτο και η MICROSOFT δεν εχει βγαλει antivirus.....Ισχυει????Εγω εχω το PANDA .Τι λεει?????
από παντού τα παίρνει ο Μπίλ...Παιδια ευχαριστω για τις απατησεις.
Το Norton τον ειχε μεσα σαν standart προγραμμα ο Laptop (VGN-FE31H) τον οποιον ειχα αγορασει πριν απο 2 χρονια.
Απ'οτι βλεπω τελικα θα παρει ποδι.
από παντού τα παίρνει ο Μπίλ...