baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 6.035
;αφου δεν σου κανω και τιποτα αλλο ευχαρηστημενος να σαιμε σκλαβώνεις αγόρι μου![]()
;αφου δεν σου κανω και τιποτα αλλο ευχαρηστημενος να σαιμε σκλαβώνεις αγόρι μου![]()
ωπα τυπε τα φρικοπουρα τα γλυκοκοιταει ο απολυτος
και αν εχουν και μαγκουριτσα ειναι οτι πρεπει για τον τακ μαν![]()
;αφου δεν σου κανω και τιποτα αλλο ευχαρηστημενος να σαι![]()
τυπε κιθαρα σεληνιαστηκες με τον απολυτο τυπο? μηπως να φωναξουμε τον Νωντα να κανει καναν εξορκισμο να φυγει το κακο?Απόλυτε....χέσε μας με τις μαλακίες σου.....
Είσαι εντελώς TRASH άτομο (και δε λέω τύπος,γιατί θα παρεξηγήσεις την έννοια)
Ξέρεις τι θα πει αυτό ε;;;;
Αν όχι μάθε.....είσαι σαν τα νούμερα,επιπέδου Γεωργίου,Τσουκαλάς,Ευαγγελόπουλος,κτλ
Απε΄κτησε λίγο επίπεδο ρε Χατζηαβάτη...καλό θα σου κάνει,......και έπειτα βαλ΄τον άλλο τον φίλο σου τον Μόρτη στον πάτο σου,να ησυχάσουμε και με σένα και με δαύτον ;)
πφφφφφφφφφφφφφφφφφ με κουρασεςόξω πούστηαγόρι μου
![]()
τυπε μαλλον δεν πηγε καλα ο περιπατος του στο παρκοτυπε κιθαρα σεληνιαστηκες με τον απολυτο τυπο? μηπως να φωναξουμε τον Νωντα να κανει καναν εξορκισμο να φυγει το κακο?
θα τον παρει και θα τον σηκωσει τυπε !πεστου τι θα παθει αν αναστηθει ο νωντας :S
πως θες να σε λεω εσενα ρε μαλακιστηρι?μια κουβεντα να μην την πηδηξεις ομως δεν υπαρχει.απο που σκατα εισαι?
τυπε μαλλον δεν πηγε καλα ο περιπατος του στο παρκο
δεν θα βρηκε κανεναν να τον σηκωσει ο αβραμοτριαντης και εχει νευρακια
κοροιδευε τον νωντα χτες δικε μου
πεστου τι θα παθει αν αναστηθει ο νωντας :S
αντε τυπε μπας και ηρεμησειθα τον παρει και θα τον σηκωσει τυπε !![]()
οπως χεζεσαι εσυ οταν βλεπεις τον μορτη τυπε?Απόλυτε....χέσε μας με τις μαλακίες σου.....
το πηρε απο εμενα.εσυ εγραφες στο προφιλ σου i like fycking in the park.Το πάρκο πώς σου κόλησε,τώρα τελευταία,αλήθεια;;;;;
οπως χεζεσαι εσυ οταν βλεπεις τον μορτη τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.viceland.com/wp/wp-content/uploads/2009/06/1011.jpeg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
ε το το εγραφες λοιπον.αυτο αρκει τυπε.θα μπει σημερα ο τυπος?τι λες?θελω να γελασω σημερα.την καταβρισκω μαζι σας.τυπε πηγες στον τζαρβις κοκερ στην αμμοθυελα με τα πευκα του τεραβαιμπ?αυτην την μαλακια που την εχουν για συναυλιοχωρο.