Νέα

Antivirus - Malware κλπ (ιοί & Trojan Horses)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο προτείνετε ως το καλύτερο antivirus ?

• NOD32

Ψήφοι: 0 0,0%
  • KASPERSKY

• BITDEFENDER

Ψήφοι: 2 66,7%
  • PANDA

• NORTON

• McAFEE

• AVG

• AVAST

• AVIRA

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
To avira είναι. Είτε το πιστεύετε είτε όχι το avira premium βγήκε πρώτο στο τεστ που βγήκε τον μήνα Αύγουστο 2008 (On demand test) από το AV Comparatives!!! Εγώ αυτή την περίοδο έχω το Kaspersky!!!
και καλά κάνεις ο Ρώσος γαμάει . :rockon: :rockon: :rockon:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Και για να μην το παίζω μάγκας, θα σου πω τι μαλακία έχω κάνει.

Είχα εδώ και 3 μήνες το NOD32 κανονική version αλλά cracked. Για 3 μήνες δούλευε μια χαρά, με τα update του και με τα όλα του.

Πριν μία εβδομάδα σταμάτησε να κάνει update διότι μου έβγαζε ότι δεν αναγνωρίζεται η έκδοση και τέτοια. Με λίγα λόγια με πήραν χαμπάρι ότι είχα κρακάρει το πρόγραμμα.

Εντάξει λέω θα πάω να πάρω ένα κανονικό NOD32 από μαγαζί. Πάω στο Πλαίσιο και παίρνω το NOD32. Έρχεται ο γαμημένος ο υπάλληλος και μου λέει αν θέλω βοήθεια. Του λέω ότι θέλω αντιικό και ποιο μου προτείνει. Μου είπε ότι το Kaspersky είναι το καλύτερο και το ελαφρύτερο. Το σκέφτηκα λίγο και τελικά πείρα το Kaspersky. Το εγκατέστησα χθες. Άρχισα το πρώτο σκανάρισμα για ιούς και εδώ και 22 ώρες και 38 λεπτά (σχεδόν μία μέρα δηλαδή) το σκανάρισμα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορώ να κλίσω τον υπολογιστή.

Συμπέρασμα, αν ρωτούσα εδώ μέσα πριν πάω να αγοράσω δεν θα είχα πάρει αυτή τη μαλακίά που πήρα και δεν θα είχα ακούσει το μαλάκα του Πλαισίου.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
λοιπον φιλε μου...........αν δεν το εχεις κανει απεγκατασταση το nod32 ακομη
μπες εδω και παρε καινουργο pass και username και θα εισαι παλυ μαγκας
εγω ετσι κανω,μολις το δω πως εχει 13 14 μερες ακομη για να ληξει αλλαζω pass και user και ολα καλα :dancing: :dancing:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Προσοχή!!!

Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα.

Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube).

Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!).

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!

Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton.
Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: [size=15pt] «Lifeisbeautiful. Pps».[/size]

Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!!

Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας: Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη
!

Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας  και στο κωδικό ασφαλείας σας.

Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ !!!

Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν.

Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται «lifeowner».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ!!!

μαγκες αυτο ειναι 1 email που βρηκα για να εχουμε το νου μας να ενημερωνομαστε.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

σημ : προτεινω αυτο το θεμα να γινει ΜΟΝΙΜΟ ωστε οτι εχουμε να βαζουμε εδω....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

μαγκες αυτο ειναι 1 email που βρηκα για να εχουμε το νου μας να ενημερωνομαστε.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Συμφωνω να υπαρξει ενα τετοιο θρεντ. Αυτα τα μειλ πανε και ερχονται και ειναι καλο να ειμαστε ενημερωμενοι.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton.
Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: [size=15pt] «Lifeisbeautiful. Pps».[/size]

Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!!

Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας: Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη
!

Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας  και στο κωδικό ασφαλείας σας.

Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ !!!

Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν.

Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται «lifeowner».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ!!!

Προτού αναπαράγετε τέτοια δημοσιέυματα να κάνετε μια αναζήτηση στο google για hoax...
www.google.gr/search?hl=el&q=%22life+is+beautiful%22+virus+hoax&meta=]http://www.google.gr/search?hl=el&q=%22life+is+beautiful%22+virus+hoax&meta=[/url]

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παραθέτω από wikipedia ():

The Life is Beautiful virus hoax is an e-mail hoax which began circulating on the Internet around January 2002. The e-mail details a virus contained in a Microsoft PowerPoint attachment which is supposedly called Life is beautiful.pps. To date, no such virus has been found and the e-mail is widely considered a hoax.

The e-mail claims to be based upon information from Microsoft and Norton. Symantec, the makers of Norton AntiVirus and who actually provides the virus definitions database for Norton AntiVirus, have issued an advisory stating that the e-mail is a hoax.[1]

The hoax e-mail continues by saying that the virus was made by a person who is suing Microsoft in court for patent infringement.

This is a sample of the English version of the hoax:

""URGENT! VIRUS!
This information arrived this morning, from Microsoft and Norton.
Please send it to everybody you know who accesses the Internet.
You may receive an apparently harmless email with a PowerPoint presentation called "Life is beautiful.pps."
If you receive it DO NOT OPEN THE FILE UNDER ANY CIRCUMSTANCES, and delete it immediately.
If you open this file, a message will appear on your screen saying: "It is too late now, your life is no longer beautiful", subsequently you will LOSE EVERYTHING IN YOUR PC and the person who sent it to you will gain access to your name, email and password.
This is a new virus which started to circulate on Saturday afternoon. WE NEED TO DO EVERYTHING POSSIBLE TO STOP THIS VIRUS.
AOL has already confirmed it's dangerous, and the antivirus softwares are not capable of destroying it.
The virus has been created by a hacker who calls himself "life owner", and who aims to destroy domestic PCs and who also fights Microsoft in court!
That’s why it comes disguised with extension pps. He fights in court for the Windows-XP patent.
MAKE A COPY OF THIS EMAIL TO ALL YOUR FRIENDS."

Και από symantec ():

Discovered: January 15, 2002
Updated: February 13, 2007 11:59:14 AM
Type: Hoax

This hoax was first circulated in Portuguese. English, French, Italian and German versions have also been recorded.

""URGENT! VIRUS!
This information arrived this morning, from Microsoft and Norton. Please send it to everybody you know who accesses the Internet.
You may receive an apparently harmless email with a PowerPoint presentation called "Life is beautiful.pps."
If you receive it DO NOT OPEN THE FILE UNDER ANY CIRCUMSTANCES, and delete it immediately.
If you open this file, a message will appear on your screen saying: "It is too late now, your life is no longer beautiful", subsequently you will LOSE EVERYTHING IN YOUR PC and the person who sent it to you will gain access to your name, email and password.
This is a new virus which started to circulate on Saturday afternoon. WE NEED TO DO EVERYTHING POSSIBLE TO STOP THIS VIRUS.
UOL has already confirmed its dangerousness, and the antivirus Softs are not capable of destroying it. The virus has been created by a hacker who calls himself "life owner", and who aims to destroying domestic PCs and who also fights Microsoft in court!
That’s why it comes disguised with extension pps. He fights in court for the Windows-XP patent.
MAKE A COPY OF THIS EMAIL TO ALL YOUR FRIENDS."

Please ignore any messages regarding this hoax and do not pass on messages. Passing on messages about the hoax only serves to further propagate it.
Writeup By: George Koris

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Tα email αυτα ειναι ενα ματσο μαλακιες :cheesy:

Ειναι ψευτικα, και με την συντομοτερη αναζητηση σε οποιαδηποτε μηχανη αναζητησης ( google, yahoo κτλ ) μπορει να δει κανεις οτι δεν ισχυουν αυτα που λεει το email.

Να ψαχνομαστε λιγο πριν αναπαραγουμε την καθε ειδηση ;)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.937
Πόντοι
216
που μπορω να βρω key να κανω activate το kaspersky internet security 2008???
ειχα βρει κλειδι αλλα σημερα μπηκε μπακ λιστ....!!!!!!!!γαμωτω!!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Νέα έξαρση του scareware Anti-Virus-1

Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας προειδοποιούν για νέα παραλλαγή του γνωστού Anti-Virus-1, γνωστού και ως Antivirus2010. Η εν λόγω απειλή εντάσσεται στην κατηγορία scareware και επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους χρήστες, προσπαθώντας να τους πείσει ότι έχουν μολυνθεί από κάποιον ιό και πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στη χρήση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η νέα παραλλαγή του scareware είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς "ντύνει" την ιστοσελίδα όπου εμφανίζεται με τα λογότυπα πασίγνωστων και έγκυρων sites, όπως το download.com. Έτσι, είναι πολύ εύκολο για κάποιον ανυποψίαστο χρήστη να ξεγελαστεί και να θεωρήσει ότι η προτροπή που βλέπει προέρχεται όντως από τη γνωστή ιστοσελίδα. Φυσικά, σε περίπτωση που κάποιος εγκαταστήσει τη δήθεν εφαρμογή, το μόνο που καταφέρνει είναι να μολύνει τον υπολογιστή του.

Οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν ολοένα και πιο έξυπνες μεθόδους για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Οι χρήστες πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτόκλητους σωτήρες του υπολογιστή τους.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ή απλά βγάζουμε τα windows από το PC και ησυχάζουμε...
Χρησιμοποιώ Ubuntu 2 χρόνια και έχω πατήσει επίτηδες σε site με spyware κλπ...
Το αποτέλεσμα: 0 ιοί, 0 spyware.
Είναι τζάμπα και νόμιμο, πάει σφαίρα, δεν κολλάει ιούς και δείτε εφέ που κάνει με 512ΜΒ μνήμης.
www.ubuntu.com/getubuntu/download]http://www.ubuntu.com/getubuntu/download[/url]

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παιδια,χθες το μεσημερακι, ξεκινησα να βαλω το Kaspersky Internet Security 2009. Ειχα ακουσει τα καλυτερα και απο εσας και γενικως... Αγαπητοι μου φιλοι,η προσωπικη μου αποψη ειναι,μακρυα απο αυτο το σκουπιδι! Δεν γνωριζω αν ως αντιβιωτικο κανει καλη δουλεια,αυτο που ξερω σιγουρα, ειναι οτι κανει τον υπολογιστη να σερνεται... Μπροστα του, ο Norton μοιαζει σπριντερ ολκης! Δε συνηθιζω να κανω βαρυγδουπες δηλωσεις, αλλα νομιζω οτι ηρθε η στιγμη. Ο Kaspersky, ειναι με τεραστια διαφορα, οτι χειροτερο (σε θεμα ταχυτητας) εχω δοκιμασει. Λογικα, σε δυο-τρεις μερες, θα πεταξω στα σκουπιδια τα 52 ευρω της αγορας του και θα ξαναπαρω το Esset Smart Security (Nod 32). H διαφορα ειναι χαωδης! Η αεναη επιθυμια μου για αλλαγη,με οδηγησε στο λαθος. Ελπιζω να μην το κανετε κι 'εσεις... Η συμβουλη μου ειναι,μακρυα απο το Kaspersky Internet Security 2009. Δε χρειαζεται να παθετε για να μαθετε...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν το λυπάσαι το PC σου που θα βάλεις Norton?  :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Παιδια,χθες το μεσημερακι, ξεκινησα να βαλω το Kaspersky Internet Security 2009. Ειχα ακουσει τα καλυτερα και απο εσας και γενικως... Αγαπητοι μου φιλοι,η προσωπικη μου αποψη ειναι,μακρυα απο αυτο το σκουπιδι! Δεν γνωριζω αν ως αντιβιωτικο κανει καλη δουλεια,αυτο που ξερω σιγουρα, ειναι οτι κανει τον υπολογιστη να σερνεται... Μπροστα του, ο Norton μοιαζει σπριντερ ολκης! Δε συνηθιζω να κανω βαρυγδουπες δηλωσεις, αλλα νομιζω οτι ηρθε η στιγμη. Ο Kaspersky, ειναι με τεραστια διαφορα, οτι χειροτερο (σε θεμα ταχυτητας) εχω δοκιμασει. Λογικα, σε δυο-τρεις μερες, θα πεταξω στα σκουπιδια τα 52 ευρω της αγορας του και θα ξαναπαρω το Esset Smart Security (Nod 32). H διαφορα ειναι χαωδης! Η αεναη επιθυμια μου για αλλαγη,με οδηγησε στο λαθος. Ελπιζω να μην το κανετε κι 'εσεις... Η συμβουλη μου ειναι,μακρυα απο το Kaspersky Internet Security 2009. Δε χρειαζεται να παθετε για να μαθετε...
περιεργο...kaspersky εχω κι εγω και δεν βλεπω να σερνεται το pc :huh:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε, για να στειλω μυνημα,θελω πενταλεπτο και βαλε...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Avast free edition ελπίζω να αρκεί και το pc να μην γαμηθεί!!!
Αρκεί ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει από antivirus;;;;!!!! :think:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom